Svibanj 24, 2012, 17:18:58 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Internazionale-Panathinaikos  (Posjeta: 3512 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
interista7
Super clan

« Odgovor #75 na: Studeni 27, 2008, 19:29:15 »

to je svakako tesko usporedivati, ali eto, dat cu i ja komentar.mislim da je mancinijev inter imao neku igru, za razliku od ovog mourinhovog, koji ima nesto, ali rijetko to pokazuje.glavni dokaz sto brani mancinia su njegovi trofeji.ako cemo realno razmisljati momcad bez igre nemoze stalno na srecu pobijedivati(kao mi sad u vecini utakmica), a nemoze bome ni osvajati onda trofeje.naveo si kao primjer mancinijevu prvu sezonu.sjetimo se samo koliko je namjestaljki u to vrijeme bilo sa strane nasih susjeda i onih iz serie B.mislim da bi i to trebao uzeti kao cinjenicu.mislim da bi kao cinjenicu trebao uzeti da mourinho dobiva 13milijuna godisnje, dok je mancini dobivao znanto manje.cinjenica je takoder da tada nismo bili navikli na trofeje, sada jesmo.cinjenica je da je mourinho sam obecao trofeje.mancini ne.mourinho se tako postavio da je on najbolji trener na svijetu, pa ako se ja onda ljutim na njega sto nemoze motivirati i postaviti sastav koji nece doma grke pobijediti, mislim da se s pravom ljutim.naveo si i da se grci stalno branili sa 9 igraca, pa to rade ili ce raditi svi slabiji protivnici protiv nas, tako da to mourinhu nikako neide u prilog.ja kada sam pozelio da je mancini ostao, to je bilo u bijesu, a i iz ocaja. Moras biti iskren i rec da to jucer nije na nista licilo.ponavljam, nebi bilo ljutnje da je istrcao rezervni sastav, nego je to bio prvi sastav.
Sjecate se da je MM obecavao poklon za 100 godina INTERA?messi ili mourinho?ja bi bolje messia Wink
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #76 na: Studeni 27, 2008, 19:33:46 »

ODLI?NI KOMENTARI ALI DODAO BI I SVOJ: JU?ER ONO JE BILA KATASTROFA! grke nemožemo pobijedit?!?!??! nije mi jasno ovo bilo: figo?!?!?! u prvoj?!?!? 4 napada?a?Huh?? pa jebote isplai smo ko neki amateri
svaka ?ast galinovi?u, i da dodao bi kako se ne bi riješio matrixa jer je odli?an u zadnje 2 tekme, može on još
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #77 na: Studeni 27, 2008, 19:34:05 »

kao prvo nije 13 nego 9mil a i Mancio je bio najskuplji trener u Italiji.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #78 na: Studeni 27, 2008, 19:56:51 »

neznam, sam je mourinho rekao da ima 13 kad mu se sve zbroji.ja kazem da mu 13 inter omogucuje, jer dobiva od intera 9, a od sponzora onda jos 4, cega vjerojatno nebi bilo da nije trener.znaci da mu inter to omogucuje.istina, i mancini je bio najskuplji.koja katastrofa.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #79 na: Studeni 27, 2008, 20:01:20 »

ne znam ja sam suzdržan oko njega, kao i oko adriana i quaresme
nadam se da ?e se sva trojica "izvu?" tj da ?e nam na kraju mourinho biti upisan zlatnim slovima u povijest kluba, da ?e se adriano vratit a quaresma proigrat. naravno to su sve želje realan sam pa shva?am da ?e vjerojatno bit samo 1 ili  2 od toga mogu?e. samo eto dajmo im vremena do kraja sezone
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #80 na: Studeni 27, 2008, 20:06:05 »

Quaresmi bi dao šansu do kraja sezone jer njega shva?am treba mu još prilagodbe ali Adriana bi odma dao na zimu dok se još može nešto pokupit za njega jer na kraju sezone ?e oti? al za male pare.
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #81 na: Studeni 27, 2008, 20:31:15 »

mislim da se nemamo sta buniti kontra mourinhovog rada u interu dosad,jer on je u milanu ni manje ni vise nego 5 miseci!!!! za tih 5 miseci ni carobnjak ne moze nista bolje napravit,a kamoli obican covjek(u ovom slucaju special one je vise od obicnog trenera)...ne znam sta mu zamirate,dobija je momcad koju je pethodnik selektira(mancini) i prakticni nije moga nista kemijati oko momcadi (izuzev trojca sta je doveden na njegov zahtjev)...ne znam sta pojedinci na forumu ocekuju od njega,ja sam skroz zadovoljan dosad...1 misto u seria a i plasman dalje u cl...zasad.... druga stvar je sta ni ja osobno nisan zadovoljan sa igrom,al siguran sam da cemo iza Nove godine doci na svoje....ima rezultat,ne zaboravite da je seria a punoooo jaca nego u manciovo vrime,tu je super jaki milan,juve.. ode na forumu ima dosta "momcica" koji misle da ce mourinho u inter donit atomski nogomet,da cemo dobijat po 5-0,da ce se protivnici usr... kad nas vide...momci,uozbiljite se!!!! zasad je dobro,od mou puno vise ocekujen sljedecu sezonu,tu ce se vidit njegov rukopis kroz igru intera...ovo je jos "upoznavanje gradiva"...zato ne serite   kontra mouvog rada,mozemo bit super zadovoljni sa njime!! na kraju se mrtvi broje....
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #82 na: Studeni 27, 2008, 20:36:28 »

Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap
 Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap :

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #83 na: Studeni 27, 2008, 21:01:26 »

ne znam ja sam suzdržan oko njega, kao i oko adriana i quaresme
nadam se da ?e se sva trojica "izvu?" tj da ?e nam na kraju mourinho biti upisan zlatnim slovima u povijest kluba, da ?e se adriano vratit a quaresma proigrat. naravno to su sve želje realan sam pa shva?am da ?e vjerojatno bit samo 1 ili  2 od toga mogu?e. samo eto dajmo im vremena do kraja sezone
Slazem se isto sta je i Marko _Sibenik rekao takodje  se slazem u vezi Adriana Quaresme jer ok su to igraci jos su mladi Adriano 1982  Quaresma 1983  mogu pruzit interu jos A Mourinho ce pokazat svoje a mi cemo svi radovat i veselit se trofejima pozz
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #84 na: Studeni 27, 2008, 21:29:45 »

pa da, 5mjeseci je u milanu..dok nije bilo tolko govorili ste 100dana, sad se govori poslije nove godine..neki su cak govorili i do bologne da ce sve to stimat(10mjesec), pa nas je i bologna namucila.istina je da ja recemo "serem" oko mourinhovog rada.ja opet ponavljam kako su obicni ljudi(obicni treneri, ne special one)uspjeli momcadima dati prepoznatljivost, sigurnost i igru.kao primjer bi naveo scolarija i guardiolu.i ja sam takoder zadovoljan plasmanom u serie a i LP.ali uzmimo primjer serie a.osim juBea, palerma i rome nesjecam se da smo djelovali "mourinhovski".uzmimo i primjer pojacanja.mancini, quaremsma i muntari?jedino se mozda muntari nesto dokazao.ja nezelim da mi dobivamo 5-0, ali jel itko od nas zeli dobivati u zadnjim sekundama??kada bi se usporedili tri ta trenera, mourinho se nalazi na zadnjem mjestu, mislim po svim cimbenicima, jedino mozda ne po placi.ja bi volio da on uspije, ni nesumnjam nesto previse u osvajanje barem jednog trofeja.ali ajde usporedite svi scolaria, guardiolu i mourinha.
ja takoder zelim da se mourinhovo ime upise zlatnim slovima, ali mislim da se mora dosta trgnuti u tom naumu.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #85 na: Studeni 27, 2008, 21:34:07 »

recimo Scolari je u egalu sa Rafom a mi imamo 3 viÅ¡e od Milana i 6 viÅ¡e od Juventusa  a osigurali smo svi plasman u LP. To su ?injenice. E sad da li je možda bolje da igramo super a primamo golove u zadnjoj minuti.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #86 na: Studeni 27, 2008, 21:46:43 »

