Svibanj 24, 2012, 17:42:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Mogu li navija?i drugih klubova sudjelovati na našem forumu?
DA - 14 (43.8%)
NE - 18 (56.3%)
Ukupno glasaa: 29

Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Mogu li navijaci drugih klubova sudjelovati na našem forumu?  (Posjeta: 1763 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« na: Prosinac 10, 2008, 14:56:02 »

Stvorili su se uvjeti da postavimo ovakvu temu sa anketom, pa vas molimo da se o?itujete u svezi toga.
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2011, 19:30:51 od fanatico » Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1 na: Prosinac 10, 2008, 15:18:10 »

ja sam za to da mogu, ali iskljucivo navijaci drugih klubova kojima nije cilj provocirati, vec se educirati o najboljem klubu na svijetu.
Evidentirano
hate
Gost

« Odgovor #2 na: Prosinac 10, 2008, 15:28:21 »

ja sam za to da mogu, ali iskljucivo navijaci drugih klubova kojima nije cilj provocirati, vec se educirati o najboljem klubu na svijetu.
slazem se
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Prosinac 10, 2008, 15:34:40 »

Kod pojedinih naših ?lanova je samo prisustvo jednog juventina izazvalo bu?ne reakcije a kod nekih je došlo do žu?nih komentara nakon njegovih postova. Osobno nemam ništa protiv bilo kojeg navija?a ako ?e se korektno vladati, bez psovki i vrije?anja ?lanova foruma i našeg kluba. ?im si navija? drugog kluba logi?no je da imaš opre?na mišljenja i da mora do?i do podizanja adrenalina. Svi smo mi interisti pa opet dolazi do lokalnih ?arki Dinamo-Hajduk, Hajduk-Šibenik...a kamoli direktna konfrontacija. U sredinama gdje živimo imamo prijatelja i poznanika (ja osobno dosta) koji navijaju za Milan, Juventus, Romu... i redovito se vi?amo i vodimo "stru?ne" rasprave, pa ne vidim razloga da to ne bude i na ovaj na?in ako se ispune osnovni uvjeti pristojnosti i uvažavanja.
 Sad malo i o konkretnom slu?aju ovog juventina od kojeg je sve po?elo. ?ovjek o?igledno ima kompleks posljedica Moggijevih radnji (imali bi i mi da ne dao Bog napravimo takvo što) i želi oprati svoj klub i pred nama interistima, što pokazuje na neki na?in da nas poštuje mada to nikada,vjerojatno, ne?e priznati. Velika je hrabrost registrirati sa na "neprijateljsku" stranicu i ostaviti svoj mail javno(što mnogi naši ?lanovi ne ?ine i drže ga skrivenim) ne boje?i se naših reakcija i probati nas ubjediti (što naravno nikome od nas ne pada na pamet da može imati mrvu uspjeha) u opravdanost svojih stavova, što ni?im (bar do sad ja nisam stekao takav dojam) ne govori da je došao namjerno provocirati niti vrije?ati. Ima svoje vi?enje u calciopoliju i sumnje glede našeg kluba ali ne možemo o?ekivati drugo...samo je bitna razina do koje ide. Sad je druga stvar ako mi ne želimo uop?e diskutirati sa bilo kime iz suprotnih tabora i zato sam otvorio ovu temu sa anketom, pa ako vi tako odlu?ite...u redu.
 Mnogi su žu?no reagirali i stvara se klima sumnji u svakog novo registriranog da je sumljivac a ništa konkretno niti ne napiše. Zahtjeva se da ga se briše bianco. Nije nikakav problem nekoga maknuti sa foruma, kao što smo maknuli one spamere sa reklamama, ali ne možemo nikoga maknuti ?im se registrirao zbog sumnje da ?e provocirati i vrije?ati. Kad to bude u?inio sigurno ?emo odmah reagirati.
Forza Inter! Inter
« Zadnja izmjena: Prosinac 10, 2008, 22:03:08 od fanatico » Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #4 na: Prosinac 10, 2008, 15:54:11 »

