|
il Principe
|
 |
« Odgovor #25 na: Studeni 05, 2008, 00:14:19 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #27 na: Studeni 05, 2008, 00:23:50 » |
|
ovaj bod u cipru je ispao velik samo iz razloga što je panatinakos uzeo sva tri werderu.Pa je na kraju ispalo odli?no :inter7:Pobjeda protiv grka u sljede?em kolu nam osigurava prvo mjesto  Šta se ti?e burdissa,ništa ?udno za njega  kod prvog gola j.cezar snosi podjednaku krivicu kao i burdisso drugi gol ciprana je ?ista slu?ajnost tre?i gol  Šta se ti?e naših golova trebamo pohvalit balotellija. 1 GOL I 2 ASISTENCIJE se nevi?aju svaki dan  Uvijek sam govorio da je balotellijeva najbolja strana prekidi(korneri i slobodni udarci).To je pokazao i danas prvo asistencija iz kornera,a zatim iz slobodnog. Ibra standardno promašuje zicere  i za kraj po tko zna koji put nas spašava CRUZ i to ušao s klupe p.s. jose igrao 4-4-2 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #29 na: Studeni 05, 2008, 06:16:52 » |
|
stvarno je radio horor!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #30 na: Studeni 05, 2008, 07:36:32 » |
|
Pa neka Jose i dalje ne prijavljuje Waltera Samuela za LP i neka mu u Serie A samo nastavi sjadat na klupi. ?ast Nicolasu Bourdissu, trudi se ?ovjek, ali nije to ta klasa. Sve što sam govorio (ne samo ja, nego i polovica foruma ovdje) i za 4-3-3, a i za neke igra?e pokazalo se istinito, a uvidjet ?e to jednog dana i "special one". Samo me strah da onda ne bude kasno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #31 na: Studeni 05, 2008, 09:31:41 » |
|
U zadnji par utakmica igrali smo samo nerjeseno,a to nije dobro...napadaci se ne pokazuju spremni,dosta toga su falili,obrana jos gora,Burdisso je kriv za 2 gola...ovo je trebala it pobjeda ali su Ciprani zilavi,jaki i imali su veliki motiv uzeti bod kod kuce,a zamalo su i 3 boda uzeli.Balotelli se pokazao da je odlican,i da mu samo treba dati minutaze,1 gol i 2 asistenicje!!Svaka cast...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #32 na: Studeni 05, 2008, 09:46:11 » |
|
pa sam ibra vredi ko cjeli Anorthis Isplacuje se 12 miliona Ibra sto nemoze niko on da a sto moze i on masa Al sta cemo mozemo pisati 3 dana o kome kakv je ko a naka klasa napadaca ne smije masat ono sto on masa,Ipak placen je da daje golove znam sad ce neki rec 100 puta nas je izvukao slazem se i ja al slabo sa ovakom igrom ista da napravimo,Nadam se da ce se Muntari vratit bitna karika vidi se da nam nedostaje i mislim da treba vratit Adriana mislim da ce konkurirat za Udinese Sta nam je Burdiso uradio trebao bi dobit 20 utakmica ne igranja .Al ne znam sta da vise kazem necu reci da ce to bit ok jer proslo je dosta vremena sam mogu reci jos da mi je Roma uljepsala vece sto su oderali Chelsi a jos bi bio sretniji da smo mi pobjedili Nek nam je bog na pomoci...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #33 na: Studeni 05, 2008, 09:48:05 » |
|
Pa neka Jose i dalje ne prijavljuje Waltera Samuela za LP i neka mu u Serie A samo nastavi sjadat na klupi.
Samuel nam je najvazniji igrac ukoliko mislimo napraviti nesto vise u LP
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #34 na: Studeni 05, 2008, 11:46:20 » |
|
Ajde nije bod tako loš,a još nam se poklopio rezultat u Bremenu,ali onaj Burdisso je ?ista budala,on ako nedobije crveni onda mora sjebat neki gol. Ibra je fulo ?isti zicer,promašio cjelu loptu,a onaj udarac glavom Cambiasa je bio odli?an samo neznam kako je uspio golman Ciprana iš?upat ono iz mreže. Uglavnom loša predstava Intera i to smo trebali sa lako?om dobit,ali bitno je popravit igru do osmine finala lige prvaka jer grupu smo nadam se prošli samo treba još kod ku?e to potvrdit protiv Panathinaikosa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #35 na: Studeni 05, 2008, 14:16:23 » |
|
Igra prvi put ove sezone po meni vrlo dobra. 4-4-2 štima! Quaresma i Mancini na krilima, Balotelli i Ibra naprijed. Puno se stvorilo, zabili smo 3 gola. To je to! Samo bez idiotarija pojedinaca (?itaj Burdissa). Šteta za nepriznat gol Cambiassu (bio je, potvr?eno je) i Ibrina promašena lopta kad je ve? prošao golmana. Ali, napkon se imamo ?emu nadat. Bar ja! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #36 na: Studeni 05, 2008, 14:21:34 » |
|
Zaboravio sam komentirat da je utakmica sve ukupno bila fenomenalna. Nisam odavno gledo tako zabavnu utakmicu. Nisu oni loši, mogli bi kao drugi pro?i dalje. Igraju pametno, organizirano i disciplinirano. A i fizi?ki su na zavidnoj razini. Baš sam se iznenadio, jer dosad sam se ?udio njihovim rezultatima. S iskustvom i tehnikom bi bili prvaci Europe! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #37 na: Studeni 05, 2008, 14:37:53 » |
|
Doduse, golu Materazzija prethodio je cisti prekrsaj. Da bi doso do lopte, Matrix je pregazio branica. Stoga, pravda je zadovoljena. Ali onaj penal za Liverpool… Strasno, dodje covjeku da stvarno prestane vjerovat u nogomet kao sport.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nikolagazo
|
 |
« Odgovor #38 na: Studeni 05, 2008, 15:16:50 » |
|
hm neko je spomenia da je cesar kriv i koliko burdisso,nebi reka jer je cesar vika moja dakle ili je pusti ili je nabi u tri mile materine...cista krivica burdisa,bar po meni a treci gol necu ni komentirat
a materazzijev gol...nisan nigdi vidio da ga gura rukama a to sto je ovaj fizicki slabiji u normalnom naguravanju to je njegov nedostatak,kad obrambni igrac ide cvrsto tijelom u skok i izbije balun rijetko kad je faul,gotovo nikad tako ni ovo...
