Svibanj 24, 2012, 03:15:05 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Anorthosis-Inter  (Posjeta: 1424 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
inter1908
Super clan

Profil WWW

« na: Studeni 01, 2008, 21:58:46 »

Evo treba što prije zaboravit Regginu glavno da smo uspjeli osvojit 3 boda i sad se treba posvetit Cipranima i još jednom teškom gostovanju.Ja bi tu odmorio sve ove bitne igra?e i igro sa drugom postavom pa makar da izvu?emo nerješeno.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Studeni 01, 2008, 22:47:33 »

Pozz za sve interovce...  I ja se slazem sa tobom imamo u nedjelju  utakmicu bitniju od  ove u ligi prvaka dovoljan nam je bod a ko zna mozda nam se omakne pa pobjedimo,Ovaj treba dat sansu drugim igracima u glavnom da nam odmara Ibra Viera Zaneti Cordoba itd U glavnom samo da ne izgubimo Pozz za sve interovce...
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Studeni 02, 2008, 11:16:26 »

Ibru odmorit svakako, mislim da treba odmorit sve koji su igrali puno, prije svih Zanetti i Maicon. Drugi su se dosta mijenjali pa nije bitno. Dakle, ova trojka ne smije igrati. Samo, tko ?e onda igrat desnog beka? Santon?
Evidentirano

Milano siamo noi!
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #3 na: Studeni 02, 2008, 11:48:39 »

ma nije bitno tko ?e igrat mislim da je najbitnije odmorit igra?e jer je sezona duga te mislim da i ako bude neriješeno nema veze mi smo sigurni u prolaz!!! Inter zastava
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #4 na: Studeni 02, 2008, 12:36:57 »

Ma ode su bitna 3 boda da potvridmo da smo 1. u skupini.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Studeni 02, 2008, 15:00:59 »

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=944204

Nova povreda igraca intera sad je rjec o Chivu nema ga oko  3 sedmice steta pa stvarno smo nesretni ajd makar ce sad valjda dobit priliku Samuel makar u seriji A onog Burdisa ne mogu ocima gledat on je igrac manje za nas....
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Studeni 02, 2008, 16:42:54 »

Sunday, 02 November 2008 13:28:31
[FOTO Sunday, 02 November 2008 13:28:31]

APPIANO GENTILE - José Mourinho has called up 21 players for Tuesday's Champions League Matchday 4 fixture at the GSP Stadium in Nicosia, Cyprus:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 44 Luca Tremolada, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 41 Mattia Destro, 45 Mario Balotelli.
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #7 na: Studeni 02, 2008, 17:24:48 »

a sta drugo nego pobjeda u ovoj tekmi.. pivo nadam se dobroj igri,da se nitko ne povrijedi,odmor ibri,zanettiu,cesaru,maiconu i priliku napadackom dvojcu "il jardinero-super mario"!!  forza inter...!!! Flag Flag Inter Flag
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #8 na: Studeni 02, 2008, 23:40:58 »

Vidjet ?emo kako ?e tekma rezultatski završit s obzrom da nam nije toliko bitna pobjeda.
Vjerojatno ?e bit promjena  u mom?adi. Nadam se da Mourinho pomalo uvi?a Å¡ta treba promijenit u ekipi da bi po?eli dobro igrat i pobje?ivat bez ve?ih problema mom?adi kao Å¡to je Anarthosis.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Studeni 03, 2008, 08:33:53 »

Opet nema Adriana medju pozvanima!
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Studeni 03, 2008, 12:59:53 »

Mozda gdje pije..... Grin Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #11 na: Studeni 03, 2008, 16:17:21 »

nadam se da više ne?e niti biti. Koliko godina ga trebamo ?ekati i trpjeti.
Evidentirano

Joža
Nosim Inter u srcu

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Studeni 03, 2008, 20:31:15 »

vjerujem da cemo dobit tekmu.FORZA INTER Inter zastava
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Studeni 03, 2008, 22:15:42 »

Jose Mourinho je pred utakmicu sa Anorthosisom izjavio nesto sto je odusevilo sve navijace pored ostalog:

"Cruz je vrlo dobar igrac i cast nam je imati takvog igraca u ekipi. Adriano, ukoliko zeli da igra onda to i moze, ove sedmice nije to pokazao. Mancini i Quaresma se polahko prilagodjavaju sto je vrlo bitno za ovu momcad."

Prica se da je Dunga razgovarao sa Joseom da dadne jos koju priliku Adrianu.

