Svibanj 24, 2012, 18:35:44 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 22 23 [24]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ideje, zahtjevi, preporuke i ostalo  (Posjeta: 17865 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #575 na: Kolovoz 31, 2011, 00:10:17 »

Ja bi predlozio da posvetimo jednu temu kad se udje u forum da stoji ime od Javier Zanetia nesto kao inter legend sa svim njegovim klipovima slikama itd to sam vidio na jednom talijanskom forumu preljepo je isto sam vidio i na drugim forumima o Del Pieru kad udjes na forum samo tema o njemu itd nadam se da kuzite sta zelite reci Mozda sam poceo previse srat jer sam se malo vise napio mislim piva samo xdxdx nema rakije uglavnom moj predlog ..pozz FORZA INTER
Evidentirano

Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #576 na: Prosinac 20, 2011, 16:31:16 »

Ne znam jel bilo pitanje, ali interesira me, dal je moguce da se tu napravi neki klupski webshop, tipa da se odredjeni artikli mogu kupiti preko foruma i onda da ti postar to donese, pa ti platis njemu i onda sve ide na ziroracun foruma, pa tako onda nekako se odrzava i forum i ostalo. Eto, samo tolko, fala.
Evidentirano

nraguz
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #577 na: Prosinac 20, 2011, 20:12:59 »

Klupske mislis od IC Fedeli ili na Interove stvari?

Ideja ti kao takva nije losa, ali mislim da mi jos nemamo logistiku za takvo sto.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #578 na: Prosinac 21, 2011, 17:29:42 »

Klupske i od Fedelija i par Interovih artikala, jer ne znam kad cu imat prilike otic do italije, pa da si uzmem dres ili nesto, a preko weba njihovog mi se neda narucivat, jer kad to stigne, ko zna ocu li para imat, a jedino mislim da ovo jedino moze proci, jer je u HR i jos ako City Express ili neko radi dostavu po cijeloj HR, bilo bi idealno. P.s bilo bi dobro, da bi imali pored stranice tu na forumu i prostor za suvenirnicu, pa da se moze preko toga narucivat, das adresu, broj telefona i placanje tipa plati pouzecem i to je to.  
« Zadnja izmjena: Prosinac 21, 2011, 17:32:32 od Interista » Evidentirano

nraguz
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #579 na: Prosinac 21, 2011, 19:08:44 »

Tesko izvedivo, bar zasad. Ono sto ti ja savjetujem je ili po hrvatskim Nike shoppovima ili drugim sportskim butigama traziti Interove stvari (ima ih dosta moram priznat) ili narucivati online sa store.inter.it kada je postarina besplatna (to jednostavno moras pratiti, jer bude 1 ili 2 puta godisnje po 7 dana)
Mi kao Club takodjer mozemo narucivati stvari po povlastenim cijenama pa zato prati stranicu, jer svako nekoliko cemo skupiti narudzbe i onda narucivati u Italiju. Imali smo jednu takvu akciju u rujnu cini mi se.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Rigzi
Stalni clan

« Odgovor #580 na: Prosinac 22, 2011, 15:27:42 »

Tesko izvedivo, bar zasad. Ono sto ti ja savjetujem je ili po hrvatskim Nike shoppovima ili drugim sportskim butigama traziti Interove stvari (ima ih dosta moram priznat) ili narucivati online sa store.inter.it kada je postarina besplatna (to jednostavno moras pratiti, jer bude 1 ili 2 puta godisnje po 7 dana)
Mi kao Club takodjer mozemo narucivati stvari po povlastenim cijenama pa zato prati stranicu, jer svako nekoliko cemo skupiti narudzbe i onda narucivati u Italiju. Imali smo jednu takvu akciju u rujnu cini mi se.

imate u city centru(Nike) gro stvari od Intera i sve su na popustu 30 % i 40 %........ i top sport (tam kod cvijetnog trga) isto ima milijardu stvari.........  eto pa ugodna kupanja.........
Evidentirano

Str: 1 ... 22 23 [24]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!