|
Ultras
|
 |
« na: Studeni 05, 2008, 09:50:25 » |
|
Sad nam sljedi jako teska tekma,inace kro par zadnjih godina Udinese je ekipa nepobjediva za nas,s vodstzvom Murinha nadam se da cemo ih dobit...i naravo,konkuriranjem Adriana u prvih 11. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #1 na: Studeni 05, 2008, 11:50:01 » |
|
Budemo li igrali ko protiv Fiorentine,Reggine i Anorthosisa nemamo šta tražit protiv Udinesea jer oni znaju kažnjavat pogreške što svjedo?i i njihova trenutna pozicija. Bit ?e teška utamica,favoriti smo na papiru i realno gledaju?i trebali bi dobit samo ako se našim zvjezdama bude dalo igrat i da ne ra?unaju unaprijed ve? ta tri boda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 05, 2008, 14:13:59 » |
|
Ne znam ?emu kritike na igru sino?. Bude li se ponovila ista igra razbit ?emo Udinese. Pogreške su bile individualne (?itaj Burdissove), ali napkon smo igrali dobro. Pokazalo se da igra s dvije špice i dva krila funkcionira. A onakve greške se doga?aju jednom u ne znam koliko. Vjerojatno je i stav "lako ?u" presudio Burdissu (pogotovo kod tre?eg gola).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #3 na: Studeni 05, 2008, 15:13:34 » |
|
burdisso je kreten, on da je ona planina budala iz space jama istinita bio bi apsolutni kralj. akvog panja nisam vidio nikad, sa?uvaj Bože, nedaj nikome takvog igra?a, ne želim ga ni Milanu, dobro možda ipak želim ali kakav kreten..... za 2 gol je cambi kriv
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 05, 2008, 15:16:58 » |
|
slažem se, mi izgleda previše o?ekujemo od mom?adi (bar pojedinci). Što bi trebalo 90 minuta mljeti protivnika i skaih 5 min. stvoriti priliku a svakih 10min. poentirati. Zaboravimo mi one rekorde od prije dvije godine (ona serie A i ova ovogodišnja su kao nebo i zemlja) a i prošla je bila kudikamo slabija konkurencija i jedva smo u zadnjem kolu zahvaljuju?i samo genijalnosti pojedinca uzeli titulu. Ovo je prava talijanska liga kao nekada jer su se mnogi iznimno poja?ali i pola lige je u trci za vrh. Šta da kaže Roma koja ima istog trenera i istu mom?ad ako ne i ja?u nrgo prethodne dvije godine i naniže 6 poraza. Milan je prvi sa 2 poraza u 10 kola. Spustimo malo loptu i pripremimo se za žestoku bitku za svaki bod i ujedna?enu borbu do zadnjeg kola. Nemojmo padati ni u pozitivnu euforiju nakon jedne ili dvije dobre igre a niti u negativnu nakon jednog ili dva nepovoljna rezultata.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 05, 2008, 15:20:44 » |
|
sramota je da chelsea, koji je nikakav klub melje protivnike u ligi po 5-0, a mi smo veliki klub pa se mu?imo za remi. isitna je lige su druk?ije ali opet....o?ekujem da inter pokaže na terenu ko je gazda, jer ovakvim rezultatima ne da ne?emo vidjet naslov LP nego ni polufinale. burdissa stvarno treba potjerat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Studeni 05, 2008, 15:25:05 » |
|
melje, melje pa popuši od Liverpoola derbi pa sad popuši u Rimu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #7 na: Studeni 05, 2008, 15:25:13 » |
|
Vidili smo Chealsea protiv Rome! J
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Studeni 05, 2008, 15:58:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #9 na: Studeni 05, 2008, 15:58:56 » |
|
Serie A 2007/08 Udinese 0 - 0 Inter Serie A 2007/08 Inter 1 - 1 Udinese Serie A 2006/07 Inter 1 - 1 Udinese Serie A 2006/07 Udinese 0 - 0 Inter Serie A 2005/06 Inter 3 - 1 Udinese Serie A 2005/06 Udinese 0 - 1 Inter Serie A 2004/05 Udinese 1 - 1 Inter Serie A 2004/05 Inter 3 - 1 Udinese Serie A 2003/04 Inter 1 - 2 Udinese Serie A 2003/04 Udinese 0 - 0 Inter
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Studeni 05, 2008, 16:59:02 » |
|
slažem se ali baš u tom textui treba podvu? veliki klub, chelsea nikada nije to bio i ne?e! vidjelo se ju?er
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #11 na: Studeni 05, 2008, 17:49:50 » |
|
Ja se stalno raspravljam kad mi uzmu dizat Chelsea i porede ga sa Interom recimo a po trofejima ne moze nikad A i Roma je veci klub od njih zato sam igrao 1 na kladionici al pao sam zato ostale heheheh Inter i chelsea se ne mogu poredit ni u cemu mozda za 100 godina i to mozda ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #12 na: Studeni 05, 2008, 17:56:05 » |
|
pa kolko oni torfeja imaju? ne ra?unaju?i kupove jer oni imaju 15 kupova a mi samo jedan(ne mislim osvojenih nego mislim na to da oni imaju carling cup, barclays....)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #13 na: Studeni 05, 2008, 18:03:13 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #14 na: Studeni 05, 2008, 18:06:35 » |
|
bit ce teska utakmica na koju bi stvarno bio red da dobijemo...jer zadnje tri utakmice nismo bas bajno igrali
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #15 na: Studeni 05, 2008, 18:16:55 » |
|
pa kolko oni torfeja imaju? ne ra?unaju?i kupove jer oni imaju 15 kupova a mi samo jedan(ne mislim osvojenih nego mislim na to da oni imaju carling cup, barclays....)
