Svibanj 24, 2012, 03:20:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Christian Chivu  (Posjeta: 4269 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Maverick
Stalni clan

« Odgovor #100 na: Rujan 22, 2011, 13:08:47 »

Evo ,svi ste govorili Chivu panjina,ovo - ono,a pogledajmo kako igraju naši velebni stoperi Samuel i Lucio.  Cheesy  Sve je to tuga... Ajmo Chivu u prvih 11 , odma' će bit bolje.  Cheesy

Poslije onog "dodavanja" u 3. minuti, suspendirao bi ga na 6 mjeseci.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #101 na: Listopad 26, 2011, 11:04:34 »

Happy Happy 31st Birthday Christian Chivu!
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #102 na: Listopad 26, 2011, 12:39:13 »

Pehar Pehar Pijani Pijani Kralj Clap uživancija
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #103 na: Listopad 31, 2011, 13:51:04 »

fajt do   Chivu  Pila      novi% welose gif welose gif welose gif welose gif welose gif welose gif welose gif welose gif  RADI NJEGA OPET !
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #104 na: Listopad 31, 2011, 21:54:09 »

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=93858
ENGLAND/ LIVERPOOL, Sprint for Chivu
hvala ti na svemu tesko mi je reci al sretno legendo dao si nam mnogo al vrjeme je da se sta zaradi i da se dovede mladje meso ..jos da bude istina bilo bi preljepo ..sprema se ciscenje u interu ocigledno da su starci izgubili primat  Cheesy Cheesy Cambiaso Zanetti Stankovic Lucio Samuel Cordoba ..trebaju neki otic Capetan malo vise odmarat ulazit s klupe a mladji da igraju ne da grijaju tribine ..
Evidentirano

bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #105 na: Listopad 31, 2011, 21:59:59 »

neka mu je sretno
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #106 na: Studeni 01, 2011, 14:39:16 »

fajt do   Chivu  Pila      novi% welose gif welose gif welose gif welose gif welose gif welose gif welose gif welose gif  RADI NJEGA OPET !

Daj,nemoj me jebat! Ti stvarno misliš da je Chivu uzrok poraza? Nije da ga branim zato što nosim njegov nick,ali najlakše je uprti prstom u nekoga i reći da je sve to zbog njega... Da barem jeste tako,onda bi smo sve probleme riješili prodajom Chivua. Ne prijatelju,naši su problemi puno dublji.
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #107 na: Studeni 01, 2011, 16:26:05 »

Daj,nemoj me jebat! Ti stvarno misliš da je Chivu uzrok poraza? Nije da ga branim zato što nosim njegov nick,ali najlakše je uprti prstom u nekoga i reći da je sve to zbog njega... Da barem jeste tako,onda bi smo sve probleme riješili prodajom Chivua. Ne prijatelju,naši su problemi puno dublji.

nije problem ali je vrh ledenog brijega Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

goca_flash
Super clan

« Odgovor #108 na: Studeni 01, 2011, 18:44:31 »

prvo pravilo stopersko, ajd dobro nije prvo al jedno od vaznijih je da sidras nesmije te drzat u kaznenom prostoru okrenut ledjima kao sto je matri drzao lucia, tocno kao u malom nogometu il rukometu! znaci stoper mora bit ispred igraca il na boku mu da u svakom momentu moze reagirat! lucio je tu dopustio katastrofalnu dijeciju pogresku i onda chivu radi njega ispada smijesan a duplo je manje kriv....marchisio kad je odigrao matriju mogao je trcat prema lopti na sut a mogao je odigrat dupli pas koji je i odigrao, znaci matri apsolutno je imao pravo izbora gdje ce odigrat loptu jer je postao dominantan u tom trenutku u sesanestercu.... vecina danasnjia igraca trci prema lopti kad je dodaju, malo ko odigrava dupli pas kao sto su odigrali torinezi tako da je i chivu morao pogadjat i izabrao pogresno :S ja nemogu vjerovat da tako usko gledate nogomet da vam je uvijek kriv samo onaj igrac ciji je "sparing partner" zabio gol!

