|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #75 na: Studeni 30, 2008, 20:42:43 » |
|
- trebali smo svakoga dobit po dva ili više razlike - igrati lijep i oku ugodan nogomet - ne zabit gol u 90+ minuti jer to nije lijepo - nedozvolit protivniku da prije?e svoju polovicu,a kamoli da zapuca  Naravno da si u pravu, osim ove druge crtice - mislim da bi svi voljeli da Inter igra oku lijep nogomet i da tako pobje?ujemo. S obzirom da nemamo veznjake za takvu igru, ne bunimo se niti na pobjede s malo manje "oku ugodnim nogometom", dapa?e. Soffrire sempre, mollare mai! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nikolagazo
|
 |
« Odgovor #76 na: Studeni 30, 2008, 22:47:25 » |
|
- trebali smo svakoga dobit po dva ili više razlike  - igrati lijep i oku ugodan nogomet  - ne zabit gol u 90+ minuti jer to nije lijepo  - nedozvolit protivniku da prije?e svoju polovicu,a kamoli da zapuca  dobro,znaci triba težit tome da dobijamo sa 1:0,da igramo šugavi nogomet i zabijat u 90-tim minutama i tome da se zabijemo u svojih 16 i igrat pi?kasto,ako tome triba težit onda u ***** ja sam samo rekao da mi se ne svi?a da napoli do?e u milano i izdrkava se po nama,pogotovo jedan lavezzi ma makar i bio novi maradona,ako me razumis sta ocu reci a znam da razumis,da je sve bilo na napolijevom terenu ok ali na domacem nope i nadalje,ako cemo se trest napolia onda opet sve u kulac,mi imamo ibrahimovica,mi imamo adriana,cruza,zanettija,quaresmu,mancinija,figa,cambiassa,samuela,cordobu itd...oni?dakle to sto napoli igra ili ne igra dobro uopce me ne zanima,kad do?e na san siru ima da ih se slomi,a ne da te ugaze drugo poluvrime zar san nesto krivo reka?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #77 na: Studeni 30, 2008, 22:54:41 » |
|
i još par ?injenica uz ve? re?ene da imamo 6 bodova prednosti od konkurenata a odigrali smo ve? sve jake utakmice osim Lazia. Dali smo uz Lazio najviše golova u ligi-22 a primili najmanje-8.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #78 na: Studeni 30, 2008, 23:01:44 » |
|
dobro,znaci triba težit tome da dobijamo sa 1:0,da igramo šugavi nogomet i zabijat u 90-tim minutama i tome da se zabijemo u svojih 16 i igrat pi?kasto,ako tome triba težit onda u ***** ja sam samo rekao da mi se ne svi?a da napoli do?e u milano i izdrkava se po nama,pogotovo jedan lavezzi ma makar i bio novi maradona,ako me razumis sta ocu reci a znam da razumis,da je sve bilo na napolijevom terenu ok ali na domacem nope i nadalje,ako cemo se trest napolia onda opet sve u kulac,mi imamo ibrahimovica,mi imamo adriana,cruza,zanettija,quaresmu,mancinija,figa,cambiassa,samuela,cordobu itd...oni?dakle to sto napoli igra ili ne igra dobro uopce me ne zanima,kad do?e na san siru ima da ih se slomi,a ne da te ugaze drugo poluvrime
zar san nesto krivo reka?
kao prvo koliko smo golova dali u 90-im minutama a odigrali smo 20 utakmica(14 u ligi,5 u LP i superkup sa Romom)? kao drugo otkud ti to da se zabijamo u šesnaest i branimo tj igramo pi?kasto. Ja to nisam vidjeo ni danas u drugom poluvremenu a niti prije. Povremeno te stisne protivnik i braniš se. Ne možeš 90 minuta sakriti loptu da protivnik ništa ne odigra a što se ti?e Napolija ?emu toliko podcjenjivanje, pa nismo igrali danas protiv Trogira ili Stobre?a nego protiv Napolija koji je prethodno tukao sve velike ili ih dobrano namu?io a u samom je vrhu i tabele.kao tre?e, kad se Napoli tako nadrkavao s nama koliko je naš golman imao posla? maltene nije imao poštene obrane jer nije bilo potrebe i mogao je netko i od nas dvojice braniti utakmicu. Pregledaj snimke pa ?eš se i sam uvjeriti.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 30, 2008, 23:06:22 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nikolagazo
|
 |
« Odgovor #79 na: Studeni 30, 2008, 23:13:47 » |
|
kao prvo koliko smo golova dali u 90-im minutama a odigrali smo 20 utakmica(14 u ligi,5 u LP i superkup sa Romom)? kao drugo otkud ti to da se zabijamo u šesnaest i branimo tj igramo pi?kasto. Ja to nisam vidjeo ni danas u drugom poluvremenu a niti prije. Povremeno te stisne protivnik i braniš se. Ne možeš 90 minuta sakriti loptu da protivnik ništa ne odigra a što se ti?e Napolija ?emu toliko podcjenjivanje, pa nismo igrali danas protiv Trogira ili Stobre?a nego protiv Napolija koji je prethodno tukao sve velike ili ih dobrano namu?io a u samom je vrhu i tabele. kao tre?e, kad se Napoli tako nadrkavao s nama koliko je naš golman imao posla? maltene nije imao poštene obrane jer nije bilo potrebe i mogao je netko i od nas dvojice braniti utakmicu. Pregledaj snimke pa ?eš se i sam uvjeriti.
opet si me krivo svatia,moze do? reprezentacija svita i napoli,na san siru ima da ih se slomi,ima da im se tresu ga?e kad kro?e na teren,a pogledaj drugo poluvrime opet,ok nisu imali zicere osim one lavezzijeve kad je samuel u zadnji tren blokira odma na startu ali su igrali ka da su oni tu gazde a mi smo taj trogir sta spominjes i opet ponavaljam briga mene dali je napoli da 5 komada juveu,kad dolaze na san siru moraju znati da dolaze na klanje,bia to napoli bia to juve siti se panatinaikosa,ista stvar,rasirila se krila momcima,gle pa ovi nas ne diraju,ne prijete,ne napadaju,pristup i onda se ti vracaj... ma gle po meni tako triba bit,takav pristup,naravno da se nemoze uvik pobijedjivat i tako dalje ali fali mi onaj stav,znas ono dosli ste kod nas sad cemo vam j..... m......,evo da samo ne kenjam protiv juvea se to osjetilo,prvo poluvrime smo mi bili gazde na terenu,moglis u oni dat neki sugavi gol ali vidilo se ko je tata,ma cilu tekmu a danas toga u drugom poluvrimenu nije bilo niti malo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #80 na: Studeni 30, 2008, 23:26:42 » |
|
imamo razli?ite o?ale u vezi današnje tekme a i to o trešenju ga?a, to je vrijeme prošlo i danas nitko više nije naivan i bez punog angažmana i odnosa nemožeš tu?i nikoga a to je pokazala utakmica protiv Paoa. ta utakmica nije mjerilo snage Intera. Nakon derbija protiv Juvea i briljantne pobjede bili su ispuhani prije svega psihi?ki i to je sasvim razumljivo a op?enito su bili svjesni loše grupe i znali smo svi da ?emo to pro?o "lijevom rukom". Teško se bilo motivirati i zato smo pali. Nemojmo generalne zaklju?ke izvla?iti iz takve utakmice. Danas je bilo sjajno prvo poluvrijemei mogli smo ih masakrirati, drugo smo odigrali rutinski kao velika i mo?na ekipa i tu imali dvije sjajne šanse (šut Ibre i odli?ne obrane Iezzia te ono izlaženje Znettija samog pred golmana i opet sjajna obrana uz zamjerku da je samo trebao potkopati loptu ali nije on napada? i nema tu rutinu i promptnu reakciju za najsvrssishodniju reakciju).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #81 na: Studeni 30, 2008, 23:29:25 » |
|
svak ima druk?ije poimanje nogometa. Meni je naprimjer fascinantno kako je taj napoli napada i stiska drugo poluvrijeme, a nije uspio stvoriti nijednu ozbiljniju šansu Meni je fascinantno kako smo protiv juvea 7 puta uspijeli izbje? ofsajd zamku meni je fascinantno kako smo romu razbili na proste faktore bilo mi je fascinantno kad je jose prije tri dana ?ekao igra?e panathinaikosa ispred ulaza u svla?ionicu i ?estita svakome pojedina?no Iz mnogo tih situacija se vidi da smo veliki,pa sama ?injenica da je napoli napada, a nije nam stvorija nijednu šansu ti mora nešto kazati, zar ne 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 30, 2008, 23:31:00 od far-pes »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #82 na: Studeni 30, 2008, 23:41:32 » |
|
tako je far-pes. Ono protiv Juvea isto, nisu uspjeli ?ak niti slobodnjak ostvariti pa da priprete na taj na?in a tako ni ovi danas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #83 na: Studeni 30, 2008, 23:57:17 » |
|
Ja sam Haapy sam nek nam se pisu 3 boda al kako igramo nije tolko bitno Roma je prosle sezone igrala nejljepsi nogomet u europi i italiji al sta osvoji NISTA ,Ja sam prezadovoljan jos kad mi djevojka javi da je milan zasro bio sam jos sretni Sve u svemu ok je sve ,,,SRETNO INTEROVCI .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #84 na: Prosinac 01, 2008, 03:17:53 » |
|
hmmm...steta, steta jer nisam gledo drugo poluvrijeme.gledao sam prvo i bio sam zadovoljan, tako da drugo nisam ni htio gledati  (salim se). nemam zamjerki za prvo poluvrijeme,osim gola naravno.mislim da se to treba spomenuti.uvijek iz nova ta staticnost, to me ubija.petom se njih dvojica dodavaju pored nasih 4-5 igraca.mislio sam posto smo kasno primili gol da ce nam igraci psihicki pasti i primiti jos jedan, ali hvala Bogu to se nije dogodilo. vidio sam "igru" u prvom poluvremenu i to mi se najvise svidilo.mislim da je mourinho napravio takticki sve kako treba(zamjena sa burdissom), jer danas se svasta moze dogoditi, zasto ne dobiti napoli zbog toga sto cemo glumiti neku silu?mislim da bi 97% trenera u tako teskoj utakmici napravilo taku zamjenu, onih ostalih 3% nebi izvukli tri boda. vidim da je far-pes pisao o: 1.trebali smo svakoga dobit po dva ili više razlike 2.igrati lijep i oku ugodan nogomet 3.ne zabit gol u 90+ minuti jer to nije lijepo 4.nedozvolit protivniku da prije?e svoju polovicu,a kamoli da zapuca 1.mislim da u te ekipe spada PAO, reggina i tako to, ne i napoli.ali sta ces.. 2.ja to zelim, ali ne pod svaku cijenu.moje poimanje nogometa je maksimalna angaziranost u bilo kojoj utakmici.to mi je najbitnije.to nekad kod nas fali(ibra i dr.) i to me izluduje. 