http://hr.wikipedia.org/wiki/Chelsea_FC
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #16 na: Studeni 05, 2008, 20:31:30 » |
|
Ancelotti: Mourinho samo treba vremena Carlo Ancelotti, trener Milana, trenuta?no vode?e mom?adi talijanske Serije A, komentirao je u razgovoru za Corriere dello Sport gradskog rivala Inter... - Inter? Nema govora o nekim ve?im problemima iz moga kuta gledanja. Oni su dobra mom?ad, naš veliki rival i samo im nedostaje pravi ritam kojeg moraju uhvatiti. Mourinho? Njemu treba vremena, jer talijanski nogomet je druga?iji od svega što je dosad iskusio - rekao je Ancelotti i pobliže objasnio svoje rije?i: - Talijanska nogometna škola se mnogo temelji na taktici, na filozofiji. Isto tako, svi se ovdje uspore?uju s njim i Mourinho ima mnogo testova za pro?i kako bi se dokazao u ovom okruženju. No, ?ovjek je tek došao i normalno je kako ne može odmah pokazati kompletni kapacitet. Ancelotti je komentirao i mogu?nost koja se pojavila prije nekoliko dana, vijest kako bi Adriano volio zamijeniti Inter s Milanom. - Heh, volio bih ja trenirati i njega i Ibrahimovi?a i Tottija i mnoge koji nisu trenuta?no u Milanu. Mislim da pri?amo o ne?emu što nije realno. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #17 na: Studeni 05, 2008, 20:47:44 » |
|
potpuno se slažem sa Carlom u vezi Mourinha i nemam što dodati a da budem kratak.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #18 na: Studeni 05, 2008, 22:58:01 » |
|
- Heh, volio bih ja trenirati i njega i Ibrahimovi?a i Tottija i mnoge koji nisu trenuta?no u Milanu. Mislim da pri?amo o ne?emu što nije realno. ej moj Anceloti i ja bi volio spavat sa Jesicom Albom  ;Dal sam sanjaj znam kako je to kad nestoo ne mozes da imas a slazem se sa tobom u svemu u vezi Mourinha ,,,,FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #20 na: Studeni 06, 2008, 19:30:54 » |
|
?ekaj, Adriano je igrao za juniore? Ajme meni, na što je spao? Ali ok, svaki gol je dobar za samopouzdanje. Adriano vjerojatno jedva ?eka vikend, ali ne zbog utakmice nego zbog izlaska 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Studeni 06, 2008, 20:31:34 » |
|
?ekaj, Adriano je igrao za juniore? Ajme meni, na što je spao? Ali ok, svaki gol je dobar za samopouzdanje. Adriano vjerojatno jedva ?eka vikend, ali ne zbog utakmice nego zbog izlaska  adriano, jimenez, dacourt, crespo, samuel.... da našta su oni spali 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #22 na: Studeni 06, 2008, 21:46:03 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #23 na: Studeni 07, 2008, 07:53:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #24 na: Studeni 07, 2008, 08:33:19 » |
|
Da, Adri je igrao za juniore, ali nista od gola. Crespo, dva Obinna, Wagner i Giacomelli su zabili.
Udinese opet dobio, nadam se da su se umorili, sto zbog utakmice, sto zbog puta u Rusiju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|