prvi gol chivu ima igraca opet a luciu dolazi opet matri iza ledja u sutira onaj prvi udarac koji je bio i kljuc gola uz nejasnoce zasto je nagatomo pustio toliko krilo i uvukao u sredinu!
stoperi igraju katastrofalno al nas je i juve uvukao u svoju igru gdje su nam kao prividno pustali da napadamo kako bi nam zadnji vezni skroz ispali iz igre i udarali nam kontre ala mourinhov sistem!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Forza
Super clan

« Odgovor #109 na: Studeni 04, 2011, 12:31:46 »

ma ja samo znam, da Chivu vise nije igrac za Intera..
Evidentirano
petar8
Super clan

« Odgovor #110 na: Studeni 04, 2011, 15:11:43 »

treba ga prodati.kada se sjetim prošle sezone kada je svako malo dobivao crveni i ostavljao nas na cjedilo.budimo realni,nije on jedini koji griješi.ima takvih dosta
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #111 na: Studeni 04, 2011, 19:22:00 »

ma ja samo znam, da Chivu vise nije igrac za Intera..

Više od pola igrača nisu za Intera...
Evidentirano
petar8
Super clan

« Odgovor #112 na: Studeni 05, 2011, 02:26:55 »

tako je,nisu pola igrača za inter.treba se riješiti igrača koji su u silaznoj putanji.a chivu je zasigurno među njima
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #113 na: Studeni 05, 2011, 11:51:21 »

tako je,nisu pola igrača za inter.treba se riješiti igrača koji su u silaznoj putanji.a chivu je zasigurno među njima

U redu,istina,to se zna. Ali kako? Nismo mi Man. City da ove starce rasprodamo i ekspresno dovedemo mlade,kvalitetne zamjene. I one mlade koje imamo ne igraju.  Bang
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #114 na: Studeni 15, 2011, 18:23:51 »

Cristian Chivu sljedećeg ljeta seli u Real Madrid?

Menadžer Interovog nogometaša Cristiana Chivua Joan Becali rekao je novinaru ESPN Soccerneta da bi njegov klijent sljedećeg ljeta mogao prijeći u redove madridskog Reala...

Becali je rekao da bi Chivu sljedećeg ljeta kao slobodan igrač mogao postati član Real Madrida, te je istovremeno odbacio priče o povratku u redove Ajaxa kao neosnovane.

- Povratak u Ajax? Nastavit će igrati u inozemstvu, ali je mnogo bliži Real Madridu. Pregovaram sa tri velika evropska kluba, jer mislim da Chivu može igrati još četiri ili pet sezona na najvišem nivou – kaže Becali.

Becali je priznao da je imao kontakt sa trenerom Real Madrida Joseom Mourinhom koji dobro poznaje Chivuove kvalitete jer su surađivali u Interu tri sezone.

- Mourinho ga poznaje dobro, radio je s njim, pa ćemo vidjeti šta će od svega biti. U ovom trenutku je najvažnije da Chivu igra u dobroj formi – zaključio je Joan Becali.

Chivuov ugovor s Interom istječe u ljeto 2012. godine, a pregovori oko produljenja ugovora ne idu željenim pravcem, pa će 31-godišnji Rumunj vjerojatno kao slobodan igrač napustiti redove ''nerazzurra''.

hvala ti na svemu i sretno ..
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #115 na: Sijeanj 12, 2012, 02:30:14 »

Više od pola igrača nisu za Intera...

na moju sreću, a tvoju žalost uprava Intera je odlučila ovako  Thumb up

Chivuov ugovor s Interom istječe u ljeto 2012. godine, a pregovori oko produljenja ugovora ne idu željenim pravcem, pa će 31-godišnji Rumunj vjerojatno kao slobodan igrač napustiti redove ''nerazzurra''.
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #116 na: Sijeanj 14, 2012, 13:45:29 »

Ugovori prolaze... Legende se pamte.  Inter zastava Grin
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #117 na: Sijeanj 14, 2012, 14:58:39 »

