|
Adnan
|
 |
« na: Studeni 27, 2008, 02:05:15 » |
|
Veoma nezgodan protivnik nam dolazi u nedjelju Napoli jedno od iznenadjenja u Italiji Trebamo svi zaboraviti na Panatenaikos i dignut glavu gore idemo sad oderat Napoli pa makar 1-0 sam da smo prvi ,Tekma ce biti na OBN televiziji FORZZA INTER ,,,  VS 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2008, 02:10:38 od Adnan Tuzla »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1 na: Studeni 27, 2008, 06:18:16 » |
|
upravo tako dobro je šta igramo kod ku?e pa ?e biti lakše teško ?emo izgubit dvi zaredom kod ku?e. vjerujem u pobjedu i kiks milana ili juvea pa da im odmaglimo još više!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 27, 2008, 06:20:23 » |
|
je Adnane, ovo je u nedjelju izuzetno važno i moramo sad sa?uvati razliku. Kompletno zaboraviti Lp do drugog mjeseca i kocentrirati se na prvenstvo. Pobjeda pa kakva god.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #3 na: Studeni 27, 2008, 09:47:30 » |
|
Neputima mi je krstenje, pa necu moci gledat utakmicu, ali nadam se da cu oko 16:50 u nedjelju saznat da smo dobili. Smatram da treba samo vise zalaganja. A ne vjerujem da ce Napoli igrat zatvoreno ko PAO, pa se nadam da ce bit lakse. Iako iskreno mislim da ce bit remi, jer Napoli je stvarno odlican kolektiv sa 3 strasna pojedinca. Mogu se sigurno nosit s bilo kim, pa tako i s nama. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 27, 2008, 17:57:29 » |
|
ja se samo nadam da je mourinho jucer dobro razbudio zvijezde nakon poraza i da protiv napolia svi igraju sa 100%
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 27, 2008, 19:26:02 » |
|
Mislim da ne možemo dva puta kiksati kod ku?e, a ovaj ?e poraz nadam se pozitivno prodrmati igra?e i Mourinha. Nadam se tijesnoj pobjedi Intera. Ne o?ekujem nikakvih 5-0, 4-0 ili sli?no jer ?e biti gusto. Nadam se da ne?e igrati Figo i sli?ni koji samo muzu pare od Intera a zauzvrat ne daju apsolutno NIŠTA,a i nadam se da ?e Moratti i Mourinho to shvatiti i u?initi pametne poteze u zimskom prijelaznom roku, ili najkasnije na ljeto.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2008, 19:36:59 od Interf@n »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #6 na: Studeni 28, 2008, 12:45:24 » |
|
ja se samo nadam da je mourinho jucer dobro razbudio zvijezde nakon poraza i da protiv napolia svi igraju sa 100%
slazem se s tobom valjda ih je razbudio i motivirao..bit ce to vrlo teska utakmica a nadam se da ce nas decki ubacit u brzinu vise pa da pometemo napoli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #7 na: Studeni 28, 2008, 15:37:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Studeni 28, 2008, 17:50:19 » |
|
POBJEDA JE NASA SAMO DA BURDISO I FIGO NE IGRAJU NADAM SE DA CE ZAIGRATI MANCINI I QUARESMA PO STRANAMA
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 28, 2008, 17:52:46 od Adnan Tuzla »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #9 na: Studeni 28, 2008, 21:43:55 » |
|
evo po mediasetu najave
Inter-Napoli Inter (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Muntari; Stankovic; Ibrahimovic, Adriano. A disposizione: Toldo, Materazzi, Mancini, Jimenez, Figo, Balotelli, Cruz. All. Mourinho Indisponibili: Rivas, Chivu, Vieira
Napoli (3-5-2): Iezzo; Santacroce, Cannavaro, Contini; Maggio, Gargano, Hamsik, Blasi, Mannini; Zalayeta, Lavezzi. A disposizione: Navarro, Aronica, Rinaudo, Pazienza, Bogliacino, Russotto, Denis. All. Reja Indisponibili: nessuno
- jedina razlika je po meni Cordoba - Materazzi od po?etne protiv juvea i svi?a mi se - napoli u naja?em sastavu i dosta ofenzivan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #10 na: Studeni 29, 2008, 09:45:04 » |
|
ovi dvojac naprid bi triba proradit i tribali bi ih zgazit iako su oni dobra ekipa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #11 na: Studeni 29, 2008, 10:11:51 » |
