Svibanj 24, 2012, 19:06:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Torino  (Posjeta: 3300 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« na: Sijeanj 26, 2009, 12:30:18 »

22. kolo, nedjelja, 1.2.2009. u 15:00 sati Inter docekuje Torino.

Evo i ove teme, posto je ovaj tjedan jako gust, imamo tri prvenstvena kola u 7 dana. Torino ce jako brzo doci na red.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Bonzo
Super clan

« Odgovor #1 na: Sijeanj 27, 2009, 14:16:11 »

Ako njih ne razguzimo, ne znam kog ?emo onda...
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Sijeanj 27, 2009, 15:17:26 »

Apsolutno se slazem. No moramo vidjet kakvog cemo fizickog, ali poglavito psihickog stanja izaci iz Catanije.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Ultras
Super clan

« Odgovor #3 na: Sijeanj 29, 2009, 20:09:56 »

Nece bit Adriana ni Muntarija,obojica ce nam vrlo nedostajat,ali zato imamo predobre zamjene tako da ne sumljam u pobjedu.  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #4 na: Sijeanj 29, 2009, 20:33:36 »

Idemo protiv Torina poboljÅ¡at ve? dobru gol razliku koju imamo  Inter zastava
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #5 na: Sijeanj 29, 2009, 20:34:23 »

idemo dalje ,karavana se seli na nas stadion..mislim da ne bi smilo bit problema  Think,protiv torina,uzmimo li u obzir da im gostovanja nisu jaca strana... Grin sigurno ce nam falit adriano,samuel,matrix,muntari,viera,  bolzoni,  vjerovatno i chivu...ocekujem nasu laganu pobjedu,bez prevelikog naprezanja i grca u igri..ocekujem satav: cesar,maicon,cordoba,rivas (burdiso),santon,zanetti,cambiasso,stankovic,mancini,ibra,crespo..

FORZA RAGAZZI !!!   Flag Inter Flag Flag Inter Flag
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #6 na: Sijeanj 29, 2009, 21:27:49 »

Trebali bi kona?no nekoga dobro razbiti, a Toro je zreo za petardu !!!
Evidentirano
adriano10
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #7 na: Sijeanj 29, 2009, 23:19:24 »

Ja sam za solidnu pobjedu od 2-3 razlike nadam se da nece bit problema za nasu novu pobjedu forzza campioni del italia ancora siamo noi.
 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Sijeanj 29, 2009, 23:31:19 »

Samp pobjeda pa i ona od 1-0 samo da se upisu 3 boda A naravno lepo bi zvucalo kad bi pukla petrada inter vs torino 5-0 lepo sretno
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #9 na: Sijeanj 30, 2009, 00:29:01 »

tvrda utakmica  Grin ...ocekujem 3:0 i naravno da ce mou dati sansu igracima koji nisu se naigrali puno.Za ovu tekmu valja igrati 4-3-3 da vidimo kako stojimo  Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #10 na: Sijeanj 30, 2009, 04:04:51 »

bit ce to zahebana tekma jer ce nama u obrani igrati burdisso sa cordobom, a ako santon bude igro imat ce pravi ispit protiv rosine,on je i kapetan tamo..prema nazad zaustavimo rosinu,a prema naprijed ce kvaliteta presuditi.
evo statistika, koga zanima:
http://www.kladionice-zderic.hr/Statistika.aspx?clientmatchid=5087&treemenu=false
Evidentirano
ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #11 na: Sijeanj 30, 2009, 10:34:50 »

kako sam se nasmijao dobro  http://www.index.hr/sport/clanak/novi-skandal-u-seriji-a-ministarstvo-pravosudja-optuzilo-inter-da-je-lani-pustao-utakmice-/419336.aspx   vidite za sta nas optuzuju
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Sijeanj 30, 2009, 10:57:25 »

pa po meni ih je bolje pustati nego kupovati
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #13 na: Sijeanj 30, 2009, 11:07:42 »