mozda je bio penal za anarthosis u pocetku tekme...svejedno oni su samo sretnici ovaj me?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #39 na: Studeni 05, 2008, 15:20:46 » |
|
istina je da se štiti onaj koji se brani, bilo igra? ili golman i mnogi bi sudili faul. Onda je to "kompenzirao" ne priznavanjem našeg gola. Imali smo punu torbu pehova i to je sva istina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #40 na: Studeni 05, 2008, 15:30:29 » |
|
Je, je Materazzi se dobro posluzio rukama, vidi se na usporenim snimkama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #41 na: Studeni 05, 2008, 15:40:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #42 na: Studeni 05, 2008, 15:48:13 » |
|
dobro ?udo je i svaka im ?ast ali, nažalost, "svakog ?uda tri dana dosta". Bio je i Zenit ?udo a gle koja katastrofa u Ruskoj ligi ove sezone. ?ak i u LP nisu ništa napravili do sad a i ne vjerujem da ho?e. Brzo su se ispuhali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #43 na: Studeni 05, 2008, 15:52:36 » |
|
Zenit je ipak bogati klub i ima bogate gazde a Ciprani su slabiji nego Dinamo i razvaljuju u LP,i da u?u u ligu uefa i to bi bilo ?udo za njih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #44 na: Studeni 05, 2008, 16:11:06 » |
|
hm neko je spomenia da je cesar kriv i koliko burdisso,nebi reka jer je cesar vika moja dakle ili je pusti ili je nabi u tri mile materine...cista krivica burdisa,bar po meni
NEBIH SE BAŠSLOŽIO.Golman nema tražiti šta na 16 metara ako lopta putuje do njegovog suigra?a.Pa svi znamo što stoperi rade u ovom trenutku, dodavaju golmanu glavom loptu da bi je ovaj mogao uzeti u ruke. na snimci se vidi da lopta to?no putuje burdissu i da j.cezar ode ide brati jagode   
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #45 na: Studeni 05, 2008, 18:40:58 » |
|
hm, a sta reci? bitno je da nismo popusili,ali opet u neku ruku..ne mozemo sad reci da nam je obrana losa,ipak smo do ovog kola seria a imali najbolju obranu..ali,nadam se sta prije povratku samuela,mislim da smo sa njime 30 % jaci...on je "profesor" za sve talijanske odbrambene igrace..... a greska ,pardon burdissa nece komentirat,nadam se da je ispuca sve svoje"majstorske" poteze u interu za iducih 10 godina... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #46 na: Studeni 05, 2008, 20:46:35 » |
|
malo sam prou?io tablicu naše grupe i došao do zaklju?ka da ukoliko Werder ne pobjedi na Cipru mi i sa bodom protiv Panathinaikosa osiguravamo prolaz!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #47 na: Studeni 06, 2008, 06:27:23 » |
|
ustvari i ako dobije Werder idemo sa remijem dalje jer nas onda Ciprani ne mogu dosti?i.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #48 na: Studeni 06, 2008, 08:52:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #49 na: Studeni 06, 2008, 10:31:10 » |
|
dobro ?udo je i svaka im ?ast ali, nažalost, "svakog ?uda tri dana dosta". Bio je i Zenit ?udo a gle koja katastrofa u Ruskoj ligi ove sezone. ?ak i u LP nisu ništa napravili do sad a i ne vjerujem da ho?e. Brzo su se ispuhali.
To su klubovi sto malo zasjaje prodat ce na kraju glavne igrace i onda ce doci neki novi zenit ili ti sa kipra zaboravim im ime hehehehe A Materazi bio je prekrsaj uglavnom bitno je da nismo izgubili i bod je ok,Bit ce bolje valjda ,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|