|
fanatico
|
 |
« Odgovor #50 na: Travanj 07, 2008, 17:25:51 » |
|
trebalo je dobit i uspjeli smo, to je sad najbitnije. Treba uzeti Scudetto i ako cemo igrati ovako i isto pobjedjivati-potpisujem. Treba doci do cilja prvi nekako a onda cemo slagati kockice, jer ovako nema šanse na godinu biti prvi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #51 na: Travanj 07, 2008, 19:08:24 » |
|
uvijek o onome sto ne valja. a zapravo od utakmice s milanom nismo odigrali ovakvu utakmicu (ako jesmo koja je to?). i upravo je srednji red najzasluzniji. zanetti-cambiasso-vieira su totalno pregazili atalantu koja je upravo zato izgledala bespomocno. stankovic je daleko od forme ali valjda ce se i on vratiti. a ako netko od ovog intera ucekuje umiranje u ljepoti - nacekat ce se. za tako nesto treba nam taj fantazist kojeg nemamo i o tome stalno pricamo na forumu. nismo arsenal i to je tako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #52 na: Travanj 07, 2008, 19:17:31 » |
|
pa jedina vrijedna spomena u Torinu(3:2 Kup) i u pravu si da je to korak naprijed.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #53 na: Travanj 07, 2008, 19:25:26 » |
|
tako je - sad imaju opet 7 dana da se spreme u miru za fiorentinu koja ce imati tesku utakmicu u kupu uefa pa bi je trebalo pretrcati. na zalost mislim da od ibrahimovica vise nema nista za ovu sezonu. bolje da opet igra balotelli nego ovo sto najavljuju u gazzetti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #54 na: Travanj 07, 2008, 19:31:31 » |
|
to je još rano za procjenu zko ce igrat, ima još puno treninga i kombinacija pe ce nešto isplivati.Ja ne bih puno mjenjao od ovog sastava što je poceo, jedino Jimenez umjesto Stankovica.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #55 na: Travanj 07, 2008, 19:34:30 » |
|
samo ibru i super maria u napad i zamjenit jimenez - stankovic 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #56 na: Travanj 07, 2008, 19:45:32 » |
|
pa da - mislim da ce biti isti sastav kao s atalantom, i to opet bez jimeneza koji je uvijek nekako zapostavljen a vidi se da ima ono nesto. steta ako ne bude mogao rivas koji se isto ozlijedio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #57 na: Travanj 07, 2008, 19:50:58 » |
|
da,da, šteta za Rivasa a Ibra mislim da nece moci.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #58 na: Travanj 07, 2008, 20:21:15 » |
|
taj jimenez se meni cini ko pravi igrac, al nedobiva bas previse minutaze..a i rivas se pokazo odlicnim i protiv liverpoola i sad protiv atalante, ja bi prije njega nego matrixa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #59 na: Travanj 07, 2008, 20:30:45 » |
|
Matrix nije ono što je bio i sem toga je stalna opasnost od kartona, jer ga suci imaju na zubu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #60 na: Travanj 07, 2008, 20:38:17 » |
|
najbolje da igra morfeo. kad se njega sjetim... oblije me hladan znoj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #61 na: Travanj 08, 2008, 12:41:17 » |
|
taj jimenez se meni cini ko pravi igrac, al nedobiva bas previse minutaze..a i rivas se pokazo odlicnim i protiv liverpoola i sad protiv atalante, ja bi prije njega nego matrixa
slazem se s tobom u potpunosti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #62 na: Travanj 10, 2008, 17:57:13 » |
|
jimenez je pkazao o kakvom se igra?u radi protiv milana, ali izgleda da mancio nije bio o?aran
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #63 na: Travanj 10, 2008, 18:29:15 » |
|
mancinia bas nije lako ocarati...sto je najgore djeluje mi nekako nemoguce
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #64 na: Travanj 10, 2008, 22:57:53 » |
|
jimeneza treba forsirati, ima znanja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #65 na: Travanj 11, 2008, 17:52:02 » |
|
jimeneza treba forsirati, ima znanja
hajd dokazi to manicinu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #66 na: Travanj 12, 2008, 10:18:33 » |
|
slažem se sa svima, da je jimenez odlican igrac .i mislim da bi ga mancio trebao vise forsirati kao i rivasa ,koji se razvija u dobrog stopera pravog zamjenika matrixa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|