|
Antonio
|
 |
« Odgovor #75 na: Studeni 10, 2008, 11:18:17 » |
|
Igramo jako lose, ali Udinese se dobro branilo. Ni meni nisu jasna sva ta nabacivanja. A Ibrahimovic mora na odmor. Neka igraju Balotelli i Cruz, ili Adriano ili Crespo. Ibrahimovic je bio najgori igrac na terenu, nije mogo hodat. Quaresma je ocajan, nema sto traziti kod nas. Od pocetka sam bio protiv njegovog dolaska, bas kao i Moratti. Ne znam sto treba popraviti, nisam strucnjak, ali ovako ne valja. Cini mi se da je vezi red predaleko od napada, da nedostaju u fazi gradnje igre. Igramo dugim loptama gore, a onda sto Bog da trojici naprijed. Vezni se red ne prikljucuje i to me brine, odnosno cini mi se kako to treba rijesiti. I umjesto Quaresme stavljati Mancinija. Cini mi se i kako Zanetti igra manje "nogomet" u ovom sustavu. Nema onih njegovih legendarnih "uzmi loptu i probij sve do sesnaesterca". Samuel je i po meni bio fantastican, ali sve u svemu jako lose. Idemo dalje!  javier33, kako je bilo na stadionu? Molim te mi reci kako je Ibrahimovic izgledao uzivo, jeli napravio ijedan trkaci korak? Idu mi samo na zivce svi ti silni napadi na Mourinha od strane medija. Kad Inter pobjedjuje uvijek nesto fali, a kad dobijaju Milan i Juve onda su Grande Milan i Grande Juve. Trebo bi i Moratti kupiti neki medij (Berlusconi je vlasnik Mediaseta). Milan je srecom kiksao, iako je zasluzio razmontirati Lecce. Vratilo im se za nezasluzenu pobjedu u Bergamu. Da nije bilo sudackih nadoknada, Milan bi nam bjezao tri boda.  U živo još ve?a katastrofa. Ibra se kao i zadnji puta opet sa nekim ho?e obra?unavati na poluvremenu i na kraju utakmice. Quaresmu navija?i negoduju ?im napravi dvije- tri greške ( zna?i od 10 minute utakmice ) a i meni osobno nije nikako legao, pa ?ovjek je ve? odigrao 15 službenih utakmica, a nema ukupno 10 minuta dobre igre ukupno.. Posjeta puno slabija od Genove, a i navija?i su ve? konstantno truli, nema navijanja, koreografije, a navija?i Udinesea iako malobrojni dosta glasni. Sve te Interove utakmice su me po?ele jako nervirati, nekvalitetni smo, malo tr?imo, akcija gotovo da i nema, pojedinci igraju preko one stvari, a vrijedimo milijone !?!?! Kako ?ujem za sije?anj se najavljuju neki novi igra?i, ali ako su u rangu Quaresme ( najavljivan kao vanzemaljac ) onda nam se crno piše, iako, kada danas pogledamo tablicu mi smo prvi !!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #76 na: Studeni 10, 2008, 11:21:36 » |
|
ma užas! mi ovakvom igrom ciljamo na vrh lige i LP? ajde udinese je igrao dobro, ali mi....sad ?ete svi re? da sam lud ali inter s napadom ibr-adri-mancini(Q) djeluje puno bolje, opasnije, ibra kada igra sidruna onda je ko neki tromi 300 kilaš, ne tr?i ne kre?e se, faulira se, ko gladijator....bolji je na boku i opasniji je. kao šta je kolega s obn-a rekao nakon jednog od sto zlatanovih izgubljenih duela rekao: "i sve što preostaje sada zlatanu jeste da nastavi šetat dok se drugi trgaju da vrate loptu u svoj posjed". adriano koliko god bio takav i onakav, a stvarno sam ga i ja dosta zamrzio. ipak donosi nekakav strah protivni?koj obrani, izvu?e ih naprijed, doda zlatanu, ovaj par majstorija, natrag adriju i gol. muku smo mu?ili danas! ali kakva stativa capitana!!!! nije mi jasan quaresma ali ni mou što izvodi sa manciom na klupi? svaka ?ast cruzu, prekrižio sam se prije tog kornera i onda u stilu bilana dolazimo do pobijede....quaresmu sam razumio kada je htio se dokazati svima, pa je škrtario, ali sada 14 utakmica više to ne vrijedi...sada to radi samo iz nekakvog gnjeva, a to nije dobro....
