|
fanatico
|
 |
« Odgovor #525 na: Travanj 11, 2010, 12:12:50 » |
|
Mislim da jedino na internet exploreru ne funkcionira kako treba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #526 na: Travanj 11, 2010, 16:25:19 » |
|
Ja koristim Google Chrome , i kad kliknem na ovo [more] nece mi... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #527 na: Travanj 11, 2010, 16:25:54 » |
|
Ja koristim Google Chrome , i kad kliknem na ovo [more] nece mi...  to ne?e nikome 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #528 na: Travanj 11, 2010, 20:52:16 » |
|
Mene zezaju smajli?i,to?nije opcija "više" ne?e da se otvori... Nikako,i to dosta vremena... Pa,ako ima netko kompetentan,bio bih zahvalan... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #529 na: Travanj 11, 2010, 21:03:01 » |
|
To je ve? staro i Buky ne može doku?iti u ?emu je problem. Prebacio sam nešto ovamo ali ih ima jako puno da svi budu na vidnom ovdje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #530 na: Travanj 12, 2010, 12:52:46 » |
|
To je ve? staro i Buky ne može doku?iti u ?emu je problem. Prebacio sam nešto ovamo ali ih ima jako puno da svi budu na vidnom ovdje.
što se mene ti?e ti smajli?i koje si stavio su i najpotrebniji, drugi nam ni ne trebaju. no recimo da nisam kompetentan za to pa bi bilo lijepo kada bi cuchu sastavio popis koji bi trebali biti gore jer ruku na srce on ih najviše i koristi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #531 na: Travanj 22, 2010, 05:59:35 » |
|
Imam ja jedan prijedlog. Prilažem i sliku s jednog foruma gdje sam ovo i vidio. Dakle, ?ini mi se da imaju opciju na forumu(kao što neki forumi imaju igrice i sli?ne stvari) stavljanja formacija. Dakle, nogometni teren, igra?i Intera i sad svatko slaže kako ho?e i piše svoju ideju kako bi trebalo igrati. Vizualno sjajno izgleda,jako pregledno. Ne znam samo je li ovaj forum mogu?e ''updateati'' ne?im ovakvim.  svaka chast na predlogu ali pricha je sledeca: Forum ENGINE ili ti Forum "MASHINU" koju koristi forzainterforums je vBulletin ( chak mislim da se ovaj ENGINE placa ) a ENGINE koji koristi interusrcu je SMF ili ti simplemachine.... e sad, postoji PLUGINI - dodaci koji se prave posebno za vBulletin posebno za SMF ili neki treci forum u ovom slucaju 2. neki plugini se placaju neki se mogu naci free, ali je vrlo vazno da napomenem da plugin koji radi na vBulletinu ne mozhe da se koristi/instalira kao isti za SMF. Takodje sam dobio PM ne znam tachno od koga da se na sajtu uvede "Vote" ili ti glasanje za najboljeg igracha, jer su to vidjeli na neki od JUVENTUSOVIH domacih sajtova...ali opet je pricha ista. www.interusrcu.com koristi "WordPress" i na WordPressu logicno idu plugini samo za taj site engine, a sajt koji koristi taj VOTE koji je ne znam tacno ko od Vas zelio je "vivvo". Sada ako mene pitate zashto mi koristimo Wordpress i zasto koristimo smf vjerujte mi pojma nemam, jer kada se sve ovo pravilo ja nisam bio ukljucen u projekat ( iskreno nisam ni znao da ce se nesto ovako otvoriti ) a rado bih im sugerisao joomlu ili neki drugi eng. Evo slika jer kazhu da ona govori vishe od 1 000 rijechi  na meni je da potrazim sto vishe korisnijih plugina i dodataka za SMF xD OBECAVAM dacu sve od sebe da se uvede bar 3 korisne stvari love ya  FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #532 na: Travanj 22, 2010, 10:53:54 » |
|
