|
Adnan
|
 |
« Odgovor #25 na: Sijeanj 30, 2009, 13:21:11 » |
|
ma joj,kad se sjetim balotellia pred kraj prvenstva,vuko nas je par utakmica..steta ako ode u kur**!!sa santonom sam odusevljen,decko ima 17 godina i to mu je najveci plus..samo da nepoludi ko prijatelj mario!
Ma bit ce Santon dobar ima tu facu velikog igraca sve uslove ima da postane najbolji sa 17 godina igra za jedan od najveci klubova na svjetu To je san svakog djecaka a malo njih dobije priliku samo neka Malac nastavi ovako .A sto se tice Maicona nek ostane gde jeste to je moje misljenje ,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #26 na: Sijeanj 30, 2009, 15:37:06 » |
|
Slazem se Adnane, na covjeku se vrlo cesto moze vidjeti i odmah zakljuciti kakav je karakter. Balotelliju se na faci vidi da je blentav, Santon izgleda savim normalan momak, pa se nadam da ce bit pravi igrac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #27 na: Sijeanj 30, 2009, 15:46:17 » |
|
Naravno da ne razumiješ, jer ne igramo sa krilima, a ve? imamo jednog beka u veznoj liniji.
pa naravno, ja govorim da promjenimo na?in igre, jer ovaj zid u vezi mi je smiješan. imamo beka koji ve? dobrih 4-5 godina igra u vezi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
giuseppe
|
 |
« Odgovor #28 na: Sijeanj 30, 2009, 21:36:37 » |
|
Eto kona?no se razumijemo  . Meni je puna kapa tih defanzivnih veznih još od lani kad je Mancini gurao burdisa i kompaniju u vezu. Ja bih isto volio da igramo malo ofenzivnije, ali o?ito ne ide. Maicona ne bih dirao jer je jedan od rijetkih ove sezone koji je u formi i tko zna kako bi promjena djelovala. Ima ona stara "kad radi dobro ne diraj ništa"  . santona bih ostavio na lijevoj strani.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 30, 2009, 21:37:39 od giuseppe »
|
Evidentirano
|
bolje biti mlad i bogat nego star i siromasan by robert rock
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #29 na: Sijeanj 30, 2009, 23:25:47 » |
|
ova defanziva me ubija u mozak, mi možemo tako harat italijom, ali u europi to ne prolazi. a najbolje mi je kad vidim chivua u vezi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #30 na: Sijeanj 31, 2009, 00:41:28 » |
|
ja ostajem pri svojoj maicon u vezu,santon na desnu stranu a maxwell na lijevu... ja mislim da je ante to rekao,pa da sam se slozio s njim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #31 na: Sijeanj 31, 2009, 15:01:04 » |
|
je to sam rekoa. mislim da bi mi morali igrati sa 2 def vezna, a nikako ne 3 kao što igramo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #32 na: Sijeanj 31, 2009, 15:25:33 » |
|
ova defanziva me ubija u mozak, mi možemo tako harat italijom, ali u europi to ne prolazi. a najbolje mi je kad vidim chivua u vezi
To se je vidilo zato smo i bili drugi u fazi lige prvaka slazem se da treba promjenit nesto ali Mourinho je tu pa se ja necu ni zamarat iak on zgrce milione sredit ce se sve ,,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #33 na: Sijeanj 31, 2009, 18:03:01 » |
|
mislim bolje mu je da sredi evo po meni idealna postava: j.cesar
santon cordoba samuel chivu(maxwell) zanetti cambiasso
maicon mancini(stankovi?) adriano(crespo) ibra
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #34 na: Sijeanj 31, 2009, 18:04:29 » |
|
ovo bi se moglo probati recimo u nekoj maloj utakmici,jer ne djeluje mi lose uopce
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #35 na: Sijeanj 31, 2009, 18:11:34 » |
|
mislim bolje mu je da sredi evo po meni idealna postava: j.cesar
santon cordoba samuel chivu(maxwell) zanetti cambiasso
maicon mancini(stankovi?) adriano(crespo) ibra
mogu rec da se i ja slazen... jos malo quresmu kao zamjenu dodat i to je to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #36 na: Sijeanj 31, 2009, 19:46:13 » |
|
iskreno ja sam na quaresmu skroz zaboravio, majke mi. uop?e ne igra pa više niti ne znam da je kod nas. al eto mogo bi onda on biti alternativa na krilu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #37 na: Sijeanj 31, 2009, 20:14:09 » |
|
iskreno ja sam na quaresmu skroz zaboravio, majke mi. uop?e ne igra pa više niti ne znam da je kod nas. al eto mogo bi onda on biti alternativa na krilu
Sutra je u konkurenciji za igrat,pa ?e možda dobit kojih 20 minuta... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #38 na: Sijeanj 31, 2009, 20:47:15 » |
|
mislim da bi bilo vrijeme
