Svibanj 24, 2012, 17:25:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Igra i taktika  (Posjeta: 1120 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
hate
Gost

« Odgovor #25 na: Prosinac 03, 2008, 01:03:25 »

Mediji su Cuperu prisili epitet gubitnika, a oni itekako utjecu na misljenje javnosti, ali i nogometnih djelatnika. Ne mozes reci kako likovi poput Abramovica, vlasnika Liverpoola i sl. znaju nesto o nogometu. Isto je i sa igracima. Svi talentirani igraci polaze s iste tocke. Mnogi postanu super zvijezde, a mnogi propadnu. Najvise zbog propagande. Posto sam i sam sportski novinar znam kako ljudi (roditelji, manageri) nude novac da bi se nesto lijepo pisalo o njihovim sticenicima. To tako ide, moramo svi znat da je nogomet danas daleko vise biznis nego sport. Pogledajmo samo kako je Lampard (kad pricamo o igracima, pricamo o njihovim managerima) iskoristio medije da ovog ljeta sebi podigne cijenu, a zatim je potpisao najjaci ugovor u Premieru. Tako ni Cuper vise nije mogao postati trener bilo koje velike momcadi, jer nije nista osvojio. A da jest, kao sto je trebao scudetto 2002. i te kako bi imao trziste. Ne zaboravimo sto nam se sve dogadjalo u utakmici s Chievom 2:2 u Veroni. Ja ne znam kako mozete vjerovati da Moggi nije tada kontrolirao suce. Uvjeren sam da jest! A Cuper je par godina kasnije spasio vec izgubljeno u Mallorci.
A mi smo imali Lippija (sve zivo osvojio), Zaccheronija (scudetto s Milanom, cudo s Udineseom prije toga) pa ne samo da nismo nista osvojili, nego smo bili predmetom ismijavanja drugih navijaca. S pravom.

E sad, ja nisam nogometni strucnjak da primjetim te stvari za vrijeme utakmice, ja samo znam dokle smo stigli u prvenstvu i u Ligi prvaka s Cuperom, a dokle s ostalima. I zato sam bio zadovoljan Cuperom.

A sto se tice Moggija, na njega se mozemo vaditi od '98 i onog penala na Ronaldu. Nije li vam cudno da je Juventus svoj prvi naslov nakon 9 godina (86.-95.) osvojio bas nakon dolaska Moggija na funkciju izvrsnog direktora? Meni jest. A onda su ih uzeli jos 6. Mogu im priznat 97. i 03. od 7! A digli su im samo 2, ja bih im uzeo jos 1995. (kakva kradja na Delle Alpima protiv Parme kada Cannavaru nije priznat cist gol), 1998. i 2002!
svaka cast
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #26 na: Prosinac 03, 2008, 20:45:59 »

Dexter to je tvoje pravo, ali zbilja ne vidim razlog za ljutnju.

Kao što rekoh, neka piše. Nemam s tim problema, niti se ljutim ma kako god onaj moj post izgledao. Me?utim, jednostavno ne smatram da su njegovi postovi tipa "nije Juventus sve ove godine u?inio ništa loše, nego mu je Inter sve namjestio", ili "vi ne vrijedite ništa, igra vam samo Ibrahimovi?" zaslužili suvisli, ili još bolje bilo kakav odgovor.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #27 na: Prosinac 03, 2008, 20:57:08 »

sve rasprave o Moggiju, koju je otvorio navija? Juventusa su preba?ene u novu temu _calciopoli_ koja je u Ostalo o Interu. Molimo  sve da nastave raspravu u toj temi.
Evidentirano

Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!