Mišljenja sam da na forumu jedna stvar nije dobra, a to je: po meni se neke stvari trebaju vidjeti, mail adresa ili sli?no. Tako bi se sigurno izbjeglo pojavljivanje ljudi kojima je glavni cilj provociranje i podj......e.
Ja osobno nemam ništa protiv da na forumu sudjeluju i navija?i drugih klubova, pogotovo ako su korektni, ali ve? spominjani ?lan nije niti malo korektan. Ja svoje primjedbe ?esto pišem na na?in da iznosim svoje osobno mišljenje i to uvjek naglasim, te se sa tim mišljenjem nitko ne mora složiti, a "gnjidica" svoje zaklju?ke donosi kao gotove ?injenice protiv kojih nitko od nas ne smije ništa re?i !!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Prosinac 10, 2008, 16:03:54 »

Mišljenja sam da na forumu jedna stvar nije dobra, a to je: po meni se neke stvari trebaju vidjeti, mail adresa ili sli?no. Tako bi se sigurno izbjeglo pojavljivanje ljudi kojima je glavni cilj provociranje i podj......e.
Ja osobno nemam ništa protiv da na forumu sudjeluju i navija?i drugih klubova, pogotovo ako su korektni, ali ve? spominjani ?lan nije niti malo korektan. Ja svoje primjedbe ?esto pišem na na?in da iznosim svoje osobno mišljenje i to uvjek naglasim, te se sa tim mišljenjem nitko ne mora složiti, a "gnjidica" svoje zaklju?ke donosi kao gotove ?injenice protiv kojih nitko od nas ne smije ništa re?i !!

Slažem se sa tvojom konstatacijom da neki podaci (bar mail recimo ili mjesto boravka) trebaju biti vidljivi. Komuniciraš sa nekim a ne znaš ?ak niti odakle je. ?emu skrivanje ako smo jedna obitelj. Eto, taj juventino nas je tu osramotio jer je ostavio svoj mail vidljiv a mnogi naši ?lanovi su skriveni. Nisam smatrao da treba to uvjetovati pri registraciji pa ni sad nisam za takvu mjeru ali mi je...nerazumljivo (ne?u ipak upotrijebiti neku ja?u rije?) da se skrivamo i volio bih da mi netko od tih ?lanova pojasni.
« Zadnja izmjena: Prosinac 10, 2008, 16:16:52 od fanatico » Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Prosinac 10, 2008, 16:36:42 »

! ? Think Huh?
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #7 na: Prosinac 10, 2008, 16:40:34 »

KRAJNJE JE VRIJEME DA SE OVA DVA DEBOSA UGASE !!!!!!!
 Penalty Penalty Penalty Penalty Penalty Penalty Penalty Penalty Penalty
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #8 na: Prosinac 10, 2008, 16:47:52 »

ja sam ako smijem re?i protiv bilo koga od drugih navija?a , zašto , e pa zato što kad tad ?e nešto napisati što nema veze sa ovim forumom koji se zove "Inter u srcu" pa ne vidim razloga da me se snjima stavlja u bilo koju temu...

jer  baš zato što u mojoj sredini ima jako puno jubentina koji i neznaju šta je bliže Rijeci , Milano ili Torino, ne treba mi i tu raspravljati o njima i njihovim jadnicima...

ali ako neko želi s njima komunicirati nemam ništa protiv ako se to vodi u nekoj za to predvi?enoj temi...
Neznam šta jubentino ima komentirati i soliti mi pamet na ju?erašnjoj utakmici...
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Prosinac 10, 2008, 17:34:22 »

Ma ja sam za to da im damo da se registriraju ali da onda pratimo kako ?e se ponašat a ne ko ovaj monoxyde koji uvjek dolazi poslije utakmice Intera tu provocirat i ubudu?e ?e dolazit samo kako bi omalovažavao.Tako da sam ja za ban takvima a normalni navija?i drugih klubova mogu slobodno se registrirat i razmjenjivat mišljenja sa nama ali na jedan korektan na?in.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #10 na: Prosinac 10, 2008, 17:59:35 »

KRAJNJE JE VRIJEME DA SE OVA DVA DEBOSA UGASE !!!!!!!
 Penalty Penalty Penalty Penalty Penalty Penalty Penalty Penalty Penalty

ja to govorim od po?etka,ovo je isti lik ili su s istog foruma.uglavnom nije bitno.Ovo je ?ista provokacija.
Fanatico kažeš da im triba dat šansu da pišu,ja sam samo iz nicka ovog gulia kukuruz skužija da je doša provocirat.