Sta reci za Amel :kralj:covjek osim  ljepo sto si s nama i sto si to tako ljepo pojasnio  pozz samo poalko a ovo ljepo izgleda na forums ..FORZA NTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #533 na: Travanj 23, 2010, 12:15:50 » |
|
Sta reci za Amel :kralj:covjek osim  ljepo sto si s nama i sto si to tako ljepo pojasnio  pozz samo poalko a ovo ljepo izgleda na forums ..FORZA NTER hvala Adnane druzhe  predlazem posto i onako forum nije uvezan sa sajtom, da se na sajtu uradi kompletan redizajn a da se textualni dio samo prekopira, da odaberemo novi SITE ENGINE i plugini za isti razmotre i postave. Molio bih ljude zaduzene za taj dio da mi odgovore a naravno imaju moju podrsku u cijelom tom projektu. Hvalaaa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #534 na: Travanj 23, 2010, 14:16:38 » |
|
Auuu... cijenim tvoju pomo? i volju da pomogneš ali ne možemo svaki ?as mijenjati stranicu jer nije samo stvar u izgledu nego to povla?i komplet druga?iji na?in rada oko postavljanja vijesti i svega drugog. To traži još ve?i angažman i puno više ljudi uklju?enih u projekt i održavanje. Imao sam davno ponudu od jednog poznanika koji je profesionalac i radi stranice i održava. Danima me je prije više od godinu dana nagovarao da on preuzme vo?enje i da se sve to profesionalizira jer imamo odli?ne mogu?nosti i poziciju na "tržištu". Odbio sam ga jer ne želim zara?ivati od toga ve? sve radim iz hobija i ljubavi prema interizmu. Rekao mi je da sam lud i ne znam što propuštam. Prije svega bi to zna?ilo da se ne bih onda mogli isklju?ivo baviti SAMo Interom i našim Inter Clubom jer bi zavisili od masovnosti pristupa siteu a s druge strane bi to tražilo angažman više ljudi a mi niti za ovaj naš rad nemamo zainteresiranih za rad. Umjesto da imam zaradu od svega ja imam samo troškove i ulažem enormni rad i slobodno vrijeme za interizam. To mi je osnovna ideja i cilj i radim to isklju?ivo iz hobija jer ho?u da mi interisti imamo svoj kutak gdje se možemo okupljati ovako virtualno a i da naš Inter Club ima svoje interno glasilo. Vjeruj mi da mi je žao da nema više takvih entuzijasta kao što si ti jer bi sve onda bilo puno lakše i bolje. Nemaš pojma koliko ljudi ovo sve drži i nitko sa strane to nebi vjerovao. Mnogi apeli su bili tijekom ove više od dvije godine ali svi su puni obe?anja, ideja... a realizcija "O". sve u stilu: evo sve što treba samo reci, kad god budem mogao napravit ?u što treba, sad sam tanak sa vremenom obaveze... itd. Ovo je stvar koja ne ?eka vrijeme ve? tra?i SVAKODNEVNI RAD, nema danas ne mogu, ne stignem... kad se u?e u ovako šta onda to MORA živjeti svakodnevno. Uglavnom, hvala ti na dosadašnjoj suradnji i budu?oj ali ovo što si ponudio je preveliki zalogaj i teška srca moram odbiti. Neke usputne stvari, ideje, poboljšanja u redu ali sve komplet mjenjati... Ispri?avam se svima za gnjavažu sa ovako velikim postom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #535 na: Travanj 23, 2010, 15:17:06 » |
|