3.ja sam uvijek za gol u 90+, time se najvise pokazuje karakter ekipe, no nije ugodno cuti inter se "provukao"....lijepse bi bilo inter "zgazio"..no, nema veze.sto je tu je. 4.ima protivnika kod kojih si to stvarno nebi smjeli dopustiti, a dopustamo.tu se pojavljuje manjak motivacije, ako je itko skuzio,ali dosta golova protiv slabijih ekipa zabijamo u samom kraju utakmice. moje misljenje je da se to dogada zato sto se nezalazemo dovoljno do negdje 70', onda vidimo da bi stvarno moglo biti problema i tada tek igramo angazmanom od 100%.glupo je sto se to uvijek iz nova dogada. moje misljenje. ps. pod gaženje protivnika nespodrazumijevam uvijek razultat, vec bas gazenje, nemilosrdno.da se protivnik skupi i da zna da je s druge strane INTER.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 01, 2008, 03:20:20 od interista7 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #85 na: Prosinac 01, 2008, 06:13:58 » |
|
ja sam zadovoljan rezultatom i triba malo po malo pove?avat razliku od njih i dobijat jednu po jednu utakmicu!!! forca inter!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #86 na: Prosinac 01, 2008, 06:30:15 » |
|
malo sam pogledao naše utakmice zbog one opaske da pobje?ujemo u 90-im minutama. Od 20 odigranih dali smo dva puta gol u tom periodu (Reggina i Udinese) i donijeli smo oba puta pobjedu. Jednom smo i primili gol (Izjedna?uju?i gol Rome u superkupu kad su izborili produžetke). Eto to su ?injenice a penala se sje?am protiv Bologne samo, a pogledajte prošlu sezonu koliko smo ih imali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #87 na: Prosinac 01, 2008, 07:35:42 » |
|
Meni do?e plakat što su mi u zadnje vrijeme smjene na poslu tako pogo?ene da niti jednu utakmicu ne mogu pogledat, ili mogu vidjet samo dio drugog poluvremena. Ajde neko kome se da samo u kratkim crtama da mi opiše kako je bilo. Hvala.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #88 na: Prosinac 01, 2008, 11:07:39 » |
|
Nažalost, niti ja nisam gledao drugo poluvrijeme ( morao sam u Varaždin na veliki Hr. derbi koji je bio prava poslastica za sve ljubitelje nogometa  ) ali nakon još jednog dobrog rezultata, mislim da mjesta za kritiku nema, jer sve što Fanatico piše stoji na mjestu: prvi smo, dali puno golova, malo primili !!!! Iako igra nije uvjek onakva kakvu bi ja osobno želio, svejedno sam pun optimizma i zadovoljstva !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #89 na: Prosinac 01, 2008, 11:19:21 » |
|
Igra s 4-4-2 (osim PAO) je fenomenalna. Sve sam zadovoljniji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #90 na: Prosinac 01, 2008, 11:28:30 » |
|
3 boda uz poraz milana dis bolje  muntari iz dana u dan sve bolji svaka mu cast
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #91 na: Prosinac 01, 2008, 11:29:25 » |
|
Pogodio je Mourinho s njim nema šta.Nadam se da ?e i Quaresma proigrat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #92 na: Prosinac 01, 2008, 11:31:16 » |
|
Nisam gledo Muntarija jucer, ali dosad mi nije bio kvaliteta za Inter.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #93 na: Prosinac 01, 2008, 12:11:48 » |
|
ovaj za mene od tri pojacanja koja su dosla Mancini Quaresma Muntari ,Muntari je najvise pokazao da vrjedi i opravdava svoj novac ako nista makar trci ima ga svugdje ,Al najludja mi je scena njegova protiv Juveta kad slozi Marchionia ako ne grjesim a ovaj lego on njega dize heheheh manga je uglavnom tip igraca kao Davids ,,meni je ok...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #94 na: Prosinac 01, 2008, 16:49:22 » |
|
Muntari nema znanje nekog kreativca ali je i doveden upravo da odra?uje onako kako to i ?ini. Veliki trka? i radnik a ?esto se ubacuje naprijed i poentira. Ono što je Mou htio to je i dobio sa njim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever