|
fanatico
|
 |
« Odgovor #100 na: Studeni 28, 2008, 14:58:54 » |
|
otkud sad odjednom ve?ina žali za Mancinijem a pljuvalo ga se sa svih strana. Osvojio je tri prvenstva ali kako :
Prvo za zelenim stolom i bez obzira na Juventusove igre oko sudaca i zasluženog oduzimanja te titule, mi smo bili tre?i sa 15 bodova manje
Drugo smo razbijali sve redom kad je ako ?emo imalo objektivni biti bila jako loša konkurencija i ne zaboravimo da je samo Roma bila ozbiljan takmac i taj jedini ozbiljni takmac nam je nanio jedini poraz i to kod ku?e a u finalu Kupa su nam dali 6 golova (6:2 u Rimu u prvoj utakmici)
tre?e prošlogodišnje svi znamo kako smo ga osvojili na jedvite jade u zadnjem kolu zahvaljuju?i Ibri.
O nastupima u Ligi prvaka zadnje godine niti ne treba trošiti rije?i.
?injenica je da smo osvojili trofeje i to ostaje trajno. E sad pustimo da završi sezona i kad pokupimo ?ahure onda možemo davati generalne ocjene sezone i brojiti žive i mrtve.
Kako nakon sjajne partije u Derbiju nakon tri dana se motivirati i ginuti protiv bunkera Grka a ve? nakon tri dana znaš da opet imaš veliku tekmu protiv Napolija. Jedina stvar je bila mogu?a i ja bih je napravio namjestu Mourinha da igram sa drugom postavom ali što i sam kaže: šta da je i ta postava izgubila ili igrala nerješeno? Svi bi ga popljuvali. Da vam je tko ponudio prije ovog prvenstva tri boda viška nakon 13kola i kolo prije kraja osiguran prolaz u LP bili ste bili zadovoljni. Garantiram svi. ?emu sada stalno neko nezadovoljstvo, nestrpljenje i netolerancija. Kad se osvoje trofeji tko te pita kako si ih osvojio. Tko još spominje sjajnu predstavu Chelsea u finalu i kako je nesretno izgubio,koliko mu je malo falilo i u prvenstvu. Piše se da je i prvenstvo i Lp osvojio Manchester i to je zauvijek. Tko ?e još spominjati to a i što to zna?i.Koliko ljudi zna da je Helenio Herera jedno prvenstvo izgubio igraju?i majstoricu sa Bolognom jer su imali isti broj bodova i takva su pravila bila. Prvak je za tu godinu bila Bologna a svi ostali "drugi". Imamo dve titule prvaka Europe a igrali smo i dva finala-prvaci su za tu sezonu bili Seltic i Ajax i to je važno, to stoji, mnoge nije niti briga s kim su igrali finale. Samo pobjednici pišu povjest. Umjetni?ki dojam je trenutna kategorija a "kante" ostaju vje?ne i uvijek vidljive.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 28, 2008, 15:04:48 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #101 na: Studeni 28, 2008, 15:07:55 » |
|
Nekada ?ovjek pop...i naonako lošu igru kao u srijedu, ali ?injenica je da smo na oba fronta u izvrsnim pozicijama. Treba pobjediti u nedjelju Napoli i sve ?e se zaboraviti i opet na forumu samo hvalospjevi !! Ja osobno sa igrom nisam prezadovoljan ( osobno bi želio lepršavu igru sa puno golova i dobrih i uigranih akcija, te poneku dobru solo rolu, no vrijeme takvog nogometa je davno prošlo ), ali dok su rezultati ovakvi kakvi jesu, nemamo razloga za prigovarati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #102 na: Studeni 28, 2008, 15:12:43 » |
|
Kad se osvoje trofeji tko te pita kako si ih osvojio. Tko još spominje sjajnu predstavu Chelsea u finalu i kako je nesretno izgubio,koliko mu je malo falilo i u prvenstvu. Piše se da je i prvenstvo i Lp osvojio Manchester i to je zauvijek. Tko ?e još spominjati to a i što to zna?i.Koliko ljudi zna da je Helenio Herera jedno prvenstvo izgubio igraju?i majstoricu sa Bolognom jer su imali isti broj bodova i takva su pravila bila. Prvak je za tu godinu bila Bologna a svi ostali "drugi". Imamo dve titule prvaka Europe a igrali smo i dva finala-prvaci su za tu sezonu bili Seltic i Ajax i to je važno, to stoji, mnoge nije niti briga s kim su igrali finale. Samo pobjednici pišu povjest. Umjetni?ki dojam je trenutna kategorija a "kante" ostaju vje?ne i uvijek vidljive.
Tako je fanatico. Samo onda ti pobijas sam sebe, jer sam si na pocetku posta analizirao Mancinijeve naslove. Ja sam bio prezadovoljan Mancinijem i samo se nadam da ce se Morattijev rizik isplatiti. A budite uvjereni i da je Mourinhov angazman dobro marketinski (financijski) odmjeren. Ponavljam, meni osobno je zasad sve sjajno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #103 na: Studeni 28, 2008, 15:22:15 » |
|
ne pobijam nego sam to sve napisao zbog hvalospjeva njegove igre i trofeja koje je osvoji a sad nismo niti na pola puta do bilo kakvih trofeja a rade se usporedbe. Samo zbog toga sam naveo na po?etku Mancinijeve uspjehe iz jednog drugog kuta. Kako možeš uspore?ivati njegove trofeje sa ?ovjekom koji još nije odradio niti pola sezone a Mancio je bio 4 godine. Kad Mou bude bar dvije onda možemo pri?ati na takav na?in.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #104 na: Studeni 28, 2008, 16:24:28 » |
|
ufff jeste se rasplamsali, pro?itao sam ugl raspravu marka i interiste, a ostale baš ine, nema ljutnje  mislim da interista ima dobre argumente, nisu ni markovi loši ali vrije?anje nekoga zbog igrica i dobi je glupo, npr svi ?ete se složit da je billyRI legenda na forumu, a kolko vas zna koliko ?ovijek ima godina? i dali znate da igra odli?no PES 2009? e pa sad marko to ti nije trebalo. ina?e ja ne žalim ni za manciom niti osporavam mouove rezultate, njegovi rezultati su dobri ali sve su tjesni(tu mislim na LP). ja sam iz šale rekao koliko je inter jak da kada izgubi osigura prolazak dalje. naravno to je šala jer moglo je vrlo lako završit druk?ije. ponavljam nadam se da ?e mou to srediti ubrzo no nije nikakva panika, samo mislim da je možda morao osvježiti sastav za PAO jer izgubili smo(nije naravno to mogao prepostaviti no nije ni to bilo isklju?eno) a sad ?e vrlo vjerojatno ista ekipa(osim nekih npr. figo) krenuti od 1. minute protiv napolia. nema sumnje da ?e neki opet biti istrošeni a napoli nije ekipa za bacit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #105 na: Studeni 28, 2008, 17:37:35 » |
|
otkud sad odjednom ve?ina žali za Mancinijem a pljuvalo ga se sa svih strana. Osvojio je tri prvenstva ali kako : Prvo za zelenim stolom i bez obzira na Juventusove igre oko sudaca i zasluženog oduzimanja te titule, mi smo bili tre?i sa 15 bodova manje Drugo smo razbijali sve redom kad je ako ?emo imalo objektivni biti bila jako loša konkurencija i ne zaboravimo da je samo Roma bila ozbiljan takmac i taj jedini ozbiljni takmac nam je nanio jedini poraz i to kod ku?e a u finalu Kupa su nam dali 6 golova (6:2 u Rimu u prvoj utakmici) tre?e prošlogodišnje svi znamo kako smo ga osvojili na jedvite jade u zadnjem kolu zahvaljuju?i Ibri. O nastupima u Ligi prvaka zadnje godine niti ne treba trošiti rije?i. ?injenica je da smo osvojili trofeje i to ostaje trajno. E sad pustimo da završi sezona i kad pokupimo ?ahure onda možemo davati generalne ocjene sezone i brojiti žive i mrtve. Kako nakon sjajne partije u Derbiju nakon tri dana se motivirati i ginuti