|
inter1908
|
 |
« na: Studeni 10, 2008, 10:55:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1 na: Studeni 10, 2008, 11:29:58 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 10, 2008, 11:49:59 » |
|
Tuzna je cinjenica da smo se poceli bojati svake predstojece utakmice.
Mozda je greska Mourinha ta sto je na pripremama uvijek davao loptu, nije bilo fizickog pripremanja kao kod ostalih trenera prije. Ali opet, mozda to donese plodove u kasnijem dijelu sezone kad drugi, koji su se pripremali na klasican nacin, budu fizicki padali, a mi tek usli u pravu fizicku formu (nadam se da je ovo jedan od razloga slabe igre i da ce biti tako). Samo da do tada ostanemo na ili pri vrhu. Jer, nasi su prespori. Ne stizemo pokrivat kontre, ono sto je kod Mancinija bilo sjajno (sa Vieirom i Cambiassom koji su protivnicke napade razbijali u samom zacetku). U Palermu ce bit tesko sigurno. Nadam se da nece biti Ibre, da cemo imat dva prava spica, jedan nek svakako bude Cruz. I apeliram na Mourinha da umjesto Quaresme pocne Mancini.
Meni ste se mnogi smijali kad sam u idealnih 11 stavio Figa. No, i dalje mislim da bi nam on puno donio u veznom redu, odnosno na krilima. Spor je, ali kvalitativno bi dao veliki pomak igri, covjek jednostavno zna stvoriti visak igraca naprijed svojim driblinzima, preciznim pasovima (cesto duplim), utrcavanjem, ubacivanjem i pametnom kontrolom lopte. Uostalom, vrlo malo smo puta izgubili utakmicu kad je on igrao. Svakako moze vise od Quaresme ili Balotellija. Balotelli je napadac, nije za krilo.
Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Vieira, Mancini; Cruz (Balotelli), Crespo (Adriano) je moja zelja za pocetni sastav.
Mene Inter vec 21 godinu kosta puno. Tko zna koliko cu ranije umrijet zbog zivaca koje sam izgubio na nerazzurre. Ali, kako kaze pjesma "C'e solo l'Inter": Recite mi sto ima bolje od neprekidne patnje kako bi stigli do pobjede.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Studeni 10, 2008, 11:53:51 » |
|
Tuzna je cinjenica da smo se poceli bojati svake predstojece utakmice.
Mozda je greska Mourinha ta sto je na pripremama uvijek davao loptu, nije bilo fizickog pripremanja kao kod ostalih trenera prije. Ali opet, mozda to donese plodove u kasnijem dijelu sezone kad drugi, koji su se pripremali na klasican nacin, budu fizicki padali, a mi tek usli u pravu fizicku formu (nadam se da je ovo jedan od razloga slabe igre i da ce biti tako). Samo da do tada ostanemo na ili pri vrhu. Jer, nasi su prespori. Ne stizemo pokrivat kontre, ono sto je kod Mancinija bilo sjajno (sa Vieirom i Cambiassom koji su protivnicke napade razbijali u samom zacetku). U Palermu ce bit tesko sigurno. Nadam se da nece biti Ibre, da cemo imat dva prava spica, jedan nek svakako bude Cruz. I apeliram na Mourinha da umjesto Quaresme pocne Mancini.
Meni ste se mnogi smijali kad sam u idealnih 11 stavio Figa. No, i dalje mislim da bi nam on puno donio u veznom redu, odnosno na krilima. Spor je, ali kvalitativno bi dao veliki pomak igri, covjek jednostavno zna stvoriti visak igraca naprijed svojim driblinzima, preciznim pasovima (cesto duplim), utrcavanjem, ubacivanjem i pametnom kontrolom lopte. Uostalom, vrlo malo smo puta izgubili utakmicu kad je on igrao. Svakako moze vise od Quaresme ili Balotellija. Balotelli je napadac, nije za krilo.
Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Vieira, Mancini; Cruz (Balotelli), Crespo (Adriano) je moja zelja za pocetni sastav.
Mene Inter vec 21 godinu kosta puno. Tko zna koliko cu ranije umrijet zbog zivaca koje sam izg**** na nerazzurre. Ali, kako kaze pjesma "C'e solo l'Inter": Recite mi sto ima bolje od neprekidne patnje kako bi stigli do pobjede.
Slazem se sa tvojim textom ljepo receno svaka cast ........bit ce bolje ,,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 10, 2008, 16:57:03 » |
|
da stvarno smo mazohisti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 10, 2008, 18:50:55 » |
|
JA VIRUJEN U POBJEDU I SIGURAN SAM DA ?E TAKO BITI!!!!!11 FORCA INTER!!!!!!!!!!1 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Studeni 10, 2008, 22:06:01 » |
|
Marko_Sibenik ne pisati ništa osim rezultata u interovu kladionicu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #7 na: Studeni 11, 2008, 13:01:04 » |
|
Ja samo jedno znam: od utakmice protiv Udinesea pa na dalje primat ?emo puno manje golova nego prije nje. Kona?no smo sazidali zid ispred Julia Cesara i hvala Bogu na tome!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #8 na: Studeni 11, 2008, 15:30:24 » |
|
Ja samo jedno znam: od utakmice protiv Udinesea pa na dalje primat ?emo puno manje golova nego prije nje. Kona?no smo sazidali zid ispred Julia Cesara i hvala Bogu na tome!
da istina, samuel-cordoba je onaj zid koji malo tko može srušit! jedino me malo maxwel zabrinjava, mnogo je bilo neupotrebljivih lopta s njegove strane 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Studeni 11, 2008, 15:41:28 » |
|
tu je Chivu prva opcija kad se oporavi a druga je Zanetti kad su svi zdravi u veznom redu tako da onda 3 vezna budu Cambiasso, Vieira i Muntari
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Studeni 11, 2008, 15:55:05 » |
|
da chivu, baš mi ga žao, nadam se da ?e se oporavit brzo, potreban je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #11 na: Studeni 11, 2008, 22:29:49 » |
|
nadam se da samo ova vijest o mourinhovom odlasku nece pogoditi momcad i da nece lose utjecati na buduce rezultate
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #12 na: Studeni 11, 2008, 23:12:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #13 na: Studeni 14, 2008, 10:45:34 » |
|
Balotelli: ?ak i moja mama govori loše o Adrianu! Interov Mario Balotelli ustao je u obranu svog kolege Adriana Leitea, kojega je Jose Mourinho prakti?no otpisao iz mom?adi kao prekobrojnog... Nekad glasoviti Brazilac u zadnje je dvije godine pružao samo djeli? onog za što je sposoban, a njegovi su incidenti pažljivo zabilježeni u medijima. No, Balotelli tvrdi da malo tko poznaje pravog Adriana. - On je zlatan de?ko, nikad nije nikoga povrijedio. Sada proživljava teške trenutke, a ja bih mu kao prijatelju rekao da trenira što bolje može i da pri?eka prijelazni rok u sije?nju - rekao je tamnoputi Talijan postaji Sky. - I moja majka govori loše o Adrianu, na temelju novinskih napisa. A ja je pitam kako može suditi o njemu kad ga ne poznaje. Šteta je što nije simpati?an nekim novinarima - pošteno kaže Balotelli. Porijeklom Ganac, 18-godišnj je crnac sa zanimanjem pratio ameri?ke izbore. - Afroameri?ki predsjednik je velika stvar. To je kao da je za papu izabran crnac. Sad ?emo vidjeti kako ?e raditi. Nadam se da ?e mu i?i dobro i da ?e u?initi svijet boljim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #14 na: Studeni 14, 2008, 12:46:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #15 na: Studeni 14, 2008, 14:54:06 » |
|
Palerma moramo ocu tekmu dobiti...a volio bi da Adriano konkurira za prvi sastav.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #16 na: Studeni 14, 2008, 15:21:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #17 na: Studeni 14, 2008, 15:56:16 » |
|
nakon lake pobjede Juventusa pobjeda u Palermu se name?e kao imperativ, da u?emo u derbi rastere?eni pa ako odigramo i remi osta?e razlika izme?u nas. Vru?e je tamo u svakom smislu ali moramo dobijati kad moramo. Forza ragazzi! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #18 na: Studeni 14, 2008, 17:30:09 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 14, 2008, 18:48:21 od ToniV.G »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #19 na: Studeni 14, 2008, 18:49:32 » |
|
 VS  Nadam se pobjedi iako ce biti vruce gostovanje pala je Roma i Juventus na siciliji opasni su protiv veliki nabriju se valjda Mourinho spremi kakvu bolju igru nego protiv udinesea sam napred inter FORZA INTER... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #20 na: Studeni 14, 2008, 18:49:47 » |
|
nadam se pobjedi ovoj utakmici a sto se tice adria mislim da ce nac neki kompromis  !!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Studeni 14, 2008, 19:50:07 » |
|
ajmo po pobijedu?(upitnik zato što se nadam, a ne jer vjerujem)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #22 na: Studeni 14, 2008, 20:07:34 » |
|
Isto tako, zato sam u kladionici i stavio na njih. No danas sam nekako mirniji. Ovaj ludi Mourinho me uvijek smiri pressicama uo?i utakmica. Kao da je sve savršeno! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #23 na: Studeni 14, 2008, 20:20:21 » |
|
iako gostujemo na "vrucem" gostovanju u palermu,ocekujem nasu pobjedu...mislim da se necemo ovaj put namucit da dodjemo do pobjede,stovise,uvjeren sam da cemo relativno lako doci do 3 boda...  palermo je trenutno na solidnom 10 mistu u seria a,a njihove igre (a i igraci) ne daju im velike sanse protiv aktualnih prvaka..  njihova vezna linija (liverani,balzaretti,migliocio,bovo) ne moze se staviti sa nasim veznjacima,i tu ocekujem nasu prevagu koja ca nas odvsti do pobjede...napadaci ex-juventin micolli i cavani su nezgodni,mislim da samuel i co,nece imat vecih problema....  ne brani im amelia sutra vec balotta.. :thummbup:uglavnom,nadam se gledljivoj igri sutra ,u kojoj cemo prikazati lipu igru sa mnostvo kombinacija...palermo -inter 1 :3 ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #24 na: Studeni 14, 2008, 20:27:02 » |
|
Je, po imenima je tako, ali naš vezni red je nagori dio mom?adi. Ne zbog igra?a, ve? valjda zbog sitema Mourinha. Kada tu bude štimalo, gazit ?emo sve. U fazi napada veznjaci se jednostavno ne priklju?uju kao kod Mancinija. Sada igramo na bok (ljudi, pa Maicon je ve? tri gola zabio!!), pa kad lopta do?e do napada?a, što Bog da. Nema opcije povratne lopte, udarca s 20tak metara, stvaranje viška igra?a pasovima kroz sredinu, te izbijanje sam na golmana. Lako nas ?itaju protivnici. Nadam se ve? sutra napretku na tom planu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|