Svibanj 24, 2012, 18:21:35 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Cagliari  (Posjeta: 5159 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
interista7
Super clan

« Odgovor #75 na: Sijeanj 11, 2009, 16:16:11 »

Griješiš, Quaresma u Portu, niti u reprezentaciji nikada nije bio kralj, dapa?e, u repki nikada ništa nije odigrao. De?ko je možda dobar, prosje?an, igra?i?, kakvih ima more u Italiji. A kada ste se ve? dotakli Ronalda, meni se osobno ne svi?a tip igra?a koji misli sam za sebe da je najbolji igra? svijeta, koji izjavama podcjenjuje druge, ali taj Ronaldo je u stanju sam riješiti utakmicu i to je napravio mnogo puta, a naš Quaresma nikada i vjerojatno nikada niti ne?e. ?ovjek koji vrijedi 27 mil. Eura mora 120% više davati nego on sada daje, pustite statistike i samo poslušajte što navija?i na stadionu misle o njemu, mislim da je to dovoljno. Puno kredita je on ispucao i mislim da ?e put Suaza idu?e sezone, jer jedino tamo može biti malo više zapažen, pa u toj ligi je i Tomo Šokota bio najbolji igra? i strijelac !!
mislim da navijaci neodlucuju o tome ko igra i kad igra i kako igra, vec trener.oni jedino mogu pomoci ili odmoci..Ni meni se ronaldo nesvida, ama bas nista mi se na njemu nesvida.
Vidis, ti pricas o puno kredita, a ja o 670 minuta, to je malo vise od 7 utakmica.koji kredit?pa kolki kredit je kranjcar u engleskoj imo?sezonu cijelu!pa i modric cak!
Quaresma je dosao u inter zadnji dan prijelaznog roka!!to znaci da nije ni dan priprema odradio sa ekipom..ti pricas da je ispuco kredit!!mal nerelano..

"He was later called up to play in a friendly game against Brazil at the Emirates Stadium where Portugal won 2-0. Quaresma provided two assists and was named Man of the Match."
« Zadnja izmjena: Sijeanj 11, 2009, 16:20:12 od interista7 » Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #76 na: Sijeanj 11, 2009, 17:59:05 »

dobro nije sad kraj svijeta, šta ste se odmah ukomirali, bit ?e ok
ali nemojte mi muntarija blatit, de?ko je super, a sad po meni samuelovo klizanje, chivu u sredini?!?! mislim da nas je to koštalo, no nisam gledao utakmicu pa se nebi opuštao u neke ve?e analize
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #77 na: Sijeanj 11, 2009, 18:15:06 »

Puno kredita je on ispucao i mislim da ?e put Suaza idu?e sezone, jer jedino tamo može biti malo više zapažen, pa u toj ligi je i Tomo Šokota bio najbolji igra? i strijelac !!

ne znam di si to nasa,procita ili vidija ?!  sokota je igra u dva portugalska velikana (porto i benfica),i ni u jednim nije bija ni najbolji strijelac ni najbolji igrac ?  Huh? zabija je golove,al daleko je to od toga sta ti nabrajas...ne mozes blamirat prtugalsku ligu ?!  alo,pa ta liga spada u najjace lige svita ?!   osobno,Q triba vrimena i kredita ,i od njega ocekujem velike stvari tek next season.. pojedincima ne bi falilo malo objektivnosti i realnosti ...da  q zabije gol,asistira za inter ,odma je veliki igrac,ni pele mu nije ravan..al,kad je lose,triba ga odma prodat.. mislim,sta ??    ne zamarajte se sa ricardom ,on nam je najmanji problem,imamo mi njih puno vise....
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #78 na: Sijeanj 11, 2009, 18:18:23 »

lako je sad re?i prodat...al' kome prodati igra?a koji je toliko pla?en a svi vide da ne igra. To je problem i sa Adrianom-kome prodati? Imaju velike pla?e pa je i posudba problem.