SLAZEM SE SA TOBOM Adriano se treba vratit bit ce lakse Ibri juce se je vidilo da nema ko da probije nema snagu svei mali cast izuzetcima nego da mi Adriana iskoristimo do januara pa ako ne valja neka ide ipak bolji je on od Obine ako nista iskusniji je FORZA INTER FORZA ADRRIANO......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #77 na: Studeni 10, 2008, 12:08:58 » |
|
Ljudi ali svi vi zaboravljate jednu ?injenicu. Igramo loše i pobje?ujemo i uz to smo prvi na tabeli  .Zamislite šta ?e bit kad proigramo i u?emo u formu  Mancinik nas je navika na furiozni dio do 1 mjeseca,a poslije toga ništa.U ligi prvaka smo ispadali od valencie i villareala,a prošle sezone smo se vadili u zadnjim kolima  Ja nebi imao ništa protiv da igramo usrano još neko vrijeme,al zato kad budemo krenili da sve gazimo. Sjetite se man.uniteda prošle sezone.Na po?etku su bili pri dnu u prvenstvu a na kraju su osvojili ligu prvaka i prvenstvo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #78 na: Studeni 10, 2008, 14:34:24 » |
|
najbliži sam mišljenju far-pesa. Bez obzira koliko se nekima ?inilo dugo, još je to kratko vrijeme za uigrati se i u?i u top formu kao ekipa. Pa gdje je 5 mjesec kad je sami finiš.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #79 na: Studeni 10, 2008, 15:51:01 » |
|
Dobro je ovo re?eno. Nije da smo u top formi, ali nas ho?e rezultat. I ostali rezultati nas maze. Znam ja klubove koji su se tako provla?ili do titula i titula. Tko ?e pamtit kako smo izgledali na terenu nakon što pro?e neko vrijeme? Pomisao da ?emo vremenom dizat formu, a vjerojatno ho?emo, me baš veseli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #80 na: Studeni 10, 2008, 16:50:04 » |
|
koliko ?emo se mo?i oslanjati na sre?u? koliko? samo me to zanima, jer juventus nam je pred vratima a za njih nam ipak treba nešto više, a to više zove se igra
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #81 na: Studeni 10, 2008, 17:16:41 » |
|
pa pred vratima ?e nam biti do kraja prvenstva i Juventus i Milan te još par njih. Niste valjda mislili da ?emo nakon 11 kola imati 7-8 bodova prednosti. OVa Serie A je opet ona stara i jaka kao nekad. Opila vas je sve koji tako razmišljate ona sezona od prije 2 godine. Ne igramo sjajno to je ?injenica ali i u takvoj igri smo prvi što zna?i da možemo samo bolje. Oni najve?i samo pobje?uju i kad igraju loše pa i na ku.vanjski na?in, to je odlika pobjednika. Šta bi trebali igrati super pa ne pobje?ivati i onda ?ekati da igramo loše. Sramotno je i ponašanje naše publike prema Quaresmi. Momak je tek nešto više od DVA MJESECA kod nas i nije se najbolje snašao odmah i što sad? Sa zvižducima svoje publike sigurno ne?e prona?i sebe.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #82 na: Studeni 10, 2008, 17:26:19 » |
|
da ali boli me to što kada su jube i milan na taj ku.vanjski na?in pobije?ivali to nije bilo onda da najbolji pobije?uju, govorili smo nu lopovi, gamad....ne želim da pobije?ujemo u 98 minuti! a pogotovo ne onako ne zasluženo kao ju?er, ju?er bi najviše fer bilo po bod svakom, no šta sad re? znam da ?e nas stiskat do kraj, zato volim ovu ligu, ovaj klub, ali da moramo barem bolje igrat, definitivno. a nadam se da ?emo jube zagazit, ali ne 4-0(nismo u stanju, podjednako smo jaki) nego nekih 2-1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #83 na: Studeni 10, 2008, 17:27:44 » |
