|
fanatico
|
 |
« na: Prosinac 11, 2008, 21:37:33 » |
|
Nema mi druge nego da opet ja otvorim temu kad se Marko_Sibenik stidi. Ponavljam da mi je svejedno ako ho?emo pobjediti, ali za zagrijavanje bi opet bilo povoljnije Bayern ili Porto.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 11, 2008, 21:38:37 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #1 na: Prosinac 11, 2008, 21:42:18 » |
|
Ja bi Bayern radi osvete.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #2 na: Prosinac 12, 2008, 00:20:09 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Prosinac 12, 2008, 00:49:37 » |
|
Ma koga god da dobijemo trebamo se potrudit dosad smo bili losi a prosli smo dalje znaciMozemo zamislit kako cemo igrat kad nas krene al uglavnom meni licno svejedno ,,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #4 na: Prosinac 12, 2008, 06:14:15 » |
|
meni je apsolutno svejedno koga ?emo dobit ako mislimo osvojit lp mislim da onda svakoga triba dobit, triba da se ostali boje intera a ne inter njih.malo loše izgleda tablica na kraju ali nema veze triba stisnut i proigrat na 4-4-2 i siguran sam da o?emo.radi ne?ega mi je ipak bayern zapeo za oko pa ako moram birat neka bude on!! forca inter!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #5 na: Prosinac 12, 2008, 08:39:59 » |
|
Ja bih najvise volio Barcelonu ili Porto. To su ekipe koje igraju leprsav nogomet. S nasim presingom i zdravim Cambiassom, Zanettijem, Cordobom i Samuelom mislim da se ne bi naigrali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #6 na: Prosinac 12, 2008, 13:30:28 » |
|
Na kraju cemo pozaliti sta smo drugi u skupini bili,docekat ce nas jak protivnik,a ako mislimo nesto napraviti moramo dati sve od sebe...FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #7 na: Prosinac 12, 2008, 13:40:48 » |
|
Važno je da se utakmici prisupi ozbiljno i u najja?em sastavu. Treba Samuela prijavit sad u zimskom roku. Ako svi budu zdravi, a sustav 4-4-2 nema tog protivnika kojeg ne možemo dobit. A koga bi volio? Realno, Bayern i Porto su najpoželjniji, a i ona far-pesova logika o jakom protivniku možda isto ima smisla, pa da se nabrijemo. U stvari ne znam što je bolje. Možda ipak netko lakši, jer kad knock - out fazu dobro po?neš poslije sve izgleda nekako lakše, a i ti jaki protivnici su, kao i mi, za dvije utakmice umorniji, pa kom obojci, a kom opanci.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #8 na: Prosinac 12, 2008, 15:42:27 » |
|
Na kraju cemo pozaliti sta smo drugi u skupini bili,docekat ce nas jak protivnik,a ako mislimo nesto napraviti moramo dati sve od sebe...FORZA INTER
A da smo bili prvi mogli su nam do? Real,Chelsea,Arsenal,Lyon,Villareal sve isto jake ekipe,pa je isto da smo bili prvi ili drugi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #9 na: Prosinac 12, 2008, 16:10:31 » |
|
bilo bi dobro da netko napiše ko su nam mogu?i protivnici, jel nezam sad napamet, ali najviše bi volio man utd, pa i ako ispadnemo mogu re?i da smo ispali od branitelja naslova! a onda slijede roma, barca i jube. to?no tim redom, nikako ne bi htio l'pool, svi znamo što se dogodilo prošle godine, a i kolko znam mou nema baš puno uspjeha protiv rafe. na kraju zaklju?ak: ja se samo nadam prolasku u 4-finale i to je to, ne pucam ni na finale ni na naslov, mislim da je realno gledaju?i po našim rezultatima u lp ovih godina suludo o?ekivati to, nek mi osvojimo serie a i stignemo nam polubra?u i ja sretan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #10 na: Prosinac 12, 2008, 17:10:12 » |
|
Mogu?i protivnici su :
Liverpool Manchester Barcelona Porto Bayern
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #11 na: Prosinac 12, 2008, 18:27:34 » |
|
samo? kako?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Prosinac 12, 2008, 18:48:27 » |
|
Ne mogu igrati dva kluba iz iste zemlje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #13 na: Prosinac 12, 2008, 19:16:56 » |
|
Ve? sam bio napisao da se nadam Bayernu, ali može i neki drugi jaki klub iz razloga što smo prijašnjih godina uvijek bili prvi u skupini i ?ak kad bi i dobili lakšeg protivnika, mi bi kiksali. Po toj logici treba dobit nekog jakog i prolazimo jer zna se kako su naši igra?i skloni podcjenjivanju i onoj "lako ?emo". Mislim da ovo nije daleko od istine jer mi kad ho?emo možemo pobijediti bilo koju mom?ad na svijetu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #14 na: Prosinac 12, 2008, 19:18:53 » |
|
imam filing da idemo na manchester , uvjek u knock-out fazi dobijemo nekoga dobroga ...ali vjerujem i znam da inter moze dobiti bilo koga samo da igraju slozno i kao momcad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #15 na: Prosinac 12, 2008, 19:32:14 » |
|
meni je svejedno,tko god dodje razvalit ?emo ga, i tako do kraja,a u finalu potu? nekog od talijana...a onda nek i Adri :shoots:koliko ho?e
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 12, 2008, 19:35:33 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #16 na: Prosinac 12, 2008, 19:36:17 » |
|
meni je potpuno svejedno koga cemo dobit,bila to barca(koju svi izbjegavaju) ili porto (koje svi prizeljkuju).. mislim da sa "zdravim" svim igracima,nitko nam ne moze parirat i ovog inter samo "inter "moze dobit!!!!! osobno,kad vidim samuela u obrani,da mi dodje brazil sa peleom 50 -ih -ne plasim se !!!!! ocemo barcu,ocemo barcu !!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #17 na: Prosinac 12, 2008, 20:08:44 » |
|
meni je potpuno svejedno koga cemo dobit,bila to barca(koju svi izbjegavaju) ili porto (koje svi prizeljkuju).. mislim da sa "zdravim" svim igracima,nitko nam ne moze parirat i ovog inter samo "inter "moze dobit!!!!! osobno,kad vidim samuela u obrani,da mi dodje brazil sa peleom 50 -ih -ne plasim se !!!!! ocemo barcu,ocemo barcu !!
Ako ništa drugo, da dobijemo Barcu, Bilanisti?ki HRT bi morao tu tekmu prenosit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #18 na: Prosinac 12, 2008, 22:39:11 » |
|
imam filing da idemo na manchester , uvjek u knock-out fazi dobijemo nekoga dobroga ...ali vjerujem i znam da inter moze dobiti bilo koga samo da igraju slozno i kao momcad
teške? villareal....valencia....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #19 na: Prosinac 13, 2008, 00:58:57 » |
|
Mogu?i protivnici su :
Liverpool Manchester Barcelona Porto Bayern
ja bi barcelonu  onda ce biti ili jesmo spremni ili nismo spremni za naslov 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #20 na: Prosinac 13, 2008, 01:15:25 » |
|
kako bi bilo dobro oti?i na tu tekmu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #21 na: Prosinac 13, 2008, 02:07:16 » |
|
kako bi bilo dobro oti?i na tu tekmu.
eh, oce bit onda sta organizirano?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #22 na: Prosinac 13, 2008, 02:36:18 » |
|
naravno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #23 na: Prosinac 13, 2008, 06:17:04 » |
|
neka dobijemo ja?eg protivnika pa kad ga samlijemo onda ?e svi pokrit uši i re? samo da nas inter ne zapane.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #24 na: Prosinac 13, 2008, 13:32:31 » |
|
Zanetti: Volio bih da izvu?emo Manchester United
Kapetan Intera Javier Zanetti otkrio je pomalo iznena?uju?e kojeg bi protivnika želio vidjeti u osmini finala nogometne Lige prvaka...
Inter se u drugi krug natjecanja plasirao kao drugoplasirana mom?ad skupine B zahvaljuju?i porazu od Werdera 2-1 u posljednjem kolu natjecanja po skupinama.
- Mislim da je ista stvar završiti prvi ili drugi u skupini – komentirao je Zanetti za Sky Sports Italia.
Uo?i ždrijeba osmine finala Lige prvaka Barcelona na kladionicama figurira kao najve?i favorit za naslov.
- Trenutno Barcelona igra izvrsno i dokazala je svoju kvalitetu u Primeri, ali to ništa ne zna?i jer moramo vidjeti u kakvoj ?e formi biti na prolje?e. Ja bih volio da u ždrijebu izvu?emo Manchester United jer mi se jako svi?a kao mom?ad i atmosfera na Old Traffordu uvijek je posebna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|