Ugovori prolaze... Legende se pamte.  Inter zastava Grin

od toliko dobrih igraca koji su igrali u interu ti si uzeo najveceg panja za idola Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #118 na: Sijeanj 14, 2012, 18:06:09 »

od toliko dobrih igraca koji su igrali u interu ti si uzeo najveceg panja za idola Cheesy Cheesy Cheesy

Ima tu istine  Think, gore je moglo bit jedini da je za idola uzeo Muntu,Mancinija,Quaresmu ili Suaza  Grin Grin Grin
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #119 na: Sijeanj 15, 2012, 02:59:15 »

Ima tu istine  Think, gore je moglo bit jedini da je za idola uzeo Muntu,Mancinija,Quaresmu ili Suaza  Grin Grin Grin

pa dobro mislio sam na igrace koji su ostavili kakav takav trag u interu..doticni panjevi su samo imali samo prolazne epizode  Think
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #120 na: Sijeanj 15, 2012, 14:07:32 »

Hahah,ma kakav panj,ta se riječ ne može vezati za Chivua,ali nikako.  Smiley Istina,zadnjih godinu dana (otprilike) nije onaj stari,ali dovoljno se pogledati sezonu triplete,pa ne bismo osvojili tripletu da je bio panj u ekipi. Još u obrani igrao čovjek i onako doktorski zaustavio Messija.  Thumb Up  Tada je bio jedan od najboljih obrambenih na svijetu. Slažem se da nije onaj stari,ali nije isparvno ga nazivati panjem,on je svoju klasu pokazao,kao i Deki,npr...

A kad sam dolazio na forum nisam htio uzimati nick od recimo najpopularnijih (Zanettija,Milita,Cambiasso,Sneijdera),pretpostavljao sam da već ima članova sa takvim nickovima,i isposatvvilo se točno.  Smiley

Citat:
Ima tu istine  , gore je moglo bit jedini da je za idola uzeo Muntu,Mancinija,Quaresmu ili Suaza

Pa druže moj,ne možeš mi uspoređivati Chivua,koji je biop jedan od stožernih igrača u Interu par godina,sa ljudima koji su služili kao grijalice za tribinu.  Smiley
Evidentirano
petar8
Super clan

« Odgovor #121 na: Sijeanj 15, 2012, 15:57:05 »

ROFLMAO
Hahah,ma kakav panj,ta se riječ ne može vezati za Chivua,ali nikako.  Smiley Istina,zadnjih godinu dana (otprilike) nije onaj stari,ali dovoljno se pogledati sezonu triplete,pa ne bismo osvojili tripletu da je bio panj u ekipi. Još u obrani igrao čovjek i onako doktorski zaustavio Messija.  Thumb Up  Tada je bio jedan od najboljih obrambenih na svijetu. Slažem se da nije onaj stari,ali nije isparvno ga nazivati panjem,on je svoju klasu pokazao,kao i Deki,npr...

A kad sam dolazio na forum nisam htio uzimati nick od recimo najpopularnijih (Zanettija,Milita,Cambiasso,Sneijdera),pretpostavljao sam da već ima članova sa takvim nickovima,i isposatvvilo se točno.  Smiley

Pa druže moj,ne možeš mi uspoređivati Chivua,koji je biop jedan od stožernih igrača u Interu par godina,sa ljudima koji su služili kao grijalice za tribinu.  Smiley
grijalice za sjedalice ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #122 na: Sijeanj 15, 2012, 18:04:22 »

Nikako Chivu ne može ići u grupu panjeva.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #123 na: Sijeanj 15, 2012, 20:11:27 »

Meni je Chivu osobno drag nikad necu zaboravit kako je odigrao za inter neke utakmice posebno u LP ...sad da je pravio neke greske jeste al jbg ko nije uglavnom ne spada u dio ljudi koje zovete panjevima ...Po vama je recimo ko god nije uspio u interu panj Mancini Quaresma Van Der Meyde Baloteli Santon Carlos Sedorf itd ..cojk definitivno spada u legende intera al opet sve je ovo forum i sto ljudi sto misljenja za mene je legenda hvala mu na svemu a ako uprava odluci da ide sretno mu i hvala panje je GRSKO ne Chivu  Wink Inter zastava
Evidentirano

Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!