|
pa pred vratima ?e nam biti do kraja prvenstva i Juventus i Milan te još par njih. Niste valjda mislili da ?emo nakon 11 kola imati 7-8 bodova prednosti. OVa Serie A je opet ona stara i jaka kao nekad. Opila vas je sve koji tako razmišljate ona sezona od prije 2 godine. Ne igramo sjajno to je ?injenica ali i u takvoj igri smo prvi što zna?i da možemo samo bolje. Oni najve?i samo pobje?uju i kad igraju loše pa i na ku.vanjski na?in, to je odlika pobjednika. Šta bi trebali igrati super pa ne pobje?ivati i onda ?ekati da igramo loše. Sramotno je i ponašanje naše publike prema Quaresmi. Momak je tek nešto više od DVA MJESECA kod nas i nije se najbolje snašao odmah i što sad? Sa zvižducima svoje publike sigurno ne?e prona?i sebe.
apsolutno se slazem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #84 na: Studeni 10, 2008, 18:01:52 » |
|
da ali boli me to što kada su jube i milan na taj ku.vanjski na?in pobije?ivali to nije bilo onda da najbolji pobije?uju, govorili smo nu lopovi, gamad....ne želim da pobije?ujemo u 98 minuti! a pogotovo ne onako ne zasluženo kao ju?er, ju?er bi najviše fer bilo po bod svakom, no šta sad re? znam da ?e nas stiskat do kraj, zato volim ovu ligu, ovaj klub, ali da moramo barem bolje igrat, definitivno. a nadam se da ?emo jube zagazit, ali ne 4-0(nismo u stanju, podjednako smo jaki) nego nekih 2-1
Velika je razlika pobijediti potpuno regularnim golom u suda?koj nadoknadi, ili pobijediti uz pomo? suca i pokvarenosti cjelokupnog nogometnog sustava. U Nedjelju smo mi pobijedili na prvi, potpuno ?ist na?in, dok su gore navedeni klubovi naslove osvajali na ovaj drugi, mafijaški na?in. Razlika je golema i nemoj ni ti, niti itko drugi naše pobjede uspore?ivat s njihovima od prije calcciopolia, jer su one apsolutno neusporedive.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 10, 2008, 18:03:23 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #85 na: Studeni 10, 2008, 18:08:36 » |
|
apsolutno se slaže šta si napisao. Ovo za quaresmu da prokomentiram. Sasvim sigurno velika opaska publici  Jedino objašnjenje koje je meni logi?no je prevelika sebi?nost quresme, koja proizlazi iz želje da se pokaže. Igra?i koji su sebi?ni teško prolaze kod publike. I Mourinho je izme?u redaka kritizirao navija?e tako šta je rekao da ?e quaresmu koristit samo na gostuju?im utakmicama. MOURINHO KRALJU 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #86 na: Studeni 10, 2008, 18:10:47 » |
|
anteadriano on su tako pobije?ivali godinama a mi dvije utakmice  Pa jebate suda?ko vrijeme je dobilo ime juventus vrijeme 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #87 na: Studeni 10, 2008, 18:14:27 » |
|
anteadriano on su tako pobije?ivali godinama a mi dvije utakmice  Pa jebate suda?ko vrijeme je dobilo ime juventus vrijeme  ...ili "vrijeme dok Juventus ne da gol"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #88 na: Studeni 10, 2008, 19:01:34 » |
|
dobro nije ni njihova svaka bila zbog sudaca, ali nervira me op?enito pobije?ivanje bilo koga u zadnjim sekundama, iako je i to nogomet
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #89 na: Studeni 10, 2008, 19:22:36 » |
|
pa ja bih ra?e da ga dam u tom terminu nego da ga primim. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter