|
billyRI
|
 |
« Odgovor #425 na: Prosinac 03, 2009, 20:49:40 » |
|
Ne bi se puno osvrtao na ove tekstove ,greške se uvijek mogu desiti i nisu zlonamjerne....nego bi rekao ,da mi se kosa na glavi digne dok vidim rije? u postovima "LJEPO" i "PRELJEPO",jer to nije ni srbizam: lepo i prelepo ,a ni hrvatski: lijepo i prelijepo,ve? ?ista gramati?ka pogreška  ,....?ak sam jednom fanaticu u šali predložio da otvorim temu o pravopisu i greškama ,koje radimo kod pisanja postova  ,...ja znam recimo u postovima ispustit zadnje slovo u rije?i,al to je u principu namjerno tako napisano  .... slažem se, samo onda bi isto mogli uvaženog interistu Bac-a, da ga svi od reda zovemo profesore ili doktore nauka, a ne ja sa SSS s njim na ti...što sigurno nije lijepo, ili da mi ante de?ko od 17 godina govori VI jer ja sam ipak skoro pa vršnjak sa njegovim roditeljima,... trebamo shvatiti da smo svi tu radi Intera ili IC Fedeli, a vjeruj mi da me netko po?ne ispravljati kao na forumu.hr odmah bi se odlogirao jer nemogu ja sa "akademicima" za istim stolom biti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #426 na: Prosinac 03, 2009, 23:54:16 » |
|
Za selektora sam ve? rekao, KAPITAN - ?ija je to rije?? ?ista tipkovna omaška, koliko ja znam kapiten je srpska a kapetan hrvatska a napisano je kapitan, zna?i evidentno niti jedna niti druga. Jezik je jako sli?an i nije lako sve prevesti a da nešto ne ostane. Što se sad ?udiš reakciji ako si tako "naivan" i nisi mislio izazvati reakciju. Zašto si onda baš ukazao na takvu vrstu greške kad u svakom tekstu do?e do nekih krivih unosa i tipkovnih pogreški. Vidiš do kakvih ti detalja ideš: "u Milanu bi trebalo da se sretnemo"... Trebalo bi "u Milanu bi se trebali sresti", slažem se ali prevoditi cijeli tekst i paziti na rije?i koje su hrvatski "prljave" nije dovoljno i treba izvršiti i pretumbaciju na nekim mjestima cijelih dijelova re?enice kao u ovom slu?aju. Ove ostale primjedbe ne?u niti komentirati. O?igledno je samo da uz sav trud i slobodno vrijeme koje pojedinci ulažu u rad a napose i nov?ana sredstva, bit ?e potrebno pla?ati i lektora. A za cijeli tekst koji nije preveden imaš vremana i do kraja godine da ga prona?eš i objaviš. Bit ?e to tvoj veliki doprinos u radu na ovoj zajedni?koj stvari.
ok onda si jednostavno mogao tako re?i, ne razumijem ?emu si se toliko uzrujao? ne želim ja sad tebi pametkovat ili ne znam šta, ti si puno stariji od mene i imam poštovanja prema tebi. ali moram napisat ovo: kada nešto radiš moraš biti spreman prihvatiti kritiku, bila ona loša ili dobra. a za prijevod mislim da sam napisao par tekstova, ako želiš da se više aktiviram samo reci, ali nemam ja baš vremena za sjest na komp i napisat nešto pametno. lako ovako do?i na forum i napisat par stvari gdje se ne obazirem niti na gramatiku niti se previše uživim u to što pišem. znam da kad sjednem pisat tekst za naslovnicu potrošim sat vremena. ja treniram, idem u školu jedva imam vremena za spavanje. vikendom utakmice i neke važnije stvari. jednostavno ne stignem. ante, shvati da sam ja npr. završio školovanje '90, i da me sada netko u?i kako da pišem i još ktome da pazim šta pišem e jbg, odmah bi se odlogirao i ?ao svima...
ali kada pjevaju cajke na našem forumu onda se nisi bunio da ti se da prevod iste pjesme, možda je nisi ni poslušao, super, onda tako kada vidiš da je izvor sa istoka isto ne ?itaj...