|
A Quaresma niti na klupi? Stvarno smo "pogodili" s tim poja?anjem...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #12 na: Studeni 29, 2008, 10:17:09 » |
|
Ova ekipa je dobila Juventus. Ja se ne bunim, ali mislim kako Mourinho može iznenaditi sastavom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Studeni 29, 2008, 10:26:31 » |
|
ne?e to sigurno biti taj sastav ali koji god bude vjerujem da ?e gristi do kraja i da ?emo ovu utakmicu dobiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #14 na: Studeni 29, 2008, 10:34:20 » |
|
Mourinho nas je gotovo svaku utakmicu do sada iznenadio s ponekim igra?em kojeg je stavio od prve minute, vjerujem da ?e i sutra to napravit. Doduše nije uvijek pogodio, ali znalo je tu bit finih iznena?enja za protivnike. Nadam se da ?e sutra pogodit "u sridu" jer su nam ova tri boda prevažna!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #15 na: Studeni 29, 2008, 10:45:37 » |
|
Kakva takva pobjeda i to je to. A cijenjeni protivnici neka se onda misle kako ?e nas stizat kad se budu klali me?usobno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #16 na: Studeni 29, 2008, 10:53:32 » |
|
ma mislim da bi trebali prestati s onim besciljnim napucavanjem visokih i dugih lopti,jer kao sto smo vidjetli da nema koristi od toga... jer bas koliko sam gledao protivi PAO. bezveze ispucavamo... nadam se danas pobjedi i to vecoj od 1-0 i volio bi da bude posten gol a ne da se lopta 13 puta odbije prije nego ude u gol....jer onda ce se vidjeti napredak u igri
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #17 na: Studeni 29, 2008, 11:02:17 » |
|
Da, ne znam zašto smo igrali onoliko dugih lopti, protiv Juvea i Palerma ih nije bilo. Mene to najviše nervira. 90% ih izgubimo. Ne znam jeli znak nemo?i, odnosno umora veznog reda ili što.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #18 na: Studeni 29, 2008, 11:12:36 » |
|
ja ne znam kako je to na tv-u izgledalo ali smo protiv Juvea imali mnoštvo dugih lopti! Juve igra ?vrsto i disciplinirano u liniji obranu i izlaze visoko hvataju?i protivnike i na ofsajde. Mou je to dobro prostudirao i išao na proigravnja dugim loptama iza linije tako da smo im sijali paniku. Uhvatili su nas par puta u zamku, dva puta je Ibra(nažalost on, jer ne može 1 na 1 realizirat)prošao, Adri je u par navrat za dlaku prošao...i tako još more situacija kad smo ih izbacivali iz igre na taj na?in i djelovalo je odli?no i takti?ki vrlo mudro.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #19 na: Studeni 29, 2008, 11:15:45 » |
|
To da, kada veznjak pošalje dugu loptu u for napada?u kako bi iskoristili visoku obranu. Ja pri?am o situacijama kada Materazzi s naših 16 šalje loptu na Ibrahimovi?a, preska?u?i cijeli vezni red.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #20 na: Studeni 29, 2008, 11:16:50 » |
|
A obrana to lako pokupi ili Ibrahimovi? pri pokušaju da u skoku do?e do lopte radi faul u napadu. Imali smo bezbroj takvih situacija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #21 na: Studeni 29, 2008, 11:19:57 » |
|
e o tome i ja govorim,bezveze gubimo lopte a gledajuci utakmicu oni to non stop rade..pa sta oni sami ne vide da nema nikakve koristi od takvih lopti... treba nesto poduzeti po tom pitanju a vidjet cemo kako ce to izgledati sutra protiv napolija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #22 na: Studeni 29, 2008, 11:21:47 » |
|
slažem se, samo sam htio re?i da protiv Juve smo igrali na duge, ali ne na takav na?in ve? smišljeno i to su radili vezni igra?i. To je velika razlika samo na oko djeluje isto a u?inkovitost i smisao je sasvim druga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #23 na: Studeni 29, 2008, 11:30:54 » |
|
slazem se....zato i postoji vezni red da spaja igru s izmedu njih,obrane i napada...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe