|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #25 na: Oujak 02, 2009, 20:32:35 » |
|
1. poluvrijeme sta je moguce sa sta manje rizika .. kad bi rezultat staja 0 : 0 onda tako sve do 60 min. .. prije toga igrat na kontre al nikako bunker... veza mora radit najvise... moguca formacija ili 4-4-2 ili onako sa ibrom malo povucenijim na 4-4-1-1...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #26 na: Oujak 02, 2009, 20:34:30 » |
|
Nema nikakvog bunkera kao sta neki pricaju ili da cemo ici do kraja na penale,to nesmjemo dopustit jer ce nas tako kazniti lako,idemo na pobjedu i samo to! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #27 na: Oujak 02, 2009, 20:39:44 » |
|
pametno i hrabro... ka protiv milana...samopouzdanje mora bit maximalno ... samo da mou ne experimantira opet sa rivasom i sl. stvarima..ako misli stavit vieiru nek dobro popri?a prije sa njim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #28 na: Oujak 02, 2009, 20:41:15 » |
|
ako prodemo dalje, bit ce to jedan od nasih najvecih prolaza ikada..prolaz se trazi, a ne pobijeda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #29 na: Oujak 02, 2009, 20:47:52 » |
|
ako prodemo dalje, bit ce to jedan od nasih najvecih prolaza ikada..prolaz se trazi, a ne pobijeda  dijelim tvoje misljenje... evo moje postave za sraz sa man u.. cesar,maicon,samuel,chivu,max,zanetti,viera ,cambiasso,deki(mancini),ibra,adriano...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #30 na: Oujak 02, 2009, 20:52:29 » |
|
dijelim tvoje misljenje... evo moje postave za sraz sa man u..
cesar,maicon,samuel,chivu,max,zanetti,viera ,cambiasso,deki(mancini),ibra,adriano...
ja bi umjesto Adriana po?eo sa Mancinijem i Dekijem... Ibra isturena špica, jer Ibrai Adriano se slabo kre?u a sa Mancinijem možemo dobiti kontru kao protiv Panathinaikosa u Atini(0-2)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #31 na: Oujak 02, 2009, 20:58:22 » |
|
Mancini je isto slab u trci a tako i u duelima a tu utakmicu moraju svih 10 biti lavovi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #32 na: Oujak 02, 2009, 20:58:47 » |
|
pametno i hrabro... ka protiv milana...samopouzdanje mora bit maximalno ... samo da mou ne experimantira opet sa rivasom i sl. stvarima..ako misli stavit vieiru nek dobro popri?a prije sa njim 
http://www.youtube.com/v/S_np_PF54jw&rel=1Ovo da popri?a s Vieirom ,jel si mislio na stare fajtove Vieire sa napuhancima, he he he
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #33 na: Oujak 02, 2009, 21:53:56 » |
|
hahahaha... nisan na to mislia  vec da mu ukaze ?injenicu da je ove sezone zaigra 3 puta i da nema onih driblinga po centru
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #34 na: Oujak 02, 2009, 21:59:53 » |
|
Mislim da ako ?e igrat da ?e bit posebno motiviran,mislim da se posebno PALI na njih,...da u ovome se slažem da ne radi nekakve "eksperimente" na terenu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #35 na: Oujak 03, 2009, 08:15:36 » |
|
Nikako bunker, vidjeli smo kako je prosao Mancini u Liverpoolu lani. To je jedina utakmica koju zamjeram osobno njemu zbog kukavicke taktike. Bili bismo primili 2-3 i bez crvenog kartona. Mislim da se Mou nece tako postavit. Ako bude, bit cu jako razocaran.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #36 na: Oujak 03, 2009, 09:11:22 » |
|
ekipa ja san uvjeren da prolazimo dajemo gol pa neka se oni misle kako ?e dat dva moja postava je sljede?a cesar-maicon,samuel,chivu,santon-zanetti,cambi,viera,stankovi?-ibra,adri sa tim da bi stankovi?a minja u 50 minuti i stavio mancinija a adria oko 70 min i stavio balotelija 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #37 na: Oujak 03, 2009, 13:14:33 » |
|
Cista, slažem se sa tobom. 100% prolazimo, 1-1, gol u gostima i idemo na ?etvrtfinale.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #38 na: Oujak 03, 2009, 13:57:51 » |
|
Moja trenutno idealna postava je vrlo slicna.
Cesar; Maicon, Samuel, Chivu, Santon; Zanetti, Cambiasso, Vieira, Stankovic; Ibrahimovic, Balotelli.
Adriano (Balotelli), Maxwell (Santon) su mi prve alternative.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #39 na: Oujak 03, 2009, 16:45:54 » |
|
PENALI to je sve što ?u re?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #40 na: Oujak 03, 2009, 16:48:36 » |
|
uuu...ne vjerujem da naša obrana može izdržeti da ne primi gol. To je gotovo nemogu?e.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #41 na: Oujak 03, 2009, 16:50:39 » |
|
uuu...ne vjerujem da naša obrana može izdržeti da ne primi gol. To je gotovo nemogu?e.
uspijeli smo na meazzi, možemo i tamo, na njima je pritisak, prvaci su, brane naslov, treba im pobjeda, oni ?e grist, srljat a mi samo polako i pametno možemo mi i primit gol pa opet oti? na penale 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #42 na: Oujak 03, 2009, 17:02:34 » |
|
nebi nikako volio da odemo do penala jer treba proci 120 minuta igre sto je veliko opterecenje za misice i dolaze grcevi i to uveliko moze utjecati na ishod penala...najiskrenije volio bi da bude 1-1 ali uzasno me strah nase obrane
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #43 na: Oujak 03, 2009, 17:04:40 » |
|
ja bi baš volio penale, znate zašto? okršaj saara i cesara, a i dodao bi jednog "odli?nog" izvo?a?a ronalda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #44 na: Oujak 03, 2009, 17:08:47 » |
|
a dobro ok sad ono okrsaj ali ne vjerujem da bi mogli proci na penale,bolje utakmicu rjesiti u prvih 90 minuta nego ici dalje do 120
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #45 na: Oujak 03, 2009, 23:24:31 » |
|
ja bi baš volio penale, znate zašto? okršaj saara i cesara, a i dodao bi jednog "odli?nog" izvo?a?a ronalda
da budu penali ja neznam brijem da bi izgubio zivce...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #46 na: Oujak 03, 2009, 23:27:41 » |
|
da budu penali ja neznam brijem da bi izgubio zivce...
ja to nebi mogao gledati...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #47 na: Oujak 03, 2009, 23:44:52 » |
|
ja to nebi mogao gledati...
prije penala bi popio neke tablete za smirenje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #48 na: Oujak 03, 2009, 23:46:20 » |
|
da dodemo do penala,mislim da bi rekao tati da me zaveze za stolicu ili nesto da nebi razbio nesto...jer poznato mu je da bacam mobitel i sve sta mi dode pod ruku ako ishod utakmice nije u interovu korist
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #49 na: Oujak 03, 2009, 23:49:05 » |
|
meni je par puta tako doslo da nesto zafitiljim....pogotovo ono kad je grande Q fulao protiv torina malo je falilo da zafitiljim pepeljaru u lcd
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|