mislim da jesam komentirao cajke u temi od muzici, na prvim stranama negdje. ustalom mislim da svi manje više znate moj stav prema njima, niti ih ne slušam niti me zanimaju, tako niti njihov prijevod.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #427 na: Prosinac 04, 2009, 00:04:55 » |
|
ok onda si jednostavno mogao tako re?i, ne razumijem ?emu si se toliko uzrujao? ne želim ja sad tebi pametkovat ili ne znam šta, ti si puno stariji od mene i imam poštovanja prema tebi. ali moram napisat ovo: kada nešto radiš moraš biti spreman prihvatiti kritiku, bila ona loša ili dobra.
Samo jedna digresija na tekst: Da, ako je u pitanju javna tiskovina, koju ljudi pla?aju da ?itaju, ali ovo je forum nekolicine ljudi koji djele zajedni?ka uvjerenja oko jednog nogometnog kluba i kome ne paše kako se ovdje piše, niti ne mora biti ovdje. Ja ne o?ekujem da me netko ovdje kritizira i prebacuje mi za neke nevažne stvari, a da imamo jako veliku podršku, to sam uvidio tek sada kada su mi po?ele stizati narudžbe za kalendare, javilo mi se preko 50 ljudi za koje na ovom forumu nikada nisam ?uo, a ve?ina od njih je napisala da nas stalno prati, podržava, da smo dobri i da tako nastavimo !!!!
Meni je to velika stvar i nešto o ?emu se treba pisati, a ne ovo što ?itam zadnja dva dana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #428 na: Prosinac 04, 2009, 00:05:58 » |
|
Svi mi imamo nekih obaveza i svoje privatne živote i poslove a onda povrh svega i svakodnevni angažman na našoj zajedni?koj stvari. Što se mene ti?e nemam što više dodati i o ovome ne želim više razgovarati niti ikada više da se spominje u našem razgovoru. Basta. Silenzio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #429 na: Prosinac 04, 2009, 01:13:40 » |
|
...stampa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #430 na: Prosinac 12, 2009, 12:26:12 » |
|
Drage kolege interisti, Ve? duže vremena se vode neke neprimjerene rasprave i pišu komentari kojima nije mjesto na ovoj stranici i forumu. Inter u srcu stranica je nastala u želji da se mi interisti okupimo na jednom mjestu gdje možemo diskutirati o našem voljenom klubi i skupa se veseliti i tugovati. Na po?etku smo rekli da tu nije mjesto nikakvim politi?kim i vjerskim razmišljanjima kao niti osobnim vrije?anjima i diferenciranjima niti po nacionalnoj, vjerskoj i politi?koj osnovi. Stvari povremeno izmi?u kontroli i primorani smo reagirati. Ubudu?e svi postovi koji sadrže te elementa biti ?e brisani. Postoje mnogi forumi i stranice koji služe za takvu razmjenu mišljenja. Ovo je ?isto nogometno sportska stranica a mi kao naš klub (FC Internazionale) želimo biti internazionale u svakom pogledu. To je princip Inter u srcu kao što je i u Inter Clubu Fedeli. Hvala na razumjevanju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #431 na: Prosinac 12, 2009, 17:32:33 » |
|
šta se zbilo?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #432 na: Prosinac 12, 2009, 21:53:59 » |
|
ni ja ne kontam do sad su svi bili ok i fer u svakom pogledu vidio sam par raspravki al to je normalno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #433 na: Sijeanj 01, 2010, 19:23:39 » |
|
Primjetija san da ste napravili dizajn novi,tj poboljsali slike i sad lijepo izgleda ovo sve,samo naprijed.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #434 na: Sijeanj 04, 2010, 22:34:57 » |
|
Imam ja jedan prijedlog. Prilažem i sliku s jednog foruma gdje sam ovo i vidio. Dakle, ?ini mi se da imaju opciju na forumu(kao što neki forumi imaju igrice i sli?ne stvari) stavljanja formacija. Dakle, nogometni teren, igra?i Intera i sad svatko slaže kako ho?e i piše svoju ideju kako bi trebalo igrati. Vizualno sjajno izgleda,jako pregledno. Ne znam samo je li ovaj forum mogu?e ''updateati'' ne?im ovakvim. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 04, 2010, 22:37:20 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #435 na: Sijeanj 04, 2010, 22:54:33 » |
|
ovo izgleda odlicno i ta opcija bi bila jako korisna...ako se ikako to moze napraviti i stavit to bi bilo super i ja sam definitivno ZA sad treba vidjeti s buky-em
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #436 na: Sijeanj 05, 2010, 13:42:31 » |
|
da super izgleda, samo nije mi jasno jel to frajer napravio sliku pa je postao ili baš postoji ta opcija NA forumu za napravit to?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #437 na: Sijeanj 05, 2010, 14:38:31 » |
|
da super izgleda, samo nije mi jasno jel to frajer napravio sliku pa je postao ili baš postoji ta opcija NA forumu za napravit to?