Auuu... cijenim tvoju pomo? i volju da pomogneš ali ne možemo svaki ?as mijenjati stranicu jer nije samo stvar u izgledu nego to povla?i komplet druga?iji na?in rada oko postavljanja vijesti i svega drugog. To traži još ve?i angažman i puno više ljudi uklju?enih u projekt i održavanje. Imao sam davno ponudu od jednog poznanika koji je profesionalac i radi stranice i održava. Danima me je prije više od godinu dana nagovarao da on preuzme vo?enje i da se sve to profesionalizira jer imamo odli?ne mogu?nosti i poziciju na "tržištu". Odbio sam ga jer ne želim zara?ivati od toga ve? sve radim iz hobija i ljubavi prema interizmu. Rekao mi je da sam lud i ne znam što propuštam. Prije svega bi to zna?ilo da se ne bih onda mogli isklju?ivo baviti SAMo Interom i našim Inter Clubom jer bi zavisili od masovnosti pristupa siteu a s druge strane bi to tražilo angažman više ljudi a mi niti za ovaj naš rad nemamo zainteresiranih za rad. Umjesto da imam zaradu od svega ja imam samo troškove i ulažem enormni rad i slobodno vrijeme za interizam. To mi je osnovna ideja i cilj i radim to isklju?ivo iz hobija jer ho?u da mi interisti imamo svoj kutak gdje se možemo okupljati ovako virtualno a i da naš Inter Club ima svoje interno glasilo. Vjeruj mi da mi je žao da nema više takvih entuzijasta kao što si ti jer bi sve onda bilo puno lakše i bolje. Nemaš pojma koliko ljudi ovo sve drži i nitko sa strane to nebi vjerovao. Mnogi apeli su bili tijekom ove više od dvije godine ali svi su puni obe?anja, ideja... a realizcija "O". sve u stilu: evo sve što treba samo reci, kad god budem mogao napravit ?u što treba, sad sam tanak sa vremenom obaveze... itd. Ovo je stvar koja ne ?eka vrijeme ve? tra?i SVAKODNEVNI RAD, nema danas ne mogu, ne stignem... kad se u?e u ovako šta onda to MORA živjeti svakodnevno. Uglavnom, hvala ti na dosadašnjoj suradnji i budu?oj ali ovo što si ponudio je preveliki zalogaj i teška srca moram odbiti. Neke usputne stvari, ideje, poboljšanja u redu ali sve komplet mjenjati... Ispri?avam se svima za gnjavažu sa ovako velikim postom.
u redu... neka onda bude tako.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #536 na: Travanj 26, 2010, 20:31:17 » |
|
Ovo stvarno nema više smisla i pitam se ?emu sve ovo? Malo, malo, pa neki fajt i ne mogu shvatiti da se ne može raspravljati bez nekih osobnih vrije?anja. Ovaj najnoviji u temi "Inter-Atalanta" i "Cibona i Euroliga" je kap koja je prelila žu? i ozbiljno razmišljam da od svega dignem ruke. Za koga i za ?ega ovo sve postoji? Toliko posla i truda oko zajedni?ke stvari i svi se kunemo u naš klub i interizam a onda povremeno netko lije?i svoje frustarcije. Ma nemam više volje niti živaca da objašnjavam... Duboko sam razo?aran i nakon toliko posla i slobodnog vremena koje trošim još moram stalno glumiti nekog mirotvorca ili policajca... Ako mislite da forum (a pogotovo ovaj) služi zato da svatko može raditi što ho?e i diskutirati bez ikakve ko?nice osloba?aju?i i one najniže strasti... izvolite. Radite što god ho?ete, ne?u se više mješati u vaše rasprave a ne?u sve poslati k vragu zbog velike ve?ine divnih ljudi koji uvjek paze na me?usobnu razliku i toleranciji razlike me?u ljudima u svakom pogledu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #537 na: Travanj 27, 2010, 19:01:33 » |
|
Danas sam vise puta pokusavao na stranicu i forum i nije mi moglo , izbacivalo mi je : 509 Bandwidth Limit Exceeded Sad je sve u redu , nadam se da ce tako i ostati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #538 na: Travanj 27, 2010, 20:55:32 » |
|
to ti je normala,prekoracis limit na forumu i onda buky i ostatak ekipe to brzo rijesi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #539 na: Travanj 30, 2010, 22:00:01 » |
|
