|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #1800 na: Oujak 14, 2010, 09:09:01 » |
|
da kako sam samo mogao zaboraviti ovo vrlo važno natjecanje -.-
Nisi ti zaboravio,vec nisi znao kad si bio premlad... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1801 na: Oujak 14, 2010, 12:23:27 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 14, 2010, 12:29:11 od ante »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #1802 na: Oujak 14, 2010, 14:36:09 » |
|
nije to bitno uop?e, nije upitna kvaliteta naših igra?a tj to što nas je malo al smo opet jako dobri. bitno je što se ne ulaže u taj doma?i nogomet, ne pokušava se stvoriti neka respektabilna liga. ne radi se na tome da se igra?i zadrže ve? nakon godinu dvije ako dobro odigraju da brže bolje bježe preko granice. svjestan sam toga da su nam rezultati ne samo u nogometu nego u svim sportovima zapanjuju?i ako se uzme u obzir koliko smo mala zemlja. nego se uop?e ne ulaže u taj sport kada nam ve? tako dobro ide, evo uzmimo za primjer jakova faka. ne znam ništa o njemu, niti o sportu koji se bavi no ako je osvojio olimpijsku medalju nešto vrijedi, onda ?e mu se osigurati svi uvjeti potrebni da medalja bude još, a ne da on eto ode kod naših "dragih" susjeda. dakle kada bi se malo više, konstruktivnije ulagalo u sport da se stvore jako klubovi, da naši igraju LP svake, svake druge godine a ne da se toliko dugo ?eka na prolije?e u europi. nije da to ne možemo nego jednostavno ne?emo. što meni ne ide u glavu jest da mami? govori kako nema prodaje igra?a i onda neposredno prije europskij utakmica proda najbolje igra?e, nego da je jednostavno sa?ekao koji mjesec i dobio novce za ulazak u LP, te ih prodao kasnije, zna?i zaradio bi više. on proda odmah....
slažem se ,ali ovaj post i nema neke veze s onim o ?emu smo raspravljali. poanta je da je naš nogomet daleko bia bolji prije desetak godina,a i ranije. a to se ne mora nužno ogledati u konkurenciji dinama i hajduka, tj. u tome koliko drugi bodova zaostaju za dinamom i hajdukom. ja?ina se gleda po tome jesu li druge mom?adi konkurentne u europi,a tih godina su "manji" klubovi bili konkuretni u europi  samima time što su ti klubovi bili ja?i i hajduk i dinamo su bili ja?i. hajduk ?etvrtfinale lige prvaka, u kupu uefa bili ravnopravni sa fiorentinom koja bi danas naguzila sve talijane uklju?uju?i i intera( batistuta,toldo,edmundo,amoroso...) dinamo dva puta u ligi prvaka. u pretkolima pregaženi celtic,partizan, u skupini poražen ajax u gostima varteks igrao ?etvrtfinale kupa pobjedika kupova osijek redovito igrao u kupu uefa, ?esto dolazio do tre?eg kola. prošao aston villu koja je tada bila ja?a nego danas,a i danas su u samo vrhu engleskog nogometa. da dodam da je tada kup uefa bilo tri puta cjenjenije i teže natjecanje nego danas.znalo se tko ide u kup uefa. 3-4 klubovi iz najve?ih liga,a iz manjih 2-3 klubovi. nije tada sedmoplasirana ekipa išla u kup uefa. ekvivalent osijekovog 3 kola bi danas bia prolaz skupine što dinamu nikako ne polazi za nogom. eto takva je liga bila 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 14, 2010, 14:37:10 od il Principe »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1803 na: Oujak 14, 2010, 14:53:16 » |
|
normalno da ima veze sa onime što smo pri?ali, sve ono što smo prije spominjali uzrokovalo je ovo što je sada nažalost stvarnost, realnost. nekada respektabilna liga je sada osobna pr?ija koje kakvim mafijašima kojima je bitan osobni profit i nitko ništa ne poduzima u vezi toga. tu bi trebao stvari riješiti predsjednik HNS-a, no nažalost njega boli ona stvar za to i pustio je mafiji na ?elu sa mami?em da vodi ovu smijuriju od lige  gade mi se svi skupa! ja i danas imam negdje na vhs-u snimke utakmica croatie sa celticom i newcastleom i to nekada sa radoš?u pogledam(istina zadnji put prije nekih 3 godine  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #1804 na: Oujak 14, 2010, 16:27:48 » |
|
Prije nego repliciraš , pomno promotri kako da repliciraš... Poanta je da nisi "znao" , "?uo", "googlira" za uspjehe Hr klubova u Europi,a ne vezano za Inter -toto cup.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1805 na: Oujak 14, 2010, 18:23:56 » |
|
dobro zna?i ti onda ne smiješ raspravljat o tome ko je bolji pelle ili maradona jer naime bio si premlad da ih gledaš 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #1806 na: Oujak 14, 2010, 21:04:19 » |
|
Bespredmetno je vršit rasprave ako ne kužiš bit stvari, odnosno poantu, a uz to još navodiš stvari nevezano za ovo.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1807 na: Oujak 14, 2010, 21:50:21 » |
|
nema beda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1808 na: Oujak 15, 2010, 00:13:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1809 na: Oujak 20, 2010, 16:57:50 » |
|
?itam sad : "?udesan zgoditak smo vidjeli u Maksimiru.Rubil je sa 15 metara poput napada?a Lokomotive punom snagom šutirao prema Subaši?evim vratima "! "I pogodio neobranjivo u donji lijevi kut! Gol koji ?e sasvim sigurno na?i svoje mjesto na mnogim portalima i tv-ekranima..." -konkurencija Sivonji Panj Rubil sam sebi dal gol,...koje smo mi dno dna,popušimo od Lokomotive 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1810 na: Oujak 20, 2010, 17:09:55 » |
|
auto gol koji ce mi zauvijek ostati u sjecanju je onaj darija simica u nekakvoj prijateljskog utakmici protiv liverpoola, dok je jos igrao za bilan. brat mi je inace navijac bilana, pa sam ga vjecito zahebavao kako je simic efektno pogodio raslje svog gola..ahahaa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1811 na: Oujak 20, 2010, 17:13:23 » |
|
auto gol koji ce mi zauvijek ostati u sjecanju je onaj darija simica u nekakvoj prijateljskog utakmici protiv liverpoola, dok je jos igrao za bilan. brat mi je inace navijac bilana, pa sam ga vjecito zahebavao kako je simic efektno pogodio raslje svog gola..ahahaa
Ina?e taj dariošimi? ,jedan bar meni od najve?ih panjeva  ,nikad ga nisam volio,možda i zato kaj je otišao od nas u bilan  Evo bisera karijere konjine jur?i?a & panjine šimi?a  ,bio na toj tekmi na jugu,popizdio na tu dvojicu morona...druko s frendovima za tadašnju ekipu,mislim da se zvala croatia
http://www.youtube.com/v/DX4vl8_OeR0&rel=1 ...na 4,05 snimke kaže božosušec... "šimi? ?e popraviti,šimi? ?e popraviti",....i "popravio" je Gruzijac Temuri Ketsbaia 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 20, 2010, 17:28:02 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1812 na: Oujak 20, 2010, 17:19:01 » |
|
Ina?e taj dariošimi? ,jedan bar meni od najve?ih panjeva  ,nikad ga nisam volio,možda i zato kaj je otišao od nas u bilan  imam ja autogram od njega, pa mi je kao zbog toga drag 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #1813 na: Oujak 20, 2010, 17:44:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #1814 na: Oujak 20, 2010, 17:48:47 » |
|
?itam sad : "?udesan zgoditak smo vidjeli u Maksimiru.Rubil je sa 15 metara poput napada?a Lokomotive punom snagom šutirao prema Subaši?evim vratima "! "I pogodio neobranjivo u donji lijevi kut! Gol koji ?e sasvim sigurno na?i svoje mjesto na mnogim portalima i tv-ekranima..." -konkurencija Sivonji Panj Rubil sam sebi dal gol,... koje smo mi dno dna,popušimo od Lokomotive 
[/b] Denis,ne znam ?emu se ?udiš,od nekad velikog kluba,bar za naše prilike ,ostalo je samo ime,Poljud i Torcida... To je otprilike sve,ostalo je sve na amaterskoj razini po?evši od limitiranih i poluproizvod igra?a do diletantske uprave..Samo,što novinari "pumpaju" atmosferu o raznim super mladim igra?ima koji navodno stasaju u Ajduka,a hajdukovci ko hajdukovci željni bivše slave,"padaju" na te gluposti...Prognoziram da ce Ajduk za par godina biti skroz prosje?ni klub u sredini Hnl-a.. Vec sada se naziru takve konture,a eventualni spas mogu prona?i jedino u invensticiji nekog bogatog biznismena....Novaca nema ni za lijek,a nekad veliki talenti koji su stasali u Dalmaciji radje odlaze u Mami?evu eskadrilu,jer ipak pare diktiraju situaciju bez obzira na "ljubav u bilu boju"... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1815 na: Oujak 20, 2010, 18:49:16 » |
|
Zato Cibalia i Å ibenik haraju Ligom. Doma?e je doma?e... sopstvenim snagama i pametnim radom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1816 na: Oujak 24, 2010, 19:22:39 » |
|
Svaki klub na svijetu ima svojeg panja il panjinu,il više njih  ,... Hajduk recimo ima Juricu P A N J I N U Buljata ...I.Q. <60  ....sre?om da protivnici ne bi dali gola da se igra i do sutra ujutro  ,...ukratko tekma je toliko nezanimljiva ,recimo  nešto u rangu Prosinone-Gallipoli  ...uglavnom Špaco  nadmudrio konjsku glavu  ,....a 7-og travnja bit ?e neka druga pri?a
