Svibanj 24, 2012, 03:27:12 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Palermo-Inter  (Posjeta: 2158 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
inter1908
Super clan

Profil WWW

« na: Studeni 10, 2008, 10:55:34 »

Nadam se opet našoj pobjedi pa i nek bude opet 1:0 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Studeni 10, 2008, 11:29:58 »

Ako bude ovakva igra tesko iako bi ja volio stvarno da mi pobjedimo ,Ne znam ja sam gledajuci inter mnogo nastetio seb iuvjek se iznerviram  a ponavljam po ko zna koji put da Adriano ili Baloteli trebaju pokusat zajedno nema od Ibre hljeba bar kad je vani sesnasterca ne moze covjek sam Nadam se da ce Adriano makar zaigrat protiv palerma sad kao i Mancini ne znam lose stvarno lose ne krivim trenera neg pojedine igrace sto nema zalaganja Ja mislim da smo se mi sa foruma juce sastali odigrali bi organizovanije makar bi 10 minuta trcali ko ludi heheheh valjda se sta desi ok za nas al dobro je 1 smo to je bitno   Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Studeni 10, 2008, 11:49:59 »

Tuzna je cinjenica da smo se poceli bojati svake predstojece utakmice.

Mozda je greska Mourinha ta sto je na pripremama uvijek davao loptu, nije bilo fizickog pripremanja kao kod ostalih trenera prije. Ali opet, mozda to donese plodove u kasnijem dijelu sezone kad drugi, koji su se pripremali na klasican nacin, budu fizicki padali, a mi tek usli u pravu fizicku formu (nadam se da je ovo jedan od razloga slabe igre i da ce biti tako). Samo da do tada ostanemo na ili pri vrhu. Jer, nasi su prespori. Ne stizemo pokrivat kontre, ono sto je kod Mancinija bilo sjajno (sa Vieirom i Cambiassom koji su protivnicke napade razbijali u samom zacetku).
U Palermu ce bit tesko sigurno. Nadam se da nece biti Ibre, da cemo imat dva prava spica, jedan nek svakako bude Cruz. I apeliram na Mourinha da umjesto Quaresme pocne Mancini.

Meni ste se mnogi smijali kad sam u idealnih 11 stavio Figa. No, i dalje mislim da bi nam on puno donio u veznom redu, odnosno na krilima. Spor je, ali kvalitativno bi dao veliki pomak igri, covjek jednostavno zna stvoriti visak igraca naprijed svojim driblinzima, preciznim pasovima (cesto duplim), utrcavanjem, ubacivanjem i pametnom kontrolom lopte. Uostalom, vrlo malo smo puta izgubili utakmicu kad je on igrao. Svakako moze vise od Quaresme ili Balotellija. Balotelli je napadac, nije za krilo.

Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Vieira, Mancini; Cruz (Balotelli), Crespo (Adriano) je moja zelja za pocetni sastav.

Mene Inter vec 21 godinu kosta puno. Tko zna koliko cu ranije umrijet zbog zivaca koje sam izgubio na nerazzurre.
Ali, kako kaze pjesma "C'e solo l'Inter": Recite mi sto ima bolje od neprekidne patnje kako bi stigli do pobjede.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Studeni 10, 2008, 11:53:51 »

Tuzna je cinjenica da smo se poceli bojati svake predstojece utakmice.

Mozda je greska Mourinha ta sto je na pripremama uvijek davao loptu, nije bilo fizickog pripremanja kao kod ostalih trenera prije. Ali opet, mozda to donese plodove u kasnijem dijelu sezone kad drugi, koji su se pripremali na klasican nacin, budu fizicki padali, a mi tek usli u pravu fizicku formu (nadam se da je ovo jedan od razloga slabe igre i da ce biti tako). Samo da do tada ostanemo na ili pri vrhu. Jer, nasi su prespori. Ne stizemo pokrivat kontre, ono sto je kod Mancinija bilo sjajno (sa Vieirom i Cambiassom koji su protivnicke napade razbijali u samom zacetku).
U Palermu ce bit tesko sigurno. Nadam se da nece biti Ibre, da cemo imat dva prava spica, jedan nek svakako bude Cruz. I apeliram na Mourinha da umjesto Quaresme pocne Mancini.

Meni ste se mnogi smijali kad sam u idealnih 11 stavio Figa. No, i dalje mislim da bi nam on puno donio u veznom redu, odnosno na krilima. Spor je, ali kvalitativno bi dao veliki pomak igri, covjek jednostavno zna stvoriti visak igraca naprijed svojim driblinzima, preciznim pasovima (cesto duplim), utrcavanjem, ubacivanjem i pametnom kontrolom lopte. Uostalom, vrlo malo smo puta izgubili utakmicu kad je on igrao. Svakako moze vise od Quaresme ili Balotellija. Balotelli je napadac, nije za krilo.

Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Vieira, Mancini; Cruz (Balotelli), Crespo (Adriano) je moja zelja za pocetni sastav.

Mene Inter vec 21 godinu kosta puno. Tko zna koliko cu ranije umrijet zbog zivaca koje sam izg**** na nerazzurre.
Ali, kako kaze pjesma "C'e solo l'Inter": Recite mi sto ima bolje od neprekidne patnje kako bi stigli do pobjede.
Slazem se sa tvojim textom ljepo receno svaka cast ........bit ce bolje ,,,,
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Studeni 10, 2008, 16:57:03 »

da stvarno smo mazohisti
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #5 na: Studeni 10, 2008, 18:50:55 »

JA VIRUJEN U POBJEDU I SIGURAN SAM DA ?E TAKO BITI!!!!!11
FORCA INTER!!!!!!!!!!1 Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Studeni 10, 2008, 22:06:01 »

Marko_Sibenik ne pisati ništa osim rezultata u interovu kladionicu.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #7 na: Studeni 11, 2008, 13:01:04 »

Ja samo jedno znam: od utakmice protiv Udinesea pa na dalje primat ?emo puno manje golova nego prije nje. Kona?no smo sazidali zid ispred Julia Cesara i hvala Bogu na tome!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Studeni 11, 2008, 15:30:24 »

Ja samo jedno znam: od utakmice protiv Udinesea pa na dalje primat ?emo puno manje golova nego prije nje. Kona?no smo sazidali zid ispred Julia Cesara i hvala Bogu na tome!
da istina, samuel-cordoba je onaj zid koji malo tko može sruÅ¡it! jedino me malo maxwel zabrinjava, mnogo je bilo neupotrebljivih lopta s njegove strane  Undecided
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Studeni 11, 2008, 15:41:28 »

tu je Chivu prva opcija kad se oporavi a druga je Zanetti kad su svi zdravi u veznom redu tako da onda 3 vezna budu Cambiasso, Vieira i Muntari
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Studeni 11, 2008, 15:55:05 »

da chivu, baš mi ga žao, nadam se da ?e se oporavit brzo, potreban je
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Studeni 11, 2008, 22:29:49 »

nadam se da samo ova vijest o mourinhovom odlasku nece pogoditi momcad i da nece lose utjecati na buduce rezultate
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Studeni 11, 2008, 23:12:54 »

Ma i ako je istina sve to moze samo odlucit Mourinho da li ide ili ne ,A licno mislim da nece otic iz Intera zbog ugovora sto je potpisao a l mislim da se ni jedan vlasnik klubova ne moze takmicit sa onim iz Man Citya .zato Mou ostaje trener intera pogotov ako jos sta osvoji Ovo ne treba zabrinjavat ...... Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Studeni 14, 2008, 10:45:34 »

Balotelli: ?ak i moja mama govori loše o Adrianu!

Interov Mario Balotelli ustao je u obranu svog kolege Adriana Leitea, kojega je Jose Mourinho prakti?no otpisao iz mom?adi kao prekobrojnog...

Nekad glasoviti Brazilac u zadnje je dvije godine pružao samo djeli? onog za što je sposoban, a njegovi su incidenti pažljivo zabilježeni u medijima. No, Balotelli tvrdi da malo tko poznaje pravog Adriana.

- On je zlatan de?ko, nikad nije nikoga povrijedio. Sada proživljava teške trenutke, a ja bih mu kao prijatelju rekao da trenira što bolje može i da pri?eka prijelazni rok u sije?nju - rekao je tamnoputi Talijan postaji Sky.

- I moja majka govori loše o Adrianu, na temelju novinskih napisa. A ja je pitam kako može suditi o njemu kad ga ne poznaje. Šteta je što nije simpati?an nekim novinarima - pošteno kaže Balotelli.

Porijeklom Ganac, 18-godišnj je crnac sa zanimanjem pratio ameri?ke izbore.

- Afroameri?ki predsjednik je velika stvar. To je kao da je za papu izabran crnac. Sad ?emo vidjeti kako ?e raditi. Nadam se da ?e mu i?i dobro i da ?e u?initi svijet boljim.

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #14 na: Studeni 14, 2008, 12:46:35 »

MA JA MISLIM DA M NE?E OTI?.ON JE POMNO ODABRA DI ?E OTI? I NE?E TAKO LAKO KLIZNIT BEZ OBAVLJENA POSLA NEMA VEZE KOLIKO PARA U PITANJU BILO.
OSTAVIMO TO I NEKA BUDE POBJEDA I DA SE SPREMIMO ZA JUVE!!!!!!!
 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #15 na: Studeni 14, 2008, 14:54:06 »

Palerma moramo ocu tekmu dobiti...a volio bi da Adriano konkurira za prvi sastav.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Studeni 14, 2008, 15:21:12 »

Nema Adriana bolestan i dalje  ali ima Burdiso  Grin Grin Grin Grin Grin Grin sigurni smo u odbrani sa njim,Nadam se da ce ibra konacno proradit a ne da hoda na terenu kao puz ,valda ga krene nije zadugo dao gola ima mnogo Al dat ce jednom....
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #17 na: Studeni 14, 2008, 15:56:16 »

nakon lake pobjede Juventusa pobjeda u Palermu se name?e kao imperativ, da u?emo u derbi rastere?eni pa ako odigramo i remi osta?e razlika izme?u nas. Vru?e je tamo u svakom smislu ali moramo dobijati kad moramo.
Forza ragazzi! Inter zastava
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #18 na: Studeni 14, 2008, 17:30:09 »

eo sta sam na indexu nasao http://www.index.hr/sport/clanak/zamparini-provocira-nerazzurre-uoci-subotnjeg-derbija/409809.aspx
« Zadnja izmjena: Studeni 14, 2008, 18:48:21 od ToniV.G » Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Studeni 14, 2008, 18:49:32 »

VS   

Nadam se pobjedi iako ce biti vruce gostovanje  pala je Roma i Juventus na siciliji  opasni su protiv veliki nabriju se valjda Mourinho spremi kakvu bolju igru nego protiv udinesea sam napred inter FORZA INTER... Inter zastava
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #20 na: Studeni 14, 2008, 18:49:47 »

nadam se pobjedi ovoj utakmici a sto se tice adria mislim da ce nac neki kompromis forza inter...!!!  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Studeni 14, 2008, 19:50:07 »

ajmo po pobijedu?(upitnik zato što se nadam, a ne jer vjerujem)
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Studeni 14, 2008, 20:07:34 »

Isto tako, zato sam u kladionici i stavio na njih. No danas sam nekako mirniji. Ovaj ludi Mourinho me uvijek smiri pressicama uo?i utakmica. Kao da je sve savrÅ¡eno!  Inter zastava
Evidentirano

Milano siamo noi!
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #23 na: Studeni 14, 2008, 20:20:21 »

iako gostujemo na "vrucem" gostovanju u palermu,ocekujem nasu pobjedu...mislim da se necemo ovaj put namucit da dodjemo do pobjede,stovise,uvjeren sam da cemo relativno lako doci do 3 boda... Inter zastava palermo je trenutno na solidnom 10 mistu u seria a,a njihove igre (a i igraci) ne daju im velike sanse protiv aktualnih prvaka.. Kralj njihova vezna linija (liverani,balzaretti,migliocio,bovo) ne moze se staviti sa nasim veznjacima,i tu ocekujem nasu prevagu koja ca nas odvsti do pobjede...napadaci ex-juventin micolli i cavani su nezgodni,mislim da samuel i co,nece imat vecih problema.... Grill ne brani im amelia sutra vec balotta.. :thummbup:uglavnom,nadam se gledljivoj igri sutra ,u kojoj  cemo prikazati lipu igru sa mnostvo kombinacija...palermo -inter 1 :3 ..
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Studeni 14, 2008, 20:27:02 »

Je, po imenima je tako, ali naš vezni red je nagori dio mom?adi. Ne zbog igra?a, ve? valjda zbog sitema Mourinha. Kada tu bude štimalo, gazit ?emo sve. U fazi napada veznjaci se jednostavno ne priklju?uju kao kod Mancinija. Sada igramo na bok (ljudi, pa Maicon je ve? tri gola zabio!!), pa kad lopta do?e do napada?a, što Bog da. Nema opcije povratne lopte, udarca s 20tak metara, stvaranje viška igra?a pasovima kroz sredinu, te izbijanje sam na golmana. Lako nas ?itaju protivnici. Nadam se ve? sutra napretku na tom planu.
Evidentirano

Milano siamo noi!
 Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!