recimo Scolari je u egalu sa Rafom a mi imamo 3 viÅ¡e od Milana i 6 viÅ¡e od Juventusa  a osigurali smo svi plasman u LP. To su ?injenice. E sad da li je možda bolje da igramo super a primamo golove u zadnjoj minuti.
hehe, dobro si napisao, trebali bi vjerojatno i igrati dobro i imati karaktera.ali prije bi volio da igramo dobro.naravno, to je moje misljenje.jer meni je nekad i bitnije da igra lici na nesto, pa makar i primili glup gol(citaj PAO)
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #87 na: Studeni 27, 2008, 21:49:05 »

kad igraÅ¡ loÅ¡e možeÅ¡ i?i na bolje a kad odmah igraÅ¡ dobro moraÅ¡ ra?unati i na pad forme. Bolje se postepeno dizati a ako te u tom periodu prati rezultat to je mo?.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #88 na: Studeni 27, 2008, 22:32:39 »

opet imas pravo, ali mi se dosad nismo postepeno dizali, nego bljesnemo par puta..ugl, nadam se jedino da se ovakva utakmica protiv takvog suparnika nece vise ponoviti
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #89 na: Studeni 27, 2008, 22:47:23 »

pa da, 5mjeseci je u milanu..dok nije bilo tolko govorili ste 100dana, sad se govori poslije nove godine..neki su cak govorili i do bologne da ce sve to stimat(10mjesec), pa nas je i bologna namucila.istina je da ja recemo "serem" oko mourinhovog rada.ja opet ponavljam kako su obicni ljudi(obicni treneri, ne special one)uspjeli momcadima dati prepozanatljivost, sigurnost i igru.kao primjer bi naveo scolarija i guardiolu.i ja sam takoder zadovoljan plasmanom u serie a i LP.ali uzmimo primjer serie a.osim juBea, palerma i rome nesjecam se da smo djelovali "mourinhovski".uzmimo i primjer pojacanja.mancini, quaremsma i muntari?jedino se mozda muntari nesto dokazao.ja nezelim da mi dobivamo 5-0, ali jel itko od nas zeli dobivati u zadnjim sekundama??kada bi se usporedili tri ta trenera, mourinho se nalazi na zadnjem mjestu, mislim po svim cimbenicima, jedino mozda ne po placi.ja bi volio da on uspije, ni nesumnjam nesto previse u osvajanje barem jednog trofeja.ali ajde usporedite svi scolaria, guardiolu i mourinha.
ja takoder zelim da se mourinhovo ime upise zlatnim slovima, ali mislim da se mora dosta trgnuti u tom naumu.

1. guadiola-zanima me kakvu je on to sigurnost i igru donija barci? nasljedija je team od rijkarda ,koji je to sve poslozija prije njega...da je neke bitne pomake napravija-nije!!!! ima rezultat kao mou dosad,tj prvi u primeri i osiguran nastup dalje u cl...u cemu je onda bolji?! scolari-solidno gura u premiershipu,a koliko vidimo jos nije osigura nastup dalje u cl...bitno je istaknut da ova dva sastava vecinom dobijaju minimalno(2:1,1:0),znaci ni "i" od neke atomske igre ,leprsave sa puno kombinatorike...2. za juve,palermo i romu dovoljno je odigrat "malo" mourinhovski da ih se dobije... 3.mislim da je svakome jasno da se mancini pokaza i vise nego u dobrom svijetlu,a od Q pojedinci ocekuju magiju...polako,dajmo mu vrimena..4. ja prvi zelim da igramo "negledljivo" al sve dobijamo,pogotovo u zadnjim sekundama,a ne da igramo ka brazil sa peleom 50-ih a pusimo..(primjer,arsenal)..5.za guadiolu i scolaria mou je "doktor nauka"u svakom pogledu te rijeci...po SVEMU!!!! trofeji,uspjesi... 6. pojedina "djecica" na ovom forumu puno igraju championship manager ili pro,pa misle kako je tamo sve lako i jednostavno,da je tako i u praksi..savjet:ostavite se toga ,realnost je nesto drugo,a ne drk--po josticku....
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #90 na: Studeni 27, 2008, 23:32:14 »

naveo si kao primjer mancinijevu prvu sezonu.sjetimo se samo koliko je namjestaljki u to vrijeme bilo sa strane nasih susjeda i onih iz serie B.mislim da bi i to trebao uzeti kao cinjenicu.
da ali zaboravljaš da su oni sebi namištali utakmice,a ne nama.Opet ponavlajm mancini je u 38 kola prvenstva ostvario 18 pobjeda,to ti je nešto više od 50%pobjeda.To zna?i da smo dobivali svako drugu utakmicu.Imaš pravo te godine smo bili prepoznatljivi po rezultatima 4-4,3-3,2-2,4-3,3-2........