Da to je naÅ¡ najve?i problem,pri?alo se i o Dacourtu da ?e kao u Bolognu ,pa eto izgleda da niÅ¡ta od toga za sada,lakÅ¡e je KAO NEÅ TO TRENIRAT    Football1    u Apianu i "džaba dobit platu",kako kaže naÅ¡a legenda Adnan.....
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #79 na: Sijeanj 11, 2009, 19:16:20 »

Budite malo realni, koliko mi ma?aka u vre?i imamo ??
Normalno da ih nikome ne možeš prodati kada niti ne vrijede toliko koliko su pla?eni !! Pa kome ?eš prodati za velike novce Adriana, Burdisa, Quaresmu, Dacourt Huh?
Nikome, nisu u Italiji svi Mami?i pa ?im ?uju za nekog poluglupana da ga i kupe. A ove komentare o prilagodbi ne bi uop?e komentirao, svatko tko malo zna o nogometu na to nema komentara.
I usporedba Kranj?ar- Quaresma- prilagodba po meni nema smisla, jer, navodno, ovaj drugi vrijedi kao 5 Kranj?ara
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #80 na: Sijeanj 11, 2009, 20:09:29 »

kako je ono boltonu bio kranj?ar prodao trivelu.......
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #81 na: Sijeanj 11, 2009, 20:45:57 »

kako je ono boltonu bio kranj?ar prodao trivelu.......

Trebo je q to vidjeti...
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #82 na: Sijeanj 11, 2009, 23:08:24 »

Budite malo realni, koliko mi ma?aka u vre?i imamo ??
Normalno da ih nikome ne možeš prodati kada niti ne vrijede toliko koliko su pla?eni !! Pa kome ?eš prodati za velike novce Adriana, Burdisa, Quaresmu, Dacourt Huh?
Nikome, nisu u Italiji svi Mami?i pa ?im ?uju za nekog poluglupana da ga i kupe. A ove komentare o prilagodbi ne bi uop?e komentirao, svatko tko malo zna o nogometu na to nema komentara.
I usporedba Kranj?ar- Quaresma- prilagodba po meni nema smisla, jer, navodno, ovaj drugi vrijedi kao 5 Kranj?ara
znaci po tome je i mourinho poluglupan??
meni usporedba quaresma kranjcar isto nema smisla. kranjcar je imao cijelu sezonu, ovom se vec protiv bologne prigovaralo.stvarno nema smisla.pa i modric je imao fazu prilagodbe, ustvari jos ju ima, a i eduardo je tek proradio u drugom dijelu sezone.ali ne, quaresmi to netreba jer je on placen 20 i nes milijuna?!
molim te mi onda ti reci kada i kako se quaresma trebao prilagoditi.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #83 na: Sijeanj 12, 2009, 01:30:28 »

po meni isto triba pustit quaresmu na miru.On je izgubio kredit kod navija?a jer talijani ne trpe baš one finte i preseravalja.Tako?er u par situacija je bia sebi?an i navija?i su ga uzeli na zub.
uostalom i kad igra i kad neigra sli?ni su rezultati,jedino smo izgubili od milana kad je quaresma igrao,a tada je gattuso napravio desetak prekršaja na njemu.

p.s. u subotu je odigrao neloše
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #84 na: Sijeanj 12, 2009, 10:16:11 »

Kako netko moze rec da je bio nelos u subotu. Covjek kad ima loptu ne vidi druge. Pa oni sutevi s 25 metara kada svi cekaju da odigra ili nabaci u 16. Covjek je zasad katastrofa. A igraci takvog kalibra ne trebaju prilagodbu. Kranjcar je odmah bio solidan, nikad nije bio katastrofa kao Q u nas. Dokaz tomu je da je stalno igrao. Naravno, ne mozemo usporediti ove igrace, jer klubovi u kojima igraju imaju sasvim druge ambicije.

Slozio bih se da Chivu nije za vezni red. S njime, Cambiassom i Muntarijem vezi red je bio los. Jedini ofanzivac je bio Figo, a on je gotov, to se vidi. Ne moze se puno kretat. Muntari je borben, ali i sam je priznao kako ga suci stede, jer da je vec nekoliko puta trebao dobit crveni karton. Dodao je kako je takav po prirodi, ali da polaku uci da ne ide ko mazga na igraca.
Moj vezni red je Zanetti, Cambiasso, Vieira i Stankovic. Meni je Cambiasso opet bio odlican, iako su ga ona dvojica s OBN popljuvali. Pratio sam samo njega u jednom dijelu utakmice. Isao je gore, izgubili smo loptu (figo) i krenula je njihova kontra. Kako je Cuchu sprintao nazad, to se rijetko vida. Uspio se postavit kao zadnji i glavom izbio centarsut Cagliarija. Fantasticno!!
Evidentirano

