|
il Principe
|
 |
« Odgovor #25 na: Sijeanj 12, 2010, 16:04:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #26 na: Sijeanj 12, 2010, 17:58:45 » |
|
dobar je nesta BIO, do svjetskog 2006. tada su po?ele ozlijede, sada je i u godinama.... ja sam ina?e navijao kad je bila 2006. ona afera calciopolli da bilan izbace da probamo dovest nestu. sada opet igra dosta dobro, no do kada?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #27 na: Sijeanj 12, 2010, 22:47:54 » |
|
Takvi igra?i u, poput partije šaha, sporom talijanskom nogometu mogu trajat jako dugo, tako da ?e Nesta sigurno dati još koju dobru sezonu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #28 na: Sijeanj 12, 2010, 23:01:42 » |
|
Takvi igra?i u, poput partije šaha, sporom talijanskom nogometu mogu trajat jako dugo, tako da ?e Nesta sigurno dati još koju dobru sezonu.
sigurno. ante, nesta je BIO i OSTAO fenomenalan igra?. samuel je odmah tu, uz bok nesti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #29 na: Sijeanj 12, 2010, 23:22:33 » |
|
od svih stopera koje sam ja imao priliku gledati - moram reci fabio canavarro na wc-u 2006., ono je zbilja bilo nevjerojatno... a samuel je definitivno odlican stoper, jos od rome imam visoko misljenje o njemu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #30 na: Sijeanj 13, 2010, 00:39:15 » |
|
Samuel je uz rame Nesti strasan igrac kao i Samuel steta sto nije kod nas zavrsio ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #31 na: Studeni 06, 2010, 23:53:22 » |
|
Možda moj najdraži igra? u Interu. Skoro je suza krenula na oko kad sam vidio ovo ve?eras, daj Bože da je samo ružno izgledalo. Ali ja sam uvjeren da ?e se ovaj fighter vratiti ja?i nego ikad. Sretno i brz oporavak. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #32 na: Studeni 07, 2010, 16:37:39 » |
|
Nažalost,crne prognoze govore da je Wally izgubljen do kraja sezone..Zaista peh...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #33 na: Studeni 07, 2010, 21:08:02 » |
|
ako je istegao ligamente i popucao meniskus to je nekih 3 najvise 4 mjeseca!! ako su popucali ligamenti onda je to aut do kraja sezone a i nikad vise se nece vratit kakav je bio s ovoliko godina, vjerovatno njegov i oprostaj onda  po meni najjaci stoper intera sad i u zadnjih dosta godina!!! bas mi ga zao....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #34 na: Studeni 08, 2010, 13:55:29 » |
|
za ovu sezonu gotovo nema nam više samuela obavezno kupit jednog ili dva obrambena!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #35 na: Studeni 08, 2010, 20:36:12 » |
|
samuel je po meni odli?an stoper,oduvijek mi je drag.strašno mi je žao što ga ne?e dugo biti.brz oporavak
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Julio Cesar
|
 |
« Odgovor #36 na: Studeni 09, 2010, 17:20:12 » |
|
Nadam se da ?e se Walter brzo oporaviti. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #37 na: Oujak 15, 2011, 21:44:23 » |
|
Naprosto nevjerovatno koliko nam Wally nedostaje,u svakom pogledu!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #38 na: Oujak 24, 2011, 22:27:50 » |
|
Samuel : „Nadam se povratku prije kraja sezone“ Povrije?eni Interov brani? Walter Samuel dao je izjavu za Inter Channel.Prvo pitanje je obavezno,a ti?e se njegove povrede koju je zadobio prije 4 i pol mjeseca (6.11.2011) u me?u protiv Brescie na Meazzi : „Postoji nada da ?u se vratiti prije kraja sezone.Ali prije svega želim u potpunosti zalije?iti povredu,ekipa igra odli?no i nisam im toliko neophodan.Pogotovo su dobro igrali posljednjih mjeseci i zato su u igri za sve trofeje.Ako budem u mogu?nosti da im pomognem,to ?u sigurno i uraditi.Prethodnu povredu nisam podnio baš najbolje,ovaj put sve proti?e u najboljem redu i stanje se popravlja iz dana u dan,tako da smo svi optimisti.?ak i doktor,koji ina?e s pravom malo smiruje optimizam,vidi da stvari idu na bolje“. „Ono što moji suigra?i rade na terenu je zaista vrijedno divljenja,pogotovo zbog toga što nismo bili u idealnoj situaciji.Rizikovali smo u mnogo utakmica da bi došli do pobjede i smanjili razliku za vode?ima.Nije bilo lako,ali ekipa zaista djeluje odli?no“. Komentar o Andrei Ranocchii :„Sjajan je i odmah se uklopio u ekipu.Druga?iji je od mene i Lucia,na tehni?kom nivou.Mogu re?i da je ozbiljan i skroman momak,stvarno mi se svi?a.  :bowdown:Kako vidim Chivua kao centralnog brani?a ? Dobro,odli?an je tehni?ki,jak je i može odli?no odigrati na toj poziciji“.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #39 na: Oujak 26, 2011, 14:46:52 » |
