|
inter1908
|
 |
« Odgovor #75 na: Rujan 28, 2008, 16:33:35 » |
|
Hvala fanatico 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #78 na: Rujan 29, 2008, 22:05:44 » |
|
naravno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #79 na: Listopad 01, 2008, 15:23:51 » |
|
?estitam na ovom kalendaru, još bi da se uz moje ima ako kako može doda ime luisa figa koji je ro?en isto 4.11. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #80 na: Listopad 01, 2008, 16:13:25 » |
|
dodano 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #81 na: Listopad 03, 2008, 14:59:44 » |
|
napredujemo polako, danas smo na googlu na 4 stranici kad se utipka inter. Na inter club kad se utipka smo ve? mjesecima na prvoj stranici.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 03, 2008, 15:04:47 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #82 na: Listopad 03, 2008, 15:29:29 » |
|
Super...a i tebi se blizi ljubilarni 3000-ti post 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #83 na: Listopad 04, 2008, 13:00:12 » |
|
da stao je taman na 3000 prije nego je otišo na tekmu, svaka ?ast, no meni ina?e nije važno koji smo, al da bi htio da nas ljudi više ?itaju, pogotovo u italiji, nek vide da i nas ima!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #84 na: Listopad 05, 2008, 22:12:19 » |
|
ma meni je to samo važno iz razloga da nas prona?e više ljudi. Danas sam usput na jednoj benzinskoj dogovorio za trojicu novih ?lanova. Vidjeo nas ?ovjek sa dresovima i prišao. Rekao sam da je za ovu sezonu kasno al ?emo ih upisati nagodinu. Radi se na sve strane... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #85 na: Listopad 06, 2008, 14:00:15 » |
|
ma meni je to samo važno iz razloga da nas prona?e više ljudi. Danas sam usput na jednoj benzinskoj dogovorio za trojicu novih ?lanova. Vidjeo nas ?ovjek sa dresovima i prišao. Rekao sam da je za ovu sezonu kasno al ?emo ih upisati nagodinu. Radi se na sve strane...  tako treba!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #86 na: Listopad 06, 2008, 14:59:17 » |
|
ma meni je to samo važno iz razloga da nas prona?e više ljudi. Danas sam usput na jednoj benzinskoj dogovorio za trojicu novih ?lanova. Vidjeo nas ?ovjek sa dresovima i prišao. Rekao sam da je za ovu sezonu kasno al ?emo ih upisati nagodinu. Radi se na sve strane...  Ako idu?e godine nemamo minimalno 50 ?lanova u Zagrebu ja dižem ruke od svega !!! Trudit ?u se ja i dalje kontaktirati ljude ve? za drugu sezonu, kandidata ima koji su ove zakasnili !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #88 na: Listopad 07, 2008, 06:42:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #90 na: Listopad 07, 2008, 14:06:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #91 na: Listopad 07, 2008, 16:54:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #92 na: Listopad 07, 2008, 18:00:05 » |
|
hvala Cista, al' ništa nije teško kad nešto voliš, kao ja nerazzurre.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #93 na: Listopad 23, 2008, 17:54:06 » |
|
Sjajno, nevjerojatan broj podataka na siteu! Iako jednostavno riješeno, ?ini mi se preglednije nego archivio.inter.it. Prijevod Pazza Inter u nekim segmentima mi nije baš, ali ništa zato, ionako se ne pjeva na hrvatskom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #94 na: Listopad 23, 2008, 18:01:19 » |
|
Volio bih da ovo bude jedini Inter Club u Hrvatskoj sa regionalnim uredima (kako se ve? sada radi), ali bi onda možda bolje bilo da se zove Inter Club Croazia, bilo bi puno dojmljivije možda. Ja sam tako?er poslao podatke, ali sad vidim po vašim komentarima na forumu da je kasno za ovu sezonu. J... ga, nisam znao da postoji ovo, bio bih ja s vama od 1992. ?lan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #95 na: Listopad 23, 2008, 18:55:27 » |
|
Nikola, drago mi je da si tako veliki navija? Intera i upravo sam sad zvao predsjednika zbog tebe i imam radosnu vijest. Možeš se u?laniti! Naime išla je dodatna prijava zbog velikog interesa ali nisam znao jel predsjednik poslao sve u Italiju pa sam ga sad nazvao i i rekao mije da ?e u ponedjeljak i?i. Napisao si da si Tvom imenjaku u Split poslao sve potrebne podatke pa ti ostaje samo da uplatiš 120kn godišnje ?lanarine i uspio si se ubaciti u zadnji ?as. ?estitam ti što ?eš postati naš novi ?lan. Forza Inter! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #96 na: Listopad 25, 2008, 10:18:44 » |
|
Je, uspio sam se u?lanit! Ako to ide u Milano u ponedjeljak, kada se može o?ekivati ?lanska karta? Još jedno pitanje: koja je razlika izme?u crvene i naran?aste tribine. Na Inter-Milan gdje je bolje sjedati i zbog ?ega? Jer, sigurno ?u na secondo anello jedne od ovih dviju boja, pa da znam ima li razlike.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #97 na: Listopad 25, 2008, 10:28:47 » |
|
crvena je zapad a narandžasta istok. Secondo anello je drugi prsten (etaža). Ako možeš birati bolje uzmi narandžastu, jer je na zapadu centralni dio drugog prstena za novinare i vip-ovce tako da su samo rubovi tribine za gledatelje dok je istok cijeli slobodna tribina. Što se iskaznica ti?e to je sad teško odgovoriti ali ?eš biti informiran na vrijeme. Forza Inter! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #98 na: Listopad 27, 2008, 19:09:38 » |
|
Danas sam komentirao ?lanak na siteu, ali sam užasno dugo ?ekao da mi komentar bude autoriziran. Samo me zanima na kojem to principu funkcionira? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #99 na: Listopad 27, 2008, 19:31:20 » |
|
samo prvi komentar mora biti autoriziran, svi ostali su automatski objavljeni na stranici
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|