Taj gulio kukuruz se registrirao i ovo mu je drugi post:
Citat:
Ne treba dozvoljavati da nam dolaze sa drugih foruma i da nas provociraju.To je sramota  Angry

Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Prosinac 10, 2008, 18:05:51 »

ovu kuruzu i njegovo kompanjona spamera treba izbrisati s foruma...
ali mislim da bi bilo ok da navijaci drugih klubova sudjeluju na forumu jer bi se cula i druga misljenja i navijaca o njihovom klubu,ali naravno bez provokacija i svega ostalog sto bi dovelo ko konflikta
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Prosinac 10, 2008, 18:32:06 »

NE!!!!!!!!!
jednostavan razlog: došli su zbog provokacije! treba ih otmah banat doživotno! fanatico ti znaš da imam veliko mišljenje o tebi i tvom radu, molim te nemoj da ga neki idioti omalovažavaju, normalno da tebe ne?e provocirat tvoj poznanik jer te pozna i poštuje te kao prvo ko ?ovijeka a ne zbog intera ili ne?eg. a ovi nas ne poznaju glavni im je cilj podjebavat i to treba kaznit, sve koji su sumnjivi odmah sankcionirat! jedno je kad me frend bocne par puta ono werder a? a jedno kad se od nas pokušava radit budale!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #13 na: Prosinac 10, 2008, 19:55:50 »

šinter i Giulio_Kukuruz ovo je stranica navija?a Intera i ako nemate što pisati u vezi našeg kluba nije mi jasna vaša registracija. Nije bitno niti da ste navija?i drugog kluba ako ste korektni u raspravama i jasno i slobodno se izjasnite o vašem klubu. Ove neodre?ene nebuloze i skrivanja su mi u najmanju ruku smiješne ali za ubudu?e vas lijepo molim da odustanete od posje?ivanja našeg foruma i oslobodite nas vaših "pametnih" postova. U protivnom ?emo biti prinu?eni sprovesti sankcije. Mislim da sam do sada bio više nego tolerantan i strpljiv jer sam htio da se bar o?itujete iskreno iz kojeg ste tabora ali o?igledno ste "prehrabri" ali i nedorasli da se upustite u rasprave i branite svoje stavove ako ih uop?e u ne?emu imate.

Vi ste persona non grata za ovaj forum!
« Zadnja izmjena: Prosinac 11, 2008, 17:06:34 od fanatico » Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #14 na: Prosinac 10, 2008, 20:20:16 »

misljenja sam da se protivnickim navijacima dopusti sudjelovati na nasem forumu (ma kako mi bilo to tesko reci),samo u slucaju fer i korektnog razglabanja u vezi bilo cega vezano za nas klub... znaci,da se vode normalne rasprave,diskusije,prijedlozi,i da sve ostane u okvirima normale.... nazalost,u vecini slucaja ti ajmo reci "navijaci"  dolaze sa naglasenim izljevima mrznje,podlosti,gluposti , koje cak nekad te tako izbace iz takta da se upitas " JE LI MOGUCE".... ako vec dolazis na "nas teren" upitaj nesto pametno i sigurno ces dobit konkretan odgovor...bar se ja tako postavljam u tim situacijama... svi ostali "kvazinavijaci" sa ciljem vridanja,i sl,takvi nemaju mista na nasem forumu di caruje mir i sloga.... :djgfjgjreio: Heart
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #15 na: Prosinac 10, 2008, 20:25:55 »

tako je Marko_Sibenik. Nije problem u diskusijama drugih navija?a pa i prepucavanja u granici pristojnosti. Tko ih pre?e biti ?e isklju?en. Nejasni su mi ovakvi tipovi koji se registriraju i onda baljezgaju bez veze.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #16 na: Prosinac 10, 2008, 20:45:48 »

ma fanatico, meni nije ni na kraj pameti da se regam na forum druge navija?ke skupine, pa makar možda i nešto mogu i pametno re?i npr.koji kanal im prenosi utakmicu, jer znam da bi brzo pukao kada bi po?eli o INTERU komentari,
tako da ovdje se mogu regati samo provokatori koje zbilja treba odma odstraniti pa makar i misle da govore nešto (po njima ) dobro, jer ne vidim razlog da budu tu sa nama i da budu pristojni, jer neko od nas ?e prvom prilikom napisati nešto tipa : evo jubentus opet pobijedio sa 1-0 u 93 min i nekom to sigurno ne?e sjesti dobro...

i šta nama onda treba sapunica od 1910 pa naovamo ko je koga zašto i zbog ?ega...

