Svibanj 24, 2012, 03:25:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Internazionale-Udinese  (Posjeta: 2420 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ultras
Super clan

« na: Studeni 05, 2008, 09:50:25 »

Sad nam sljedi jako teska tekma,inace kro par zadnjih godina Udinese je ekipa nepobjediva za nas,s vodstzvom Murinha nadam se da cemo ih dobit...i naravo,konkuriranjem Adriana u prvih 11. Grin
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Studeni 05, 2008, 11:50:01 »

Budemo li igrali ko protiv Fiorentine,Reggine i Anorthosisa nemamo Å¡ta tražit protiv Udinesea jer oni znaju kažnjavat  pogreÅ¡ke Å¡to svjedo?i i njihova trenutna pozicija.
Bit ?e teÅ¡ka utamica,favoriti smo na papiru i realno gledaju?i trebali bi  dobit samo ako se naÅ¡im zvjezdama bude dalo igrat i da ne ra?unaju unaprijed ve? ta tri boda.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Studeni 05, 2008, 14:13:59 »

Ne znam ?emu kritike na igru sino?. Bude li se ponovila ista igra razbit ?emo Udinese. Pogreške su bile individualne (?itaj Burdissove), ali napkon smo igrali dobro. Pokazalo se da igra s dvije špice i dva krila funkcionira. A onakve greške se doga?aju jednom u ne znam koliko. Vjerojatno je i stav "lako ?u" presudio Burdissu (pogotovo kod tre?eg gola).
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Studeni 05, 2008, 15:13:34 »

burdisso je kreten, on da je ona planina budala iz space jama istinita bio bi apsolutni kralj. akvog panja nisam vidio nikad, sa?uvaj Bože, nedaj nikome takvog igra?a, ne želim ga ni Milanu, dobro možda ipak želim
ali kakav kreten.....
za 2 gol je cambi kriv
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #4 na: Studeni 05, 2008, 15:16:58 »

slažem se, mi izgleda previÅ¡e o?ekujemo od mom?adi (bar pojedinci). Å to bi trebalo 90 minuta mljeti protivnika i skaih 5 min. stvoriti priliku a svakih 10min. poentirati. Zaboravimo mi one rekorde od prije dvije godine  (ona serie A i ova ovogodiÅ¡nja su kao nebo i zemlja) a i proÅ¡la je bila kudikamo slabija konkurencija i jedva smo u zadnjem kolu zahvaljuju?i samo genijalnosti pojedinca uzeli titulu. Ovo je prava talijanska liga kao nekada jer su se mnogi iznimno poja?ali i pola lige je u trci za vrh. Å ta da kaže Roma koja ima istog trenera i istu mom?ad ako ne i ja?u nrgo prethodne dvije godine i naniže 6 poraza. Milan je prvi sa 2 poraza u 10 kola. Spustimo malo loptu i pripremimo se za žestoku bitku za svaki bod i ujedna?enu borbu do zadnjeg kola. Nemojmo padati ni u pozitivnu euforiju nakon jedne ili dvije dobre igre a niti u negativnu nakon jednog ili dva nepovoljna rezultata.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Studeni 05, 2008, 15:20:44 »

sramota je da chelsea, koji je nikakav klub melje protivnike u ligi po 5-0, a mi smo veliki klub pa se mu?imo za remi. isitna je lige su druk?ije ali opet....o?ekujem da inter pokaže na terenu ko je gazda, jer ovakvim rezultatima ne da ne?emo vidjet naslov LP nego ni polufinale. burdissa stvarno treba potjerat
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Studeni 05, 2008, 15:25:05 »

melje, melje pa popuši od Liverpoola derbi pa sad popuši u Rimu...
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Studeni 05, 2008, 15:25:13 »

Vidili smo Chealsea protiv Rome! J
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Studeni 05, 2008, 15:58:22 »

sramota je da chelsea, koji je nikakav klub melje protivnike u ligi po 5-0, a mi smo veliki klub pa se mu?imo za remi. isitna je lige su druk?ije ali opet....o?ekujem da inter pokaže na terenu ko je gazda, jer ovakvim rezultatima ne da ne?emo vidjet naslov LP nego ni polufinale. burdissa stvarno treba potjerat

SLAZEM SE SA TOBM DA BURDISA TREBA ISTJERAT IZ SERIJE   A   A STO SE TICE CHELSEA SRAMOTA JE TO VELIKA PRVI IZ ENGLESKE IZGUBI OD PRED ZADNJEG IZ ITALIJE  LIGA JE JACA OVE GODINE NEGO PROSLE I BIT CE NAM TEZE  A SVE NA SVOJE CE VALJDA DOCI  Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Studeni 05, 2008, 15:58:56 »

Serie A   2007/08   Udinese   0 - 0    Inter
Serie A   2007/08   Inter   1 - 1    Udinese
Serie A   2006/07   Inter   1 - 1    Udinese
Serie A   2006/07   Udinese   0 - 0    Inter
Serie A   2005/06   Inter   3 - 1    Udinese
Serie A   2005/06   Udinese   0 - 1    Inter
Serie A   2004/05   Udinese   1 - 1    Inter
Serie A   2004/05   Inter   3 - 1    Udinese
Serie A   2003/04   Inter   1 - 2    Udinese
Serie A   2003/04   Udinese   0 - 0    Inter
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Studeni 05, 2008, 16:59:02 »

slažem se ali baš u tom textui treba podvu? veliki klub, chelsea nikada nije to bio i ne?e! vidjelo se ju?er
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Studeni 05, 2008, 17:49:50 »

Ja se stalno raspravljam kad mi uzmu dizat Chelsea i porede ga sa Interom recimo a po trofejima ne moze nikad A i Roma je veci klub od njih zato sam igrao 1 na kladionici al pao sam zato ostale heheheh Inter i chelsea se ne mogu poredit ni u cemu mozda za 100 godina  i to mozda ...
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Studeni 05, 2008, 17:56:05 »

pa kolko oni torfeja imaju? ne ra?unaju?i kupove jer oni imaju 15 kupova a mi samo jedan(ne mislim osvojenih nego mislim na to da oni imaju carling cup, barclays....)
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Studeni 05, 2008, 18:03:13 »

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Studeni 05, 2008, 18:06:35 »

bit ce teska utakmica na koju bi stvarno bio red da dobijemo...jer zadnje tri utakmice nismo bas bajno igrali
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #15 na: Studeni 05, 2008, 18:16:55 »

pa kolko oni torfeja imaju? ne ra?unaju?i kupove jer oni imaju 15 kupova a mi samo jedan(ne mislim osvojenih nego mislim na to da oni imaju carling cup, barclays....)

http://hr.wikipedia.org/wiki/Chelsea_FC
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Studeni 05, 2008, 20:31:30 »

Ancelotti: Mourinho samo treba vremena

Carlo Ancelotti, trener Milana, trenuta?no vode?e mom?adi talijanske Serije A, komentirao je u razgovoru za Corriere dello Sport gradskog rivala Inter...

- Inter? Nema govora o nekim ve?im problemima iz moga kuta gledanja. Oni su dobra mom?ad, naš veliki rival i samo im nedostaje pravi ritam kojeg moraju uhvatiti. Mourinho? Njemu treba vremena, jer talijanski nogomet je druga?iji od svega što je dosad iskusio - rekao je Ancelotti i pobliže objasnio svoje rije?i:

- Talijanska nogometna škola se mnogo temelji na taktici, na filozofiji. Isto tako, svi se ovdje uspore?uju s njim i Mourinho ima mnogo testova za pro?i kako bi se dokazao u ovom okruženju. No, ?ovjek je tek došao i normalno je kako ne može odmah pokazati kompletni kapacitet.

Ancelotti je komentirao i mogu?nost koja se pojavila prije nekoliko dana, vijest kako bi Adriano volio zamijeniti Inter s Milanom.

- Heh, volio bih ja trenirati i njega i Ibrahimovi?a i Tottija i mnoge koji nisu trenuta?no u Milanu. Mislim da pri?amo o ne?emu što nije realno. Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #17 na: Studeni 05, 2008, 20:47:44 »

potpuno se slažem sa Carlom u vezi Mourinha i nemam što dodati a da budem kratak.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Studeni 05, 2008, 22:58:01 »

- Heh, volio bih ja trenirati i njega i Ibrahimovi?a i Tottija i mnoge koji nisu trenuta?no u Milanu. Mislim da pri?amo o ne?emu što nije realno.
ej moj Anceloti i ja bi volio spavat sa Jesicom Albom  Grin Grin Grin ;Dal sam sanjaj znam kako je to kad nestoo ne mozes da imas a slazem se sa tobom u svemu u vezi Mourinha ,,,,FORZA INTER
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Studeni 06, 2008, 01:45:55 »

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=30198&L=en
Adriano zaigrao u priajteljskoj protiv watforda i naravno pobjedili smo 5-0  FORZA INTER....
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #20 na: Studeni 06, 2008, 19:30:54 »

?ekaj, Adriano je igrao za juniore? Ajme meni, na što je spao?
Ali ok, svaki gol je dobar za samopouzdanje.
Adriano vjerojatno jedva ?eka vikend, ali ne zbog utakmice nego zbog izlaska  Grin
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Studeni 06, 2008, 20:31:34 »

?ekaj, Adriano je igrao za juniore? Ajme meni, na što je spao?
Ali ok, svaki gol je dobar za samopouzdanje.
Adriano vjerojatno jedva ?eka vikend, ali ne zbog utakmice nego zbog izlaska  Grin

adriano, jimenez, dacourt, crespo, samuel.... da naÅ¡ta su oni spali  Snooty
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Studeni 06, 2008, 21:46:03 »

Ne to je dokaz kolko je Inter mocan  Grin Grin Grin Grin Grin Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #23 na: Studeni 07, 2008, 07:53:12 »

MORAMO SE TRGNIT I VRATIT PRVO MISTO I DOBIT UDINE PA NEMOŽE  ONI MILAN SVAKOGA DOBIT 1-0.

FORCA INTER! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Studeni 07, 2008, 08:33:19 »

Da, Adri je igrao za juniore, ali nista od gola. Crespo, dva Obinna, Wagner i Giacomelli su zabili.

Udinese opet dobio, nadam se da su se umorili, sto zbog utakmice, sto zbog puta u Rusiju.
Evidentirano

Milano siamo noi!
 Str: [1] 2 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!