|
Adnan
|
 |
« na: Sijeanj 20, 2009, 00:19:43 » |
|
Idemo razmjenit analize sad protiv Sampdorie u nedjelju 25.01..bit ce tesko Sampdoria tvrd orah ali nema izgovora bitna su nam tri boda nista vise tu ako ne dobijemo onda nesto ne stima Molim boga za pobedu i mislim da Adriano povede Inter posto Ibra odmara zbog kartona uglavnom tko god bude igrao nadam se pobedi sretno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #1 na: Sijeanj 20, 2009, 03:41:09 » |
|
sad nema mista za kikseve.. 3 boda moramo uzest... jedina želja da vidin da su golove postigli naši napada?i 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #2 na: Sijeanj 20, 2009, 08:43:14 » |
|
Inter - Sampdoria u nedjelju u 20:30 na OBN-u!
Bit ce revolucije vec u srijedu protiv Rome. Igraci su imali sastanak u kojem su rekli sve sto misle i slijedi promjena sastava, a mozda i formacije. Uglavnom, ako bude 442, onda ce igrat Maicon, Cordoba, Chivu, a za lijevog ce se za majicu borit Zanetti i Maxwell. U vezi ce za 2 mjesta konkurirati Cambiasso, Stankovic i Muntari, na krilima Quaresma i Mancini, a u napadu ce bit Ibrahimovic i Balotelli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #3 na: Sijeanj 20, 2009, 09:22:10 » |
|
Ja sam u trenutnoj situaciji nekako skloniji onom Milaneškom razmišljanju da kup nije važan i da se treba svu pozornost usmjerit na Sampdoriu. Oni ?e nam u nedjelju do?i sa samo jednom mišlju: bod je ku?a... a na nas ?e se, ako ?enovezi u tome uspiju, to odraziti jednako kao i poraz. Veliko je pitanje možemo li bez Ibre, a s relativno neraspoloženim ostatkom puca?kog kadra uzeti sva tri boda, ali treba misliti pozitivno. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #4 na: Sijeanj 20, 2009, 14:16:57 » |
|
Inter - Sampdoria u nedjelju u 20:30 na OBN-u!
Bit ce revolucije vec u srijedu protiv Rome. Igraci su imali sastanak u kojem su rekli sve sto misle i slijedi promjena sastava, a mozda i formacije. Uglavnom, ako bude 442, onda ce igrat Maicon, Cordoba, Chivu, a za lijevog ce se za majicu borit Zanetti i Maxwell. U vezi ce za 2 mjesta konkurirati Cambiasso, Stankovic i Muntari, na krilima Quaresma i Mancini, a u napadu ce bit Ibrahimovic i Balotelli.
ako su igraci imali sastanak onda stvarno ima nekih nerijesenih stvar unutar svlacionice.dotad cemo lutat opet sa formacijama u polovici sezone.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #5 na: Sijeanj 20, 2009, 14:18:46 » |
|
Imali su ga jucer prije treninga i trajao je 45 minuta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6 na: Sijeanj 20, 2009, 14:24:02 » |
|
Valjda je imao kakvog utjecaja sad cemo vidit protiv Rome i Sampdorie al da budem iskren kup mi bas nije nesto vazan volio bi da dobijemo Sampdoriju nego Romu...Ali bio bi jos sretniji kad bi obadvije dobili....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #7 na: Sijeanj 20, 2009, 15:41:16 » |
|
Potpisujem Adnane!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #8 na: Sijeanj 20, 2009, 16:00:34 » |
|
naravno da je puno važnije dobiti u nedjelju ali bi bilo dobro pro?i Romu zbog stabilnosti mom?adi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #9 na: Sijeanj 20, 2009, 23:44:08 » |
|
slazem se bilo bi malo zeznuto izgubit od rome pa poslje toga igrat protiv sampdorie mislim da bi to malo uvelo nestabilnosti i nesigurnosti u momcad..!!vjerujem u nase decke i mislim da su dosta toga shvatili nakon poraza od atalante
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #10 na: Sijeanj 21, 2009, 00:21:13 » |
|
ja bi u obe utakmice u prvu postavu stavio quaresmu i mancinia
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #11 na: Sijeanj 21, 2009, 08:26:32 » |
|