protiv bunkera Grka a ve? nakon tri dana znaš da opet imaš veliku tekmu protiv Napolija. Jedina stvar je bila mogu?a i ja bih je napravio namjestu Mourinha da igram sa drugom postavom ali što i sam kaže: šta da je i ta postava izgubila ili igrala nerješeno? Svi bi ga popljuvali. Da vam je tko ponudio prije ovog prvenstva tri boda viška nakon 13kola i kolo prije kraja osiguran prolaz u LP bili ste bili zadovoljni. Garantiram svi. ?emu sada stalno neko nezadovoljstvo, nestrpljenje i netolerancija. Kad se osvoje trofeji tko te pita kako si ih osvojio. Tko još spominje sjajnu predstavu Chelsea u finalu i kako je nesretno izgubio,koliko mu je malo falilo i u prvenstvu. Piše se da je i prvenstvo i Lp osvojio Manchester i to je zauvijek. Tko ?e još spominjati to a i što to zna?i.Koliko ljudi zna da je Helenio Herera jedno prvenstvo izgubio igraju?i majstoricu sa Bolognom jer su imali isti broj bodova i takva su pravila bila. Prvak je za tu godinu bila Bologna a svi ostali "drugi". Imamo dve titule prvaka Europe a igrali smo i dva finala-prvaci su za tu sezonu bili Seltic i Ajax i to je važno, to stoji, mnoge nije niti briga s kim su igrali finale. Samo pobjednici pišu povjest. Umjetni?ki dojam je trenutna kategorija a "kante" ostaju vje?ne i uvijek vidljive.
svaka ?ast fanatico na ovo postu  uz ovo što si napisao za mancinijeva prvenstva dodao bi i igre u ligi prvaka. 4 sezone: Milan-?etvrtfinale(0-2,0-3), Villareal-?etvrtfinale(2-1,0-1), Valencia-osminafinala(2-2,0-0), liverpool-osminafinala(0-2,0-1) evo ovo su 4 sezone,iako je par puta bilo gustih rezultata poveznica ovih sezona je katasrofalna igra i realno gledaju?i ni u jednoj nismo zaslužili prolaz dalje. U ovim utakmicama mancini nije mogao na?i motiv za mom?ad na terenu smo izgledali jadno i kukavi?ki. Ne?u spominjati mancinijeve poteze tipa burdisso na poziciji zadnjeg veznog  . Zatim kukavi?ka igra u liverpoolu kada nismo prišli centra a kamoli opucali po golu protivnika. Mancini je u 4 sezone uspija u knockout fazi pro?i ?ak 2 puta(porto i ajax)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #106 na: Studeni 28, 2008, 17:43:03 » |
|
otkud sad odjednom ve?ina žali za Mancinijem a pljuvalo ga se sa svih strana. Osvojio je tri prvenstva ali kako :
Prvo za zelenim stolom i bez obzira na Juventusove igre oko sudaca i zasluženog oduzimanja te titule, mi smo bili tre?i sa 15 bodova manje
Drugo smo razbijali sve redom kad je ako ?emo imalo objektivni biti bila jako loša konkurencija i ne zaboravimo da je samo Roma bila ozbiljan takmac i taj jedini ozbiljni takmac nam je nanio jedini poraz i to kod ku?e a u finalu Kupa su nam dali 6 golova (6:2 u Rimu u prvoj utakmici)
tre?e prošlogodišnje svi znamo kako smo ga osvojili na jedvite jade u zadnjem kolu zahvaljuju?i Ibri.
O nastupima u Ligi prvaka zadnje godine niti ne treba trošiti rije?i.
?injenica je da smo osvojili trofeje i to ostaje trajno. E sad pustimo da završi sezona i kad pokupimo ?ahure onda možemo davati generalne ocjene sezone i brojiti žive i mrtve.
Kako nakon sjajne partije u Derbiju nakon tri dana se motivirati i ginuti protiv bunkera Grka a ve? nakon tri dana znaš da opet imaš veliku tekmu protiv Napolija. Jedina stvar je bila mogu?a i ja bih je napravio namjestu Mourinha da igram sa drugom postavom ali što i sam kaže: šta da je i ta postava izgubila ili igrala nerješeno? Svi bi ga popljuvali. Da vam je tko ponudio prije ovog prvenstva tri boda viška nakon 13kola i kolo prije kraja osiguran prolaz u LP bili ste bili zadovoljni. Garantiram svi. ?emu sada stalno neko nezadovoljstvo, nestrpljenje i netolerancija. Kad se osvoje trofeji tko te pita kako si ih osvojio. Tko još spominje sjajnu predstavu Chelsea u finalu i kako je nesretno izgubio,koliko mu je malo falilo i u prvenstvu. Piše se da je i prvenstvo i Lp osvojio Manchester i to je zauvijek. Tko ?e još spominjati to a i što to zna?i.Koliko ljudi zna da je Helenio Herera jedno prvenstvo izgubio igraju?i majstoricu sa Bolognom jer su imali isti broj bodova i takva su pravila bila. Prvak je za tu godinu bila Bologna a svi ostali "drugi". Imamo dve titule prvaka Europe a igrali smo i dva finala-prvaci su za tu sezonu bili Seltic i Ajax i to je važno, to stoji, mnoge nije niti briga s kim su igrali finale. Samo pobjednici pišu povjest. Umjetni?ki dojam je trenutna kategorija a "kante" ostaju vje?ne i uvijek vidljive.
ja nezalim bas za manciniem, vrijeme ce pokazati jeli moratti ucinio pravi potez.Mislim da je suvisno stalno nabijati na nos interovu prvu sezonu pod mancinijevim vodstvom.bili smo 15 bodova iza, ajde onda izracunajte kolko je juBe i Bilan kupio utakmica i dali bi onda mi bili iza, dali su oni mozda kupovali nase tekme?to se nemoze znati i zbog toga je suvisno to stalno spominjati.drugo smo pojeli konkurenciju, to se i ocekivalo?to je i nas bivsi trener ispunio.za trece prvenstvo se moze reci da smo imali najbolju igru u kontinuitetu, kvaliteta je bila na nasoj strani, opet.Imas pravo, sto se tice toga da cemo kraj sezone, glupo je vise usporedivati ta dva "intera".Mnogi od nas su pisali kako treba donjeti sud nakon 100dana, ja sam eto iskomentirao tih nekih 5mjeseci, s kojima ja nisam zadovoljan.ponavljam, ja nisam, mnogi drugi jesu.Ja osobno mourinha nebi popljuvao da je priliku da drugim igracima, jer ima mnogo igraca koji se zele dokazati, a nemaju prilike za to.Kad se gleda sa rezultatskog aspekta,svi trebamo biti zadovoljni,ali gledajuci nasu igru, mislim da samo rijetki mogu biti zadovoljni.ponavljam, nemoguce je da se izvlacimo non-stop na neke zadnje minute i eventualne pogreske sudaca.naravno, treba i toga biti, ali kad se sve nase utakmice zbroje i oduzmu,mi smo pokazali najmanje- igre.nemoze se stalno bjezati od tog problema i mislim da i sam mourinho to zna, njemu vjerojatno nije drago da ga stalno sreca spasava, to mozemo svi zakljuciti po njegovom karakteru.istina, nepamte se uvijek sva euro finala, ali vecina se vas rado prisjeti kako je liverpool zgazio bilan?ili recimo bayer-man.utd?ja se tih utakmica zauvijek sjecam.mislim da bi bilo sasvim okey da nam i mourinho priredi neko euro finale u kojem necu morati stalno prijateljima odgovarati da nepobjeduje uvijek bolji.Majstorica se igrala u Rimu kolko ja znam, a kad gledas, mnogi od nas znaju i za utakmicu inter-juBentus 1:6, u kojem se nepamti juBeova pobijeda, vec suci i interov protest i kako je inter pokraden..ponavljam, ima euro finala, prvenstava i natjecanja koji se nespominjaju, a bome ima i utakmica o kojima se moze zauvijek pricati.okey je to ako se moje misljenje razilazi sa drugima, ali ja jednostavno ocu igru, ocu discipline u obrani i motiviranost igraca, makar protivnik bio ratar iz piskorevaca.to je moje misljenje i jako tesko cu ga promijeniti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #107 na: Studeni 28, 2008, 17:46:04 » |
|
Ja licno sam bio za Mancinijev odlazak to sam naglasio par puta i ne treba pljuvati ni po jednom treneru veoma su razliciti Mancini i Mourinho ,Mancini je svoje odsluzio sad je red da Mourinha da se dokaze a sto se tice igre Intera promjenjivi su ,Ja licno volim ljep fudbal al jedan primjer je Arsenal igra ljep fudbal al nema trofeja zadnji pet godina,Ja bi se slago da inter osvaja trofeje pa da igraju najruzniji fudbal na svjetu za 5 ili 10 godina niko nece pricat kako je inter igrao reci ce sam Inter pobjedio Fanatico je dobro pojasnio gore u tekstu To se na kraju gleda,A svi trebamo pruzit sansu Mourinhu jos smo u igri na svim stranama hvala bogu tako da i ostane ......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #108 na: Studeni 28, 2008, 17:51:57 » |
|
i trebamo se razlikovati u mišljenjima. zašto bi tebi sad bilo neugodno što smo tri utakmice riješavali u zadnjim minutama a meni je bilo neugodno u prošloj sezonei kad su nam svirali koliko penala bez kojih sa "sjajnom" Mancinijevom igrom bi Roma ve? u 2 mjesecu bila ispred nas. Nisam ni ja zadovoljan sad sa igrom ali i uz takvu igru imamo prednost. Bolje da imamo prednost uz 3 boda razlike a prošli smo skoro sve jake utakmice ( ne zaboravi da Milan tek treba igrati i sa Romom, Fiorentinom i Juventusom) uz kilavu igru jer se igra može dotjerivati u hodu a ako zaostaneš bodovno možeš ti onda igrati ne znajm kako kad ti odmaknu rivali. Najbolji ti je primjer Rome u zadnje dvije sezone. Moramo se svi složiti da su oni igrali najljepši nogomet u Italiji ali...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #109 na: Studeni 28, 2008, 18:03:31 » |
|
istina, znalo je biti neugodnosti, ali koliko smo puta dobili crveni pa pobijedili?to je bio dobar osjecaj..jelda? opet, bilo je i primjera kada su neke ekipe bile u bodovnom zaostatku, a na kraju ipak osvojile prvenstvo.i to zasluzeno.ja jednostavno zelim da i mi zasluzimo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #110 na: Studeni 28, 2008, 19:13:10 » |
|
naravno, ali bi najbolje bilo otvoriti temu o igri i taktici pa da tamo pišemo o tome jr za dest dana ne?emo znati gdje smo bili tako mudri. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #111 na: Studeni 28, 2008, 19:49:40 » |
|
He He He... dobra.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #112 na: Studeni 29, 2008, 10:39:39 » |
|
Ja nisam usporedio Mancinija i Mourinha niti namjeravam u dogledno vrijeme. Samo sam rekao da sam ukupno prezadovoljan Mancinijem, jer nam je donio 7 trofeja u 4 godine. Samo je Helenio Herrera donio više, 8! I to je to. Kao osoba mi nikako nije bio drag i mislim da je Moratti dobro odlu?io što ga je maknuo. Ali, gledaju?i iz kuta obi?nog pratitelja nogometa, mom?ad koja dobija se ne mjenja. To je veliki rizik. Ako ne uspije, navija?i ?e razapet njega, ne Mourinha.
A potpuno se slažem s vama oko igranja u Ligi prvaka. Bilo je jako kukavi?ki i Mancini je po meni direktno kriv za to! Protiv Liverpoola smo igrali bunker ko da smo neki drugoligaš. Ono što nikako nisam volio kod Mancinija su alibiji. Nikad on nije bio kriv, ili mom?ad, uvijek je imo nešto tre?e. To mi se gadilo. Pa je za poraz u Liverpoolu okrivio crveni karton. Kao da smo prije njega prešli centar!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #113 na: Studeni 29, 2008, 11:04:32 » |
|
nraguz imamo temu o igri pa bi bilo dobro da tamo nastavimo sa ovim raspravama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|