|
Ultras
|
 |
« na: Studeni 23, 2008, 10:48:18 » |
|
Evo sad nam sljedi jedna zanimljiva utakmica u LP...Kako sam cuo jucer na prijenosu s Juve-om ,cini se da ce ovu utakmicu HRT2 prijenositi,nzn tocno,ili HRTplus,u svakom slucaju nije bitno,bitna je dobra igra i nadam se da cemo doci do jos jedn epobjede,FORZA INTER!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #1 na: Studeni 23, 2008, 14:41:49 » |
|
Da, provjereno! HRT 2 prenosi Intera u srijedu!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 23, 2008, 14:43:55 » |
|
Protiv Grka bi mogli igrati 4-3-3 sa krilima, jer protiv njih je to jedino funkcioniralo kad smo ih dobili u Ateni 0:2. Tu odobravam eksperimentiranje! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Studeni 23, 2008, 15:13:47 » |
|
Treba pobjedit i a Ibru treba odmorit FORZZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 23, 2008, 19:31:39 » |
|
Ibra igra sigurno. Mourinho je rekao da igra dok god je zdrav i dok god stvari u odre?enom natjecanju nisu matemati?ki riješene. Tako je rekao da ako pobijedimo Panathinaikos i osiguramo prvo mjesto u skupini, Ibra ne?e sigurno igrati u Bremenu. Ostalo sve igra!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 23, 2008, 19:59:09 » |
|
Ibra je car, definitvno najbolji tehni?ar i fizi?ki najja?i u našoj ekipi, šta im je radio...Samo treba poradit na 1-1 opet je ju?er fulao, to bi nam moglo biti kobno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #6 na: Studeni 23, 2008, 22:58:03 » |
|
Šta ?e to bit da Bilanisti?ki HRT prenosi Intera?!? Neka, ne?u se žalit! Nemamo tu šta puno pri?at, treba to dobit i onda rastere?eni putovat u Bremen sa drugom mom?adi. Kad bi barem Ibra neki zicer zabio, probio bi psihološku barijeru. Možda baš ovu srijedu proradi. Vjerujem da ?e tako i biti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #7 na: Studeni 24, 2008, 06:28:14 » |
|
Šta ?e to bit da Bilanisti?ki HRT prenosi Intera?!? Neka, ne?u se žalit! Nemamo tu šta puno pri?at, treba to dobit i onda rastere?eni putovat u Bremen sa drugom mom?adi. Kad bi barem Ibra neki zicer zabio, probio bi psihološku barijeru. Možda baš ovu srijedu proradi. Vjerujem da ?e tako i biti  slažem se potpuno.ma proradit ?e on svakako!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #8 na: Studeni 24, 2008, 09:39:54 » |
|
Nema on puno inteligencije (osim sportske), nema tu mirnocu rjesavanja 1 na 1 u sebi, takav je kakav je. No zato nas obraduje kad nitko ne ocekuje!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #9 na: Studeni 24, 2008, 10:24:37 » |
|
Nije za ovu temu, ali kad smo poceli: nikad nisam mogo skuzit za koga navijaju u obitelji Susec i ostali na HRT-u osim za Dinamo. Jeli za Juventus ili Milan? Znam samo da je Blazicko za United.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #10 na: Studeni 24, 2008, 15:19:55 » |
|
na hrt-u ti je samo vela za inter,svi ostali su ve?inom za milan(sušec) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #11 na: Studeni 24, 2008, 17:30:43 » |
|
Ajd u vas su makar voditelji profesionalni znaju svoj posao Ja znam gledat tekmu engleske lige ak je kakav derbi cojk prica nesto sasvim drugo a akcija traje ili ako vodi sazetak lige prvaka ako komentarise Inter on stvarno nema pojma sta prica a da li je to ona ciganska liga gdje ima chelsea ili arsenal znao bi ko gdje igra Mozda je to greska sto nikad drzvane televizije u BiH nisu prenosile seriju A pa su ne pismeni isti slucaj je i sa spanskom ligom zato hvala bogu na digitalnom resiveru pa ih i ne gledam vise ,,,nadam se pobjedi intera protiv Panatenaikosa neka izleti i ovaj sastav kao protiv juveta ,,,, 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #13 na: Studeni 25, 2008, 21:11:53 » |
|
a sta reci nego da ocekujem pobjedu,nadam se bez nekih sokova i stresova...evo i pozvanog sastava: 1.cesar,toldo,orlandoni 2.maicon,maxwell,cordoba,burdisso,matrix 3.muntari,figo,Q,mancini,stankovic,zanetti,mancini 4.ibra,super mario,el jardinero,imperatore.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #14 na: Studeni 26, 2008, 06:20:49 » |
