Svibanj 24, 2012, 17:12:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Juventus  (Posjeta: 2977 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« na: Studeni 15, 2008, 23:24:46 »

Inter zastava Derby d'Italia  Inter zastava
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Studeni 15, 2008, 23:27:39 »

Budemo li igrali kao protiv Palerma, odosmo na +6! Nek Quaresma ostane u Portugalu!
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Studeni 15, 2008, 23:33:42 »

ja sam uvijek u derbiju zadovoljan i sa remijem. Ostaneš na istom a ako izgubiš to je šest bodova razlike. Naravno da se nadam pobjedi i biti ?e strašan ugo?aj to vidjeti uživo. Ve? se sad ježim.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Studeni 16, 2008, 00:21:37 »

Ne znam velika utakmica velik derbi nadam se da cemo pobjediti Juventusa da ce nam se vratit jos igraca mislimm da budemo jos jaci licno ja bi volio da Adriano zaigra ako zasluzi mislim ipak ako zasluzi bit ce mnogo lakse i Ibri igrat uz njega al nek igraju naj spremniji i naj jaci ,Juve je po istoriji daleko ispred nas to svi znamo al su zato nemocni na meazzi  Volio bi poslije svega da ih dobijemo da ih spustimo na zemlju Al jos sa jedne strane bit ce zanimljiv mec i Mourinho a i strateg Juveta su biivsi stratezi Chelsea bit ce jos jedan dodatni okrsaj a nadam se da ce Mourinhoi inter izaci kao pobjednici  Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava et vec se najezi necu nikad zaboravit tekme kad Adriano dade gol iz slobodnog pa sudije ponistise zbog nekog ulijetanja   tad mi je otiso ekran na TV gadjo sam ga pepeljarom Al nadam se da ce biti sad ekran citav i da cemo dobit cigane .... Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #4 na: Studeni 16, 2008, 10:28:21 »

sa Juventusom imamo jako loš sveukupni skor:

ukupno              doma?in                        gost
JUVENTUS * 150 42-37-71 181:220 * 75 32-24-19 122:84 * 75 10-13-52 59:136

Zadnje dvije sezone su nam isto porazne:

05/06:  Juventus-Inter 2:0, Inter-Juventus 1:2
07/08:  Juventus-Inter 1:1, Inter-Juventus 1:2

Zna?i ve? dva poraza zaredom na našem stadionu. Mou je zaratio Sa Ranijerijem i sad je prilika da mu pokaže kako nisu samo prazne rije?i.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Studeni 16, 2008, 10:40:33 »

Mislim da ?emo ih dobit, jer ?e Mourinho nadmudrit Ranierija. Znamo da oni nisu nešto, da sada igraju na krilima pobjeda, odnosno Del Piera. Ako njega zaustavimo, riješili smo dosta toga.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Studeni 16, 2008, 10:49:21 »

Uskoro ?e fanatico stavit izjave nakon ju?erašnje pobjede na home page. Ako budete pažljivo ?itali, uo?it ?ete nešto ?ega me strah. Mourinho je rekao kako ?e Quaresma vrlo vjerojatno igrati. Samo da ne bude i Obinna i sli?ni, te 4-3-3, jer onda ne?e bit dobro.
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Studeni 16, 2008, 11:06:50 »

prvenstveno se moramo ?uvati slobodnjaka, mada ?E TO BITI TEÅ KO NE PRAVITI FAULOVE UNUTAR 30M
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #8 na: Studeni 16, 2008, 11:09:10 »

Moj prijedlog je da Quaresmu pošaljemo na posudbu u Slobodu iz Tuzle da se malo kali, pa kada proigra vratimo ga natrag !!
Šalim se, ako on bude igrao u subotu ne piše nam se dobro, jer to je kao da igramo sa igra?em manje
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Studeni 16, 2008, 11:24:36 »

Nije baš kao igra? manje, ali sigurno zna?i glupi sustav i napadanje isklju?ivo preko bokova.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Studeni 16, 2008, 12:04:32 »

Moj prijedlog je da Quaresmu pošaljemo na posudbu u Slobodu iz Tuzle da se malo kali, pa kada proigra vratimo ga natrag !!
Šalim se, ako on bude igrao u subotu ne piše nam se dobro, jer to je kao da igramo sa igra?em manje

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava :interflag:Joj ova ti je dobra pa on vredi sam ko cjela Sloboda ali ne znam sto se tice Quaresme djeluje lik kao izgubljen nadam se da ce jednom poludit na utakmici i da da gol Mislim jos ga je rano otpisat znamo svi kakav je Quaresma i velika je razlika u ligama a pogotov ako sa Quaresmom nije porodica u milanu mozda i to utice na njega Nadam se da ec opravdat novce i da mi pobjedimo juveta nije bitno ko igra a DelPiero i Nedved imaju zajedno 65 godina hehehheh nadam se da cemo ih zaustavit FORZA INTER 
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Studeni 16, 2008, 12:43:25 »

Problem se zove Del Piero i treba dat zadatak Muntariju ili Vieri da strogo paze na njega odnosno da ga zatvorimo jer je on srce Juventusa kao i Kaka Milanu.Nadam se našoj pobjedi,ipak igramo doma.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #12 na: Studeni 16, 2008, 14:47:56 »