Milano siamo noi!
Bonzo
Super clan

« Odgovor #85 na: Sijeanj 12, 2009, 13:03:02 »

Gledao sam tekmu u subotu na OBN-u. Cagliari je zaslužio neriješeno, muški su se botili. Crespo je odli?no odigrao, svaka mu ?ast, to je napada? kojeg treba više koristiti. No, mislim da bi trebali uzeti Acquafrescu iz Cagliaria, ionako je naš igra? na posudbi. ?ovjek je Interista od ro?enja a i ?ini mi se puno bolji od mnogih "razvikanih" zvjezda koje imamo u napadu. Tu mislim na Adriana i Balotelli-a.
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #86 na: Sijeanj 12, 2009, 13:06:36 »

Nisam bas siguran da je Acquafresca bolji igrac od spomenutog dvojca, karakter vjerovatno. No, to bas i nije tesko. Zabio je gol koji je morao, sam na golmana nakon sto je pao Samuel. Poslije je falio nesto sto pravi napadac ni u snu ne bi smio promasiti. On je dobar igrac, ali nije bolji od Adriana i Balotellija. Mozda postane, ja bih isto volio da dodje, pa ako ide ide, ako ne neka se proda. Ipak je mlad, Talijan i napadac, a bas nam to treba.
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #87 na: Sijeanj 12, 2009, 14:04:04 »

Da, samo ne zaboravi da je istu priliku i poziciju imao Ibra (i to dodanu po zemlji od Cruza a acquafresca ju je morao štopati prsima i spustiti) pa jetukao ravno u golmana.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #88 na: Sijeanj 12, 2009, 15:01:50 »

Da, ali Acquafresca je falio prazan gol sa 1 metra!! Neusporedivo.
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #89 na: Sijeanj 12, 2009, 15:09:07 »

I to je to?no, na našu sre?u.
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #90 na: Sijeanj 12, 2009, 15:31:37 »

U stvari su obojica fulala nemogu?e. Ne znam, nekako mi se taj Acquafresca svi?a, tip je navija? Intera a takvi najviše grizu na terenu.
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #91 na: Sijeanj 12, 2009, 15:37:27 »

Da, da, pravi navijac Intera!!  Grin
Evidentirano

Milano siamo noi!
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #92 na: Sijeanj 12, 2009, 17:56:56 »

znaci po tome je i mourinho poluglupan??
meni usporedba quaresma kranjcar isto nema smisla. kranjcar je imao cijelu sezonu, ovom se vec protiv bologne prigovaralo.stvarno nema smisla.pa i modric je imao fazu prilagodbe, ustvari jos ju ima, a i eduardo je tek proradio u drugom dijelu sezone.ali ne, quaresmi to netreba jer je on placen 20 i nes milijuna?!
molim te mi onda ti reci kada i kako se quaresma trebao prilagoditi.

slazem se interista sa tvojim postom...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #93 na: Sijeanj 13, 2009, 00:40:34 »

Sa quaresmom nemozemo porediti nikakvog igraca Pa covjek se trudi stvarno mislim za sad je los al se trudi i treba imat vise utakmica Kako je Cambiaso odigrao u subotu bio je nula a njega niko ne osuduje tu noc bili su svi losi Jednostavno nije bio dobar dan nasi igraca Sta je sa Mancinijem koji je dokazan igrac svi napadamo Quaresmu mislim na mancinija jer je igrao u seriji A ,A za Quaresmu koji je igrao u portugalu pa sad u jednoj od jaci liga treba vremena ljudi Budimo iskreni svi mi kad promjenimo krevet gdje spavamo tesko se priviknuti tako i Quaresma treba vremena i smatram ga uz Robinha C Ronalda Najboljim krilnim igracem na svjetu nema mu ravnog a pitanje je kad ce proradit!!!
Nemojte se ljutiti al mozel ovo kranjicar ili neki drugi igrac trebamo biti realni ,,,,
<a href="http://www.youtube.com/v/I9iascAdyKc&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/I9iascAdyKc&rel=1</a>
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #94 na: Sijeanj 13, 2009, 04:18:46 »

