Svibanj 24, 2012, 17:58:41 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 7   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Maxwell  (Posjeta: 6059 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #25 na: Oujak 17, 2009, 17:31:58 »

ne vjerujem da Maxwell može dosti?i tu cijenu i usput...napraviste od njega igra?inu a on nije niti blizu toga. Ako ja moram odlu?iti ima slobodne ruke ali baš u Milan...onda je zbilja nikogovi?.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #26 na: Oujak 18, 2009, 08:50:24 »

Ja isto mislim da nije bas top, top igrac, ali sad nam je najbolji lijevi bek. No ako dovedemo nekog boljeg, ma nek ide gdje hoce.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #27 na: Oujak 18, 2009, 18:22:24 »

a neznam,baš ?itam kako maxwell sigurno odlazi na lito i uop?e mi nije drago jer je meni vrlo dobar igra?,?ak i odli?ana,dosta je igrao dosada i bio je dobar,obrana mu je znala zapinjat ali prema naprid vrlo dobar,ajaxova škola,baš šteta ako ode

u milan mu triba zabranit da ide...
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #28 na: Oujak 18, 2009, 18:26:00 »

sto se mene tice necu nikod drzati,tko god zeli otici neka ide,dobit ce se dobra cifra za njega jer nije los igrac nikako
sretno mu ubuduce
Evidentirano

nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #29 na: Oujak 18, 2009, 18:50:08 »

meni je dosta tog pojacavanja konkurenata,jos imam traume i od pirla i seedorfa...nek ide al van italije,ima dosta dobrih klubova za njega
santon je dobra zamjena za njega,chivu uvik to moze odigrati,nece Inter patit za njim ali ne triba pojacavat konkurente
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #30 na: Oujak 18, 2009, 19:58:22 »

Složio bih se s tobom, ali Seedorf i Pirlo su dio jedne nenogometne pri?e, pri?e o sre?ivanju financija Milana i Intera koju sam ve? napisao u jednom od postova negdje.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #31 na: Oujak 20, 2009, 16:13:03 »

Za Maxwella neka ide gdje god hoce steta je ali ako igrac ne zeli biti tu neka ide !
Trebali bi utrpat kome i Chivua posto je kritican s ozljedama vise ne igra nego sto igra mislim strasan igrac ali bolje iskoristit ponude ako dodju .a Maxwell nije prvi ni posljedni sto mjenjaju medjusobne gradske rivale to ce ostat i poslje nas  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #32 na: Oujak 26, 2009, 17:46:24 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkFlpZyukpGavGnwhg&tmpl=coranto_ita_news

Think Think Think
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #33 na: Oujak 26, 2009, 17:52:25 »

Sretno mu a ima jos Maxwella nadam se da ode u Barcu a nama Barca Etoa naravno mi njima jos nesto para Maxwell je morao otici jel boli to igrace da ga djete makne na klupu Santon je po meni mnogo bolje pokazao na toj strani jos nije klasicni ljevi bek ,Ako ode Maxwel nadam se da ce otici Figo i ostali za penzije jer ima mnogo Maxwela .
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #34 na: Oujak 26, 2009, 17:55:53 »

Sretno mu samo neka neode u bbilan,a ako ode u barcu mislim da ce i tamo grijat klupu
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #35 na: Oujak 26, 2009, 19:20:39 »

Sretno mu samo neka neode u bbilan,a ako ode u barcu mislim da ce i tamo grijat klupu
nemoj biti tako siguran, mogao bi se on dobro uklopiti u njihovu igru, odli?an prema naprijed i strava prema nazad, takvog beka oni traže
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #36 na: Oujak 26, 2009, 19:25:00 »

Sretno mu a ima jos Maxwella nadam se da ode u Barcu a nama Barca Etoa naravno mi njima jos nesto para Maxwell je morao otici jel boli to igrace da ga djete makne na klupu Santon je po meni mnogo bolje pokazao na toj strani jos nije klasicni ljevi bek ,Ako ode Maxwel nadam se da ce otici Figo i ostali za penzije jer ima mnogo Maxwela .

dada,moze zamjena maxwell-etoo...slazem se... Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #37 na: Oujak 26, 2009, 19:41:15 »

nemoj biti tako siguran, mogao bi se on dobro uklopiti u njihovu igru, odli?an prema naprijed i strava prema nazad, takvog beka oni traže
mislim da mu je to i najgore karakteristika, ovo strava se moze protumaciti na dva nacina, ja cu na drukciji.
ali i dalje sam misljenja da maxwella ne treba prodavati, iako je slab u obrani, ali kad je bio u formi bio je sigurno medu 5 najboljih lijevih bekova na svijetu
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #38 na: Oujak 26, 2009, 21:42:22 »

sretno mu ubuduce...nadam se da ce otici u neki dobar klub gdje ce dobiti svoju potrebnu minutazu
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #39 na: Oujak 26, 2009, 21:51:20 »

I ja mislim da ga ne treba prodavati. Solidan je igra? koji je pokazao napredak u zadnjih par sezona od kad je s nama. ?ak štoviše, meni se ?ini da nam je on, ne ra?unaju?i Chivua, najbolji lijevi bek kojeg smo imali u zadnjih desetak sezona.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #40 na: Oujak 26, 2009, 21:54:27 »

I ja mislim da ga ne treba prodavati. Solidan je igra? koji je pokazao napredak u zadnjih par sezona od kad je s nama. ?ak štoviše, meni se ?ini da nam je on, ne ra?unaju?i Chivua, najbolji lijevi bek kojeg smo imali u zadnjih desetak sezona.
slazem se
jos cu i napisati da su quaresma i manici promasaji, za muntaria jos ima nade, a maxwell ce nam se odbiti od glavu. 100%.
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #41 na: Oujak 26, 2009, 22:10:44 »

E to je ono ?ega se i ja bojim. Prepustimo li ga ro?acima zaboljet ?e nas 300%
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #42 na: Oujak 26, 2009, 22:35:29 »

Iskreno ne bih volija da ode...mora ostati!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #43 na: Oujak 27, 2009, 15:51:15 »

ne znam cem se nadate ako je potvr?eno da raskidaju ugovor  Huh?
dakleovo strava sam mislio banana(to se moze samo na jedan nacin protumacit Grin) a takav barca igra nogomet, 8 igraca igra napad 3 obranu(stoperi i golman), bekovi abidal(silvinho) i alves su im isklju?ivo napada?ki orijentirani. dakle vidim ga u barci i vidim ga kao dobrog tamo, teško je pri?ati o nekakvoj razmjeni za kamerunca jer razlika u cijenu je enormna a pogotovo kada smo pred zakljuckom posla sa aguerom. dodao bi jos da ako ode u bilan nece se proslavit jer kako sam rekao ne vidim ga u talijanskoj ligi da igra beka, mozda veznog ali beka ne
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #44 na: Oujak 27, 2009, 16:16:36 »

ako je raskinut ugovor mi nemamo vise nikakva prava na njega.on ce se klubu platiti svoj ugovor i moze ici bilo gdje, inter nema nikakva prava vise.tako da zamjene s njim vise nisu moguce.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #45 na: Oujak 27, 2009, 16:21:28 »

ako je raskinut ugovor mi nemamo vise nikakva prava na njega.on ce se klubu platiti svoj ugovor i moze ici bilo gdje, inter nema nikakva prava vise.tako da zamjene s njim vise nisu moguce.
mino riola je rekoa kako ce raskinuti ugovor
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #46 na: Oujak 27, 2009, 16:24:44 »

jebiga steta...slazem se s tobom ante da bi u barci bio dobar jer oni igraju brzi i napadacki nogomet
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #47 na: Oujak 27, 2009, 16:27:21 »

jebiga steta...slazem se s tobom ante da bi u barci bio dobar jer oni igraju brzi i napadacki nogomet
jbmu da mi nije pokvaren playstation sad bi upalio pes prebacio maxa tamo i reko bi ti kako bi to izgledalo, kvragu bas sam se sad nabrijo na tu ideju, ajmo ja navijam da max ode u barcu i da meni djed boži?njak da pare da popravim play!  Grin
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #48 na: Oujak 28, 2009, 06:47:50 »

A gdje ce se on naigrat u Barci pokraj Abidala i Alvesa...jest da je Abidal u ozljedama pa tu ima neku sansu nevjerujem da ce on zavrsit u Barci
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #49 na: Oujak 28, 2009, 06:49:50 »

mislim da kad ode,da ce imat znacajnu mimutazu u svakom klubu...
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 ... 7   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!