jedno veliko NEEEE ,
p.s. mogu samo navija?i ?iji klub nije bio u SERIE B Grin
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #17 na: Prosinac 10, 2008, 20:50:29 »

meni je isto ?udna ta potreba ali ne?ista savjest moj billyRi...što drugo. ovo ti je dobro sa Serie B. Cheesy
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #18 na: Prosinac 10, 2008, 21:15:42 »

Nije dobro, nego odli?no !!!!!
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Prosinac 10, 2008, 23:10:19 »

Ja sam misljenja da nam ne treba neki lik da pljuje po interu ipak ovo je forum za prave navijace a ovi su vjerovatno neki balavci, Dosli su ovdje sa namjerom da provociraju I ja da se pitam ja bi vas smaknuo sa foruma .Fanatico molim te kao brata da ove gnjide smaknes! Al opet ne zelim ti se mjesat u posao ja te cjenim i postujem, kao sve navijace naseg kluba al ovima nije mjesto ovdje ,Jer bi definitivno nekog od nas smakli kad bi pljuvali po njihovom forumu ,ovo nisu navijaci ovo su ljigavci ne znaju oni sta je biti navijac ....pozz
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Prosinac 10, 2008, 23:13:34 »

bez brige Adnane, pro?itao si zadnje upozorenje koje sam im uputio.
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #21 na: Prosinac 11, 2008, 08:21:51 »

Ako ste iskreni interista, na pravom ste mjestu. Ova stranica je namjenjena svim navija?ima “nerazzurra”, ma gdje bili, kao i ?lanovima oficijelnog fan-kluba za Hrvatsku “Inter club Rijeka”. Uživajmo skupa u našem crno-plavom svijetu

OVO PIŠE NA PO?ETNOJ STRANICI I MISLIM DA ONAJ TKO OVO NE POŠTIVA NE TRIBA I NE SMIJE BITI ?LAN NA OVOM FORUMU!!!
FORCA INTER!!!! Inter zastava Flag Flag Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Flag Flag
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Prosinac 11, 2008, 09:00:43 »

Ja sam za to da mogu. Ne znam jeli Monoxyde ima veze s ovom dvojkom, ali on bar nesto pise. Ovu dvojku (sinter i Kukuruz) treba izbaciti odmah. Cak stovise, to je jedno te ista osoba po mom misljenju. Uvijek komentar za komentarom, pogledajte vremena postova. Samo me zanima kako mu se da login, logout, pa opet login na drugi account... Njih izbrisi bez upozorenja. Napravili su po 8 postova i nista nisu napisali. Odmah njih maknut, molim te. Monoxyde nek stoji, jer ipak nesto napise, a ne vrijedja.
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Prosinac 11, 2008, 14:58:54 »

slažem se za ovu dvojicu, više nego bedasto. Ovaj ?ovjek piše suvislo iz svoga kuta gledanja kao navija? iz suprotnog dabora i ima se što raspravljati sa njim. Uz to je ostavio svoj mail na uvid što ne ?ine ni naši ?lanovi pa je i s tim pokazao da nema namjer samo provocirati ve? progurati svoje mišljenje s kojim se mi naravno nikada ne?emo složiti a zato i jesmo na suprtnim stranama.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #24 na: Prosinac 11, 2008, 16:03:46 »

Mene samo zanima koliko ?e ljudi, navija?a jednog kluba, i?i na forume navija?a drugog kluba (koji im je, usput, najve?i rival) da bi tamo zrelo i zdravo raspravljali i argumentirano dokazivali da su oni u pravu, a mati?ni navija?i ne? Mislim da nema takvih. Svi što to rade, a evo ima ih i ovuda, ?ine to iz puno nižih pobuda. Evo npr. ovaj što je napisao par postova duljih od jedne re?enice. O ?emu je pisao? Suci ovo, suci ono... i pazi sad ronije: on, Juventin bez ikakvih argumenata tvrdi da suci nama pomažu. Nije njemu cilj zrelo raspravljati, nego ometati nas u tome. ?im bi se isti javio nekoliko naših krenulo je u verbalni obra?un s njim napuštaju?i temu o kojoj smo raspravljali. Forum bi se zagušio spamolikim postovima, a njegova misija bila bi ispunjena.
Glasao sam "nay", jer ovakvi likovi forumu ništa pametnog ne?e donijeti, pa je puno prakti?nije da im se pristup u startu zabrani.
Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!