Svibanj 24, 2012, 17:35:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 19   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Calciopoli  (Posjeta: 12391 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #25 na: Prosinac 03, 2008, 18:03:21 »

@interista7 - onaj klip je remek - djelo! Svaka ?ast!  Inter zastava
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #26 na: Prosinac 03, 2008, 18:04:04 »

Naravno da ne idemo mi na forume drugih klubova Dexteru, ali to dovoljno govori o ovom siteu i ovom klubu. Meni je tako?er mon0xyde_juve dobrodoÅ¡ao, neka ?ovjek piÅ¡e. Ja tako?er poÅ¡tujem navija?e svih klubova. Momak se zasad pokazuje vrlo korektan i ako je imo potrebu do? na naÅ¡ site, neka. Možda se i obrati kad shvati Å¡to je Inter.  Smiley
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #27 na: Prosinac 03, 2008, 18:05:40 »

Dexter to je tvoje pravo, ali zbilja ne vidim razlog za ljutnju.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #28 na: Prosinac 03, 2008, 18:16:09 »

da,da...zaboravio sam pohvaliti interista7 tvoj klip.Svaka ?ast.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #29 na: Prosinac 03, 2008, 18:32:58 »

Ja samo znam da je neki funkcioner Intera ovo radio, apsolutno bih podržao skidanje svih takvih naslova i ne bih otvarao usta. Ljubav prema klubu se ne može mijenjat, to je razumljivo, ali što je sramotno, sramotno je. A oni ne prestaju tražiti alibije. Baš me ?udi zašto nema ljudi iz drugih klubova na sudu. Kažem, ?injenice su dokazane i ja bih kao navija? Juvea šutio i bodrio svoj klub!
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #30 na: Prosinac 03, 2008, 19:08:05 »

vau jeste se raspisali, no no ovaj veliki text o jubentusu je ravan onim zavjerama o smakuovima svijeta(koji se pišu ve? neki 100 godina i svaki dan iza?e par zavjera) i da složio bi se da moggi nije ništa namjestio sve je to urota proiv juventusa sve sve sve......
bilo je zanimljivo na tekmi kad su nihovi navija?i vikali juve a naši MERDAAAAA
Evidentirano

Mon0xcydE_Juve
Gost

« Odgovor #31 na: Prosinac 03, 2008, 19:45:59 »

Posto su Juventus i inter dva velika rivala, nisam ni ocekivao nesto posebno.Moram samo izdvojiti moderatora i par clanova koji su u svojim postovima korektni i nisu ortodoxne pristalice necega.Bitno je u sebi imati necega ljudskog.

100 ljudi 100 cudi i svako ima svoju viziju i svoje misljenje u vezi pojedinih stvari.Ja imam prijatelja koji navija za inter, ali nikad se posvadjali nismo niti je ko koga uvrijedio samo zbog toga sto navijamo za razlicite klubove.Za mene je to cista glupost.Ovo je za mene sport i jedna vrsta hobija gdje se opustam, a ako cu se ja nervirati i vrijedjati nekoga samo sto drugacije razmislja, onda sa mnom nije nesto u redu.

Koliko ima istine u onome sto ja pisem i koliko ima istine u onome sto vi pisete, niko nezna.Sve su to predpostavke i nagadjanja, mozda sam ja upravu, a mozda i nisam.Zasto ja kao navijac Juventusa ne bi dosao ovdje, da vidim i druga misljenja?U cemu bi bio tu problem?Jesam li prekrsio koje pravilo zbog toga sto komuniciriam sa drugom osobom koja navija sa suprotni klub?Kada se Alessandro Del Piero moze grliti i ljubiti sa Materazzijem kad dodju na pripreme reprezentacije, zasto ne bi ja mogao doci ovdje i popricati normalno.Razmjeniti misljenja, druziti se i smatram da bi bilo interesantnije kad bi se vise posjecivali.Ne moze niko do vas reci ovdje da nije nikad bio na nekoj Juventusovoj stranici, niti i jedan navijac Juventusa da nije bio na interovoj stranici.

Trebamo shvatiti da je ovo fudbal, a ne rat.To sto se neki navijaci pobiju samo sto neko navija za drugi klub, je po meni zaostao i necivilizovana osoba, jednom rijecu seljak i papak.
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #32 na: Prosinac 03, 2008, 19:55:17 »

Meni nesmetaš u ni?emu, to što ti pišeš tvoja je stvar,ja razmišljam druk?ije al nema veze dobro je da imamo razli?ita mišljenja jer di bi bili kad bi svi isto sve mislili za neke stvari.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #33 na: Prosinac 03, 2008, 20:12:14 »

kakve veze ovo ima sa igrom i taktikom, tko ho?e snjim raspravljati neka naprave posebnu temu ....
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #34 na: Prosinac 03, 2008, 20:21:21 »

to si u pravu, previÅ¡e je to otiÅ¡lo daleko. ?ovjek nije znao gdje da stavi prvi put post a sada smo totalno promaÅ¡ili temu. Dobro je da billyRI ima i ozbiljnih primjedbi. Grin
« Zadnja izmjena: Prosinac 03, 2008, 21:21:16 od fanatico » Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #35 na: Prosinac 03, 2008, 20:30:18 »

Posto su Juventus i inter dva velika rivala, nisam ni ocekivao nesto posebno.Moram samo izdvojiti moderatora i par clanova koji su u svojim postovima korektni i nisu ortodoxne pristalice necega.Bitno je u sebi imati necega ljudskog.

100 ljudi 100 cudi i svako ima svoju viziju i svoje misljenje u vezi pojedinih stvari.Ja imam prijatelja koji navija za inter, ali nikad se posvadjali nismo niti je ko koga uvrijedio samo zbog toga sto navijamo za razlicite klubove.Za mene je to cista glupost.Ovo je za mene sport i jedna vrsta hobija gdje se opustam, a ako cu se ja nervirati i vrijedjati nekoga samo sto drugacije razmislja, onda sa mnom nije nesto u redu.

Koliko ima istine u onome sto ja pisem i koliko ima istine u onome sto vi pisete, niko nezna.Sve su to predpostavke i nagadjanja, mozda sam ja upravu, a mozda i nisam.Zasto ja kao navijac Juventusa ne bi dosao ovdje, da vidim i druga misljenja?U cemu bi bio tu problem?Jesam li prekrsio koje pravilo zbog toga sto komuniciriam sa drugom osobom koja navija sa suprotni klub?Kada se Alessandro Del Piero moze grliti i ljubiti sa Materazzijem kad dodju na pripreme reprezentacije, zasto ne bi ja mogao doci ovdje i popricati normalno.Razmjeniti misljenja, druziti se i smatram da bi bilo interesantnije kad bi se vise posjecivali.Ne moze niko do vas reci ovdje da nije nikad bio na nekoj Juventusovoj stranici, niti i jedan navijac Juventusa da nije bio na interovoj stranici.

Trebamo shvatiti da je ovo fudbal, a ne rat.To sto se neki navijaci pobiju samo sto neko navija za drugi klub, je po meni zaostao i necivilizovana osoba, jednom rijecu seljak i papak.

Slažem se gotovo sa svakom rije?i, ve? sam ti rekao da si za mene apsolutno dobrodošao. Clap

Samo je jedno ?injenica od svega što smo svi napisali, a to je da je Moggi na sudu proglašen krivim. Ja ne vjerujem da ?e dobiti 6 godina koliko tužitelj traži, nažalost možda ne?e uop?e u zatvor. I to je ?injenica, tu istinu ne mogu izobli?iti niti najve?i pristaše Juventusa. To je istina koja sigurno nije laka za prihvatiti, ali je tu. Mon0xcydE_Juve, sve razumijem osim zašto pokušavate na?i alibi za tog gada kad mu je sve dokazano, a on sam nikada to nije zanijekao, niti je ikad spomenuo da su i drugi upetljani. Kako mu je dokazano sigurno nije legalno (prisluškivanje, snimanje, pra?enje poziva), ali taj prijestup Interovih ?elnika ne može se uop?e mjeriti s kriminalnim djelima Moggija i njegove Gea-e.

