|
inter1908
|
 |
« Odgovor #50 na: Studeni 15, 2008, 22:31:11 » |
|
Obrana na celu sa Cordobom i Samuelom me fascinirala bas se cini cvrstom,a drugo poluvrijeme odli?na igra vidi se da je Mourinho malo poprico sa njima ostrije na poluvremenu i svakako sad dobar uvod pred derbi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #51 na: Studeni 15, 2008, 22:44:31 » |
|
To je to! 4-4-2. Sve što sam ranije na forumu objašnjavo se danas dogodilo na terenu. Prvo poluvrijeme malo sporo, ali... Vezni red odli?an, precizna dodavanja (osim Muntarija, bio je užasan), priklju?ivanje napadu, lomljenje protivnika kroz sredinu, a ne isklju?ivo preko bokova. Nije bilo dugih lopti, sve je išlo preko veznog reda. Zanetti je opet uzimao loptu i prolazio, odigravao. TO JE NAŠ NOGOMET! Ne znam za vas, ali ja sam apsolutno oduševljen (valjda je vidljivo iz ovog posta). Naravno, teško je zabiti gol dobroj mom?adi. Ali ?im smo probili led (kakav gol!!) samljeli smo ih ovim sistemom. Ova obrana je fantasti?na sa Maiconom, Cordobom, Samuelom i Maxwellom, to sigurno. Ali, ponavljam, Zanetti, Cambiasso, Vieira su bili fenomenalni. Ibrahimovi? puno bolje igra uz drugu klasi?nu špicu, i to se dokazalo!! Kad malo bolje razmislim, ja sam totalni Mancinijevac!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #52 na: Studeni 15, 2008, 22:54:58 » |
|
Svakako nas je Ibra pogurnuo prema pobjedi, mora da je ?itao naše postove pa se zainatio  Mene brinu naša "poja?anja" Muntari, Quaresma i Mancini?!? Nisu se baš iskazali, ali OK ima još vremena ne?emo sad bit prestrogi... Obrana odli?na, jedino me brine kad se neko ozljedi ili bude imao 3 žuta kartona, ko ?e ih mijenjat... A sad Juve!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #53 na: Studeni 15, 2008, 22:58:50 » |
|
Dobro drugo poluvrijeme i fantasti?an Ibra. Da je 50% današnjeg truda uložio u Fiorentinu i Genou imali bi barem 3 boda više. Opet su nam najbolji stariji igra?i, vrijeme je da u ekipu pristigne netko mlad, a dobar ( za mene je Quaresma i dalje livada ) Sve u svemu jako sam zadovoljan i samo tako dalje. Idu?i vikend zajedno "drukamo" za još jednu pobjedu !!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #54 na: Studeni 15, 2008, 23:05:02 » |
|
ITA: Ibrahimovi? “razoružao” Palermo
Dva bljeska magije iz nogu Zlatana Ibrahimovi?a bila su dovoljna da Inter nakon 2-0 osvoji tri boda na gostovanju kod Palerma u utakmici 12. kola Serije A...
Po?etnu prednost švedski je reprezentativac donio vode?oj mom?adi talijanskog nogometnog prvenstva u prvoj minuti nastavka igre. S dobrih 20-ak metara s desne strane Ibrahimovi? je uputio oštru lopu koja se smjestila tik uz vratnicu nemo?nog, 41-ogodišnjeg vratara doma?e mom?adi, Alberta Fontane.
Na drugi pogodak ?ekalo se do 61. minute i slobodnog udarca kojim je ponajbolji centarfor svijeta još jednom u o?aj bacio doma?ine.
Dodajmo da je u 55. minuti utakmice na travnjak utr?ao Igor Budan, kao zamjena za Australca Marca Bresciana. Imao je jedan pokušaj, no njegov udarac glavom u 84. minuti nije pronašao put do mreže Julija Cesara.
Ma manga je kad hoce da igra kad nece onda nece Stvarno velik igrac ,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #55 na: Studeni 15, 2008, 23:08:43 » |
|
To je to! 4-4-2. Sve što sam ranije na forumu objašnjavo se danas dogodilo na terenu. Prvo poluvrijeme malo sporo, ali... Vezni red odli?an, precizna dodavanja (osim Muntarija, bio je užasan), priklju?ivanje napadu, lomljenje protivnika kroz sredinu, a ne isklju?ivo preko bokova. Nije bilo dugih lopti, sve je išlo preko veznog reda. Zanetti je opet uzimao loptu i prolazio, odigravao. TO JE NAŠ NOGOMET! Ne znam za vas, ali ja sam apsolutno oduševljen (valjda je vidljivo iz ovog posta). Naravno, teško je zabiti gol dobroj mom?adi. Ali ?im smo probili led (kakav gol!!) samljeli smo ih ovim sistemom. Ova obrana je fantasti?na sa Maiconom, Cordobom, Samuelom i Maxwellom, to sigurno. Ali, ponavljam, Zanetti, Cambiasso, Vieira su bili fenomenalni. Ibrahimovi? puno bolje igra uz drugu klasi?nu špicu, i to se dokazalo!! Kad malo bolje razmislim, ja sam totalni Mancinijevac!!  nraguz je sve ljepo objasnio. Slažem se!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #56 na: Studeni 15, 2008, 23:16:17 » |
|
Evo je i Mourinho u izjavi poslije utakmice rekao da je impresioniran drugim poluvremenom i da je prezadovoljan ovim sistemom. Samo da se ne vrati više na staro. Dobro, nekad može naravno, ako utakmice ne budu išle kako treba. Ali, ovo treba biti bazni sistem naše igre. Jedino što ?e u tom slu?aju biti nekoliko nezadovoljnih, posebno Quaresma i Mancini. Ali, budu li rezultati ovakvi, koga briga! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #58 na: Studeni 15, 2008, 23:21:29 » |
|
?isti 4-4-2. Dobijamo!!
Da sam znao da ?e Mourinho promjenit sistem sigurno ne bih stavio 2:1 za njih. Drugi put ne?u tako rano prognozirat. A ?im sam sazno sustav, bio sam siguran u pobjedu i to sam stavio na ovu temu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #59 na: Studeni 15, 2008, 23:34:35 » |
|
ma nije bitno, samo da smo mi pobjedili. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #60 na: Studeni 15, 2008, 23:59:57 » |
|
http://www.kladionicar.com/klubovi/Inter ovo je neki zanimljiv link  A sto se tice utakmice presretan sam konacno smo odigrali kako treba al pogotov 2 poluvrjeme uz genijalnost ibre koji je konacno bljesnuo a kad je Burdiso usao malo sam se uspanicio ne dao bog da igra sad protiv juveta lik je za protjerat po meni a za Ibru Nadam se da ce bljesnuti protiv Juveta makar malo pa da iih potopimo ,Ne mogu prezalit poraz od prosle sezone ,,,,sam tako nastavte///
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #61 na: Studeni 16, 2008, 01:08:19 » |
|
prvo poluvrijeme sam gledao i bilo je katastrofalno..drugo sam zakasnio 10-ak minuta, ibra je opet sve rjesio..  svi su ocito zadovoljni sa 4-4-2 kao i ja.samo me jedno brine, sta ce sada mourinho napraviti sa "svojim" pojacanjima?? navodno je bila prica da je on morattiu rekao da zeli dovoditi igrace koje on zeli, a di su ti igraci u ovom uspjesnom sistemu?a i kad igraju se bas nedokazuju..svi ste rekli da cemo sud donjeti nakon 100dana(neznam, mozda su i prosli), al mene iskreno muci taj mourinho..gotovo svaki dan citam o njegovim izjavama o engleskoj, o man.cityu i ostalo..nekuzim zasto smo dali tolko lovu na njega, njegova pojacanja, kad to uopce nije rjesenje za duge staze?(tako se barem dosad pokazalo)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #62 na: Studeni 16, 2008, 10:22:15 » |
|
ma najljepsi je pogled na tablicu ali mi je zao sto nismo ostvarili vecu razliku FORZA INTER!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #63 na: Studeni 16, 2008, 10:46:12 » |
|
prvo poluvrijeme sam gledao i bilo je katastrofalno..drugo sam zakasnio 10-ak minuta, ibra je opet sve rjesio..  svi su ocito zadovoljni sa 4-4-2 kao i ja.samo me jedno brine, sta ce sada mourinho napraviti sa "svojim" pojacanjima?? navodno je bila prica da je on morattiu rekao da zeli dovoditi igrace koje on zeli, a di su ti igraci u ovom uspjesnom sistemu?a i kad igraju se bas nedokazuju..svi ste rekli da cemo sud donjeti nakon 100dana(neznam, mozda su i prosli), al mene iskreno muci taj mourinho..gotovo svaki dan citam o njegovim izjavama o engleskoj, o man.cityu i ostalo..nekuzim zasto smo dali tolko lovu na njega, njegova pojacanja, kad to uopce nije rjesenje za duge staze?(tako se barem dosad pokazalo) Da, i mene isto malo brinu poja?anja za njegov sistem. No nadam se da je sada vidio što funkcionira. Ali, ne brine me ovo za Englesku. I drago mi je da je on u centru pažnje, odvla?i pozornost sa života i rada igra?a. Baš je netko to i komentirao (ne mogu se sad sjetit koji igra?). Rekao je kako mogu u miru raditi, jer sav medijski pritisak na svojim le?ima iznosi Mourinho. ?ak je i Buffon rekao kako je to jako inteligentno. Prvo poluvrijeme nije bilo katastrofa. Pa ne možemo o?ekivati da do?emo u Palermo i da nam doma?in ne pruži otpor, da ih samo pregazimo. Ne zaboravimo da smo lani tamo igrali samo 0:0, a prije 2 godine velikim kiksom Fontane (nije ni ovaj put bio baš nešto) dobili 1:2.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #64 na: Studeni 16, 2008, 11:09:45 » |
|
a kod ku?e smo jedva izvukli 2-2 nakon 0-2(bio na toj utakmici). Nije više nikoga lako pobjediti, nemojmo se zavaravati i tražiti neku super-igru,važne su pobjede i samo tako se osvajaju trofeji a ne dojmom. Nije da je svejedno kako se igra ali samo pobjede zara?uju trofeje i samo se to bilježi u povijest.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #65 na: Studeni 16, 2008, 11:23:28 » |
|
Naravno, ali drugo poluvrijeme je bila SUPER igra. To posebno raduje!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #66 na: Studeni 16, 2008, 11:44:32 » |
|
tim bolje i to samo može i?i nabolje nikako gore.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #67 na: Studeni 16, 2008, 16:13:21 » |
|
Da, i mene isto malo brinu poja?anja za njegov sistem. No nadam se da je sada vidio što funkcionira.
ja sam odavno na forumu govorio da 4-3-3 ne?e funkcionirati u italiji, ali ova formacija može vrlo dobro poslužiti u europi. Poja?anja su kvalitetna,netrebamo u to sumnjati. Nemogu uvijek svi igrati, svatko ?e dobivati odre?enu minutažu, nekad je bolje da promijenimo formaciju. Poslužit ?e nama do kraja sezone i dacourt, a kamoli quaresma i mancini 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #68 na: Studeni 16, 2008, 16:49:13 » |
|
A ŠTA KAZAT IBRA,IBRA,IBRA,IBRA,............................. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Joža
|
 |
« Odgovor #69 na: Studeni 16, 2008, 19:09:13 » |
|
ibra majstore,cestitam deckima na pobjedi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #70 na: Studeni 17, 2008, 18:41:27 » |
|
evo da i ja kometiram subotnju tekmu,malo sam zakasnija...uglavnom, zadovoljan sa sa interovom igrom u drugom poluvrimenu,to je ono sta sam prizeljkivali i ocekivali... prvo poluvrime je bilo na razini proslih tekma intera,znaci,u vecini slabo i negledljivo.. ali smo u drugom eksplodirali,i pokazali sicilijancima zasto smo prvaci..  obrana odlicna, a ne moze drukciji ne biti kad igraju "the wall" samuel i cordoba...vezni red jako dobar,cini mi se da je viera bija tu daleko najbolji...ibra 2 gola  , uz dodatak da je moga zabit najmanje jos dva... 4-4-2 formacija nam se pokazala jako dobrom,nema smisla da mourinho dalje eksperementira.. to je to... neka zaboravi igru sa dvojicom na krilu(mancini i Q),a ibra sam...od toga nema nista..  samo,bojim se da cemo tako protiv juveta igrati... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #71 na: Studeni 17, 2008, 19:08:31 » |
|
Marko, gledali smo istu utakmicu, slažem se! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #72 na: Studeni 17, 2008, 19:56:55 » |
|
Marko, gledali smo istu utakmicu, slažem se!  nraguz 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #73 na: Studeni 18, 2008, 09:46:20 » |
|
Prvo poluvrijeme nisam ni ja gledao zbog posla, ali po ovome što ?itam možda je tako i bolje. Drugo je bilo sjajno. Ibra je imao dan i to je prevagnulo, iako se gotovo cijelo vrijeme igrala victoria ispred Fontane. Vidim da su se mnogima (uz far - pesa i mene) otvorile o?i glede taktike na terenu. 4-3-3 u Italiji gdje se odigravaju pozicijski ratovi jednostavno nije mogu? u onom omjeru u kojem jest u Engleskoj gdje se igra brzo, ili španjolskoj gdje se igra puno mekše i ne ide na igra?a. Dominacija na sredini klju?na je stavka, s 4-3-3 puno teže ostvariva (pogotovo kad su, kao nama, igra?i koji bi u fazi protivnikove akcije trebali stvarati višak na sredini defanzivno limitirani) nego s klasi?nih 4-4-2. I Mourinho to polako uvi?a, pa i rezultati postupno postaju vidljivi. Plus je tako?er što su se kontinuiranom igranju vratili neki vrlo važni igra?i poput Samuela i Vieire, pa sve skupa izgleda kudikamo ?vrš?e i nepropusnije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|