Svibanj 24, 2012, 18:36:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 24   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ideje, zahtjevi, preporuke i ostalo  (Posjeta: 17865 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #75 na: Rujan 28, 2008, 16:33:35 »

Hvala fanatico Grin
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #76 na: Rujan 28, 2008, 23:14:03 »

de?ki danas smo bili iznimno aktivni i ubilježili smo skoro 450 postova!!!  Clap Clap Clap Pehar bow down
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #77 na: Rujan 29, 2008, 21:55:39 »

svaka nam cast...jest da sam ja tek maloprije dosao ali hebiga i to se cijeni  Wink Wink
 Pijani
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #78 na: Rujan 29, 2008, 22:05:44 »

naravno
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #79 na: Listopad 01, 2008, 15:23:51 »

?estitam na ovom kalendaru, joÅ¡ bi da se uz moje ima ako kako može doda ime luisa figa koji je ro?en isto 4.11.  Grin
Evidentirano

Buky
Administrator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #80 na: Listopad 01, 2008, 16:13:25 »

dodano Cheesy
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #81 na: Listopad 03, 2008, 14:59:44 »

napredujemo polako, danas smo na googlu na 4 stranici kad se utipka inter. Na inter club kad se utipka smo ve? mjesecima na prvoj stranici.
« Zadnja izmjena: Listopad 03, 2008, 15:04:47 od fanatico » Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #82 na: Listopad 03, 2008, 15:29:29 »

Super...a i tebi se blizi ljubilarni 3000-ti post Grin
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #83 na: Listopad 04, 2008, 13:00:12 »

da stao je taman na 3000 prije nego je otišo na tekmu, svaka ?ast, no meni ina?e nije važno koji smo, al da bi htio da nas ljudi više ?itaju, pogotovo u italiji, nek vide da i nas ima!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #84 na: Listopad 05, 2008, 22:12:19 »

ma meni je to samo važno iz razloga da nas prona?e više ljudi. Danas sam usput na jednoj benzinskoj dogovorio za trojicu novih ?lanova. Vidjeo nas ?ovjek sa dresovima i prišao. Rekao sam da je za ovu sezonu kasno al ?emo ih upisati nagodinu. Radi se na sve strane... Cheesy
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #85 na: Listopad 06, 2008, 14:00:15 »

ma meni je to samo važno iz razloga da nas prona?e više ljudi. Danas sam usput na jednoj benzinskoj dogovorio za trojicu novih ?lanova. Vidjeo nas ?ovjek sa dresovima i prišao. Rekao sam da je za ovu sezonu kasno al ?emo ih upisati nagodinu. Radi se na sve strane... Cheesy
tako treba!
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #86 na: Listopad 06, 2008, 14:59:17 »

Ako idu?e godine nemamo minimalno 50 ?lanova u Zagrebu ja dižem ruke od svega !!!
Trudit ?u se ja i dalje kontaktirati ljude ve? za drugu sezonu, kandidata ima koji su ove zakasnili !!!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #87 na: Listopad 06, 2008, 15:44:43 »

ja sam planirao di?i na 40 ali ako ti planiraš 50 ne?eš me sti?i ni nagodinu. Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #88 na: Listopad 07, 2008, 06:42:01 »

EKIPA DRAGO MI JE DA NAS JE Å TO VIÅ E EVO I JA SAM DVOJICU NAÅ A NADAM SE DA ?E NAS BITI JOÅ  VIÅ E.
 Flag Flag Inter
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #89 na: Listopad 07, 2008, 13:33:54 »

tako je Cista, za sad nek se uklju?e u rad na stranici i forumu pa nagodinu ih u?lanimo i u Inter club, kad završi sezona. Inter Moj prvi avatar je bio taj koji si ti sad stavio. Super su mi te kugle prozirne. Wink
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #90 na: Listopad 07, 2008, 14:06:24 »

Neka nas je što više i da se svi zajedno družimo i diskutiramo o našem najdražem klubu Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #91 na: Listopad 07, 2008, 16:54:49 »