postoji bas opcija,kao sto recimo stisnes za boldanje ili quote i sad izmedu ta dva linka ti moras nesto pisati,pogledao sam malo kako to izgleda. izgleda mi komplicirano
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #438 na: Sijeanj 05, 2010, 14:50:29 » |
|
ja sam za da se napravi, ako može
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #439 na: Sijeanj 06, 2010, 11:55:11 » |
|
Ja sam za!!! preljepo izgleda ali ipak mislim da je taj covjek ubacio sliku ipak ako se moze napravit bilo bi ljepo .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #440 na: Sijeanj 06, 2010, 12:00:19 » |
|
Ma to je slika, mnogi na tom forumu pišu obi?no a da je to tako svi bi onda pisali u to. pa i adnan je kod nas stavljao sliku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #441 na: Sijeanj 06, 2010, 12:04:05 » |
|
nije slika...isao sam pogledati,stvarno imaju tu opciju,pokazuje se kao kod (primjer za quote i tako to) ali je dosta komplicirano
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #442 na: Sijeanj 06, 2010, 12:53:22 » |
|
Nije slika. Vidio sam to tamo barem 100 puta od raznih forumaša, uvijek isto, dakle definitivno imaju tu funkciju.
A ako je komplicirano, nau?iti ?emo s vremenom.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 06, 2010, 13:22:26 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #443 na: Sijeanj 25, 2010, 23:57:30 » |
|
Velika molba za sva: zna li netko stranicu, forum ili bilo koji drugi izvor, gdje se mogu na?i slike sa utakmica, ali u ve?em formatu. Sve uobi?ajene slike dostupne na poznatim mjestima su veli?ine 50 do max.200 kb, a mene zanimaju slike 1-2 MB
Hvala svima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Poshast
|
 |
« Odgovor #444 na: Sijeanj 27, 2010, 09:25:39 » |
|
Probaj potražit na google picassa web albumi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Pozdrav iz Karlovca
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #445 na: Sijeanj 27, 2010, 23:14:09 » |
|
prijedlog: nova kolumna- PUTOPISARE našeg denisa el cuchua
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #446 na: Sijeanj 27, 2010, 23:31:22 » |
|
bas sam mislio to predlozit...putopisi su fenomenalni,a kako nasi fedeli sve cesce odlaze na utakmice nebi skodilo da denis dobije svoj kutak s putopisima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #447 na: Sijeanj 28, 2010, 06:40:14 » |
|
predlagao sam mu to odmah ali bez smajli?a to nije isto a na naslovnici ne može i?i tako i on naravno nije htio jer gubi cijeli smisao tekst. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #448 na: Sijeanj 28, 2010, 11:54:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #449 na: Sijeanj 28, 2010, 17:13:05 » |
|
predlagao sam mu to odmah ali bez smajli?a to nije isto a na naslovnici ne može i?i tako i on naravno nije htio jer gubi cijeli smisao tekst.  a da stvarno, smajli?i se ne bi mogli vidjet
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|