Citat:
mislim da bi kao cinjenicu trebao uzeti da mourinho dobiva 13milijuna godisnje, dok je mancini dobivao znanto manje..
i što zna?i da mourinho više prima,dali on zato ima ve?u odgovornost nego mancini.Prima je i profesor u dinama par milijon kuna,a miše nema niti potpisan ugovor Cheesy

Citat:
Moras biti iskren i rec da to jucer nije na nista licilo.ponavljam, nebi bilo ljutnje da je istrcao rezervni sastav, nego je to bio prvi sastav.

da slažem se, nije na ništa li?ilo i nevidim u ?emu je problem,ako kojim slu?ajem pregazimo napoli svi ?e pri?at o atomskom interu i mourinhu genijalcu
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #91 na: Studeni 27, 2008, 23:40:57 »

1. guardiola-mislim da se nasao u puno tezoj situaciji od bilo kojeg trenera na svijetu.mlad i neiskusan sjeo na klupu od velikana barcelone, u kojem se nije znalo ko pije,a ko placa.nije napravija bitnije pomake?oces reci da nije poboljsao atmosferu u ekipi, rjesivsi se ronaldinha i deca?pobijeduje sa 2:1, 1:0?redom, barcini rezultati:

Barcelona 1 - 1 Racing Santander 60,000 Spanish Primera División
Tue. 16  Final  Barcelona 3 - 1 Sporting Lisbon 58,354 UEFA Champions League
Sun. 21  Final  Sporting Gijon 1 - 6 Barcelona 24,000 Spanish Primera División
Wed. 24  Final  Barcelona 3 - 2 Real Betis 70,000 Spanish Primera División
Sat. 27  Final  Espanyol 1 - 2 Barcelona 48,000 Spanish Primera División
Oct. '08 STATUS Home SCORE Away ATT. Competition
Wed. 1  Final  Shakhtar Donetsk 1 - 2 Barcelona 26,000 UEFA Champions League
Sat. 4  Final  Barcelona 6 - 1 Atlético Madrid 75,232 Spanish Primera División
Sun. 19  Final  Athletic Bilbao 0 - 1 Barcelona 40,000 Spanish Primera División
Wed. 22  Final  FC Basel 0 - 5 Barcelona 37,500 UEFA Champions League
Sat. 25  Final  Barcelona 5 - 0 Almeria 78,000 Spanish Primera División
Tue. 28  Final  Benidorm 0 - 1 Barcelona  Spanish Copa del Rey
Nov. '08 STATUS Home SCORE Away ATT. Competition
Sat. 1  Final  Málaga 1 - 4 Barcelona 18,000 Spanish Primera División
Tue. 4  Final  Barcelona 1 - 1 FC Basel 47,000 UEFA Champions League
Sat. 8  Final  Barcelona 6 - 0 Valladolid 80,000 Spanish Primera División
Wed. 12  Final  Barcelona 1 - 0 Benidorm  Spanish Copa del Rey
Sun. 16  Final  Recreativo Huelva 0 - 2 Barcelona 19,000 Spanish Primera División
Sun. 23  Final  Barcelona 1 - 1 Getafe 78,000 Spanish Primera División
Wed. 26  Final  Sporting Lisbon 2 - 5 Barcelona 62,000

mislim da se malo gdje vidi 1:0,2:1, vise se vide "atomski" rezultati, koji neodoljivo podsjecaju na leprsavu igru sa puno kombinatorike.

2.potpuno se slazem.mozemo tako i slobodno igrati protiv POA, nebi niko nis prigovorio.
3.od quaresme neocekujem magiju, vec prilagodbu i veci kredit kod navijaca.
4.nemoze se konstanto igrati lose i pobijedivati.pod "lose" mislim na izdanje kao ovo jucer.pod "lose" nemislim juBentus, a ni recimo barca-sporting.
5.mozda imas pravo, ali u ovom trenutku ga stite rezultati i mislim da i on sam zna da tako dalje nemoze.nece nas vjecno spasavati sreca.
6.istina, igram pes09(usput,sjajan je), ali championship manager nazalost neigram. Neide mi u glavu zasto stalno nabijas neke epitete poput "djecica" i neznam ti ni ja, jel bi ja onda trebao napisati(prvo otici u tvoj profil pa vidjeti tvoju dob)tebi neki prigodan naziv za tvoje godine?za tvoj savjet, nezelim se ostaviti pes i drk-nja po joysticku. jer me to zabavlja i opusta, a sto se tice realnosti?
mislim da si ti poceo vuci neke usporedbe koje se netemelje na nicemu, htio si usporediti barcine rezultate sa nasima, nije bas proslo.htio se me valjda uvrijediti s tim da mi stalno pises "djecica", nije proslo.moje i tvoje poimanje  "igranja nogometa" nije ni priblizno isto, ja zbog toga neposezem za nekim tupavim nazivima i govorim ti da bi mozda trebo manje raditi ili spavati ili neznam ti ni ja sta.mislim da s tim sto pises "djecica" samo vrijedas neke forumase, pa moj savjet tebi je da bolje s tim prestanes, jer ipak smo svi interisti, bez obzira na godine i igranje igrica ili ne.
moje misljenje je da bi trebali igrati lijepsi nogomet sa puno vise kombinatorike i trkacke discipline,a i vise motiviranosti, bez obzira igrali mi 442,433,4141..jer ako zelimo nesto napraviti, necemo moci stalno pobijedivati u zadnjim sekundama..kad te i sreca nece, onda si moras zasluziti pobijedu, a to smo mi mozda par puta ove sezone zasluzili.
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #92 na: Studeni 27, 2008, 23:47:37 »

da ali zaboravljaš da su oni sebi namištali utakmice,a ne nama.Opet ponavlajm mancini je u 38 kola prvenstva ostvario 18 pobjeda,to ti je nešto više od 50%pobjeda.To zna?i da smo dobivali svako drugu utakmicu.Imaš pravo te godine smo bili prepoznatljivi po rezultatima 4-4,3-3,2-2,4-3,3-2........
i što zna?i da mourinho više prima,dali on zato ima ve?u odgovornost nego mancini.Prima je i profesor u dinama par milijon kuna,a miše nema niti potpisan ugovor Cheesy

da slažem se, nije na ništa li?ilo i nevidim u ?emu je problem,ako kojim slu?ajem pregazimo napoli svi ?e pri?at o atomskom interu i mourinhu genijalcu
1.nemozes sa 100% sigurnoscu reci da nisu i nase suce kupovali da sude nama na stetu. mnoge druge utakmice je moggi kupovao, da svom juBeu osigura neometano 1.mjesto.
2.mislim da uopce tu prvu sezonu nemozes uzimati u obzir, jer zbog svakakih okolnosti nije mjerodavna.mislim da kod kuce imam neki stari nogomet gdje pisu utakmice koje je moggi "sudio"
3.mourinho vise prima, ne, svi treneri imaju jednaku odgovornost, ali recimo to ovako: da mise kojim slucajem neostvari dobar rezultat, hoce li se po njemu vise srati, pljuvati i sve ostalo ili po ivankovicu koji prima par milijuna kuna.i ako uzmes u obzir da kojim slucajem mourinho neuspije(nedaj boze), kolku odstetu moras njemu dati?znam, nisu pare u nama, nedajemo mi nista, ali na neki nacin je to sramota.moje misljenje.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #93 na: Studeni 27, 2008, 23:55:30 »

svatko ima svoje misljenje i treba postovati i da se niko ne uvrjedi ipak ovo je forum razmjena misljenja ,A sto se tice Barcelone nisam neki navijac Barce bio sam prije ali stvarno su masina mnogima su dali po 5 ili 6 komada te na strani te  kuci ,Ali isto tako mislim da bi ta barca veoma tesko pobjedila Inter kad bi igrali protiv Intera Barci skidam kapu za sad al doci ce kriza gdje nece dati ni jedan gol Svi smo ljudi i svi navijamo za INTER  bit ce inter sila veruj te mi a na PS EVOLUTION SOCER JESU I TO NA SVAKOME   Grin..pozz za sve
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #94 na: Studeni 28, 2008, 00:18:07 »

Marko slažem se s interistom7,glupo je da nekoga naziva? djecom ili da igraju iss ili mena?er.Svak ima svoje mišljenje i ti se nemoraš slagat s njim.
Neslažem se ni ja s interistom7 oko ovog ali to mi nedaje pravo da ga vrije?am. Inter zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #95 na: Studeni 28, 2008, 06:26:04 »

Barca nije za usporedbu ni sa jednom ekipom jer uvijek gaje leprÅ¡av nogomet i po tome su prepoznatljivi decenijama. Igra se ipak za trofeje na kraju krajeva i onda se mjeri uspjeh. Za sada to imamo u ruci i nadam se da ?emo i ostati na toj poziciji. Ne treba nakon svake dobre ili loÅ¡e utakmice davati generalne ocjene. Daleko je joÅ¡ kraj u prvenstvu, tek je tre?ina a Lp tek krajem 2 mjeseca po?inju prave tekme.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #96 na: Studeni 28, 2008, 10:13:29 »

Nemojte ocekivati da ce Mourinho ikad pobjedjivat sa vise od 1 razlike. Tako je i njegov Chelsea dobijao. 1:0 najcesci rezultat.

Mancini je dobivao 6 milijuna eura godisnje, Mourinho 9!

Ja smatram da se interista7 ima pravo buniti, ali nije Mou kriv za to. Nego Moratti!
Vi sad usporedjujete prvu Manciovu sezonu. Zaboravite to. Pogledajmo zadnje dvije. Sjajna igra. Meni bi bilo draze da smo nastavili osvajat trofeje s njim nego davat vremena nekom novom za novo slaganje momcadi. Ako osvoji nesto Mou ove sezone, Morattiju je sve oprosteno, ali ako se ne uzme nista, nece mu biti lako. Ponavljam, nije Mou tu kriv. Moratti je smjenio pobjednika!!
Mene ne zanima slaganje momcadi, nove metode rada (dajmo mu malo vremena i to)... Mene zanimaju samo naslovi!!! A Mancio ih je donio najvise poslije HH! Milan i Juventus u Italiji i ostali u Europi nece cekati da se Inter poslozi.

Neki ste rekli kako je Guardioli lako jer je nasljedio momcad od Rijkaarda. Pa i Mourinho je nasljedio momcad od Mancinija, a k tome je Inter jos bio prvak, Barca nije.
Jos jedna stvar. Ako je trener pravi, onda nije bitno koje igrace ima na raspolaganju. Rekli ste neki da je Mourinho nasljedio momcad od Mancinija i nije mogao nista kemijat. To su sve odlicni igraci i on kao "najbolji trener na svijetu" mora znat kako to uklopit. Za to je i placen. Nece sad Moratti ic kupovat novih 22, tako je mogao uzeti bilo kog za trenera.

Sto se mene osobno tice, zasad je odlicno jer prvi smo na svim frontama. Ali rekao sam da cu Mourinhov rad komentirat na kraju sezone. Jer lakse je tada biti general!!  Grin
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #97 na: Studeni 28, 2008, 10:21:29 »

Nadalje, dobro je fanatico rekao, Barca tradicionalno uzima igrace poteza, kreativce i igra leprsav nogomet. Nisam siguran da bi u Serie A ili Premieru to islo, ali u Primeri svakako da. Zato u Europi cesto izlete prerano.

Po meni Roma igra takodjer atraktivan nogomet oduvijek. Mislim da je to povezano s magijama Francesca Tottija, koji igra vec 15 godina.

Chelsea ove godine dolaskom Scolarija ima sasvim novo lice. Nakon Mourinhovskih 1:0, sada su rezultati po 5:0 uz stvarno odlican nogomet.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #98 na: Studeni 28, 2008, 14:13:48 »