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
SAMO MOGU RECI DA JE SEZONA DUGA I DA NAM TREBA SVAKI IGRAC MOGUCI PA TAKO I ALKOHOLICAR ....
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #14 na: Studeni 04, 2008, 09:09:46 »

Grin Grin...ma uskoro ce Adriano opet zaigrati.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Studeni 04, 2008, 21:39:48 »

Ej jest me Burdiso iznervirao nemogu vam opisat bar mene pa kako nakav lik uopste zaigra za inter on je nasljednik ja mislim Greska Cordoba je sa stakom bolji od njega Nadam se da ce izac na poluvremenu ,A sto se tice igre dobri smo sam Burdiso sere nadam se da ce izac na poluvremenu a u januaru otic FORZA INTER..
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #16 na: Studeni 04, 2008, 21:41:08 »

pa šta je to ljudi? Ne gledam utakmicu ali 2 komada fasovati u polumremenu Huh?
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Studeni 04, 2008, 21:58:13 »

Burdiso pa sta da se prica o tom covjeku kriv za 2 gola veceras da mi je gdje blize definitivno bi fasovo a vako nemogu opisat svoj bjes prema njemu sam da sad ne izgubimo ,,,,
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Studeni 04, 2008, 22:22:46 »

ovaj rezultat mi se nikako ne svida,i stovise zabrinjava me
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #19 na: Studeni 04, 2008, 22:57:58 »

Kakve mi pojedince ( mislim na Burdisa i sli?ne) imamo još dobro stojimo na obje tablice !!
Ve?ina vas piše: "Proigrat ?emo", tako sam i ja mislio, ali zar 15-ak utakmica nije dovoljno da pokažeš da vrijediš ?!
Sve više sumnjam u veliki Inter ove godine.
Evidentirano
Interf@n
Super clan

« Odgovor #20 na: Studeni 04, 2008, 23:23:42 »

Možda i nisam toliko nezadovoljan današnjom tekmom, osim sa Burdissom koji je bio, najblaže re?eno kriminalan. A i Cambiasso mu može dat ruku kod drugog gola, isto veliki kiks.
Šta re? za Ibru, ugodno nas iznenadi kad ne o?ekujemo, daje golove petom, guzicom, ali kad treba zabit ?isti zicer, pretvori se u Petra Krpana. To je naš Ibra.
Ljudi treba hitno oja?at obranu i dovest playmakera ina?e ?e uskoro završit naš put u LP i na kraju ?emo jedva u prvenstvu završit na 4.mjestu i izborit LP slijede?e godine i bit ?emo sretni ko nova godina.Sramota.

Osobno se bojim utakmice u nedjelju.Ajme one kontre Udinesea... Shocked
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #21 na: Studeni 04, 2008, 23:28:42 »

ne boj se! Bit ?emo u nedjelju pravi kad je bitno. Wink
Evidentirano

nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #22 na: Studeni 04, 2008, 23:31:30 »

evo nas dragi burdisso se opet javia,nije mu puno tribalo,svako par utakmica eto njega...i drago mi je da ga je izvadia,kad trener vadi obrambenog igra?a u 60min onda znas da je bia dobar...
materazzi sjajan a gluperda katastrofalna...
quaresma je igra skroz dobro a mancini nevidljiv,mancini je izgubia formu,valjda mu triba vrimena...
ibra je falia dvi 100% sanse,odma u prvoj minuti i onda pred kraj...jbg
ostali su bili solidni,nije to lose bilo po meni,da je bia neko drugi umisto burdisa bila bi to glatka pobjeda

ovako doma triba dobit jos jednu tekmu i osigurat prvo misto
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Studeni 04, 2008, 23:44:09 »

sad sam gledao na bht izvjeÅ¡taj sa utakmice i zbilja nismo imali sre?e. ViÅ¡e nego sretna sva tri gola za doma?ine. Burdisso je stvarno zabrljao za 5 godina. ?ini mi se i da je ona lopta bila iza crte Å¡to je golman izvadio. No dobro, zbilja nesretno pa ne treba odmah pani?ariti, pogotovo Å¡to i nije toliko tragi?no. Pobjeda doma protiv Grka nam osigurava prolaz.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Studeni 04, 2008, 23:49:23 »

Mene viÅ¡e brine ova naÅ¡a neefikasnost na kladionici. Cheesy  9 utakmica smo se kladili i mizerna tri pogotka polu?ili, od ?ega interf@n ?ak dva! Zbilja nevjerojatno da ne možemo ubosti, gore nego Ibra zicere. Cheesy
« Zadnja izmjena: Studeni 04, 2008, 23:53:52 od fanatico » Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!