Covjek je zasad katastrofa. A igraci takvog kalibra ne trebaju prilagodbu. Kranjcar je odmah bio solidan, nikad nije bio katastrofa kao Q u nas. Dokaz tomu je da je stalno igrao. Naravno, ne mozemo usporediti ove igrace, jer klubovi u kojima igraju imaju sasvim druge ambicije.
Iz tvog posta vidim da je quaresma kvalitetnog igraca, a jel to znaci da je kod njega problem u nekvaliteti ili u losoj formi??jel mi prodajemo igrace zbog lose forme?
Sam si napisao da je kranjcar stalno igrao, pa normalno da onda nemoze svaku lose igrati. Vjerojatno si zakljucio da nije katastrofalno igrao po ocjenama iz Hr novina.Tako je i modric svaku utakmicu igrac utakmice.
Mislim da se ta dva igraca mogu usporediti, zasto ne? Obojica dolaze iz klubova u kojima su nesto bili(mozda i alfa i omega), dosli su u najjace lige svijeta, treba im vremena za prilagodbu.
Vec protiv bologne se quaresmi prigovaralo, a tu utakmicu nije ni odigrao lose.to je bilo nakon mjesec dana sto je u interu.Vi mislite da je to dovoljno kredita??
Ti navijaci na stadionu, pa to su manje vise samo klinci jos jer se zna da je policija podijelila zabrane svim vatrenijim navijacima.Naveo bi onda jos primjer Liverpoolovih navijaca, koji podrze igrace koji su u krizi.
Znaci covijek odigra 7 utakmica u talijanskoj ligi, neke odigra dobro, neke lose, neke katastrofa.Pa ajmo ga onda prodati. Huh? Huh? Huh?
Po toj logici mladi talenti uopce nebi trebali dobivati priliku, prevelika je sansa da odigraju lose.znaci, sve na prodaju.
« Zadnja izmjena: Sijeanj 13, 2009, 04:19:51 od interista7 » Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #95 na: Sijeanj 13, 2009, 08:20:10 »

mislim da je Q dobar igra? i da ga tribamo koristiti me?utim mislim da bi manje triba izmišljat one poteze peton i ?udnovate felševe i igrat nogomet jednostavno i ubojito i iskoristit svoju brzinu i prolazit po strani i ubacivat u pet metara Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
hate
Gost

« Odgovor #96 na: Sijeanj 13, 2009, 08:58:47 »

pa tako je igrao i u portu to su njegove fore...ma njemu fali samopouzdanja,,a kako i nebi kad su se nakon par kola i nasi navijaci okomili na njega s onim zvizducima to mi nikako nije uredu
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #97 na: Sijeanj 13, 2009, 09:35:54 »

Tako je Cista! Naravno da je Q kvalitetan igrac, ali mnogi takvi igraju mali nogomet. Velike igrace ne krasi samo ono sto mogu nogom, vec i glavom. A sa 23 godine vec moras biti gotov igrac. Q nije uspio niti u Barceloni, pa nece ni u nas. Zvizdanju se protivim, ali se protivim i njegovoj debilnoj, sebicnoj igri.
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #98 na: Sijeanj 13, 2009, 17:09:41 »

nek danas odigra odli?no i kupio me  Cheesy
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #99 na: Sijeanj 13, 2009, 17:22:51 »

Nikada od njega ništa. Glupo mi je više raspravljati sa ljudima koji ne žele da vide neke stvari. Kada govorimo o Quaresmi, ne govorimo o mladom igra?u, jer on to više nije.
Mene zanima zašto jedam Mourinho ne smije pogriješiti, jer dosta vas piše da ga je M doveo pa bi to onda trebala biti garancija da je igra? OK ??
Samo ?u dvije stvari ponoviti: Da je vrijedio ne bi ga se Barca samo tako odrekla i ne bi igrao u Portu  ( baÅ¡ mi Portugalska liga i nije u vrhu Europe: Engleska, Å panjolska, Italija, Francuska, Njema?ka su sigurno ispred, a po meni: Nizozemska, Ruska, Gr?ka i Belgija su tako?er ispred Portugala. Tako da je de?ko igrao u 10-oj ligi Europe i nikome se nije nametnuo osim nama ?!?!  )
Kada on bude naša ja?a karika ja ?u sve sa forum koji su bili na njegovoj strani i hvalili ga ( a da ne govorim o onima koji su kupili njegov dres ) skupiti i pošteno po?astiti, može prasi?em a može i jankom, birajte !!!!!!
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!