Svibanj 24, 2012, 18:21:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Cagliari  (Posjeta: 5159 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #100 na: Sijeanj 13, 2009, 17:28:44 »

s moje strane prodano  Grin
to sto si rekao je tocno,i tu sam na tvojoj strani....takoder ja smartam ako si profesionalan igrac i toliko te placaju da ti ne treba godinu dana da se prilagodis,to se radi po kratkom postupku,placen si da igras nogomet to ti je posao...nogomet je timski sport ili ga igraj ili se gubi,i to isto po meni za adriana vrijedi
ocito je da quaresma ne dobiva svoje prilike,pitam se zasto......trenutno quaresma je propala investicija,i zao mi je zbog toga jer smo mogli dovesti boljeg igraca od njega...
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #101 na: Sijeanj 13, 2009, 17:29:11 »

znam da nije tema Quaresma ali opet ?u dodati da ga ja neuzimam u usta sve dok ne završimo sa MANUNTD, tj dvobojem Quaresma-C.Ronaldo ,pa da vidimo tko koliko zaostaje za kim...

do tad ja ga ?ekam i nadam se da ima pameti u glavi, tj za koliko € obla?i crno-plavi dres...

Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #102 na: Sijeanj 13, 2009, 17:33:48 »

iksreno mislim da on c.rnaldu ne moze nista...nisam primjetio da je quaresma i priblizno nesto osvojio koliko je i c.ronaldo
a i ronaldo ce ili dati gol ili ga ako nista namjestiti,quaresma izgleda nece nista
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #103 na: Sijeanj 13, 2009, 17:36:45 »

?im sam ?uo: JANKO pomutio mi se um  Grin
neznam ak ga blatim ne dobim ništa? ok onda bolje da ga hvalim, možda i uspije pa evo malo: Quaresma je najja?i, njegova trivela i njegovi driblinzi uplaše Gattussa, on njega sanja. Quaresma kada zabije gol ?asti svoje pajdaše šta spavaju oko stadiona pivkanom i baš je legenda! ?uo sam da su on i braco iz NM ko prst i nokat, a pošto nekad odem do Peš?enice popri?am s bracom i on mi kaže kako mali ima talenta kao nitko, kaže da ga Mou ?uva za velike stvari, e da i onaj gel šta stavlja na kosu, to mu ja braco sredio Wink tak da ak nekom treba gela neka se javi braci!
a sad malo ozbiljnije: ne znam po onome što sam do sada vidio nije me o?arao, trebao se ve? do sada malo sredit, no nije niti da dobiva puno prilike, bio sam za njegovo dovo?enje, ali mislim da ako do iduce godine u ovo vrijeme ne bude jedan od naših klju?nih igra?a neka ide, jer nije istina da se mi ne riješavamo samo tako igra?a, mislim da je tema najgori igra? u interovoj povijesti tome dokaz, tako da ako ga o?e redknapp može i njega sa adrijanom uzet, što se mene ti?e. ali problem je što se ne ti?e niti mene, niti vas, jer to se ti?e dva velika M, oni odlu?uju a sumnjam da ?e ga riješit. mene sa druge strane više brine mancini jer po meni ne igra loše, al ga ovaj M ne koristi, to mene brine a ne ovaj!
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #104 na: Sijeanj 13, 2009, 17:39:30 »

iskreno ne vidim niti tko bi njega kupio...barca ga se odrekla,igrao je u portu i dosao u inter u interu koji je veliki klub nije nista kljucno napravio za sada ne znam za ubuduce ali duboko se nadam da cu ga kasnije hvaliti..ako inter kupi igraca,i on nista ne pokaze niti ne napravi u tom klubu smatra se ko ropali transfer...tko ce kupiti propali transfer da mi je znati
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #105 na: Sijeanj 13, 2009, 17:45:30 »

Nizozemska, Ruska, Gr?ka i Belgija su tako?er ispred Portugala

Huh???

ovo je previse,ali opet svatko ima pravo na svoje misljenje,ma kako krivo bilo....

Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #106 na: Sijeanj 13, 2009, 17:46:31 »

Da, ovo više nema veze s temom, trebalo bi pre?i u temu Ricardo Quaresma s ovim argumentiranjem.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #107 na: Sijeanj 13, 2009, 17:48:18 »

da,jer ce se nastavit ovo do beskonacnosti...
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #108 na: Sijeanj 13, 2009, 17:49:26 »

ajmo onda brze bolje u temu quaresma
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #109 na: Sijeanj 15, 2009, 23:01:14 »

gledo tekmu   i onak  ista ko i   zadnjih par  domacih takmi protiv nazovimo ih  slabijim momcadima  protiv kojih smo vec unaprijed uknjizili bodove... na kraju krajeva dobro smo i prosli i sa bodom mozemo bit zadovoljni, samuel se posklizno  u presudnom trenu  al to  naravno   nije  nikakvo opravdanje.

cinjenica je da se mucimo  doma sa slabijim ekipama i da  do sada nismo nikoga  bas onako pravo razbili, opchepoznato je da se prvenstvo dobiva na malim tekmama, hebes   to sto damo 4 gola romi ak doma cagliari nemozemo pobijediti

no dobro  pocetak sezone smo otvorili  remijem protiv sampdorije,   pa smo na kraju bili zimski prvaci, nadam se da ce  i na kraju sezone situacija bit ista.....
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!