Svibanj 24, 2012, 19:07:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Torino  (Posjeta: 3300 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #75 na: Veljaa 01, 2009, 17:44:37 »

nego jednostavno ne mogu skuziti kako mourinho i moratti ne vide da ovo ne funkcionira,pa jebote ako imas para i para
nebi ti trebalo biti tesko izdvojiti koji milijun da se dovedu prava pojacanja koja ce igrati kako bog zapovijeda...da krenemo se rjesavati pojedinih igraca mogli bi se prodati pa se na dobiveni novac samo nadoda nesto za novo pravo i potrebno pojacanje
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #76 na: Veljaa 01, 2009, 18:11:38 »

Dao mu je novce za Quaresmu Mancinia i Muntaria a od navedenog trojca sam Muntari igra sta je sa Manciniem i Quaresmom Mancini provjeren igrac al sta je sa Quaresmom ni to ne znam ,sam da ne budu propala pojacenja...
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #77 na: Veljaa 01, 2009, 18:14:00 »

sve mi se vise cini da je q izgubljen neznam zasto pritisak trema neznam nije glumac da ti toliko utjece na njega...... ali covijek nemoze zabit
Evidentirano
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #78 na: Veljaa 01, 2009, 19:30:47 »

Gleda san tekmu na obn,obn je najjaci program,uvik skoro prenose Inter

a tekma...pocetak kao i skoro svaki,bez ideje,na silu,Torino je imao više tih polušansi a nama bi i onaj Rosina dobro došao,nam jednostavno triba igra? koji ce povezati sredinu i napad,bez puno filozofije,iako se Stankovic vratio u formu i dobar je,on nije taj,on je za jednog od tri zadnja vezna kako i igramo...a to je vec tako godinama
kad vec nemamo takvog igraca zasto igramo sustav koji trazi poluspicu?neznam,kupili su krilne igrace a ne igraju s krilima,ok,i ovako ide vrlo dobro ali svaka druga tekma je mucenje,barem ovako u pocetku kao danas
kasnije utakmica se malo razvodnila,Torino je pao,imali smo dvi stative,pobjeda je bila blizu ali opet ostaje onakav pocetak sto nije nikako dobro

ali opet razliku smo povecali na 7 bodova,opet nesto dobro,ali steta...tribat ce nam ovi bodovi

samo pogledajte ovo:

Toldo

Rivas   Samuel   Materazzi   Chivu

Mancini   Vieira    Muntari    Jimenez

Adriano     Balotelli

dakle zelim reci da imamo sve,vrhunske igrace ali fali ono malo,jedan sa idejom umisto ovoliko njih neiskoristenih
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #79 na: Veljaa 01, 2009, 19:53:34 »

Opet se pokazalo da nikoga nije lako dobiti a ja po ko zna koji put ponavljam da mi nikoga ne možemo dobiti ako nema borbenosti i rada za kolektiv. Nemojmo niti Santona kovati u zviezde. Prema naprijed je dobar ali u obrani zna visiti jer je još neiskusan. Centralni brani?i sve više postaju rupe i sve u?estalije griješe. Najhitnije riješenje je centralni bek i veznjak.

slaž?em se.Santon je u obrani plivao na veliko.Onaj torinez ga je **** u pojam.
Å to se ti?e quaresme:
quaresma je kod onog udarca ima peh što je lopta nezgodno odsko?ila ina?e nije pokaza ništa dobro,a ni loše
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #80 na: Veljaa 01, 2009, 19:56:37 »

Cordoba je postao vrlo loš, griješi, riskira kartone... Figo je za penziju, jest on majstor, ali više ne može tr?at. Quaresmi treba prilagodba - u nekom drugom klubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evidentirano

Milano siamo noi!
interista7
Super clan

« Odgovor #81 na: Veljaa 01, 2009, 20:06:49 »

hehe,figo pokusava stalno iznuditi prekrsaje,ali ni suci ga nece..napisao sam jos ranije bio da ce santon imati pravu provjeru sa rosinom, jer sam mislio da ce rosina stalno igrati desno.medutim,taj rosina je je*en tip i bilo ga je po cijelom terenu.Ma moje misljenje je da neke utakmice dobijemo na kvalitetu, a ove koje su takticki bolje pripremljene(mislim na protivnicke trenere) mi tesko dobivamo ili nedobivamo.
ma glupo je sada pisati o tjeranju igraca,a nemozemo vise nikoga potjerati.trebamo sastaviti najbolje sto imamo i igrati.drukcije nemoze.
eh, a sama igra.....sacuvaj te boze kako smo igrali prvo poluvrijeme.a i pola drugog.katastrofa.
kako su nasi vezni igraci svi defenzivni(osim figa,al on ni nije vise...) nama nepreostaje nista drugo nego samo visoke lopte nabijati gore u napad.uspije li se izbjeci ofsajd(to smo skoro vec doktorirali)onda smo mi jedino opasni.to je to od naseg veznog reda.90% napada idu preko maicona i ako njega neide,sta onda Huh? onda igramo kao sto smo igrali vecinu ove utakmice.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #82 na: Veljaa 01, 2009, 20:10:24 »

Nije Cordoba više ono štoje bio i razumljivoj ejer stiš?u godine i može još uvijek biti odli?na alternativa. Chivu je naj?eš?e povre?en a kad nije luta od stopera preko beka do veznog. Ja zbolja više ne znam koja mu je pozicija najbolja. Vieira je isto stalno povre?en a ta dva igra? bi trebali biti starteri da je sve u redu i tu stalno imamo neka prinudna rješenja. Plus što nam fali pravi veznjak, plus što su napada?i neu?inkoviti i treba ih do ljeta sve zamjeniti. Previše toga krpamo i zato moramo u svaku utakmicu u?i kao lavovi.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #83 na: Veljaa 01, 2009, 21:33:00 »

<a href="http://www.youtube.com/v/c246SDngho8&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/c246SDngho8&rel=1</a>
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #84 na: Veljaa 01, 2009, 21:48:17 »

nraguz slazem se stobom q treba poslati na posudbu u seria a jer se covjek nije privikao na ligu a inter nije mjesto za privikavanje! Igra uzas katastrofa,samo da nas ovi kreteni sada ne optuze da si dizemo koeficijente u kladionicama jebali ih koeficijenti da ih jebali ali nije ni cudo sami smo si krivi podcijenjujemo protivnika da je to strasno.. Inter vrijeme je za budenje!!!  Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #85 na: Veljaa 01, 2009, 23:33:16 »

Ma nema budjenja ovako je kako je dobro je interista rekao napiso je covjek lepo glupo je sad tjerati igrace neg rasplazi s onim sto imas ,A mi imamo stvarno dosta igraca koji su za penzije ja kad vidim da Figo ulazi kad mi ganjamo rezultat to je smrt za mene Prebacio bi gdje gledao nacionalnu geografiju ,Gledao sam Milan strasan je bit ce nam tesko izuzetno Al u sebi gajim nadu da ce nam se vratit Adriano i Muntari tak da cemo makar malo biti jaci .Quaresmu pustit na psoudbu obavezno il dati cojku utakmica vise da igra .Mancinia isto tako nek dzaba cojk ne truhne Cordoba kodam je na drogama kritican ko Burdiso Ne znam sam, znam  jedno da bi volio da Inter osvoji Seriju A a za ligu prvaka da budem iskren nemamo mi ekipu za to iako bi bio presretan Ali pokazat ce vreme ..... Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #86 na: Veljaa 01, 2009, 23:38:05 »

Kad malo razmislim Torino nam je na vrata opalio otprilike jednom u cijeloj utakmici i prošlo im je, a njihov je golman s crte povadio barem 5 - 6 ?istih zicera. Doga?a se to, nije smak svijeta. Kad se sve zbroji nismo ni odigrali baš tako loše, samo lopta nije htjela u gol i to je to.
Torino nam je od po?etka opalio pressing, a mi s trojicom u sredini nismo mogli stvoriti višak i tako adekvatno odgovoriti. Kad je u drugome poluvremenu Mourinho presložio formaciju u 4-4-2 stvari su izgledale puno bolje.
Nije ovo bila Interova najlošija utakmica. Dapa?e, ovo je naša igra i koliko god ne izgleda lijepo obi?no je u?inkovita, pa gotovo nitko ni ne primje?uje njene nedostatke. Jedino u ovakvim situacijama, kad zataji realizacija, po?nu se ?ut glasovi koji vi?u da ništa ne valja, da treba glave skidat i tako to.
Meni se ?ini da nama jedino nedostaje jedan pravi gol igra?. Neumoljivi realizator koji ?e u mrežu spremati sve do ?ega do?e. S jednim takvim svi bi brzo zaboravili neatraktivnost napucavanja dugih lopti iz svoje polovice.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #87 na: Veljaa 02, 2009, 00:25:13 »

imas pravo dexter.neumoljivi realizator..ja cak mislim da i to imamo, cruz i crespo..ali njih dvoje nisu ni blizu forme,tako da nam preostaje cekati cudo,a od ljeta napraviti reda medu igracima.mozda se drugi napadaci neiskazuju jer previse lopti ide na ibrahimovica Huh? meni se barem tako cini,a i tako nas i ide.
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #88 na: Veljaa 02, 2009, 11:18:25 »