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #39 na: Sijeanj 31, 2009, 21:17:08 » |
|
mozda bi bolje da je inter dovea Q na posudbu do lita ,plativsi neki zanemarivi dio novca,pa da vidimo na cemu smo...  uz opciju otkupa ugovora,ako nam se svidi..ovako,platili smo ogromne pare uz njegov nezamjetan ucinak,nadajmo se da njie "macak u vrici"  .... lako je biti general poslije bitke  ... iskreno se nadam,da ce Q pokazati zasto smo ga doveli u talijansku instituciju..a ako ne, 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #40 na: Sijeanj 31, 2009, 22:13:34 » |
|
mozda bi bolje da je inter dovea Q na posudbu do lita ,plativsi neki zanemarivi dio novca,pa da vidimo na cemu smo...  uz opciju otkupa ugovora,ako nam se svidi..ovako,platili smo ogromne pare uz njegov nezamjetan ucinak,nadajmo se da njie "macak u vrici"  .... lako je biti general poslije bitke  ... iskreno se nadam,da ce Q pokazati zasto smo ga doveli u talijansku instituciju..a ako ne,  Lijepo zamišljeno,samo nije ni Porto mutav da ga daje na posudbu,da nije nas,on bi ostao u Portu dao svojih 5-10 golova u sezoni,a ovak su našli bedake koji su dali tolike novce,posipam i sebe pepelom jer sam bio za to da ga se dovede  ,al vidit ?emo možda i bude nešto od njega,lijepe su te njegove trivele ,al od tog se ne živi....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #41 na: Veljaa 06, 2009, 20:46:58 » |
|
velika karijera pred njim, slobodno ga se može nazvat novim vo?om Intera ili novi Zanetti u budu?nosti...Lippi je nedanvno pohvlalio njegovu utakmicu protiv Rome, rekao je da ga je impresionirao i da je zaslužio poziv u A reprezentaciju...neka ovako nastavi i neka uvjek bude cvrsto na zemlji i vjerujem da ce biti jedan od najboljih na svijetu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #42 na: Veljaa 08, 2009, 22:21:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #43 na: Veljaa 09, 2009, 09:54:00 » |
|
Krasno!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #44 na: Veljaa 09, 2009, 12:48:35 » |
|
ja stvarno neznam što svi dižete santona u nebesa  mali nije odigra ništa posebno,pogotovo u fazi obrane u subotu je ima asistenciju i šta sad figo je da gol pa je isto bia daleko najlošiji igra?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #45 na: Veljaa 09, 2009, 12:54:25 » |
|
ali postoji razlika u godinama...figo je veteran dok ovaj ima 18 godina...i prvotimac je u uzasno velikomi jakom europskom klubu,nisam bas primjetio da to uspijeva svima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #46 na: Veljaa 09, 2009, 12:55:25 » |
|
ali postoji razlika u godinama...figo je veteran dok ovaj ima 18 godina...i prvotimac je u uzasno velikom i jakom europskom klubu,nisam bas primjetio da to uspijeva svima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #47 na: Veljaa 09, 2009, 12:55:34 » |
|
meni je to isto malo ?udno. Velika je stvar što se uop?e snašao i odradi dosta korektno zadatke. Nije dobro za njega da sad poleti previsoko i uobrazi da je standardan jer je odigrao 4 u nizu. Ima još mnogo u?iti pogotovo u fazi obrane. Osobno ga ne bih stavio u derbiju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #48 na: Veljaa 09, 2009, 13:30:02 » |
|
ali postoji razlika u godinama...figo je veteran dok ovaj ima 18 godina...i prvotimac je u uzasno velikomi jakom europskom klubu,nisam bas primjetio da to uspijeva svima
nisam krenio uspore?ivat figa i santona,nego mi je malo bedasto da ga se diže u nebesa,a momak ništa posebno nije pokaza do sada.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #49 na: Veljaa 09, 2009, 13:41:53 » |
|
Santon je de?ko s velikom perspektivom i koji odudara od prosjeka, to se odmah vidi. Me?utim, ne znam koliko vas je to primijetoilo, kako najvjerojatnije zbog svoje pretjerane mladosti (sa 17 godina, biološki gledano, muškarac još nije do kraja fizi?ki razvijen) prema kraju utakmice osjetno motori?ki padne. Sve zadatke odra?uje na zadovoljavaju?i na?in, ali da je defanzivno odigrao nešto posebno, pa baš i nije. Ali tome se nije za ?udit, jer za igru u obrani prvenstveno je potrebno golemo iskustvo. Podsje?a me, ovako poletan, na Pasquallea koji je jednako tako bio jako perspektivan, ali se na kraju pretvorio u tek prosje?nog lijevog beka koji, na žalost, danas za nastup konkurira samo u sastavima klubova sredine, odnosno donjeg doma tablice i ništa više.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|