Razbuktalo se, vidim...
Meni se ?ini da je za sad sve skupa dobro ispalo. Mislim, ajmo malo razmislit što je Mourinho do sad postigao. Trenutno smo 3 boda ?isti na ?elu Serie A i prošli smo (kako tako) grupu u LP. Nije li to ono što smo svi o?ekivali? ?ovjek je tu po prilici 5 mjeseci od ?ega je barem 3 do 4 potrošio forsiraju?u sustav 4-3-3 koji se u Italiji pokazao neu?inkovit. U zadnje vrijeme igramo 4-4-2 što se pokazuje puno boljim rješenjem, a i on mi se ?ini dosta prilago?eniji novonastaloj situaciji, što se vidi iz primjera Quaresme i Mancinija (mada ja smatram da bi se Manciniju u svakom trenutku moglo na? mjesto u udarnoj jedanaestorici) koji su "njegovi ljudi", a evo ve? neko vrijeme griju klupu.
Najbitnija razlika izme?u njega i Mancinija nisu trofeji, jer bi bilo suludo mjeriti ih tom mjerom ve? sad (mada neki i to ?ine), nakon niti pola prve Portugal?eve sezone. Ono po ?emu Jose bitno odska?e od Mancija je sposobnost prilagodbe u datom trenutku (za što je potrebno ?isto trenersko znanje i, možda još važnije, iskustvo). Za napravit nešto više u LP upravo to nam treba. Mancio je napravio sjajan posao, to nitko ne spori, ali kroz jedno dugo natjecanje kao što je Serie A duljina klupe igra klju?nu ulogu. Naša je i tad, kao i sad bila jako duga. Me?utim kad je došlo stani - pani u LP, odnosno kad smo trebali takti?ki zrelo odigrati protiv ekipe ?iji strateg nas je prvi uistinu pro?itao i gdje je Mancio trebao pokazati prilagodljivost nastaloj situaciji (ili, ako ho?ete, znanje)... ?orak. ?ovjek jednostavno nije imao ono nešto za takve situacije. Vremenom, odnosno iskustvom ?e to sigurno dobiti, ali onda to nije imao u sebi. Uostalom, ja smatram da se veliki trener ne ra?a, nego postaje. Njegova 3 scudetta ostat ?e zauvijek zapisana i prvi ja mu se do zemlje klanjam i skidam mu kapu, ali za ono što Interova uprava, a i navija?i žele smatram da je Portugalac ipak bolje rješenje.
Ono što mene uistinu smeta (vidim da se o tome dosta raspravlja) nije ni negledljiva igra, ni pobjede od jedva 1:0 u devedesetoj minuti, ni nekakva generalna neefikasnost strijelaca, nego nemotiviranost na malim, naoko nevažnim (mada nema takve) utakmicama. Protiv Grka me je smetalo jedino to što se ?inilo da se ve?ini ekipe (?ast izuzecima) uop?e ne igra. To je nedopustivo, a sve drugo se doga?a svima, pa što nebi i nama.
Dalje, uspore?ivati Barcelonu u Inter u kontekstu mati?nih liga u kojima se natje?u tako?er nema smisla. Primera i Serie A po svemu su "nebo - zemlja" jedna od druge i mjeriti trenersku stru?nost po postignutome na klupi Barcelone nasuprot postignutome na klupi Intera stvarno je u najmanju ruku deplasirano i bez veze.
I na kraju opet na po?etak: Treba nam svima bit jasno da se danas u svjetskim razmjerima prilikom spomena Serie A viÅ¡e ne pri?a o Juventusu  i Milanu kao o vode?im klubovima (brandovima) u branÅ¡i, nego je svima Inter numero uno, a susjedi i Torinezi su na jako dalekom drugom mjestu. NajviÅ¡e zasluga za takvo stanje ima Mourinho (iako Mancini jest onaj koji je Portugalcu inicijalno utrao stazu za takvo Å¡to) koji je ve? svojim dolaskom u?inio velike stvari za cjelokupni talijanski nogomet, Å¡to mu i protivnici priznaju. Ja prvi ponekad imam prigovor na njegova takti?ka rjeÅ¡enja (oduvijek sam bio najglasniji buka? protiv 4-3-3), ali, kao Å¡to su gore neki rekli, na kraju se broje mrtvi. Zato pri?ekajmo malo i sve stvari ?e do? na svoje mjesto, a opet, ako i ne do?u ne?e bit kraj svijeta, zar ne?
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #99 na: Studeni 28, 2008, 14:39:47 »

Nece biti kraj svijeta, to je sigurno, ali bi moglo bit jos manje ljudi na Meazzi.

Evidentirano

Milano siamo noi!
 Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!