|
Adnan
|
 |
« na: Studeni 03, 2008, 17:21:19 » |
|
Ovdje mozemo pricati i skupljati informacije o velikom igracu bar za mene ,Sjecam ga se kad je igrao u Ajaxu bio je zvjer sam steta sklon je ozlijedama a sezonu proslu odigrao je na svakoj poziciji ,Povrjedio se je protiv Regine i nadam se da ce to bit posljednja ozlijeda Chivua FORZA INTER..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Studeni 03, 2008, 17:30:08 » |
|
dobar igra? i može se koristiti na više pozicija ali niti on ni mi sre?e sa njegovim ozljedama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 03, 2008, 17:32:46 » |
|
Chivu je karijeru zapo?eo u rumunjskim klubovima CSM Resita i FC Universitatea Craiova, odakle je 1999. godine preselio u Ajax. U nizozemskom je klubu proveo ?etiri godine, a 2003. godine je stigao u Romu. I poslije provedeni par godina u Romi Inter po ko zna koji puta nasamari Romu i uzme im igraca FORZA INTER... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3 na: Studeni 03, 2008, 17:38:15 » |
|
sasvim logi?no da igra?i imaju želju igrati u ve?em klubu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 04, 2008, 09:11:32 » |
|
Ozljedio se..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 04, 2008, 19:46:31 » |
|
da da,christian je stvarno "univerzalac",na vise je pozicija je igra(inter) ,i nigdi nije zakaza..primjer pravog profesionalca i vrhunskog nogometasa..  ..po meni,najbolji je na poziciji centralnog branica...  (stopera)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6 na: Studeni 04, 2008, 21:45:20 » |
|
da da,christian je stvarno "univerzalac",na vise je pozicija je igra(inter) ,i nigdi nije zakaza..primjer pravog profesionalca i vrhunskog nogometasa..  ..po meni,najbolji je na poziciji centralnog branica...  (stopera) Slazem se sa tobom mene podsjeca na F,Canavara i Nestu jer to je igrac koji igra mozgom a ne snagom kao Tery Materazzi uglavnom sjajna kupovina nasi Nadam se da ce mu ovo biti zadnja ozlijeda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #7 na: Studeni 09, 2008, 09:23:42 » |
|
dobar igrac i moze igrati na vise pozicija sto je super.samo da se ne ozljeduje tako cesto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Prosinac 15, 2008, 18:30:28 » |
|
Chivu želi finale protiv Rome
Obrambeni nogometaš Intera Christian Chivu je izjavio kako bi u finalu Lige prvaka volio vidjeti svoj sadašnji i bivši klub, Inter i Romu.
Rumunjski reprezentativac je ?etiri godine proveo u redovima Rome prije nego što je preselio u Inter po?etkom ove sezone. Na pitanje koga bi volio vidjeti nasuprot Intera u finalu Lige prvaka rekao je: "Romu. Moj je san da u finalu Lige prvaka igramo mi i Roma."
Prokomentirao je i ve?erašnji dvoboj protiv Reala: "Real je veliki klub i na svom terenu su do sada ostvarili nekoliko sjajnih rezultata. Me?utim, Roma pred svojim navija?ima može iznenaditi."
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Prosinac 15, 2008, 19:29:25 » |
|
nek nam se vratio i da ga više te povrede ostave na miru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljaa 15, 2009, 23:07:11 » |
|
Odli?na partija Rumunja. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljaa 15, 2009, 23:17:50 » |
|
Odli?na partija Rumunja.  Odigrao je nikad bolje ......kao i celi inter
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljaa 15, 2009, 23:26:25 » |
|
slazen se ... nikad ga u boljen izdanju nisan vidija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljaa 16, 2009, 00:27:59 » |
|
Da nije blokiro onih par bombi igra?a Milana sigurno bi poneka završila u mreži.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #15 na: Veljaa 16, 2009, 06:37:36 » |
|
odli?an mislim da bi na ovoj poziciji triba ostat igrat uvik pravovremen i bez kompliciranja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljaa 16, 2009, 17:28:51 » |
|
Da nije blokiro onih par bombi igra?a Milana sigurno bi poneka završila u mreži.
na svakoj lopti seedorfa je bio! na svakoj! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #17 na: Oujak 20, 2009, 16:18:21 » |
|
Odlican igrac strasan sam steta sto je vecinu sezone povrjedjen nadam se da ce te ozljede ga zaobici !!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 20, 2009, 17:04:34 » |
|
i ja inace nece biti nosta bolji od ronalda,a takvi bas ne mogu vise igrati u jakim klubovima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 20, 2009, 17:13:07 » |
|
jako podležan ozlijedama, napisao sam negdje u jednoj drugoj temi nešto više, treba ga prodat!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 20, 2009, 19:55:36 » |
|
svako malo ozli?en...al stvanro ovo sta je igra odigra je na nivou samo takvome...sitite se utakmice protiv milana...ne bi ga proda ni pod svaku cijenu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 20, 2009, 20:49:02 » |
|
slazem se ..chivu je igrac na kojem u buducnosti moramo bazirati obrambenu igru....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 21, 2009, 00:53:31 » |
|
slazem se ..chivu je igrac na kojem u buducnosti moramo bazirati obrambenu igru....
teško, stvarno sumnjam da ?e on ikada odigrati mjesec dana bez ozlijede
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #23 na: Oujak 21, 2009, 01:07:48 » |
|
tesko mu je vjerojatno igrati stalno nezaljecen, dobro ce mu doci kraj sezone da se pribere malo i odmori.mislim da nije za prodati, ustvari zasto? da bolje ostavimo nekog burdissa, a njega da prodamo?  bolje je da ostane u svakom slucaju, uvijek moze posluziti i to na vise pozicija, 5 mjesta moze igrati bez nekih vecih problema.nema smisla ga prodavati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #24 na: Oujak 21, 2009, 06:21:49 » |
|
netriba ga odma prodat ve? ako se nastavi ovako u polusezoni sljede?e sezone neka onda ide ?a a ne svaki drugi put ozlje?en.strašan igra? nema govora ali....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|