Ako se Interu ikad dokaže neÅ¡to sli?no, ja nikada ne?u tražiti alibije, ve? ?u se pokriti po uÅ¡ima.  Inter zastava
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #36 na: Prosinac 03, 2008, 20:35:18 »

slažem se nraguz. ?udno je da nigdje ništa nije demantirao niti napadao druge da see obrani. Stvarno bi trebalo otvoriti novu temu jer smo zatrpali ovu osnovnu sa sasvim drugim stvarima. Ne mogu se na brzinu sad sjetiti kakav bi naslov mogli dati jednoj takvoj temi pa nek netko otvori.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #37 na: Prosinac 03, 2008, 20:37:35 »

Juventus, Milan, Lazio, Fiorentina, Reggina...
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #38 na: Prosinac 03, 2008, 20:38:31 »

Pod "ostale teme o Interu" sam otvorio temu "Calciopoli" Za sve pro i kontra Moggija molim da odsada ide tamo.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #39 na: Prosinac 03, 2008, 20:39:54 »

fanatico, mogu li se postovi o tome odavde prebaciti tamo? Ako mogu, bilo bi dobro da napraviš to.
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #40 na: Prosinac 03, 2008, 20:42:45 »

da, idem to sad odraditi.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #41 na: Prosinac 03, 2008, 23:30:58 »

Neka on slobodno piše, ako mu se piše (sve dok to ne remeti normalno funkcioniranje foruma), me?utim ja sigurno ne?u ?itati, niti se uop?e obazirati na njegove postove.
Priklju?ujem se ovoj mudroj misli !!!
dobro receno javier a ljep ti Avatar malac navijac najboljeg i naj postenijeg kluba na svjetu jedinog giganta iz serije A citaj navijacu juveta   NIJE ISPADAO U SERIJU  B,   A  ja da sam administrator ja bi te smaknuo nisi dobro dosao ovo je moje misljenje sam zato sto navijas za juve ,A kao osoba i covjek si dobro dosao a ne da raspravljas o Juvetu sve se je dokazalo i ne mozes ti iznositi neke price koje ovdje svaki navijac intera ne j...e ni jedan posto sud je presudio JUVE KRIV i nema vise price POZZ ZA SVE INTEROVCE ,,
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #42 na: Prosinac 04, 2008, 00:28:13 »

Sad znamo tko je ta manga heheheh najveci zlocinac.............

http://www.index.hr/sport/clanak/redir/315678.aspx

gde je MOGGI mafioza nadjite ga....HAAHHAHAHAHAHAHA

« Zadnja izmjena: Prosinac 04, 2008, 00:29:31 od Adnan Tuzla » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #43 na: Prosinac 04, 2008, 00:40:10 »

DA PRAVDA POSTOJI JUVE BI TREBAO U SERIJU   Z
Zato produzi dalje fan juve nisi welcome sa moje strane isto kao mi na vasem forumu ....
a dzaba pises sve te price sud je presudio JUVE KRIV nema povratka to su zadnji trzaji sto ti pises o Morattiju i Interu boli vas sto smo najjaci i bolji smo i posteniji od vas u svakome smislu   FORZZA INTER...
« Zadnja izmjena: Prosinac 04, 2008, 00:49:08 od Adnan Tuzla » Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #44 na: Prosinac 05, 2008, 09:23:29 »

ja isto mislim da mu ovdje nije misto.neka on ide svojima pa naka se s njima prepire sa nama ne?e.mi imamo svoje teme i lipo o njima pri?amo i razminjujemo miÅ¡ljenja a onda do?e jeda i odma sve pomuti.mi ?emo navijat i volit svoj INTER a on neka ide odakle je doÅ¡a i neka se nevra?a jer nam to nije potribno!o onome Å¡ta je napisa nije me uop?e briga niti me zanima  pro?ita sam da vidim Å¡ta je napisa da mogu komentirat,ma neka on to obisi ma?ku od rep i gotovo!!!!!!!
neka slobodno gleda INTERU u le?a jer ?e tako biti još dugo dugo dugo dugo dugo dugo dugo vrimena!!!!!!
FORCA INTER!!!
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #45 na: Prosinac 05, 2008, 23:09:57 »

<a href="http://www.youtube.com/v/vA8DMPAPeTE&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/vA8DMPAPeTE&rel=1</a>
http://www.antijuve.com/

http://i13.tinypic.com/6c4b320.jpg

« Zadnja izmjena: Prosinac 05, 2008, 23:14:16 od Adnan Tuzla » Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #46 na: Prosinac 06, 2008, 16:53:25 »

<a href="http://www.youtube.com/v/n-XwKI1G8lk&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/n-XwKI1G8lk&rel=1</a>
NIKAD juBe tekmu kupio nije..molio bi samo da neko prevede ovo sto moratti prica na kraju, bas me zanima.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #47 na: Prosinac 06, 2008, 17:38:38 »

MERDAAAAAAAAAAAAA
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #48 na: Prosinac 06, 2008, 17:48:39 »

Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #49 na: Prosinac 06, 2008, 17:53:34 »

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 ... 19   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!