JA SAM IM SVE REKA I TOLIKO POHVALIO STRANICU I FORUM DA VIÅ E NEMAM RIJE?I.JA SAM OSTA BEZ TEKSTA KADA VIDIM Å TA SE SVE RADI RADI  NAÅ EGA KLUBA PA OVAKU ORGANIZACIJU NEMA NITKO OD FAN KLUBOVA U HRV.DAJEM SVE POHVALE POGOTOVO TEBI FANATICO JER SI KRALJ I VOLIO BIH TE UPOZNAT NA NEKOJ OD UTAKMICA NA KOJE ?EMO I?I JA SE ISKRENO NADAM!
SAMO NAPRID I BIT ?E NAS JOÅ  VIÅ E!
 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #92 na: Listopad 07, 2008, 18:00:05 »

hvala Cista, al' ništa nije teško kad nešto voliš, kao ja nerazzurre.
Evidentirano

nraguz
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #93 na: Listopad 23, 2008, 17:54:06 »

Sjajno, nevjerojatan broj podataka na siteu! Iako jednostavno riješeno, ?ini mi se preglednije nego archivio.inter.it.
Prijevod Pazza Inter u nekim segmentima mi nije baš, ali ništa zato, ionako se ne pjeva na hrvatskom.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #94 na: Listopad 23, 2008, 18:01:19 »

Volio bih da ovo bude jedini Inter Club u Hrvatskoj sa regionalnim uredima (kako se ve? sada radi), ali bi onda možda bolje bilo da se zove Inter Club Croazia, bilo bi puno dojmljivije možda. Ja sam tako?er poslao podatke, ali sad vidim po vašim komentarima na forumu da je kasno za ovu sezonu. J... ga, nisam znao da postoji ovo, bio bih ja s vama od 1992. ?lan.
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #95 na: Listopad 23, 2008, 18:55:27 »

Nikola, drago mi je da si tako veliki navija? Intera i upravo sam sad zvao predsjednika zbog tebe i imam radosnu vijest. MožeÅ¡ se u?laniti! Naime iÅ¡la je dodatna prijava zbog velikog interesa ali nisam znao jel predsjednik poslao sve u Italiju pa sam ga sad nazvao i i rekao mije da ?e u ponedjeljak i?i. Napisao si da si Tvom imenjaku u Split poslao sve potrebne podatke pa ti ostaje samo da uplatiÅ¡ 120kn godiÅ¡nje ?lanarine i uspio si se ubaciti u zadnji ?as. ?estitam ti Å¡to ?eÅ¡ postati naÅ¡ novi ?lan. Forza Inter! Inter zastava
Evidentirano

nraguz
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #96 na: Listopad 25, 2008, 10:18:44 »

Je, uspio sam se u?lanit! Ako to ide u Milano u ponedjeljak, kada se može o?ekivati ?lanska karta?
Još jedno pitanje: koja je razlika izme?u crvene i naran?aste tribine. Na Inter-Milan gdje je bolje sjedati i zbog ?ega? Jer, sigurno ?u na secondo anello jedne od ovih dviju boja, pa da znam ima li razlike.
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #97 na: Listopad 25, 2008, 10:28:47 »

crvena je zapad a narandžasta istok. Secondo anello je drugi prsten (etaža). Ako možeš birati bolje uzmi narandžastu, jer je na zapadu centralni dio drugog prstena za novinare i vip-ovce tako da su samo rubovi tribine za gledatelje dok je istok cijeli slobodna tribina.
Što se iskaznica ti?e to je sad teško odgovoriti ali ?eš biti informiran na vrijeme.
Forza Inter!
   Inter zastava
Evidentirano

nraguz
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #98 na: Listopad 27, 2008, 19:09:38 »

Danas sam komentirao ?lanak na siteu, ali sam užasno dugo ?ekao da mi komentar bude autoriziran. Samo me zanima na kojem to principu funkcionira? Flag
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #99 na: Listopad 27, 2008, 19:31:20 »

samo prvi komentar mora biti autoriziran, svi ostali su automatski objavljeni na stranici
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 24   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!