Svibanj 24, 2012, 17:16:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Juventus  (Posjeta: 2977 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
il Principe
Super clan

« Odgovor #75 na: Studeni 23, 2008, 15:09:32 »

Pozz, je bilo je odli?no ,Javier33 vidim sretno si stigao i nadam se ponovnom putu u Milano

evo od mene da vidite kako je bilo

billy ti nisi zna?i bia s ekipom s foruma,jer su oni rekli da su bili kraj juveovih navija?a

p.s. odli?na slika
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #76 na: Studeni 23, 2008, 15:11:26 »

zasluzena pobjeda ne mogu opisat radost svi su bili za 10 ali Sttankovic je gino na terenu sinoc svaka cast jedna od najbolji partija dejana naravno cjeli inter je bio ok ,i bio sam u pravu za Adriana kolko mu je lakse igrat us ibru kao i ibri sam se nadam da ce adriano bit sad ok nadam se Jer stvarno smo mocan inter kad su ibra i adriiano naprjed,Svi su za 10 bili... Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #77 na: Studeni 23, 2008, 15:26:45 »

billy ti nisi zna?i bia s ekipom s foruma,jer su oni rekli da su bili kraj juveovih navija?a

da da , ja ,Javier33 i de?ki iz Ri smo išli preko fan cluba Inter Udine u njihovom aranžmanu

a evo i poruke sa juga navija?ima jubea

« Zadnja izmjena: Studeni 23, 2008, 15:30:21 od billyRI » Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #78 na: Studeni 23, 2008, 15:32:16 »

hahahaha odli?na slika,vidia san da su na televiziji stavili taj transparent sa strelicom ali nisam pro?itao šta piše
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #79 na: Studeni 23, 2008, 17:44:58 »

evo video od mene kraj tekme sa neizbježnom pazza inter amala amala

<a href="http://www.youtube.com/v/flRlwN7jvkw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/flRlwN7jvkw&rel=1</a>

Evidentirano

Joža
Nosim Inter u srcu

Profil WWW

« Odgovor #80 na: Studeni 23, 2008, 17:57:59 »

ej pozdrav svima,na tekmi mi bilo fantasticno i cestam deckima na pobjedi forza inter... Inter Inter
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #81 na: Studeni 23, 2008, 18:11:53 »

pozz svima! Još sam malo umoran a imam obaviti dosta posla, pa se ?ujemo kasnije. Inter zastava Inter
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #82 na: Studeni 23, 2008, 18:34:12 »

Pozz i za tebe fanatico naravno pozz za sve koji su bili na tekmi a bilo je nama ljepo kraj tv Hvala interu nilad bolji nikad jaci svi su bili za 100 pozz za sve interovce ... Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #83 na: Studeni 23, 2008, 19:08:47 »

bilo je odlicno na utakmici,samo nek smo mi njih dobili.zahvaljujem na pozdravima i pozdravljam cijelu ekipu!!!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #84 na: Studeni 23, 2008, 20:07:25 »

bilo je odlicno na utakmici,samo nek smo mi njih dobili.zahvaljujem na pozdravima i pozdravljam cijelu ekipu!!!
Davor je samo radio probleme na stadionu, tukao se prije utakmice, provocirao jeadne Jubentite hehe, ekipa je bila odli?na, bolja nego i na kojoj drugoj, radujem se novom putu!
Evidentirano

p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #85 na: Studeni 23, 2008, 20:35:30 »

Evo i meni se ostvario san, i bilo je NEOPISIVO, stvarno neopisivo. Ta atmosfera, i jos k tome pobjeda. Trnci su me prolazili, fenomenalan osje?aj. Ve? dugo nisam vidio ovako mo?an INTER. To je bilo prestraÅ¡no, ?isto demoliranje, ka oda smo igrali s puno slabijim klubom. A sve zahvalju?i angažmanu igra?a i fenomenalnoj taktici joÅ¡ fenomenalnijeg trenera.  Inter zastava Inter zastava Inter zastava Hvala fanaticu, i svima u organizaciji. Neopisivo sam sretan i zadovoljan. HVALA VAM! Nadam se da ?emo i?i na joÅ¡ mnogo tekmi skupa. I naravno pozdravljam svu ekipu iz busa, pa ?ak i navija?e jubea koji su iÅ¡li s nama, koji su ostali kratkih rukava  Grin (i smrzli se haha)  Tongue

FORZA INTER!!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava

Flag Flag Flag Flag :valovi: Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter Inter
Evidentirano

Io sono Interista
marda_pu
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #86 na: Studeni 23, 2008, 22:29:57 »

ja nemogu izrec koliko sam sretan zbog ove pobjede pogotovo sta mi je cijela obitelj i neki frendovi za jube.....ali ovo je stvarno slatka pobjeda derby d'Italia je nas!!!!!!!!!! Grin Inter zastava bravo inter!!!!!!!!!!!!!!
Evidentirano

ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #87 na: Studeni 24, 2008, 06:33:29 »

strašna pobjeda onako nadigrati juve i onemogu?iti im da stvore bilo kakvu akciju i prijetnju za gol.svi igra?i su igrali 100% i hvala im na velikoj pobjedi!!!!!!
 Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #88 na: Studeni 24, 2008, 10:52:58 »

Davor je samo radio probleme na stadionu, tukao se prije utakmice, provocirao jeadne Jubentite hehe, ekipa je bila odli?na, bolja nego i na kojoj drugoj, radujem se novom putu!
neznam ante cini mi se da sam te vidio kako bacas boce poslije utakmice sa juveove strane parkiralista na nas!!! Grin Grin Grin
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #89 na: Studeni 24, 2008, 11:06:32 »

neznam ante cini mi se da sam te vidio kako bacas boce poslije utakmice sa juveove strane parkiralista na nas!!! Grin Grin Grin
U stvari sam cijelo vrijeme sumnjao da je Ante uba?en u naše redove zbog provokacije, a ovo sada je samo dokaz mojim sumnjama. Da nije on na tekmu išao zbog ovih drugih, a ne zbog Intera Huh?
Evidentirano
hate
Gost

« Odgovor #90 na: Studeni 24, 2008, 11:14:20 »

znaci ante je juventino skuzio sam ga kad je kupio dres od del piera mislio sam da kupuje za frenda a ustvari je kupovao za sebe Grin Grin Grin
Evidentirano
valinho
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #91 na: Studeni 24, 2008, 12:15:25 »

pozdrav cijeloj ekipi,bilo je savrseno,odlicna tekma,pozz svima
 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #92 na: Studeni 24, 2008, 14:13:37 »

znaci ante je juventino skuzio sam ga kad je kupio dres od del piera mislio sam da kupuje za frenda a ustvari je kupovao za sebe Grin Grin Grin

da da i protiv mene u PES-u 2009 igro je sa Juventusom i to dobro........
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #93 na: Studeni 24, 2008, 16:33:23 »

evo ako netko želi skinuti utakmicu s torrenta ima ovdje,ja sam skinuo, slika je zadovoljavaju?a,komentator je talijan
 Inter zastava
https://thepiratebay.org/torrent/4527610/Inter-Juventus_1-0_(22_novembre_2008)_Telecronaca_Recalcati
Evidentirano
ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #94 na: Studeni 24, 2008, 17:46:44 »

bas mi je drago za vas jednog dana cu i ja tako ici hh  Grin billy fenomenalan video sve me trnci isli hehe pozdrav svima sada se okrecemo sljedecoj tekmi..  Inter Inter Inter
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #95 na: Studeni 24, 2008, 18:28:41 »

Stvarno je ekipa u busu bila super i još jednom ih pozdravljam. Bilo je u busu iz Vinkovaca troje juventina(jedna ženska koja je u biti došla vidjeti Del Piera), par neutralnih koji su došli vidjeti dobru utakmicu(idu na svaku kad se putuje iz Vinkovaca) i ?ak trojica milanista!? Ovo spominjem iz tog razloga jer samo potvr?uje da su Vinkovci nogometni grad a to se najbolje o?ituje i u pra?enju naše reprezentacije gdje su više nego prepoznatljivi. Nema tog mjesta gdje je naša repka igrala a da nismo bili nazo?ni. Mala reklama za Vinkovce ali zbilja zaslužuju.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #96 na: Studeni 24, 2008, 18:38:16 »

kolko ?e vas do?i onda u Trieste kada u?u u prvu ligu, pola slavonije Grin
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #97 na: Studeni 24, 2008, 18:56:26 »

Stvarno je ekipa u busu bila super i još jednom ih pozdravljam. Bilo je u busu iz Vinkovaca troje juventina(jedna ženska koja je u biti došla vidjeti Del Piera), par neutralnih koji su došli vidjeti dobru utakmicu(idu na svaku kad se putuje iz Vinkovaca) i ?ak trojica milanista!? Ovo spominjem iz tog razloga jer samo potvr?uje da su Vinkovci nogometni grad a to se najbolje o?ituje i u pra?enju naše reprezentacije gdje su više nego prepoznatljivi. Nema tog mjesta gdje je naša repka igrala a da nismo bili nazo?ni. Mala reklama za Vinkovce ali zbilja zaslužuju.

sta kazes na imperatorea u sub,mali komentar? Grin
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #98 na: Studeni 24, 2008, 19:08:53 »

evo još jedan moj mini isje?ak

:valovi:

<a href="http://www.youtube.com/v/NyChvGF2mOA&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/NyChvGF2mOA&rel=1</a>

Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #99 na: Studeni 24, 2008, 19:14:18 »

kolko ?e vas do?i onda u Trieste kada u?u u prvu ligu, pola slavonije Grin

mogu?e, mogu?e

dobro, odigrao je ovu utakmici solidno ali to ništa još uvijek ne govori generalno. nemojte donositi sud nakon jedne utakmice ili gola pa onda nekoga dizati u nebesa ili baciti u blatu. Kontinuitet igara ?e odgovore dati a ne se bacati odmah u euforiju.
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!