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 24, 2010, 19:41:03 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #1817 na: Oujak 24, 2010, 19:25:59 » |
|
Eh,ta tekma je preslika "slike" na Å ubi?evcu.... Indolentna,anemi?na igra bez prigoda... Nekad se i sam upitam koji k..c vidim u Hnl-u ?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1818 na: Oujak 24, 2010, 20:31:39 » |
|
sad se vratio sa maksimira, utu?en zbog nikakve igre i jednih i drugih, šta re?i nego uzalud ba?enih 20 kn? i još nešto svaka ?ast torcidi, to se zove navijanje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #1819 na: Oujak 24, 2010, 20:55:59 » |
|
O ?emu mi sanjamo?Kup Uefa,e to je nemogu?a misija za nas Å iben?ane...Jeb*Å¡ klub bez ambicija! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #1820 na: Oujak 24, 2010, 23:08:40 » |
|
znaci jesam hajdukovac al sam dosao do zakljucka da dinamo ni pooceemu trenutno nije bolji od hajduka, cak kad bi se ulazilo u igracke vrijednosti hajduk bi bio i bolji!!! dinamo samo trenutno ima pobjednicki mentalitet protiv tih malih ekipa kojeg hajduka nema..... u dinamu je dobro sto forsiraju jednog badelja koji je odlican al nista bolji od ticinovica u hajduku koji nije vidio odavno prvi tim, za mene je ticinovic najbolji igrac trenutno u hnl-u!!! dinamo bolje zna s mladima i to je sve od njih..... kramaric, tomecak, barbaric, badelj do neki dan i lovren..... u hajduku imaju vukusica, oremusa, ticinovica al slabo ih se forsira...... posebno ticinovica !!! tomasov mu uzima mjesto a tomasov se trenutno nemoze sastat s loptom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1821 na: Oujak 24, 2010, 23:28:07 » |
|
znaci jesam hajdukovac al sam dosao do zakljucka da dinamo ni pooceemu trenutno nije bolji od hajduka, cak kad bi se ulazilo u igracke vrijednosti hajduk bi bio i bolji!!! dinamo samo trenutno ima pobjednicki mentalitet protiv tih malih ekipa kojeg hajduka nema..... u dinamu je dobro sto forsiraju jednog badelja koji je odlican al nista bolji od ticinovica u hajduku koji nije vidio odavno prvi tim, za mene je ticinovic najbolji igrac trenutno u hnl-u!!! dinamo bolje zna s mladima i to je sve od njih..... kramaric, tomecak, barbaric, badelj do neki dan i lovren..... u hajduku imaju vukusica, oremusa, ticinovica al slabo ih se forsira...... posebno ticinovica !!! tomasov mu uzima mjesto a tomasov se trenutno nemoze sastat s loptom
i jedino što si dobro u svemu tome napisao da se tomasov ne može sastati sa loptom. to nema nikakve veze s time što navijam za dinamo, ali što ti zna?i to da dinamo ima pobjedni?ki mentalitet protiv malih ekipa a hajduk ne? i budala zna da se prvenstvo dobija na "malim" utakmicama. to što hajduk je posebno nabrijan samo kada igra sa dinamom su si sami krivi. ali danas se ne može re?i da je netko bio bolji(osim torcida od boysa na tribinama), jer istina je da je utakmica bila srednja žalost i jednih i drugih, naravno nije prošlo bez crvenih i hvala hajduku što su mi zbog toga donijeli novce na kladionici. istina je da ?e biti paklena utakmica u uzvratu, bit ?e dosta golova jer na poljudu je op?enito kiša golova kada se igra sa dinamom. no prednost dinama je da im remi paše. ali da je žalosno da hajduk prije par dana izgubi na istom stadionu od "tre?e mom?adi" dinama, a dinamo ih danas ne pobjedi stvarno je žalosno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #1822 na: Oujak 29, 2010, 08:11:52 » |
|
Heh, navodno Mateja Kežman stiže u Dinamo?! Wtf? Pa nije valjda Dinamo tako nisko pao... Ima puno boljih naših napada?a nego taj Kežman. Cesarec ubija u Gr?koj ligi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1823 na: Oujak 29, 2010, 16:27:43 » |
|
da danas sam i ja ?itao SN, ugl šanse su tu negdje kao i one da zabrijem sa frankom bateli? osim toga dosta su me nasmijale postave koje ?e po SN-u istr?ati u LP ovog kola, naime za inter ?e igrati lucio i motta ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #1824 na: Oujak 29, 2010, 17:13:23 » |
|
Heh, navodno Mateja Kežman stiže u Dinamo?! Wtf? Pa nije valjda Dinamo tako nisko pao... Ima puno boljih naših napada?a nego taj Kežman. Cesarec ubija u Gr?koj ligi.
S tim da spomenuti ima ozbiljne i konkretne ponude gr?kih velikana Panathianakosa i Olympiakosa.... Zanimljiv "materijal" je taj de?ko...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|