|
Buky
|
 |
« na: Studeni 29, 2008, 12:32:12 » |
|
Dobio sam par automatskih izvjesca o greskama pa me zanima kako vas se ucitava i kako funkcionira stranica ? Jeste imali ikakvih poteskoca sa stranicom ili forumom ? 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 27, 2011, 18:34:16 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #1 na: Studeni 29, 2008, 12:44:23 » |
|
meni je sve ok
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 29, 2008, 12:47:24 » |
|
Meni OK
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Studeni 29, 2008, 15:04:37 » |
|
meni je upravo sad poceo non stop ovo izbacivati kad otvorim neku temu ili nesto Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
inace ujutro mi je radio normalno i sve je bilo ok...jedino je sad poceo stekati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 29, 2008, 15:27:36 » |
|
meni je sve u redu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 29, 2008, 16:08:17 » |
|
meni je upravo sad poceo non stop ovo izbacivati kad otvorim neku temu ili nesto Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
inace ujutro mi je radio normalno i sve je bilo ok...jedino je sad poceo stekati
tako?er
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #6 na: Studeni 30, 2008, 03:04:16 » |
|
hmmm to sam i ja dobio par puta ... ak nesto jos bude ili ak jako pocme zezati, postajte ovdje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #7 na: Studeni 30, 2008, 18:29:40 » |
|
Meni sve OK iz doma. Vidit ?u sutra na poslu kako ?e bit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #8 na: Prosinac 01, 2008, 11:02:36 » |
|
Evo i na poslu sve stima!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #9 na: Prosinac 01, 2008, 11:27:49 » |
|
Meni je isto sve ok i kad sam doma i sad kad sam na faksu. Neda mi se slusat informatiku pa evo gledam malo novosti o Interu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #10 na: Prosinac 01, 2008, 11:31:57 » |
|
Svaka cast, ti si pravi navijac!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #11 na: Prosinac 09, 2008, 15:20:14 » |
|
fanatico, na naslovnici je greskica. Pressica Mourinha prije Lazija je izbila na vrh vijesti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #12 na: Prosinac 09, 2008, 15:28:49 » |
|
Vec si rijesio, svaka cast.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Prosinac 09, 2008, 15:29:44 » |
|
ve? ispravljeno, napravio sam krivi potez. Kako si se samo ubacio i vidjeo za par minuta koliko je trajalo. Svaka ?ast!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #14 na: Prosinac 09, 2008, 15:33:28 » |
|
Pazim ja na nasu stranicu koliko mogu. Zelio bih da ona bude polaziste za svakog Interovca u Hrvatskoj, pa cak i one koje samo zanimaju nogometne vijesti. Cesto bude na indexu ili netu nesto iz Intera, a nerijetko bude krivo prevedeno ili interpretirano. Zato za svakog koga zanima Inter ili nesto o Interu (a ne razumiju talijanski), ja bih volio da upale kompjuter i ukucaju www.interusrcu.com. Zato sam se i stavio na raspolaganje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #15 na: Prosinac 09, 2008, 16:05:45 » |
|
neobi?no sam sretan da sam naletio na takvog zanesenjaka, kao što sam i sam, kome nije ništa teško napraviti za zajedni?ku stvar i našu svetinju-Inter. Znam koliko truda i slobodnog vremena ulažeš da bi nam prenio svaki dan vijesti oko kluba. Neobi?no sam ti zahvalan i sa pozicije Inter u srcu jer smo imali sre?u da nas prona?eš i nesebi?no daš sve od sebe u radu na stranici za dobrobit svih nas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #16 na: Prosinac 09, 2008, 18:40:26 » |
|
Dobro, nisam ja ono napiso da bi mi se ti sad tako službeno zahvaljivo.  Na poslu nema posla, pa onda imam vremena za sve sa strane (uz prodaju u Hiltonu sam još i lokalni sportski novinar). A neš ti truda, ionako sam od kad je Interneta (imam ga od '95) pratio ove stranice koje i danas ?itam. Jedino ekstra sad je što pokupim sve o Interu i stavim u jedan tekst koji napišem u jedno 20-30 minuta. Stoga i nije baš neki veliki trud. No hvala ti svejedno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #17 na: Prosinac 17, 2008, 15:45:41 » |
|
danas sam dobio izvjestaje da je forum imao nekih poteskoca sa ucitavanjem pa sam databazu malo sredio. Trebalo bi sve sljakati bez problema od sada. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #18 na: Prosinac 23, 2008, 00:54:07 » |
|
ja danas navecer dobivam dosta cesto Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #19 na: Prosinac 23, 2008, 00:55:59 » |
|
da bas zajebava jako, poslao sam upit hostingu pa cemo viditi jel do servera. Ak nije do njih morat cemo nesto napraviti sa foumom, mozda reinstall. molim vas za razumijevanje dok ovo ne sredimo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #20 na: Prosinac 23, 2008, 00:57:54 » |
|
buky riješi ove zadnje ?lanove oni nas jebu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #21 na: Prosinac 23, 2008, 01:05:01 » |
|
blokiran je thespecialone na 1 dan pa ce fanatico sutra odluciti sta dalje. jos netko ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #22 na: Prosinac 23, 2008, 02:11:00 » |
|
mislim da je shoutbox uzrok problema sa ucitavanjem, trenutno je zakljucan pa cemo viditi sta dalje. najvjerovatnije je da cemo ga ukloniti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #23 na: Prosinac 23, 2008, 02:41:12 » |
|
shoutbox je deinstaliran, molim vas da mi ovdje postate ukoliko se taj error bude opet pojavio.
Hvala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #24 na: Sijeanj 21, 2009, 17:35:50 » |
|
evo vec cijeli dan pokusavam otvoriti inter-sampdoria, kao i calciopoli teme..svaki puta mi ucita stranicu i pise ako se greska ponovi obavjestite administratora..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|