|
fanatico
|
 |
« na: Travanj 03, 2008, 05:32:51 » |
|
pocinjem ovu temu, nažalost, tragicnim dogadjajem u Zadru. Mladi Hrvoje Custic se bori za život i stanje mu je pogoršano, ali se nadam da ce dobiti životnu bitku. Pravo je cudo da se to nije ranije dogodilo i cudi me da taj stadion uopce može dobiti licencu za bilo koju razinu takmicenja. To ce sad biti top tema mjesecima kad se vec dogodila tragedija a trebao je netko samo dosljedno primjenjivati standarde. Jedanom mladom nogometasu visi život o koncu zbog gluposti ili bahatosti nadležnih osoba. Žao mi je i mog mladog sugradjanina Jurica koji je bio u duelu sa Custicem.Decku je bila prva utakmica, prvi start i ...Sigurno ce ostaviti traga na njemu ovaj tragicni i žalosni dogadjaj. Hrvoje, držim ti fige i neka ti je dragi Bog u pomoci.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 28, 2009, 14:01:30 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 03, 2008, 13:32:52 » |
|
:'( nažalost, stigla je najtužnija vijest iz Zadra - da je mladi Hrvoje Custic izgubio bitku za život. Sucut obitelji, prijateljima i nogometašima Zadra.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 03, 2008, 13:50:03 » |
|
u subotu na utakmici Zadar - Cibalia vec u drugoj minuti nakon žestokog starta Jurica (Cibalia) pok. Hrvoje je udario glavom u betonski zid, koji je tik uz aut-liniju!?!?!? i zadobio frakturu lubanje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 03, 2008, 14:17:13 » |
|
pogledao sam snimku na netu...bas ne mogu vjeovati :'( :'( covijek dode igrati nogomet i pogine bez razloga...MOJA ISKRENA SUCUT
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 03, 2008, 15:42:01 » |
|
Uzas
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 03, 2008, 17:59:43 » |
|
izgubljen je mladi život na nedopustiv nacin. Tko je sve ove godine dopustio da se igra na tom, sve samo nego stadionu. Zar su slijepi bili u savezu oni koju daju licencu za igrati.Zar je trebala tragedija da se dogodi pa da se o tome uopce razgovara. Mnogi sitni lokalni, pa onda pitaj boga kakvi sve interesi. Taj prokleti novac je uništio ljude i sport, kojim vladaju polumafijaški klanovi. Citacemo sad mnogo o tome danima, ali se nemojte iznenaditi da na kraju bude jedno - veliko ništa. Izgubljen je mladi život bespotrebno! Sram vas bilo sve u HNS-u! Da imate trunku morala i odgovornosti, još ovog dana bi podnijeli ostavke, jer je to minimum što možete uciniti. Ali što znaci jedan nevini život prema vašim foteljama. Sramite se i vi u Zadru, koji ste inzistirali godinama da se tu igra a ovi gore su vam to dopuštali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 04, 2008, 20:08:17 » |
|
ma ja da sam sef uefe zabranio bi hnl jer je to sramota, uglavnom je sve, cijeli hnl kalvarija jedna velika
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 04, 2008, 20:52:35 » |
|
uglavnom borba klanova: Markovicevi, Mamicevi te Stimac-Sinovcicevi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 05, 2008, 09:53:28 » |
|
ma meni se ta liga bas nikako ne svida...mogu pogledati neke utakmice,tu i tamo odem na utakmicu istre i to je to... ali sve u svemu jadna je nasa liga...a mogla bi biti dobra,samo kad bi se sredile neke stvari
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 05, 2008, 09:58:40 » |
|
jadna je nazalost blaga rijec
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 05, 2008, 12:20:00 » |
|
ma treba zabranit sve ove lige s ex-yu i organizovat zajednicku ligu jer ovo je sramota neki dan igraju siroki - celik i siroki vodi 2-0 i onda na poluvremenu dodje presjednik celika izudara sudijju i gle cuda preokrenu u drugom poluvremenu na 3-2 ZALOSNO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 05, 2008, 12:40:38 » |
|
ma treba zabranit sve ove lige s ex-yu i organizovat zajednicku ligu jer ovo je sramota neki dan igraju siroki - celik i siroki vodi 2-0 i onda na poluvremenu dodje presjednik celika izudara sudijju i gle cuda preokrenu u drugom poluvremenu na 3-2 ZALOSNO
imam kolegu koji pomno prati sve lige i ujek mi pri?a o BIH ligi da je pravi Texas. a sto se tice zajednicke lige to više nebi prošlo jer su se svi zatvorili u svoje torove i stekli pozicije koje bi morali napustiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 05, 2008, 13:57:34 » |
|
ma nebi proslo jer bi se svi poubijali
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #16 na: Travanj 05, 2008, 14:20:37 » |
|
nebi...to sam i ja mislio,ali to ti je isto napravljeno i u kosarci.i svi su isto mislili da ce se ekipa poubijati,ali to i dalje nastavlja,i sve je ok
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #17 na: Travanj 05, 2008, 14:21:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #18 na: Travanj 05, 2008, 19:24:52 » |
|
to što se u zadru desilo stvarno je strašno. kako je taj custic izgubio život na bezvezan nacin.žao mi ga je i iskrena sucut svima.a price koje su se pricale da je moj sugradjanin juric(cibalia)kriv za sve je stvarno sramotna ,krivi su oni ljudi koji su dopustili da se igra na tom igralistu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #19 na: Travanj 05, 2008, 20:36:15 » |
|
definitvno on nije krivac izjavio je da zna da nije kriv al se osjeca tako, zao mi ga je. od custica roditelji su rekli da mora nastaviti karijeru i da nije njegova krivica naravno da nije ja ga isto podrzavam da nastavi karijeru i da nije on kriv, stvarno mi ga je zao ima 17 godina
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #20 na: Travanj 05, 2008, 20:54:25 » |
|
ma naravno to mu je bio prvi nastup. Ostavice to posljedice sigurno. Strašno...još jednom sucut roditeljima pok Custica. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #22 na: Travanj 08, 2008, 17:22:46 » |
|
bila neka ženska u HNL emisiji i rekla da licence izdaju gradovi??? i da oni provode sve inspekcije i to, navodno HNS nema nikakve veze s tim??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #23 na: Travanj 08, 2008, 18:08:19 » |
|
ma gluposti. A povjerenik lige, natjecateljska komisija i mnogi drugi...ne mogu se sjetiti svih karika u svakoj nogometnoj organizaciji. Sramota i jad... i još netko predlaže da stadion dobije ime po Hrvoju!? Kakva bedasto?a i morbidnost. Sve drugo, pa i kup koji se predlaže u redu ali "stadion" na kojem je izgubio život zbog toga što nije stadion je suludo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #24 na: Travanj 11, 2008, 20:02:42 » |
|
sad u Zadru stavljaju stiropor i za par dana ce napraviti ono što su trebali davno. Što sa izgubljenim šivotom, nitko niti ne spominje nekakvu odgovornost.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|