To bi se moglo dogoditi. A promjene koje je Mourinho najavio se odnose na Cordobu (njemu je i rekao ono o reakciji na Floccarija) i Maxwella (njemu je rekao da ne moze vjerovat da u situaciji kada lopta nije cista on glavom ubacuje u centar kaznenog prostora umjesto vani, prema autu). Zato njih dvoje, kao ni Crespa nema za Romu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #12 na: Sijeanj 21, 2009, 11:30:07 » |
|
izgubili smo 5 bodova u dvije utakmice a to mnogo znaci Nadam se da vise greski nece biti bar protiv manji timova i s velikim izadjemo na kraj . mislim da bi trebali dobiti sampdoriu....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #13 na: Sijeanj 22, 2009, 17:27:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #14 na: Sijeanj 22, 2009, 17:38:05 » |
|
Ovo ce biti nimalo laka utakmica,Sampdoria je oduvjek nimalo lak protivnik,dost cemo se namuciti,ali 3 boda nam nadam se nece "pobjeci"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #15 na: Sijeanj 22, 2009, 17:43:35 » |
|
upravo to! Evidentan pomak u pristupu igri i tako sam navikao gledati Mourinhovu mom?ad-trka i agresija po cijelom terenu! Puno puta sam se i sam pitao jel mogu?e da se ovako ponašaju igra?i pod palicom takvog trenera. Nadam se da ne?e biti potrebna još jedna onakva reakcija kao u svla?ionici u Bergamu i sutrašnji sastanak prije treninga. Moramo djelovati kao kolektiv i u svakoj utakmici svatko dati svoj maksimum u okviru svojih mogu?nosti. Danas se više nitko ne može dobiti na ime.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #16 na: Sijeanj 22, 2009, 19:28:49 » |
|
Utakmica kao u Bergamu može se svima dogoditi, nije nužno raditi nikakve revolucije. Igra?i bi i sami regirali protiv Rome. No da su se trgnuli i odigrali dobro smo govorili i protiv Genoe nakon Cagliarija pa nam se iza svega dogodila Atalanta. Mislim da se ovog puta ne?e ponovit nešto sli?no i da ?emo pregazit Sampdoriju zato što pomalo ulazimo u pravi ritam utakmica i zato što je Sampdoria ove godine jako loša.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #17 na: Sijeanj 22, 2009, 19:29:33 » |
|
Sampdoria nije u naro?itoj formi, ne želim niti pomisliti na bilo koji drugi ishod osim naše pobjede koja nam je itekako potrebna nakon dva kiksa u prvenstvu. Staviti u mom?ad igra?e koji ?e "izginuti" na terenu jer Sampdoria ?e se sigurno zatvoriti i ne?e biti lako probiti bunker. Santona u prvu ekipu! Moramo i Cassana zaustaviti. P.S. Drago mi je da ?emo utamicu ponovno pratiti uživo na OBN-u.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #18 na: Sijeanj 22, 2009, 20:26:19 » |
|
nerješeno, nema ?ovjeka odluke_ IBRAHIMOVI?A!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #19 na: Sijeanj 23, 2009, 14:52:12 » |
|
Zato vjerujem u Crespa. Mora mu se jednom otvoriti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #20 na: Sijeanj 23, 2009, 15:27:04 » |
|
Izgleda da pocinju Adriano-Balotelli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Sijeanj 23, 2009, 16:46:42 » |
|
Zato vjerujem u Crespa. Mora mu se jednom otvoriti.
ako je istina što piše sve po novinama ne?e on dugooooo vidit terena @nraguz: sjajno dvojac koji je po meni psihi?ki nestabilan, baš me zanima kako ?e to pro?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 23, 2009, 16:48:18 od anteadriano »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #22 na: Sijeanj 23, 2009, 17:51:40 » |
|
Izgleda da pocinju Adriano-Balotelli
Dvije mrcine heheh dobar tandem .....valjda zabiju dosta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #23 na: Sijeanj 23, 2009, 18:20:15 » |
|
Ne kužim, što novine pišu o Crespu, što je napravio? Pa bili su ga svi hvalili kako se je zalagao(mislim protiv Cagliarija) i kako ga treba stavljati više u igru...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever