Svibanj 24, 2012, 18:13:26 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 80   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: HNL  (Posjeta: 76487 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1800 na: Oujak 14, 2010, 09:09:01 »

da kako sam samo mogao zaboraviti ovo vrlo važno natjecanje -.-

Nisi ti zaboravio,vec nisi znao kad si bio premlad... Wink
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1801 na: Oujak 14, 2010, 12:23:27 »

ne ja nikad nisam ?uo za intertoto kup  Roll Eyes  Clap Clap pratim nogomet intenzivno ve? 10 godina, a ako nisi znao internet ti omogu?ava da saznaÅ¡ neke stvari koje bez njega vjerojatno nikada ne bi saznao  Shocked
uostalom to natjecanje se igralo do prije 2 godine, toliko o tome Roll Eyes
« Zadnja izmjena: Oujak 14, 2010, 12:29:11 od ante » Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1802 na: Oujak 14, 2010, 14:36:09 »

nije to bitno uop?e, nije upitna kvaliteta naših igra?a tj to što nas je malo al smo opet jako dobri. bitno je što se ne ulaže u taj doma?i nogomet, ne pokušava se stvoriti neka respektabilna liga. ne radi se na tome da se igra?i zadrže ve? nakon godinu dvije ako dobro odigraju da brže bolje bježe preko granice. svjestan sam toga da su nam rezultati ne samo u nogometu nego u svim sportovima zapanjuju?i ako se uzme u obzir koliko smo mala zemlja. nego se uop?e ne ulaže u taj sport kada nam ve? tako dobro ide, evo uzmimo za primjer jakova faka. ne znam ništa o njemu, niti o sportu koji se bavi no ako je osvojio olimpijsku medalju nešto vrijedi, onda ?e mu se osigurati svi uvjeti potrebni da medalja bude još, a ne da on eto ode kod naših "dragih" susjeda. dakle kada bi se malo više, konstruktivnije ulagalo u sport da se stvore jako klubovi, da naši igraju LP svake, svake druge godine a ne da se toliko dugo ?eka na prolije?e u europi. nije da to ne možemo nego jednostavno ne?emo. što meni ne ide u glavu jest da mami? govori kako nema prodaje igra?a i onda neposredno prije europskij utakmica proda najbolje igra?e, nego da je jednostavno sa?ekao koji mjesec i dobio novce za ulazak u LP, te ih prodao kasnije, zna?i zaradio bi više. on proda odmah....

slažem se ,ali ovaj post i nema neke veze s onim o ?emu smo raspravljali.
poanta je da je naš nogomet daleko bia bolji prije desetak godina,a i ranije.
a to se ne mora nužno ogledati u konkurenciji dinama i hajduka, tj. u tome koliko drugi bodova zaostaju za dinamom i hajdukom. ja?ina se gleda po tome jesu li druge mom?adi konkurentne u europi,a tih godina su "manji" klubovi bili konkuretni u europi Wink samima time što su ti klubovi bili ja?i i hajduk i dinamo su bili ja?i.

hajduk ?etvrtfinale lige prvaka, u kupu uefa bili ravnopravni sa fiorentinom koja bi danas naguzila sve talijane uklju?uju?i i intera( batistuta,toldo,edmundo,amoroso...)
dinamo dva puta u ligi prvaka. u pretkolima pregaženi celtic,partizan, u skupini poražen ajax u gostima
varteks igrao ?etvrtfinale kupa pobjedika kupova
osijek redovito igrao u kupu uefa, ?esto dolazio do tre?eg kola. prošao aston villu koja je tada bila ja?a nego danas,a i danas su u samo vrhu engleskog nogometa.
da dodam da je tada kup uefa bilo tri puta cjenjenije i teže natjecanje nego danas.znalo se tko ide u kup uefa. 3-4 klubovi iz najve?ih liga,a iz manjih 2-3 klubovi. nije tada sedmoplasirana ekipa išla u kup uefa.
ekvivalent osijekovog 3 kola bi danas bia prolaz skupine što dinamu nikako ne polazi za nogom.

eto takva je liga bila  Wink

« Zadnja izmjena: Oujak 14, 2010, 14:37:10 od il Principe » Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1803 na: Oujak 14, 2010, 14:53:16 »

normalno da ima veze sa onime Å¡to smo pri?ali, sve ono Å¡to smo prije spominjali uzrokovalo je ovo Å¡to je sada nažalost stvarnost, realnost. nekada respektabilna liga je sada osobna pr?ija koje kakvim mafijaÅ¡ima kojima je bitan osobni profit i nitko niÅ¡ta ne poduzima u vezi toga. tu bi trebao stvari rijeÅ¡iti predsjednik HNS-a, no nažalost njega boli ona stvar za to i pustio je mafiji na ?elu sa mami?em da vodi ovu smijuriju od lige  Puke gade mi se svi skupa! ja i danas imam negdje na vhs-u snimke utakmica croatie sa celticom i newcastleom i to nekada sa radoÅ¡?u pogledam(istina zadnji put prije nekih 3 godine  Undecided )
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1804 na: Oujak 14, 2010, 16:27:48 »

ne ja nikad nisam ?uo za intertoto kup  Roll Eyes  Clap Clap pratim nogomet intenzivno ve? 10 godina, a ako nisi znao internet ti omogu?ava da saznaÅ¡ neke stvari koje bez njega vjerojatno nikada ne bi saznao  Shocked
uostalom to natjecanje se igralo do prije 2 godine, toliko o tome Roll Eyes

Prije nego repliciraÅ¡ , pomno promotri kako da repliciraÅ¡... Poanta je da nisi "znao" , "?uo", "googlira" za uspjehe Hr klubova u Europi,a ne vezano za Inter -toto cup....   kava gif
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1805 na: Oujak 14, 2010, 18:23:56 »

dobro zna?i ti onda ne smijeÅ¡ raspravljat o tome ko je bolji pelle ili maradona jer naime bio si premlad da ih gledaÅ¡  Roll Eyes  kava gif
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1806 na: Oujak 14, 2010, 21:04:19 »

Bespredmetno je vrÅ¡it rasprave ako ne kužiÅ¡ bit stvari, odnosno poantu, a uz to joÅ¡ navodiÅ¡ stvari nevezano za ovo....  kava gif
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1807 na: Oujak 14, 2010, 21:50:21 »

nema beda  kava gif bubnjar bu
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1808 na: Oujak 15, 2010, 00:13:41 »

kava gif
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1809 na: Oujak 20, 2010, 16:57:50 »

?itam sad :

"?udesan zgoditak  smo vidjeli u Maksimiru.Rubil je sa 15 metara poput  napada?a Lokomotive  punom snagom Å¡utirao prema SubaÅ¡i?evim vratima "!

"I pogodio neobranjivo u donji lijevi kut! Gol koji ?e sasvim sigurno na?i svoje mjesto na mnogim portalima i tv-ekranima..." -konkurencija Sivonji  Wink Wink

Panj Rubil sam sebi dal gol,...koje smo mi dno dna,popušimo od Lokomotive Roll Eyes
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #1810 na: Oujak 20, 2010, 17:09:55 »

auto gol koji ce mi zauvijek ostati u sjecanju je onaj darija simica u nekakvoj prijateljskog utakmici protiv liverpoola, dok je jos igrao za bilan. brat mi je inace navijac bilana, pa sam ga vjecito zahebavao kako je simic efektno pogodio raslje svog gola..ahahaa
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1811 na: Oujak 20, 2010, 17:13:23 »

auto gol koji ce mi zauvijek ostati u sjecanju je onaj darija simica u nekakvoj prijateljskog utakmici protiv liverpoola, dok je jos igrao za bilan. brat mi je inace navijac bilana, pa sam ga vjecito zahebavao kako je simic efektno pogodio raslje svog gola..ahahaa

Ina?e taj darioÅ¡imi? ,jedan bar meni od najve?ih panjeva  Roll Eyes,nikad ga nisam volio,možda i zato kaj je otiÅ¡ao od nas u bilan  

Evo bisera karijere konjine jur?i?a & panjine Å¡imi?a  Roll Eyes,bio na toj tekmi na jugu,popizdio na tu dvojicu morona...druko s frendovima za  tadaÅ¡nju    ekipu,mislim da se zvala croatia  Wink

<a href="http://www.youtube.com/v/DX4vl8_OeR0&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/DX4vl8_OeR0&rel=1</a> ...na 4,05 snimke kaže božosuÅ¡ec..."Å¡imi? ?e popraviti,Å¡imi? ?e popraviti",....i "popravio" je Gruzijac  Temuri Ketsbaia  
« Zadnja izmjena: Oujak 20, 2010, 17:28:02 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #1812 na: Oujak 20, 2010, 17:19:01 »

Ina?e taj darioÅ¡imi? ,jedan bar meni od najve?ih panjeva  Roll Eyes,nikad ga nisam volio,možda i zato kaj je otiÅ¡ao od nas u bilan 

imam ja autogram od njega, pa mi je kao zbog toga drag  banana
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #1813 na: Oujak 20, 2010, 17:44:35 »

Tko visoko leti,nisko pada...Lokomotiva-Hajduk 2:1 Smiley
http://www.sportnet.hr/vijesti/393830/nogomet-1-hnl/hajduku-dojam-lokomotivi-bodovi
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1814 na: Oujak 20, 2010, 17:48:47 »

?itam sad :

"?udesan zgoditak  smo vidjeli u Maksimiru.Rubil je sa 15 metara poput  napada?a Lokomotive  punom snagom Å¡utirao prema SubaÅ¡i?evim vratima "!

"I pogodio neobranjivo u donji lijevi kut! Gol koji ?e sasvim sigurno na?i svoje mjesto na mnogim portalima i tv-ekranima..." -konkurencija Sivonji  Wink Wink

Panj Rubil sam sebi dal gol,...koje smo mi dno dna,popušimo od Lokomotive Roll Eyes
[/b]

Denis,ne znam ?emu se ?udiÅ¡,od nekad velikog kluba,bar za naÅ¡e prilike ,ostalo je samo ime,Poljud i Torcida... To je otprilike sve,ostalo je sve na amaterskoj razini po?evÅ¡i od limitiranih i poluproizvod igra?a do diletantske uprave..Samo,Å¡to novinari "pumpaju" atmosferu o raznim super mladim igra?ima koji navodno stasaju u Ajduka,a hajdukovci ko hajdukovci željni bivÅ¡e slave,"padaju" na te gluposti...Prognoziram da ce Ajduk za par godina biti skroz prosje?ni klub u sredini Hnl-a.. Vec sada se naziru takve konture,a eventualni spas mogu prona?i jedino u invensticiji nekog bogatog biznismena....Novaca nema ni za lijek,a nekad veliki talenti koji su stasali u Dalmaciji radje odlaze u Mami?evu eskadrilu,jer ipak pare diktiraju situaciju bez obzira na "ljubav u bilu boju"...   kava gif
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1815 na: Oujak 20, 2010, 18:49:16 »

Zato Cibalia i Å ibenik haraju Ligom. Doma?e je doma?e... sopstvenim snagama i pametnim radom.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1816 na: Oujak 24, 2010, 19:22:39 »

Svaki klub na svijetu ima svojeg panja il panjinu,il viÅ¡e njih ,...Hajduk recimo ima Juricu P A N J I N U Buljata ...I.Q.  <60 Roll Eyes ....sre?om da protivnici ne bi dali gola da se igra i do sutra ujutro ROFL ,...ukratko tekma je toliko nezanimljiva ,recimo  Think neÅ¡to u rangu Prosinone-Gallipoli ...uglavnom Å paco  Wink nadmudrio konjsku glavu  Roll Eyes ,....a 7-og travnja bit ?e neka druga pri?a  Cheesy Cheesy Cheesy
« Zadnja izmjena: Oujak 24, 2010, 19:41:03 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1817 na: Oujak 24, 2010, 19:25:59 »

Eh,ta tekma je preslika "slike" na Å ubi?evcu.... Indolentna,anemi?na igra bez prigoda... Nekad se i sam upitam koji k..c vidim u Hnl-u ?!  Roll Eyes
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1818 na: Oujak 24, 2010, 20:31:39 »

sad se vratio sa maksimira, utu?en zbog nikakve igre i jednih i drugih, šta re?i nego uzalud ba?enih 20 kn? i još nešto svaka ?ast torcidi, to se zove navijanje
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #1819 na: Oujak 24, 2010, 20:55:59 »

