Svibanj 24, 2012, 18:28:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Atalanta - Inter  (Posjeta: 2593 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #75 na: Sijeanj 18, 2009, 22:25:07 »

sva sri?a jube osta
 1-1
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #76 na: Sijeanj 18, 2009, 22:26:09 »

A kako da vidi kad mi nemamo a on ne kupuje jer nema te ovlasti.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #77 na: Sijeanj 18, 2009, 22:58:43 »

Ljudi izgubili smo utakmicu, na terenu izgledali k'o hrpa nesposobnjakovi?a i propisno se osramotili... pa što!?
Ima i takvih dana. Ne moramo sad padat u kolektivnu depresiju. Znam da smo se naviknuli na pobjede i naslove, pa na dobro se najlakše naviknut, zar ne? Nemojmo ronit suze, jer ovo se ne doga?a ?esto, ali nekad ipak mora. Odjednom se forum napunio kuknjavom i nepovjerenjem prema igra?ima, struci... a ti isti što danas prozivaju i traže glave ju?er su se u Mourinha i mom?ad kleli. Nemojte se sad pojedinci ovime nalazit prozvani, jer ja ne upirem prstom ni u koga od vas, nego samo ukazujem na trend - kad dobijaš onda su i igra?i najbolji na svijetu, ali kad izgubiš onda vrijede jedan ili dvojica. ?injenica jest, što kaže fanatico, da je pravih, svjetskih klasa samo par, me?utim ja smatram da ni ostatak nije baš za bacit. ?injenica tako?er jest i to da su nam ovi Boži?ni praznici prekinuli odli?nu seriju i da bi za Inter bilo bolje da se prvanstvo nije prekidalo, ali tako je to - nama je forma pala, a neki od protivnika su jedva do?ekali prekid svoje loše jesenske serije... dok jednima ne smrkne, drugima ne svane. (ovime uop?e ne mislim da je nama smrklo)
OK, razumijem, mora se napravit ?istka, ali ako se ve? nije napravila do sad bilo bi je smiješno raditi sad, usred sezone. Istina, Figo nema više što tražiti u ozbiljnom nogometu i strijelci su nam u najmanju ruku relikti, me?utim sad treba najbolje iskoristiti ono što klub ima. Uop?e ne sumnjam da ?e Mourinho stvari ponovno dovesti u red.
I zato narode nemoj kukat, jer na kraju ?e sve ispasti dobro. Siguran sam u to. Inter zastava
« Zadnja izmjena: Sijeanj 18, 2009, 23:01:07 od Dexter » Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #78 na: Sijeanj 18, 2009, 23:01:16 »

dugo sam mislio dal da stavljam pa evo možda se jubentini budu nasla?ivali...

<a href="http://www.youtube.com/v/Ok7Kcq_yruY&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Ok7Kcq_yruY&rel=1</a>
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #79 na: Sijeanj 18, 2009, 23:18:47 »

nek se oni samo nasla?uju ali mi imamo +3 i to je upravo razlika u me?usobnom duelu a ostalo smo isti.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #80 na: Sijeanj 18, 2009, 23:27:05 »

Idemo dalje.... Inter zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #81 na: Sijeanj 18, 2009, 23:32:41 »

Naravno dalje...i glavu gore!   Forza Inter!  Flag   Forza ragazzi!  Flag   Inter per sempre!  Inter zastava
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #82 na: Sijeanj 19, 2009, 00:08:07 »

nadovezo bi se na fanatica.pa svaka ekipa ima oko 4-5 svjetskih klasa, a ovo ostalo su uvijek malo losiji.nitko nezeli vjerojatno ponoviti galacticose.
A sada moje iskreno misljenje.Ja mislim da je mourinho danas totalno zaj*ebo.Mislim da je podcijenio protivnika,a i ekipa skupa s njim.neznam kako je u engleskoj,ali u italiji bome nema velikih razlika u jacini klubova.jedan los dan i gotovo.ovo danas je bila totalna nemoc.to me najvise muci.nadam se da je to zadnja takva utakmica ove sezone.
jbt, a jel itko skuzio kako se nekim igracima(profesionalcima) dogadaju osnove pogreske?recimo, burdisso se opet sklize, kao i samuel.to je nedopustivo.a figo....on kao da s godinama zaboravlja igrati nogomet.na mokrom terenu nikad nesmijes pustiti da ti lopta padne,njega boli briga.
nasa obrana svaku utakmicu igra pasivnu obranu,pod obranu spodrazumijevam cordobu i jos jednog koji se doklize,mozda maxwella jos(ako ima dobar dan),a maicona nikad nema tamo..
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #83 na: Sijeanj 19, 2009, 00:12:07 »

Mourinhu mogu samo zamjeriti izmjenu u 28.minuti Chivua sa Obinom, da mene tako zamjeni ja bi puko po šavovima, mislim da Rumunj valjda ne?e, ali ra?e da je Rumunja stavio umjesto Burdissa a ovog mjenjao...ali gotovo je sad poslije bitke sa ?orcima i jednom puškicom...
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #84 na: Sijeanj 19, 2009, 11:18:14 »

Bit cu vrlo neoriginalan, pa cu rec sto i Mournho: Nemam komentara.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #85 na: Sijeanj 19, 2009, 13:59:59 »

Ja Ne znam kako Burdiso ima mjesta u Interu Chivu sa stakom je bolji od njega i svaki puta kad je Burdiso igrao zajebao se inter mislim da nije on za intera kao i mnogi drugi sto su.....
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #86 na: Sijeanj 19, 2009, 14:10:53 »

Znao je on pružit i dobrih partija, ali je po svemu sude?i (vidjelo se to i kad je prošle sezone bio stalni ?lan udarne 11 - torice) dostigao svoj maksimum, a i neredovito igranje mu ni malo ne koristi. Netko se u takvom ritmu može sna?i, ali on o?ito ne.
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #87 na: Sijeanj 19, 2009, 14:53:25 »

Moj komentar na ovu utakmicu je: "Kad tad smo morali pasti" i zato se ne bojte,uvik ima kikseva a sada se usredotocimo na sljedecu tekmu...
Evidentirano

nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #88 na: Sijeanj 19, 2009, 16:11:13 »

ma jedna utakmica nije problem,?ak i dvije dakle ona s cagliarijem,roma je u formi pa ce u kupu biti tesko ali sampdoriu sljedece kolo jednostavno moras pobijediti...ako ne onda je vec frka
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #89 na: Sijeanj 19, 2009, 19:03:16 »

ma jedna utakmica nije problem,?ak i dvije dakle ona s cagliarijem,roma je u formi pa ce u kupu biti tesko ali sampdoriu sljedece kolo jednostavno moras pobijediti...ako ne onda je vec frka
slazem se
Evidentirano
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #90 na: Sijeanj 19, 2009, 23:11:03 »

spominjali ste svjetske klase,Ibrahimovi? je svakako svjetska klasa,Figo je bivša svjetska klasa ali stvar je u tome što je po meni i npr Maicon svjetska klasa na svojoj poziciji,Zanetti,Cambiasso,Vieira,Cordoba,Chivu tako da je Inter sa?injen od vrhunskih igra?a,ako nisu svjetske klase onda su odma u sljedecoj kvalifikaciji

ali opet mislim da je protiv atalante ovo samo los dan i da ce se na racun toga uozbiljit a to ce vec imat priliku dokazat u sljedece dvije tekme,ako se dogodi da sam u krivu i budu loši i sljedece dvije onda je to kriza...velika kriza iako se radi o 4 utakmice
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!