|
biti ?e to sigurna pobjedai nastavak serije dobrih rezultata i prilika da se u bremenu odmori najprije ibra pa i ovi drugi koji stalno igraju.o?ekujem pobjedu od 2-3 gola razlike. forca Inter!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #15 na: Studeni 26, 2008, 13:13:58 » |
|
mene uopce nepterecuje hoce li to biti pobijeda od 2-3 gola ili od jednog..mislim da smo se ove sezone nekoliko puta opekli protiv "slabijih" klubova..najbolje bi bilo da im odma od pocetka napravi pakao, uz malu pomoc navijaca cemo vec utrpat jedan i onda je sve puno puno lakse.ja osobno bi volio da se quaresma malo sutra proslavi, pa ce mu sigurno biti lakse, malo ce pritisak popustiti..mislim da ce mourinho po pozvanim igracima napraviti ofenzivnu momcad(nesto kao protiv bologne ) @ Marko_Sibenik nisi napisao da je cambiasso medu pozvanima.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #16 na: Studeni 26, 2008, 13:22:53 » |
|
vidim da nema i Viere ,evo piše da je povrije?en - e sad dali u glavu ili u nogu vidjet ?emo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #17 na: Studeni 26, 2008, 14:03:14 » |
|
nadam se pobjedi mislim da nas je ova pobjeda rotiv juvea dosta digla da bismo igrali taman onako kako znamo i kako mi mozemo igrati......danas se kvalificiramo za knockout fazu i tada nam niko sa ibrom i mourinhom nemoze nista=) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #18 na: Studeni 26, 2008, 15:21:49 » |
|
mene uopce nepterecuje hoce li to biti pobijeda od 2-3 gola ili od jednog..mislim da smo se ove sezone nekoliko puta opekli protiv "slabijih" klubova..najbolje bi bilo da im odma od pocetka napravi pakao, uz malu pomoc navijaca cemo vec utrpat jedan i onda je sve puno puno lakse.ja osobno bi volio da se quaresma malo sutra proslavi, pa ce mu sigurno biti lakse, malo ce pritisak popustiti..mislim da ce mourinho po pozvanim igracima napraviti ofenzivnu momcad(nesto kao protiv bologne ) @ Marko_Sibenik nisi napisao da je cambiasso medu pozvanima..  ja sam isto razmišljao o tome da bi Quaresma mogao ve?eras eksplodirati.vidim da nema i Viere ,evo piše da je povrije?en - e sad dali u glavu ili u nogu vidjet ?emo
slažem se s tim što želiš re?i - u glavi.tako je! nadam se pobjedi mislim da nas je ova pobjeda rotiv juvea dosta digla da bismo igrali taman onako kako znamo i kako mi mozemo igrati......danas se kvalificiramo za knockout fazu i tada nam niko sa ibrom i mourinhom nemoze nista=) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #19 na: Studeni 26, 2008, 15:29:19 » |
|
Ma dobivamo i to sa hendikepom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #20 na: Studeni 26, 2008, 15:35:17 » |
|
Mislim da cemo dobit lagano. To sam doduse mislio i za Cipar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #21 na: Studeni 26, 2008, 15:39:55 » |
|
Mislim da cemo dobit lagano. To sam doduse mislio i za Cipar.
Mi još niti jednu tekmu nismo dobili lagano ( osim Rome ), tako da sumnjam u to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #22 na: Studeni 26, 2008, 15:44:58 » |
|
Ja smatram da smo Juventusa dobili dosta lagano, unatoc malom rezultatu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #23 na: Studeni 26, 2008, 17:42:53 » |
|
Valjjda dobijrmo nije bitno vise kolko sam da su tri boda a sto se tice Quaresme nadam se i ja da ce jednom puknuti pa da ga krene ipak dobar je on igrac , 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #24 na: Studeni 26, 2008, 19:26:03 » |
|
vjerujem u pobijedu i znam da nam bas nece biti lako vazno je samo da mi dobijemo pa da mozemo u sljedecu fazu....a sto se tice quaresme i ja se nadam da ce sto prije eksplodirat jedino ako nije kao vulkan pa da moramo cekat 4 mil. godina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|