?im sam ?uo: JANKO pomutio mi se um

neznam ak ga blatim ne dobim ništa? ok onda bolje da ga hvalim, možda i uspije pa evo malo: Quaresma je najja?i, njegova trivela i njegovi driblinzi uplaše Gattussa, on njega sanja. Quaresma kada zabije gol ?asti svoje pajdaše šta spavaju oko stadiona pivkanom i baš je legenda! ?uo sam da su on i braco iz NM ko prst i nokat, a pošto nekad odem do Peš?enice popri?am s bracom i on mi kaže kako mali ima talenta kao nitko, kaže da ga Mou ?uva za velike stvari, e da i onaj gel šta stavlja na kosu, to mu ja braco sredio

tak da ak nekom treba gela neka se javi braci!
a sad malo ozbiljnije: ne znam po onome što sam do sada vidio nije me o?arao, trebao se ve? do sada malo sredit, no nije niti da dobiva puno prilike, bio sam za njegovo dovo?enje, ali mislim da ako do iduce godine u ovo vrijeme ne bude jedan od naših klju?nih igra?a neka ide, jer nije istina da se mi ne riješavamo samo tako igra?a, mislim da je tema najgori igra? u interovoj povijesti tome dokaz, tako da ako ga o?e redknapp može i njega sa adrijanom uzet, što se mene ti?e. ali problem je što se ne ti?e niti mene, niti vas, jer to se ti?e dva velika M, oni odlu?uju a sumnjam da ?e ga riješit. mene sa druge strane više brine mancini jer po meni ne igra loše, al ga ovaj M ne koristi, to mene brine a ne ovaj!