Svibanj 24, 2012, 18:13:49 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 80   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: HNL  (Posjeta: 76487 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« na: Travanj 03, 2008, 05:32:51 »

pocinjem ovu temu, nažalost, tragicnim dogadjajem u Zadru. Mladi Hrvoje Custic se bori za život i stanje mu je pogorÅ¡ano, ali se nadam da ce dobiti životnu bitku. Pravo je cudo da se to nije  ranije dogodilo i cudi me da taj stadion uopce može dobiti licencu za bilo koju razinu takmicenja. To ce sad biti top tema mjesecima kad se vec dogodila tragedija a trebao je netko samo dosljedno primjenjivati standarde. Jedanom mladom nogometasu visi život o koncu zbog gluposti ili bahatosti nadležnih osoba. Žao mi je i mog mladog sugradjanina Jurica koji je bio u duelu sa Custicem.Decku je bila prva utakmica, prvi start i ...Sigurno ce ostaviti traga na njemu ovaj tragicni i žalosni dogadjaj. Hrvoje, držim ti fige i neka ti je dragi Bog u pomoci.
« Zadnja izmjena: Travanj 28, 2009, 14:01:30 od fanatico » Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Travanj 03, 2008, 13:32:52 »

:'( nažalost, stigla je najtužnija vijest iz Zadra - da je mladi Hrvoje Custic izgubio bitku za život. Sucut obitelji, prijateljima i nogometaÅ¡ima Zadra.  Sad   
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Travanj 03, 2008, 13:34:41 »

ja nisam upucen u taj dogadaj...pa ako bi mi netko mogao reci sto se tocno desilo?Huh?  Huh?
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Travanj 03, 2008, 13:50:03 »

u subotu na utakmici Zadar - Cibalia vec u drugoj minuti nakon  žestokog starta Jurica (Cibalia) pok. Hrvoje je udario glavom u betonski zid, koji je tik uz aut-liniju!?!?!? i zadobio frakturu lubanje.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Travanj 03, 2008, 14:17:13 »

pogledao sam snimku na netu...bas ne mogu vjeovati  :'( :'(
covijek dode igrati nogomet i pogine bez razloga...MOJA ISKRENA SUCUT
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Travanj 03, 2008, 15:42:01 »

Uzas
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Travanj 03, 2008, 17:59:43 »

izgubljen je mladi život na nedopustiv nacin. Tko je sve ove godine dopustio da se igra na tom, sve samo nego stadionu. Zar su slijepi bili u savezu oni koju daju licencu za igrati.Zar je trebala tragedija da se dogodi pa da se o tome uopce razgovara. Mnogi sitni lokalni, pa onda pitaj boga kakvi sve interesi. Taj prokleti novac je uniÅ¡tio ljude i sport, kojim vladaju polumafijaÅ¡ki klanovi. Citacemo sad mnogo o tome danima, ali se nemojte iznenaditi da na kraju  bude jedno - veliko niÅ¡ta. Izgubljen je mladi život bespotrebno! Sram vas bilo sve u HNS-u! Da imate trunku morala i odgovornosti, joÅ¡ ovog dana bi podnijeli ostavke, jer je to minimum Å¡to možete uciniti. Ali Å¡to znaci jedan nevini život prema vaÅ¡im foteljama. Sramite se i vi u Zadru, koji ste inzistirali godinama da se tu igra a ovi gore su vam to dopuÅ¡tali.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Travanj 04, 2008, 16:21:00 »

evo naÅ¡a posla, kako sam i mislio. Ljudi iz UEFA-e Å¡okirani da je na stadionu Zadra umjesto ograde betonski zid a Å timac ve? na komemoraciji (!?) tvrdi da ce se i dalje igrati utakmice. Stvarno nemam rijeci.  Shocked Shocked Sad Angry
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Travanj 04, 2008, 20:08:17 »

ma ja da sam sef uefe zabranio bi hnl jer je to sramota, uglavnom je sve, cijeli hnl kalvarija jedna velika
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Travanj 04, 2008, 20:52:35 »

uglavnom borba klanova: Markovicevi, Mamicevi te Stimac-Sinovcicevi.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Travanj 05, 2008, 09:53:28 »

ma meni se ta liga bas nikako ne svida...mogu pogledati neke utakmice,tu i tamo odem na utakmicu istre i to je to...
ali sve u svemu jadna je nasa liga...a mogla bi biti dobra,samo kad bi se sredile neke stvari
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Travanj 05, 2008, 09:58:40 »

jadna je nazalost blaga rijec
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #12 na: Travanj 05, 2008, 12:20:00 »

ma treba zabranit sve ove lige s ex-yu i organizovat zajednicku ligu jer ovo je sramota
neki dan igraju siroki - celik  i siroki vodi 2-0 i onda na poluvremenu dodje presjednik celika izudara sudijju i gle cuda preokrenu u drugom poluvremenu na 3-2 ZALOSNO
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #13 na: Travanj 05, 2008, 12:37:42 »

evo joÅ¡ jedan prilog o tragediji u Zadru od najvece nogometne legende Zadra Josipa Skoblara. http://www.net.hr/sport/page/2008/04/05/0022006.html
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #14 na: Travanj 05, 2008, 12:40:38 »

ma treba zabranit sve ove lige s ex-yu i organizovat zajednicku ligu jer ovo je sramota
neki dan igraju siroki - celik  i siroki vodi 2-0 i onda na poluvremenu dodje presjednik celika izudara sudijju i gle cuda preokrenu u drugom poluvremenu na 3-2 ZALOSNO
imam kolegu koji pomno prati sve lige i ujek mi pri?a o BIH ligi da je pravi Texas.
a sto se tice zajednicke lige to više nebi prošlo jer su se svi zatvorili u svoje torove i stekli pozicije koje bi morali napustiti.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Travanj 05, 2008, 13:57:34 »

ma nebi proslo jer bi se svi poubijali
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Travanj 05, 2008, 14:20:37 »

nebi...to sam i ja mislio,ali to ti je isto napravljeno i u kosarci.i svi su isto mislili da ce se ekipa poubijati,ali to i dalje nastavlja,i sve je ok
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Travanj 05, 2008, 14:21:01 »

http://www.ipetitions.com/petition/HNS_OSTAVKA/?e
kosarka je manje popularna
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #18 na: Travanj 05, 2008, 19:24:52 »

to što se u zadru desilo stvarno je strašno. kako je taj custic izgubio život na bezvezan nacin.žao mi ga je i iskrena sucut svima.a price koje su se pricale da je moj sugradjanin juric(cibalia)kriv za sve je stvarno sramotna ,krivi su oni ljudi koji su dopustili da se igra na tom igralistu.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Travanj 05, 2008, 20:36:15 »

definitvno on nije krivac izjavio je da zna da nije kriv al se osjeca tako, zao mi ga je. od custica roditelji su rekli da mora nastaviti karijeru i da nije njegova krivica
naravno da nije ja ga isto podrzavam da nastavi karijeru i da nije on kriv, stvarno mi ga je zao ima 17 godina
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Travanj 05, 2008, 20:54:25 »

ma naravno to mu je bio prvi nastup. Ostavice to posljedice sigurno. StraÅ¡no...joÅ¡ jednom sucut roditeljima pok Custica.   :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #21 na: Travanj 07, 2008, 21:25:21 »

do boli me izludjuje taj Vlatko Markovic, da nema ni mrvu samokritike pokazao je bezbroj puta do sada ali ovo prelazi sve okvire. Kako može izjaviti da su gradovi vlasnici stadiona i samim tim krivi i za sva dogadjanja i nepravilnosti na njima , tako znaci i za ovu tragediju. Pa tko izdaje certifikate i tko je nadležan za takmicenje. Tko je u ovoj nogometnoj zemlji lud? Kako ga nije sramota. Mladic je život izgubio zbog glupost i nemara te sitnih interesa mocnika. U svakoj normalnoj zemlji i nogometnoj organizaciji vi bi ste bili bivÅ¡i predsjednik i mnogi u lancu odgovornosti. Ma eto vam te vaÅ¡ fotelje ali nemojte nas praviti budalama i pljuvati u lice.Sramite se tog mladog života i njegove obitelji. Da, kad bi vi imali taj osjecaj... Angry Angry Angry Angry Angry 
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Travanj 08, 2008, 17:22:46 »

bila neka ženska u HNL emisiji i rekla da licence izdaju gradovi??? i da oni provode sve inspekcije i to, navodno HNS nema nikakve veze s tim??
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Travanj 08, 2008, 18:08:19 »

ma gluposti. A povjerenik lige, natjecateljska komisija i mnogi drugi...ne mogu se sjetiti svih karika u svakoj nogometnoj organizaciji. Sramota i jad... i joÅ¡ netko predlaže da stadion dobije ime po Hrvoju!? Kakva bedasto?a i morbidnost. Sve drugo, pa i kup koji se predlaže u redu ali "stadion" na kojem je izgubio život zbog toga Å¡to nije stadion je suludo.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Travanj 11, 2008, 20:02:42 »

sad u Zadru stavljaju stiropor i za par dana ce napraviti ono što su trebali davno. Što sa izgubljenim šivotom, nitko niti ne spominje nekakvu odgovornost.
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 80   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!