|
inter1908
|
 |
« na: Studeni 01, 2008, 21:58:46 » |
|
Evo treba što prije zaboravit Regginu glavno da smo uspjeli osvojit 3 boda i sad se treba posvetit Cipranima i još jednom teškom gostovanju.Ja bi tu odmorio sve ove bitne igra?e i igro sa drugom postavom pa makar da izvu?emo nerješeno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1 na: Studeni 01, 2008, 22:47:33 » |
|
Pozz za sve interovce... I ja se slazem sa tobom imamo u nedjelju utakmicu bitniju od ove u ligi prvaka dovoljan nam je bod a ko zna mozda nam se omakne pa pobjedimo,Ovaj treba dat sansu drugim igracima u glavnom da nam odmara Ibra Viera Zaneti Cordoba itd U glavnom samo da ne izgubimo Pozz za sve interovce...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 02, 2008, 11:16:26 » |
|
Ibru odmorit svakako, mislim da treba odmorit sve koji su igrali puno, prije svih Zanetti i Maicon. Drugi su se dosta mijenjali pa nije bitno. Dakle, ova trojka ne smije igrati. Samo, tko ?e onda igrat desnog beka? Santon?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #3 na: Studeni 02, 2008, 11:48:39 » |
|
ma nije bitno tko ?e igrat mislim da je najbitnije odmorit igra?e jer je sezona duga te mislim da i ako bude neriješeno nema veze mi smo sigurni u prolaz!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 02, 2008, 12:36:57 » |
|
Ma ode su bitna 3 boda da potvridmo da smo 1. u skupini.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 02, 2008, 15:00:59 » |
|
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=944204Nova povreda igraca intera sad je rjec o Chivu nema ga oko 3 sedmice steta pa stvarno smo nesretni ajd makar ce sad valjda dobit priliku Samuel makar u seriji A onog Burdisa ne mogu ocima gledat on je igrac manje za nas....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6 na: Studeni 02, 2008, 16:42:54 » |
|
Sunday, 02 November 2008 13:28:31 [FOTO Sunday, 02 November 2008 13:28:31]
APPIANO GENTILE - José Mourinho has called up 21 players for Tuesday's Champions League Matchday 4 fixture at the GSP Stadium in Nicosia, Cyprus:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 44 Luca Tremolada, 77 Ricardo Quaresma.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 41 Mattia Destro, 45 Mario Balotelli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #7 na: Studeni 02, 2008, 17:24:48 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #8 na: Studeni 02, 2008, 23:40:58 » |
|
Vidjet ?emo kako ?e tekma rezultatski završit s obzrom da nam nije toliko bitna pobjeda. Vjerojatno ?e bit promjena u mom?adi. Nadam se da Mourinho pomalo uvi?a šta treba promijenit u ekipi da bi po?eli dobro igrat i pobje?ivat bez ve?ih problema mom?adi kao što je Anarthosis.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #9 na: Studeni 03, 2008, 08:33:53 » |
|
Opet nema Adriana medju pozvanima!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #10 na: Studeni 03, 2008, 12:59:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #11 na: Studeni 03, 2008, 16:17:21 » |
|
nadam se da više ne?e niti biti. Koliko godina ga trebamo ?ekati i trpjeti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Joža
|
 |
« Odgovor #12 na: Studeni 03, 2008, 20:31:15 » |
|
vjerujem da cemo dobit tekmu.FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #13 na: Studeni 03, 2008, 22:15:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #14 na: Studeni 04, 2008, 09:09:46 » |
|
 ...ma uskoro ce Adriano opet zaigrati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #15 na: Studeni 04, 2008, 21:39:48 » |
|
Ej jest me Burdiso iznervirao nemogu vam opisat bar mene pa kako nakav lik uopste zaigra za inter on je nasljednik ja mislim Greska Cordoba je sa stakom bolji od njega Nadam se da ce izac na poluvremenu ,A sto se tice igre dobri smo sam Burdiso sere nadam se da ce izac na poluvremenu a u januaru otic FORZA INTER..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #16 na: Studeni 04, 2008, 21:41:08 » |
|
pa šta je to ljudi? Ne gledam utakmicu ali 2 komada fasovati u polumremenu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #17 na: Studeni 04, 2008, 21:58:13 » |
|
Burdiso pa sta da se prica o tom covjeku kriv za 2 gola veceras da mi je gdje blize definitivno bi fasovo a vako nemogu opisat svoj bjes prema njemu sam da sad ne izgubimo ,,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #18 na: Studeni 04, 2008, 22:22:46 » |
|
ovaj rezultat mi se nikako ne svida,i stovise zabrinjava me
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #19 na: Studeni 04, 2008, 22:57:58 » |
|
Kakve mi pojedince ( mislim na Burdisa i sli?ne) imamo još dobro stojimo na obje tablice !! Ve?ina vas piše: "Proigrat ?emo", tako sam i ja mislio, ali zar 15-ak utakmica nije dovoljno da pokažeš da vrijediš ?! Sve više sumnjam u veliki Inter ove godine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #20 na: Studeni 04, 2008, 23:23:42 » |
|
Možda i nisam toliko nezadovoljan današnjom tekmom, osim sa Burdissom koji je bio, najblaže re?eno kriminalan. A i Cambiasso mu može dat ruku kod drugog gola, isto veliki kiks. Šta re? za Ibru, ugodno nas iznenadi kad ne o?ekujemo, daje golove petom, guzicom, ali kad treba zabit ?isti zicer, pretvori se u Petra Krpana. To je naš Ibra. Ljudi treba hitno oja?at obranu i dovest playmakera ina?e ?e uskoro završit naš put u LP i na kraju ?emo jedva u prvenstvu završit na 4.mjestu i izborit LP slijede?e godine i bit ?emo sretni ko nova godina.Sramota. Osobno se bojim utakmice u nedjelju.Ajme one kontre Udinesea... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #21 na: Studeni 04, 2008, 23:28:42 » |
|
ne boj se! Bit ?emo u nedjelju pravi kad je bitno. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nikolagazo
|
 |
« Odgovor #22 na: Studeni 04, 2008, 23:31:30 » |
|
evo nas dragi burdisso se opet javia,nije mu puno tribalo,svako par utakmica eto njega...i drago mi je da ga je izvadia,kad trener vadi obrambenog igra?a u 60min onda znas da je bia dobar... materazzi sjajan a gluperda katastrofalna... quaresma je igra skroz dobro a mancini nevidljiv,mancini je izgubia formu,valjda mu triba vrimena... ibra je falia dvi 100% sanse,odma u prvoj minuti i onda pred kraj...jbg ostali su bili solidni,nije to lose bilo po meni,da je bia neko drugi umisto burdisa bila bi to glatka pobjeda
ovako doma triba dobit jos jednu tekmu i osigurat prvo misto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #23 na: Studeni 04, 2008, 23:44:09 » |
|
sad sam gledao na bht izvještaj sa utakmice i zbilja nismo imali sre?e. Više nego sretna sva tri gola za doma?ine. Burdisso je stvarno zabrljao za 5 godina. ?ini mi se i da je ona lopta bila iza crte što je golman izvadio. No dobro, zbilja nesretno pa ne treba odmah pani?ariti, pogotovo što i nije toliko tragi?no. Pobjeda doma protiv Grka nam osigurava prolaz.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|