|
Jedva cekam vidjeti tu legendu ponovno na terenu! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #40 na: Travanj 11, 2011, 13:05:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #41 na: Travanj 11, 2011, 16:08:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #42 na: Travanj 11, 2011, 17:01:34 » |
|
kako bi nam trebo u srijedu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
|
|
|
|
Starmo4
|
 |
« Odgovor #43 na: Travanj 11, 2011, 19:12:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #44 na: Listopad 16, 2011, 19:46:39 » |
|
Inter bez Samuela dva tjedna
Osim novog prvenstvenog poraza u dvoboju s Catanijom nogometaši Intera ostali su na dva tjedna bez usluga iskusnog argentinskog braniča Waltera Samuela...
Zbog ozljede mišića desne noge zadobivene u susretu protiv Catanije trener talijanskog prvaka Intera Claudio Ranieri neće moći računati na usluge Samuela u utakmici Lige prvaka protiv Lillea u utorak, a premda iz kluba nisu objavili koliko će trajati oporavak pretpostavlja se da će Argentinac biti izvan stroja oko dva tjedna.
Novi je to udarac za momčad Intera koja je porazom od Catanije 2-1 pala na 17. mjesto Serie A s istim brojem bodova kao i Lecce koji je na poziciji koja vodi u Serie B...
hvala ti na svemu al nikad vise neces biti ko nekad funckija ili zbogom jer nisi ti vise za domete intera pokazuje se to zadnje dvije sezone ..sretno al do ugvora i zbogom ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #45 na: Studeni 18, 2011, 21:08:22 » |
|
Vidim ,nitko nije prokomentirao lijep gol The Walla protiv Lillea ,....da je to dao neki od naših talentiranih balavandera ,bilo bi hvalospjeva ko u priči,ostavite čovjeka već jednom, da odradi do kraja ugovor, a onda sudite,do tada .....
http://www.youtube.com/v/ndOgBC47vM4&rel=1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #46 na: Studeni 26, 2011, 13:33:13 » |
|
Samuel je odlican igrac, to sto nekad zna zenuti stvar treba pripisati njegovim godinama i nedostatku brzine. No sve u svemu Samuel jos uvijek moze odigrati dobru utakmicu, i podijeliti koji lakat ili ostar start kakav samo on zna.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 26, 2011, 13:40:19 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #47 na: Studeni 26, 2011, 16:26:13 » |
|
stankovic je u nekoj emisiji govorio o materazziu i kaze da je on nevjerovatno grub igrac ali da je mala maca spram samuela.Sudija ne vidi kad samuel udari al kad sjevne lakat odose rebra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #48 na: Sijeanj 04, 2012, 14:39:51 » |
|
Ima samo jednu manu,star je hiljadu godina. Treba polako kupovat neke mlađe štopere koji dostojno mogu zamijenit ovu igračinu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #49 na: Veljaa 08, 2012, 11:09:04 » |
|
Inter bez Samuela dva tjedna
Obrambeni nogometaš talijanske momčad Inter, Walter Samuel, morat će izbivati iduća dva tjedna s travnjaka zbog istegnuća mišića lijevog kvadricepsa u utakmici Serije A protiv Rome...
Argentinac (33) je na poluvremenu nedjeljne utakmice protiv Rome (poraz 4-0) zamijenjen, a dodatne pretrage u utorak pokazale su istegnuće lijevog kvadricepsa drugog do trećeg stupnja. Očekuje se da bi Samuel mogao propustiti dva tjedna akcije.
To bi značilo da će Inter bez Samuela morati odraditi dva susreta talijanskog prvenstva protiv Novare i Bologne, ali bi ga mogao ponovno imati za prvu utakmicu protiv Marseillea u osmini finala Lige prvaka.
Recimo još da od utorka Fredy Guarin i Wesley Sneijder treniraju po posebnom programu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|