|
fanatico
|
 |
« Odgovor #25 na: Lipanj 07, 2008, 19:31:29 » |
|
totalno ne zasluženo i mogu zahvaliti sucu komu je ovo bilo zadnje su?enje na euru, ako smo pošteni.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #26 na: Lipanj 07, 2008, 19:36:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #27 na: Lipanj 07, 2008, 19:37:36 » |
|
dobra utakmica za otvaranje prvenstva...drugo poluvrijeme je po meni cisto pripalo svicarskoj,ali jebiga buduci da su sve zivo promasivali morali su biti kaznjeni golom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #28 na: Lipanj 07, 2008, 19:40:56 » |
|
ova sad ce biti puno bolja utakmica i nadam se pobjedi Portugala.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #29 na: Lipanj 07, 2008, 21:43:30 » |
|
o?ekivano dobra igra Portugala i više nego zaslužena pobjeda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #30 na: Lipanj 08, 2008, 10:53:38 » |
|
udlicna igra portugala ucekivao sam malo u igri quaresmu ali nula
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #31 na: Lipanj 08, 2008, 20:38:30 » |
|
poluvrijeme Njema?ka -Poljska i o?ekivano vodstb Njemaca mada Poljaci igraju dobro s tim da su mogli primiti još bar gol. Vidi se tu ruka iskusnog trenera ali je kvalitet na suprotnoj strani i za o?ekivati je da Nijemci to rutinski zadrže do kraja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #32 na: Lipanj 09, 2008, 13:22:17 » |
|
dobro su nijemci odigrali, nadam se da ce slijedecu odigrati losije. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #33 na: Lipanj 09, 2008, 14:19:40 » |
|
ma njemce dobivamo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #34 na: Lipanj 09, 2008, 22:46:25 » |
|
sjajni Nizozemci uništili Talijane. Totalno nedorastao ulozi ni stru?no niti sa bilo kakvim ozbiljnim trenerskim iskustvom , a o uspjesima predhodnim da i ne govorm. Ne može jedna svjetska velesila dozvoliti da je vodi jedan trenerski anonimus. Od prvog dana izbora za selektora tvrdim da je Donadoni totalni promašaj i s njim Italija ne?e ništa napraviti. Još mu prije prvenstva produže ugovor!? Trebala je jedna ovakva lekcija pa da ljudi iz saveza shvate kog su izabrali pored toliko uvaženih i iskusnih stru?njaka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #35 na: Lipanj 10, 2008, 13:43:59 » |
|
pa kako ?e dobit kada im vezu ?ine bilanisti koji igraju u kup uefa, a viceprvaci italije sjede na klupi?? matrix- barzagli je smiješan tandem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #36 na: Lipanj 10, 2008, 13:51:22 » |
|
njima reprezentaciju cini stracki dom...vecina starih igraca,dok nizozemskima duplo mladu postavu jednostavno nizozemci su ih nadigrali i zasluzeno pobjedili. i da maknemo onaj prvi gol,opet su dali 2
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #37 na: Lipanj 10, 2008, 23:12:16 » |
|
tako mi je drago sto je svedska dobila i jos je nas ibra zabio vrlo ljep gol....oni grci mi se gade onom bunkerijadom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #38 na: Lipanj 10, 2008, 23:28:05 » |
|
svaka cast ibri na golu, dokazao je da je klasa..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #39 na: Lipanj 11, 2008, 05:28:26 » |
|
tako mi je drago sto je svedska dobila i jos je nas ibra zabio vrlo ljep gol....oni grci mi se gade onom bunkerijadom
Igraju tako jer ne mogu druga?ije. Rehagel zna da od tih igra?a ne može o?ekivati, niti tražiti ništa drugo nego to?no ovo što oni pokazuju. Jednom im je to upalilo upravo zato jer su s takvom igrom svima bili smiješni i nitko ih nije shva?ao ozbiljno, ali par njihovih protivnika se prije 4 godine opeklo, tako da ih sad ipak sagledavaju malo opreznije, pa se Grci ne?e uspjeti ni približiti uspjehu s prethodnog EP - a.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 11, 2008, 05:34:10 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #40 na: Lipanj 11, 2008, 13:38:48 » |
|
prvo drago mi je zbog zlatana i meni jednog od najdražih igra?a ikad larssona koji je odigrao izuzetno dobro drugo mislim da je švedska odigrala odli?no jer se nisu uhvatili u zamku grka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #41 na: Lipanj 11, 2008, 19:03:08 » |
|
mogu reci da je ovo bila jako dobra utakmica...obje momcadi su dobre,stvarali su dobre sanse i oboje se borili do kraja ali ipak portugal ima snazniju momcad po meni i sva im cast na pobijedi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #42 na: Lipanj 11, 2008, 19:07:37 » |
|
portugal je moj tajni favorit, ali su Španjolci zbilja mo?ni i maju ubita?an napada?ki dvojac Nizozemci su kao i u8vijek dobri a Nijemci su Nijemci i u tom kvartetu treba tražiti prvaka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #43 na: Lipanj 11, 2008, 20:06:23 » |
|
ako mi pro?emo u ?etvertfinale ja imam kartu! volio bi da to bude s portugalom jer tada se naše ne?e mo?i krivit, portugal ?e biti prvak a volio bi vidjet majstore poput ronalda uživo! a za Quaresmu to znam da ?u gledat na meazzi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #44 na: Lipanj 11, 2008, 22:31:18 » |
|
portugal je moj tajni favorit, ali su Španjolci zbilja mo?ni i maju ubita?an napada?ki dvojac Nizozemci su kao i u8vijek dobri a Nijemci su Nijemci i u tom kvartetu treba tražiti prvaka.
španjolci uvijek imaju super ekipu, ali se "poskliznu" uvijek negdje..ako ove godine dodu do finala, sigurno ce ga osvojiti, tko god igro protiv njih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #45 na: Lipanj 11, 2008, 22:38:25 » |
|
vjerujem da ce spanjolci do finala a momcad im je odlicna u svakom pogledu...pogotovo villa ,torres
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #46 na: Lipanj 12, 2008, 12:15:51 » |
|
po meni portugal, odli?na mom?ad još da im u prvoj igra Q umjesto Simaa bili bi najja?i
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #47 na: Lipanj 12, 2008, 15:30:13 » |
|
zbilja su Å panjolci mo?ni i ovaj put bi mogli i?i do kraja jer je sasvim drugi mentalitet igra?a nego prije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico