Svibanj 24, 2012, 19:00:17 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter vs Sampdoria  (Posjeta: 2513 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Sijeanj 20, 2009, 00:19:43 »

Idemo razmjenit analize sad protiv Sampdorie u nedjelju  25.01..bit ce tesko Sampdoria tvrd orah ali nema izgovora bitna su nam tri boda nista vise tu ako ne dobijemo onda nesto ne stima Molim boga za pobedu i mislim da Adriano povede Inter posto Ibra odmara zbog kartona uglavnom tko god bude igrao nadam se pobedi sretno  Inter zastava
Evidentirano

Valdanito
Gost

« Odgovor #1 na: Sijeanj 20, 2009, 03:41:09 »

sad nema mista za kikseve.. 3 boda moramo uzest... jedina želja da vidin da su golove postigli naÅ¡i napada?i  Inter zastava
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Sijeanj 20, 2009, 08:43:14 »

Inter - Sampdoria u nedjelju u 20:30 na OBN-u!

Bit ce revolucije vec u srijedu protiv Rome. Igraci su imali sastanak u kojem su rekli sve sto misle i slijedi promjena sastava, a mozda i formacije. Uglavnom, ako bude 442, onda ce igrat Maicon, Cordoba, Chivu, a za lijevog ce se za majicu borit Zanetti i Maxwell. U vezi ce za 2 mjesta konkurirati Cambiasso, Stankovic i Muntari, na krilima Quaresma i Mancini, a u napadu ce bit Ibrahimovic i Balotelli.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #3 na: Sijeanj 20, 2009, 09:22:10 »

Ja sam u trenutnoj situaciji nekako skloniji onom Milaneškom razmišljanju da kup nije važan i da se treba svu pozornost usmjerit na Sampdoriu. Oni ?e nam u nedjelju do?i sa samo jednom mišlju: bod je ku?a... a na nas ?e se, ako ?enovezi u tome uspiju, to odraziti jednako kao i poraz. Veliko je pitanje možemo li bez Ibre, a s relativno neraspoloženim ostatkom puca?kog kadra uzeti sva tri boda, ali treba misliti pozitivno. Inter zastava
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #4 na: Sijeanj 20, 2009, 14:16:57 »

Inter - Sampdoria u nedjelju u 20:30 na OBN-u!

Bit ce revolucije vec u srijedu protiv Rome. Igraci su imali sastanak u kojem su rekli sve sto misle i slijedi promjena sastava, a mozda i formacije. Uglavnom, ako bude 442, onda ce igrat Maicon, Cordoba, Chivu, a za lijevog ce se za majicu borit Zanetti i Maxwell. U vezi ce za 2 mjesta konkurirati Cambiasso, Stankovic i Muntari, na krilima Quaresma i Mancini, a u napadu ce bit Ibrahimovic i Balotelli.
ako su igraci imali sastanak onda stvarno ima nekih nerijesenih stvar unutar svlacionice.dotad cemo lutat opet sa formacijama u polovici sezone.
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Sijeanj 20, 2009, 14:18:46 »

Imali su ga jucer prije treninga i trajao je 45 minuta.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Sijeanj 20, 2009, 14:24:02 »

Valjda je imao kakvog utjecaja sad cemo vidit protiv Rome i Sampdorie al da budem iskren kup mi bas nije nesto vazan volio bi da dobijemo Sampdoriju nego Romu...Ali bio bi jos sretniji kad bi obadvije dobili....
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Sijeanj 20, 2009, 15:41:16 »

Potpisujem Adnane!
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #8 na: Sijeanj 20, 2009, 16:00:34 »

naravno da je puno važnije dobiti u nedjelju ali bi bilo dobro pro?i Romu zbog stabilnosti mom?adi.
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #9 na: Sijeanj 20, 2009, 23:44:08 »

slazem se bilo bi malo zeznuto izgubit od rome pa poslje toga igrat protiv sampdorie mislim da bi to malo uvelo nestabilnosti i nesigurnosti u momcad..!!vjerujem u nase decke i mislim da su dosta toga shvatili nakon poraza od atalante
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Sijeanj 21, 2009, 00:21:13 »

ja bi u obe utakmice u prvu postavu stavio quaresmu i mancinia
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #11 na: Sijeanj 21, 2009, 08:26:32 »

To bi se moglo dogoditi. A promjene koje je Mourinho najavio se odnose na Cordobu (njemu je i rekao ono o reakciji na Floccarija) i Maxwella (njemu je rekao da ne moze vjerovat da u situaciji kada lopta nije cista on glavom ubacuje u centar kaznenog prostora umjesto vani, prema autu). Zato njih dvoje, kao ni Crespa nema za Romu.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Sijeanj 21, 2009, 11:30:07 »

izgubili smo 5 bodova u dvije utakmice a to mnogo znaci Nadam se da vise greski  nece biti bar protiv manji timova i s velikim izadjemo na kraj . mislim da bi trebali dobiti sampdoriu....
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #13 na: Sijeanj 22, 2009, 17:27:06 »