O ?emu mi sanjamo?Kup Uefa,e to je nemogu?a misija za nas Å iben?ane...Jeb*Å¡ klub bez ambicija! Embarrassed
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #1820 na: Oujak 24, 2010, 23:08:40 »

znaci jesam hajdukovac al sam dosao do zakljucka da dinamo ni pooceemu trenutno nije bolji od hajduka, cak kad bi se ulazilo u igracke vrijednosti hajduk bi bio i bolji!!! dinamo samo trenutno ima pobjednicki mentalitet protiv tih malih ekipa kojeg hajduka nema..... u dinamu je dobro sto forsiraju jednog badelja koji je odlican al nista bolji od ticinovica u hajduku koji nije vidio odavno prvi tim, za mene je ticinovic najbolji igrac trenutno u hnl-u!!! dinamo bolje zna s mladima i to je sve od njih..... kramaric, tomecak, barbaric, badelj do neki dan i lovren..... u hajduku imaju vukusica, oremusa, ticinovica al slabo ih se forsira...... posebno ticinovica !!! tomasov mu uzima mjesto a tomasov se trenutno nemoze sastat s loptom
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1821 na: Oujak 24, 2010, 23:28:07 »

znaci jesam hajdukovac al sam dosao do zakljucka da dinamo ni pooceemu trenutno nije bolji od hajduka, cak kad bi se ulazilo u igracke vrijednosti hajduk bi bio i bolji!!! dinamo samo trenutno ima pobjednicki mentalitet protiv tih malih ekipa kojeg hajduka nema..... u dinamu je dobro sto forsiraju jednog badelja koji je odlican al nista bolji od ticinovica u hajduku koji nije vidio odavno prvi tim, za mene je ticinovic najbolji igrac trenutno u hnl-u!!! dinamo bolje zna s mladima i to je sve od njih..... kramaric, tomecak, barbaric, badelj do neki dan i lovren..... u hajduku imaju vukusica, oremusa, ticinovica al slabo ih se forsira...... posebno ticinovica !!! tomasov mu uzima mjesto a tomasov se trenutno nemoze sastat s loptom
i jedino što si dobro u svemu tome napisao da se tomasov ne može sastati sa loptom. to nema nikakve veze s time što navijam za dinamo, ali što ti zna?i to da dinamo ima pobjedni?ki mentalitet protiv malih ekipa a hajduk ne? i budala zna da se prvenstvo dobija na "malim" utakmicama. to što hajduk je posebno nabrijan samo kada igra sa dinamom su si sami krivi. ali danas se ne može re?i da je netko bio bolji(osim torcida od boysa na tribinama), jer istina je da je utakmica bila srednja žalost i jednih i drugih, naravno nije prošlo bez crvenih i hvala hajduku što su mi zbog toga donijeli novce na kladionici. istina je da ?e biti paklena utakmica u uzvratu, bit ?e dosta golova jer na poljudu je op?enito kiša golova kada se igra sa dinamom. no prednost dinama je da im remi paše. ali da je žalosno da hajduk prije par dana izgubi na istom stadionu od "tre?e mom?adi" dinama, a dinamo ih danas ne pobjedi stvarno je žalosno
Evidentirano

Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1822 na: Oujak 29, 2010, 08:11:52 »

Heh, navodno Mateja Kežman stiže u Dinamo?! Wtf? Pa nije valjda Dinamo tako nisko pao... Ima puno boljih naših napada?a nego taj Kežman. Cesarec ubija u Gr?koj ligi.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1823 na: Oujak 29, 2010, 16:27:43 »

da danas sam i ja ?itao SN, ugl Å¡anse su tu negdje kao i one da zabrijem sa frankom bateli?  Roll Eyes
osim toga dosta su me nasmijale postave koje ?e po SN-u istr?ati u LP ovog kola, naime za inter ?e igrati lucio i motta !  Shocked Wall smack
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1824 na: Oujak 29, 2010, 17:13:23 »

Heh, navodno Mateja Kežman stiže u Dinamo?! Wtf? Pa nije valjda Dinamo tako nisko pao... Ima puno boljih naših napada?a nego taj Kežman. Cesarec ubija u Gr?koj ligi.

S tim da spomenuti ima ozbiljne i konkretne ponude gr?kih velikana Panathianakosa i Olympiakosa....  Zanimljiv "materijal" je taj de?ko...

Evidentirano

Str: 1 ... 71 72 [73] 74 75 ... 80   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!