Svibanj 24, 2012, 17:52:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Tko bi bio najoptimalniji protivnik u 1/8f LP?  (Posjeta: 4726 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« na: Prosinac 11, 2008, 21:37:33 »

Nema mi druge nego da opet ja otvorim temu kad se Marko_Sibenik stidi. Ponavljam da mi je svejedno ako ho?emo pobjediti, ali za zagrijavanje bi opet bilo povoljnije Bayern ili Porto.
« Zadnja izmjena: Prosinac 11, 2008, 21:38:37 od fanatico » Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Prosinac 11, 2008, 21:42:18 »

Ja bi Bayern radi osvete.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #2 na: Prosinac 12, 2008, 00:20:09 »

Liverpool definitivno,porto ni pod razno.Isto ti je ispa u osminifinala ili ?etvrtfinalu.Najbolje dobit jakog protivnika pa ako ga se pro?e samopouzdanje je veliko Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Prosinac 12, 2008, 00:49:37 »

Ma koga god da dobijemo trebamo se potrudit dosad smo bili losi a prosli smo dalje znaciMozemo zamislit kako cemo igrat kad nas krene al uglavnom meni licno svejedno ,,,,
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #4 na: Prosinac 12, 2008, 06:14:15 »

meni je apsolutno svejedno koga ?emo dobit ako mislimo osvojit lp mislim da onda svakoga triba dobit, triba da se ostali boje intera a ne inter njih.malo  loÅ¡e izgleda tablica na kraju ali nema veze triba stisnut i proigrat na 4-4-2 i siguran sam da o?emo.radi ne?ega mi je ipak bayern zapeo za oko pa ako moram birat neka bude on!!
forca inter!!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Prosinac 12, 2008, 08:39:59 »

Ja bih najvise volio Barcelonu ili Porto. To su ekipe koje igraju leprsav nogomet. S nasim presingom i zdravim Cambiassom, Zanettijem, Cordobom i Samuelom mislim da se ne bi naigrali.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Ultras
Super clan

« Odgovor #6 na: Prosinac 12, 2008, 13:30:28 »

Na kraju cemo pozaliti sta smo drugi u skupini bili,docekat ce nas jak protivnik,a ako mislimo nesto napraviti moramo dati sve od sebe...FORZA INTER
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #7 na: Prosinac 12, 2008, 13:40:48 »

Važno je da se utakmici prisupi ozbiljno i u najja?em sastavu. Treba Samuela prijavit sad u zimskom roku. Ako svi budu zdravi, a sustav 4-4-2 nema tog protivnika kojeg ne možemo dobit. A koga bi volio? Realno, Bayern i Porto su najpoželjniji, a i ona far-pesova logika o jakom protivniku možda isto ima smisla, pa da se nabrijemo. U stvari ne znam što je bolje. Možda ipak netko lakši, jer kad knock - out fazu dobro po?neš poslije sve izgleda nekako lakše, a i ti jaki protivnici su, kao i mi, za dvije utakmice umorniji, pa kom obojci, a kom opanci.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #8 na: Prosinac 12, 2008, 15:42:27 »

Na kraju cemo pozaliti sta smo drugi u skupini bili,docekat ce nas jak protivnik,a ako mislimo nesto napraviti moramo dati sve od sebe...FORZA INTER
A da smo bili prvi mogli su nam do? Real,Chelsea,Arsenal,Lyon,Villareal  sve isto jake ekipe,pa je isto da smo bili prvi ili drugi
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Prosinac 12, 2008, 16:10:31 »

bilo bi dobro da netko napiše ko su nam mogu?i protivnici, jel nezam sad napamet, ali najviše bi volio man utd, pa i ako ispadnemo mogu re?i da smo ispali od branitelja naslova! a onda slijede roma, barca i jube. to?no tim redom, nikako ne bi htio l'pool, svi znamo što se dogodilo prošle godine, a i kolko znam mou nema baš puno uspjeha protiv rafe.
na kraju zaklju?ak: ja se samo nadam prolasku u 4-finale i to je to, ne pucam ni na finale ni na naslov, mislim da je realno gledaju?i po našim rezultatima u lp ovih godina suludo o?ekivati to, nek mi osvojimo serie a i stignemo nam polubra?u i ja sretan
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #10 na: Prosinac 12, 2008, 17:10:12 »

Mogu?i protivnici su :

Liverpool
Manchester
Barcelona
Porto
Bayern
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Prosinac 12, 2008, 18:27:34 »

samo? kako?
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #12 na: Prosinac 12, 2008, 18:48:27 »

Ne mogu igrati dva kluba iz iste zemlje
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #13 na: Prosinac 12, 2008, 19:16:56 »

Ve? sam bio napisao da se nadam Bayernu, ali može i neki drugi jaki klub iz razloga što smo prijašnjih godina uvijek bili prvi u skupini i ?ak kad bi i dobili lakšeg protivnika, mi bi kiksali.
Po toj logici treba dobit nekog jakog i prolazimo jer zna se kako su naši igra?i skloni podcjenjivanju i onoj "lako ?emo". Mislim da ovo nije daleko od istine jer mi kad ho?emo možemo pobijediti bilo koju mom?ad na svijetu.
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #14 na: Prosinac 12, 2008, 19:18:53 »

imam filing da idemo na manchester , uvjek u knock-out fazi dobijemo nekoga dobroga ...ali vjerujem i znam da inter moze dobiti bilo koga samo da igraju slozno i kao momcad
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #15 na: Prosinac 12, 2008, 19:32:14 »

meni je svejedno,tko god dodje razvalit ?emo ga, i tako do kraja,a u finalu potu? nekog od talijana...a onda nek i Adri  :shoots:koliko ho?e
« Zadnja izmjena: Prosinac 12, 2008, 19:35:33 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #16 na: Prosinac 12, 2008, 19:36:17 »

meni je potpuno svejedno koga cemo dobit,bila to barca(koju svi izbjegavaju) ili  porto (koje svi prizeljkuju).. mislim da sa "zdravim" svim igracima,nitko nam ne moze parirat i ovog inter samo "inter "moze dobit!!!!!   osobno,kad vidim samuela u obrani,da mi dodje brazil sa peleom 50 -ih -ne plasim se !!!!!   ocemo barcu,ocemo barcu !!
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #17 na: Prosinac 12, 2008, 20:08:44 »

meni je potpuno svejedno koga cemo dobit,bila to barca(koju svi izbjegavaju) ili  porto (koje svi prizeljkuju).. mislim da sa "zdravim" svim igracima,nitko nam ne moze parirat i ovog inter samo "inter "moze dobit!!!!!   osobno,kad vidim samuela u obrani,da mi dodje brazil sa peleom 50 -ih -ne plasim se !!!!!   ocemo barcu,ocemo barcu !!

Ako niÅ¡ta drugo, da dobijemo Barcu, Bilanisti?ki HRT bi morao tu tekmu prenosit  Cool
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Prosinac 12, 2008, 22:39:11 »

imam filing da idemo na manchester , uvjek u knock-out fazi dobijemo nekoga dobroga ...ali vjerujem i znam da inter moze dobiti bilo koga samo da igraju slozno i kao momcad
teške? villareal....valencia....
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #19 na: Prosinac 13, 2008, 00:58:57 »

Mogu?i protivnici su :

Liverpool
Manchester
Barcelona
Porto
Bayern

ja bi barcelonu Grin Grin onda ce biti ili jesmo spremni ili nismo spremni za naslov Wink
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Prosinac 13, 2008, 01:15:25 »

kako bi bilo dobro oti?i na tu tekmu.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #21 na: Prosinac 13, 2008, 02:07:16 »

kako bi bilo dobro oti?i na tu tekmu.
eh, oce bit onda sta organizirano?
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Prosinac 13, 2008, 02:36:18 »

naravno
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #23 na: Prosinac 13, 2008, 06:17:04 »

neka dobijemo ja?eg protivnika pa kad ga samlijemo onda ?e svi pokrit uši i re? samo da nas inter ne zapane....
 Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #24 na: Prosinac 13, 2008, 13:32:31 »

Zanetti: Volio bih da izvu?emo Manchester United

Kapetan Intera Javier Zanetti otkrio je pomalo iznena?uju?e kojeg bi protivnika želio vidjeti u osmini finala nogometne Lige prvaka...

Inter se u drugi krug natjecanja plasirao kao drugoplasirana mom?ad skupine B zahvaljuju?i porazu od Werdera 2-1 u posljednjem kolu natjecanja po skupinama.

- Mislim da je ista stvar završiti prvi ili drugi u skupini – komentirao je Zanetti za Sky Sports Italia.

Uo?i ždrijeba osmine finala Lige prvaka Barcelona na kladionicama figurira kao najve?i favorit za naslov.

- Trenutno Barcelona igra izvrsno i dokazala je svoju kvalitetu u Primeri, ali to ništa ne zna?i jer moramo vidjeti u kakvoj ?e formi biti na prolje?e. Ja bih volio da u ždrijebu izvu?emo Manchester United jer mi se jako svi?a kao mom?ad i atmosfera na Old Traffordu uvijek je posebna.
Evidentirano

Str: [1] 2 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!