Pozdrav ekipa ! mala najava ... od danas cemo vise i ozbiljnije raditi na nasim web stranicama (i forumu), pogotovo sa tehnicke stane pa bi trebali eliminirati sve greske u narednim danima. Takoder ce biti izmjena, no o svemu cete biti obavjesteni na vrijeme Ono sto vam mogu obecati, jest da cemo dati 110% od sebe da vam poboljsamo posjete na nasim stranicama. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #540 na: Travanj 30, 2010, 23:21:24 » |
|
bukyyyyyyy,nije te bilo sto godina i sad dodes i odmah doneses dobre vijesti...lijepo te vidjeti opet na forumu i tvoj upis takoder
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #541 na: Svibanj 01, 2010, 00:49:38 » |
|
Pozdrav ekipa ! mala najava ... od danas cemo vise i ozbiljnije raditi na nasim web stranicama (i forumu), pogotovo sa tehnicke stane pa bi trebali eliminirati sve greske u narednim danima. Takoder ce biti izmjena, no o svemu cete biti obavjesteni na vrijeme Ono sto vam mogu obecati, jest da cemo dati 110% od sebe da vam poboljsamo posjete na nasim stranicama.  Druže ,hvala Bogu što si se javio ,imao sam duševne boli ,falili mi neki smajli?i (  ) ,koji mi srcu dragi  ,i nisam mogao izrazit svoje emozione bez njih ,...al eto stavio si ih ,....i za tebe samo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #542 na: Svibanj 04, 2010, 20:01:31 » |
|
Ja mislim da bi bilo bolje kad bi se u "Sezona 2009/10" otvorili podforumi "Champions League" ; "Coppa Italia" i "Serie A" kako bi bilo preglednije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #543 na: Svibanj 04, 2010, 20:06:26 » |
|
Sad je kasno a za slijede?u sezonu dobra ideja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #544 na: Svibanj 04, 2010, 20:09:26 » |
|
Sad je kasno a za slijede?u sezonu dobra ideja.
Naravno, to sam i mislio. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #545 na: Svibanj 04, 2010, 20:17:33 » |
|
evo i ja bih dao jedan prijedlog. bili se teme sa naslovne strane sezona 2007-08, 2008-09 i kada završi teku?a sezona 2009-10 preselit u zasebnu temu pripadaju?eg naziva. puno bi bilo preglednije da je samo teku?e sezona na naslovnici,a ove ostale stavljene u jednu zajedni?ku
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #546 na: Svibanj 04, 2010, 20:48:51 » |
|
to?no, i o tome sam razmišljao. svakako i to moramo riješiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #547 na: Svibanj 04, 2010, 21:30:06 » |
|
E da, i to sam hteo da predlozim.
Napravite podforum "Predhodne sezone" i potrpate sve predhodne i eventualno ostavite predhodnu na naslovnici.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #548 na: Svibanj 11, 2010, 00:59:24 » |
|
Pozdrav ekipa ! mala najava ... od danas cemo vise i ozbiljnije raditi na nasim web stranicama (i forumu), pogotovo sa tehnicke stane pa bi trebali eliminirati sve greske u narednim danima. Takoder ce biti izmjena, no o svemu cete biti obavjesteni na vrijeme Ono sto vam mogu obecati, jest da cemo dati 110% od sebe da vam poboljsamo posjete na nasim stranicama.  kad sam poceo sam malom najavom, evo i mali pogled u buducnost. To je nesto na cemu radim zadnjih par dana, a trebalo bi biti gotovo dooo, a nadam se kraja tjedna. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #549 na: Svibanj 11, 2010, 14:55:55 » |
|
bukyjeva kuhinja nešto ukusno sprema... i ja ?ekam sa nestrpljenjem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|