Slozio bih se s Dexterom da nismo tako lose igrali, ali tek nakon gola Torina. Do tad letargija.
Ali stojim kod progona Cordobe, Figa i Quaresme. Bili su ocajni. Naravno, za prvu dvojicu ovo progon ne mislim na inace, vec samo u ovoj utakmici. A Quaresmu bih prognao zauvijek!
Evidentirano

Milano siamo noi!
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #89 na: Veljaa 02, 2009, 11:55:03 »

igrali smo loše do njihovog gola i to niako nije dobro.mislim da neke igra?e triba definitivno poslat ?a bez obzira na sve.
figo svaak mu ?ast ali aj ti u penziju jer nemoÅ¡ ni tr?at a kamoli igrat,q ja sam prvi govorio da ?e bit poja?anje i veselio mu se ali nije mi jasno kako može i misli onako igrat užas pa trenira li on cili život za onakvu igru?ako se do sada nije prilagodijo i ne?e jer nije i interu misec dana nego pet miseci alo?Huh??cordoba i burdiso nesigurno do boli kaos da su ovi bili prisebniji dali bi nam joÅ¡ tri gola.santon je mlad i daje maksimum koliko može i zna,maicon triba viÅ¡e probijat i pucat na gol bio je ono odli?an Å¡ut,cruz vidi se da nije u formi a i nije neki tehni?ar za pro? igra?a ve? za skok igru,ibra mislim da nije ni on briljira ali i to je teÅ¡o kad su ti dvojica na tebi cilo vrime nadam se povratku adriana Å¡to prije jer njih dva su nam rijeÅ¡enje za napad. mogu svi svaÅ¡ta govorit ali ja bi marixa i samuela nazad to je odli?an izbor za obranu,maxvel je dobar ali mu triba malo osje?aja za naba?aj u pet metara,u vezi bi bili cambi i zaneti o njima netriba puno pri?at!!!milim se da napokon tako bude i da sada nekako pobijedimo lecce pa u derbi sa ovim sastavom  cesar:maxvel,matrix,samuel,maicon;cambi,zaneti,amncini,muntari;adriano,ibra;to nam je jedino mogu?e rijeÅ¡enje i nadam se da ?e to upalit!!!!!forca inter!!!!!11 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #90 na: Veljaa 02, 2009, 14:12:15 »

Figo je prestar, pod hitno mu se treba zahvaliti. Nije ga trebalo ni dovoditi, ve? je iz Reala otišao kao islužen. Q je odli?an za Inter samo ako igra mali nogomet, za ovaj veliki - zbogom. A obrana (Cordoba, Burdisso, Materazzi moraju oti?i) na totalnu rekonstrukciju.Plus Dacourt, Vieira... Prodati ih Tottenhamu, M'boroughu, Newcastleu i sl. koji daju veliku lovu za islužene igra?e i kupiti prava poja?anja.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #91 na: Veljaa 02, 2009, 20:28:00 »

ne vjerujem da je burdisso dao gol, i to u protivni?ku mrežu!
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #92 na: Veljaa 02, 2009, 21:57:01 »

ne vjerujem da je burdisso dao gol, i to u protivni?ku mrežu!

Nikolica strijelac,ne mreš vjerovat...
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #93 na: Veljaa 02, 2009, 22:25:58 »

Figo je prestar, pod hitno mu se treba zahvaliti. Nije ga trebalo ni dovoditi, ve? je iz Reala otišao kao islužen. Q je odli?an za Inter samo ako igra mali nogomet, za ovaj veliki - zbogom. A obrana (Cordoba, Burdisso, Materazzi moraju oti?i) na totalnu rekonstrukciju.Plus Dacourt, Vieira... Prodati ih Tottenhamu, M'boroughu, Newcastleu i sl. koji daju veliku lovu za islužene igra?e i kupiti prava poja?anja.

Prvu je sezonu u našemu dresu Figo odigrao maestralno. Bila mu je to druga mladost. Neka su ga naši doveli, jer je donio puno toga dobroga ekipi. Me?utim, istina je da sad više za ozbiljan nogomet nije.
Što se ti?e obrane, za Materazzia i Burdissa se slažem, ali da treba otjerati i Cordobu?! Oprosti, ali ovo ti ne stoji.
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #94 na: Veljaa 03, 2009, 09:38:38 »

Bojim se da je i Cordobu na?elo vrijeme, ?ini mi se da više to nije onaj stari Cordoba.
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!