Mislim da ?emo ih dobit, jer ?e Mourinho nadmudrit Ranierija. Znamo da oni nisu nešto, da sada igraju na krilima pobjeda, odnosno Del Piera. Ako njega zaustavimo, riješili smo dosta toga.
samo da njega ranieri nebi nadmudrio, kao sto ga je i ancelotti nadmudrio..
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #13 na: Studeni 16, 2008, 16:53:36 »

MA JA MISLIM DA ?E SE ONI VIÅ E NAS PRIPAST JER IBRA JE TU.
JOÅ  ?E BITI PUN STADION I SIGURAN SAM U POBJEDU.
JEDVA ?EKAM NEMOGU VIROVAT DA ?U TO GLEDAT UŽIVO.
 Inter zastava  Inter zastava  Inter zastava  Inter zastava
Evidentirano
Interf@n
Super clan

« Odgovor #14 na: Studeni 16, 2008, 21:33:52 »

Imamo se vremena pripremit do subote u miru, ne igramo ovu srijedu i to je dobro.
Doduše Juve ima 2 dana odmora više od nas ali ne bi trebalo odigrat neku bitnu ulogu.
Nadam se da ?e u me?uvremenu Del Piero izgubit formu, a Ibra je zadržati, to bi bila ona prevaga na naš stranu!
Odigrao bih sa istim sastavom kao protiv Palerma, uz mogu?nost da zaigra umjesto Muntarija Stankovi?, a umjesto Cruza Balotelli, pa nek u?e Cruz u drugom poluvremenu i rijeÅ¡i tekmu  Wink
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #15 na: Studeni 16, 2008, 22:15:20 »

ne igramo mi u srijedu ali igraju reprezentacije i bit ?emo "o?erupani" jer ?e se razmiliti igra?i po Europi plus opasnost od ozljeda.
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #16 na: Studeni 16, 2008, 22:23:30 »

Istina, ali kako naši igra?i tako i njihovi. Nadajmo se da ne?e biti ozljeda...
Evo sad ?itam da Å vedska ne?e zvati Ibru ni Mellberga iz Jubentusa.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Studeni 16, 2008, 23:03:55 »

NEGO DA MI NAZDRAVIMO  PRIJATELJI  POSLUZITE SE SLOBODNO Grin Grin Grin Grin  UVJEREN SAM DA CE INTER DOBIT JUVETA IMAM NEKI DOBAR OSJECAJ U VEZI INTERA ,MA IMA DA IH ODEREMO AL ONO PAKOSNO 1-0 U 90 MINUTI DA PLACU SALA BA JEDNO 2 RAZLIKE ZA NAS  FORZA INTER!
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #18 na: Studeni 17, 2008, 11:23:01 »

uuu odlicna iako bi ja ra?e pivu!!!tekma ce biti vrlo zanimljiva nemogu docekat da po prvi put budem na meazzi. iako su oni kao u nekoj formi mislim da cemo ih dobit.treba se malo cuvat  DelPiera taj u zadnje vrijeme da puca s parkiralista zabio bi
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Studeni 17, 2008, 13:51:17 »

HE HE HE znal ko prenosil se gdje utakmice serije B kad je juve bio   Grin Grin Da li se ko sjeca a sjecate se verovatno svi kad su na juvetovim dresovima stavili 3 zvjezdice  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin pa su onda morali ispravljat Ne znam to je toliko ciganski klub u italiji da ih ja licno ne mogu smislit kako neko moze navijat za taj klub pa sam podatak da Torino ima vise navijaca u Torinu od Juveta ali ona mi je scena najsmjesnnija u vezi dresova majku li im j.....em ukrali su najmanje 10 titula jos i onu od 1998 trebali su predat al hajd vreme ce pokazat koje posten a i pokazalo se je cigani trebaju opet u seriju B nadam se da cemo ih u subotu samljet oderat ,,,,,,,INTER NAJ JACI I NAJBOLJI KLUB NA SVJETU STO JE NAJBITNIJE NAJ POSTENIJI OSVAJALI SMO POSTENO ....

I mozel mala pomoc  znal ko kako da ostavljam komentare na Goal.com ima ciganije juventusa puno nesto mi se dizu ko pobjedit ce itd ............. Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava FORZA INTER
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #20 na: Studeni 17, 2008, 15:43:44 »

Sigurno dobivamo, imam osje?aj da ?emo ih natrpati ko i Romu. Forza Inter! Inter zastava
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Studeni 17, 2008, 15:53:31 »

cruz od prve on je njihov krvnik!
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Studeni 17, 2008, 19:09:35 »

Ja se, kao i Marko (komentar na utakmici s Palermom) bojim da ?e igrati Mancini, Quaresma i Ibra izoliran.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Studeni 17, 2008, 19:11:07 »

Adnane, na goal.com sam ideš komentirat. Pitat ?ete neke informacije, mislim nick, možda e-mail i nema problema. Ja sam to ve? radio, jednostavno je toliko da se i ne sje?am. Samo, nekad treba par minuta da ti se komentar pojavi.
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Studeni 17, 2008, 19:30:55 »

bit ?e golijada
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!