Hm... Index.hr... pametnomu dosta.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Sijeanj 30, 2009, 13:30:13 »

Pa kako ce pustat kad su prakticki u zadnjem kolu osvojili skudeto ej cigana tko ovo pise sam se dzaba iznerviram Koja bi ekipa pustala pobjede i na kraju u zadnjem kolu se mucila pa ne mogu da shvatim pa kolko imamo neprijatelja a sve je ovo maslo djubrejuveta i Milanista .Ovo je jos jedna bomba laz.....
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Sijeanj 30, 2009, 13:43:10 »

14:55 Serie A: Inter-Torino / izravan prijenos   na OBN televiziji uz Adisa i onog drugog voditelja sto se provaljuje  Grin Grin idemo mi oderat Torino pa cemo onda pustat tekme zadnjih par kola  kao sto novine pisu...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #16 na: Sijeanj 30, 2009, 14:46:22 »

Takvu nebulozu ne mogu progutati niti djeca u vrti?u. Van svake pameti.
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #17 na: Sijeanj 30, 2009, 15:40:57 »

Živa glupost, dobro sam se nasmijao.Obi?na podmetanja. A Toro pada sa nekoliko komada razlike unato? tome što su najbolji torinski klub.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Sijeanj 30, 2009, 15:44:18 »

ko zna sta je mancio kuhao, vjerojatno moratti ne zna mnogo o tome. u svakom slu?aju sumnjivi izlasci balotelli u 30. minuti sada dobivaju nekakvu sliku, barem meni. no ne vidim neki veliki problem, mi smo puštali utakmice(ne mi nego mancio) dok su neki namještali da bi pobijedili, ako išta od ovoga bude mislim da bi samo pojedinci trebali biti kažnjeni
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #19 na: Sijeanj 30, 2009, 15:51:01 »

ma to je jedna velika nebuloza pokusavaju na taj nacit vrsit pritisak na nas stvarno im svaka cast.....!!!
Evidentirano
Interf@n
Super clan

« Odgovor #20 na: Sijeanj 30, 2009, 18:38:08 »

Ne znaju kako bi nas zaustavili da i ove godine osvojimo scudetto pa probavaju i na ovaj na?in da nas destabiliziraju.
Poruka njima: ne?ete uspjeti!

Flag
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Sijeanj 30, 2009, 18:57:59 »

Necu reci da je inter naj posteniji klub na svjetu svi veliki mocni klubovi pomalo mute ,Ali ovo sto je procurilo pa ne znam trebaju tuzit novine sto su poceli blatit inter ma...ku li im njihovu Ovo je sve maslo uvjeren sam onih cigana milanista i lopovasa djubre juveta !A ovo nece uticat na igrace uvjeren sam i prosle sezone su bili razni natpisi al ove godine kad uzmemo skudetto bit ce jos sladje jer tad vise necemo biti treci u Italiji po trofejima djelit cemo 2 mjesto heheheh sila smo A ostali nek crknu od ljubomore...
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #22 na: Sijeanj 30, 2009, 18:58:17 »

objavili su da to ipak nije istina,nema mi iskreno ni nekog smisla.ako je mancini pustao,znaci da su i igraci skupa s njim pustali,ma kolko on glupavu taktiku napravio,igraci ipak igraju..al mislim da to nije istina.
Evidentirano
ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #23 na: Sijeanj 30, 2009, 23:46:55 »

objavili su da to ipak nije istina,nema mi iskreno ni nekog smisla.ako je mancini pustao,znaci da su i igraci skupa s njim pustali,ma kolko on glupavu taktiku napravio,igraci ipak igraju..al mislim da to nije istina.
naravno da nije istina ali stvarno jako podlo od njih  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Sijeanj 30, 2009, 23:49:24 »

Torino nikako ne smojemo potcjeniti jer smo mi jaki samo onda ako cijela mom?ad odigra koncentrirano i borbeno. U suprotnom imamo problema i sa onim najslabijima.
Evidentirano

Str: [1] 2 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!