Previše ste se saspisali o Romi, a meni je kod te utakmice najvažnije da se mom?ad digla i to je to !!
Najbitnija stvar je pošteno nadigrati i glatko dobiti Sampdoriu i zadržati razliku na tablici. Jako sam nestrpljiv i pomalo nervozan jer se ipak, unato? pozitivnom pomaku protiv Rome i unato? svim razgovorima igra?i- trener, ja ne osje?am super sigurno u našu pobjedu.
Nadam se da ?e Ibra i Adriano nastaviti sa borbom i zalaganjem kao ju?er, te da ?e nam obrana manje curiti, jer u nedjelju nemamo pravo na grešku
 Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #14 na: Sijeanj 22, 2009, 17:38:05 »

Ovo ce biti nimalo laka utakmica,Sampdoria je oduvjek nimalo lak protivnik,dost cemo se namuciti,ali 3 boda nam nadam se nece "pobjeci"
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #15 na: Sijeanj 22, 2009, 17:43:35 »

Previše ste se saspisali o Romi, a meni je kod te utakmice najvažnije da se mom?ad digla i to je to !!
Najbitnija stvar je pošteno nadigrati i glatko dobiti Sampdoriu i zadržati razliku na tablici. Jako sam nestrpljiv i pomalo nervozan jer se ipak, unato? pozitivnom pomaku protiv Rome i unato? svim razgovorima igra?i- trener, ja ne osje?am super sigurno u našu pobjedu.
Nadam se da ?e Ibra i Adriano nastaviti sa borbom i zalaganjem kao ju?er, te da ?e nam obrana manje curiti, jer u nedjelju nemamo pravo na grešku
 Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag

upravo to! Evidentan pomak u pristupu igri i tako sam navikao gledati Mourinhovu mom?ad-trka i agresija po cijelom terenu! Puno puta sam se i sam pitao jel mogu?e da se ovako ponašaju igra?i pod palicom takvog trenera. Nadam se da ne?e biti potrebna još jedna onakva reakcija kao u svla?ionici u Bergamu i sutrašnji sastanak prije treninga. Moramo djelovati kao kolektiv i u svakoj utakmici svatko dati svoj maksimum u okviru svojih mogu?nosti. Danas se više nitko ne može dobiti na ime.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #16 na: Sijeanj 22, 2009, 19:28:49 »

Utakmica kao u Bergamu može se svima dogoditi, nije nužno raditi nikakve revolucije. Igra?i bi i sami regirali protiv Rome. No da su se trgnuli i odigrali dobro smo govorili i protiv Genoe nakon Cagliarija pa nam se iza svega dogodila Atalanta.
Mislim da se ovog puta ne?e ponovit nešto sli?no i da ?emo pregazit Sampdoriju zato što pomalo ulazimo u pravi ritam utakmica i zato što je Sampdoria ove godine jako loša.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Interf@n
Super clan

« Odgovor #17 na: Sijeanj 22, 2009, 19:29:33 »

Sampdoria nije u naro?itoj formi, ne želim niti pomisliti na bilo koji drugi ishod osim naše pobjede koja nam je itekako potrebna nakon dva kiksa u prvenstvu.
Staviti u mom?ad igra?e koji ?e "izginuti" na terenu jer Sampdoria ?e se sigurno zatvoriti i ne?e biti lako probiti bunker. Santona u prvu ekipu!
Moramo i Cassana zaustaviti.
P.S. Drago mi je da ?emo utamicu ponovno pratiti uživo na OBN-u.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Sijeanj 22, 2009, 20:26:19 »

nerješeno, nema ?ovjeka odluke_ IBRAHIMOVI?A!
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #19 na: Sijeanj 23, 2009, 14:52:12 »

Zato vjerujem u Crespa. Mora mu se jednom otvoriti.
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Sijeanj 23, 2009, 15:27:04 »

Izgleda da pocinju Adriano-Balotelli
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Sijeanj 23, 2009, 16:46:42 »

Zato vjerujem u Crespa. Mora mu se jednom otvoriti.
ako je istina što piše sve po novinama ne?e on dugooooo vidit terena

@nraguz: sjajno dvojac koji je po meni psihi?ki nestabilan, baš me zanima kako ?e to pro?
« Zadnja izmjena: Sijeanj 23, 2009, 16:48:18 od anteadriano » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Sijeanj 23, 2009, 17:51:40 »

Izgleda da pocinju Adriano-Balotelli
Dvije mrcine heheh dobar tandem .....valjda zabiju dosta
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #23 na: Sijeanj 23, 2009, 18:20:15 »

Ne kužim, što novine pišu o Crespu, što je napravio?
Pa bili su ga svi hvalili kako se je zalagao(mislim protiv Cagliarija) i kako ga treba stavljati više u igru...
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #24 na: Sijeanj 23, 2009, 19:12:05 »

mislim da nakon rome i kada smo pokazali da možemo sampdoria triba primit 3-4 komada Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!