Svibanj 24, 2012, 03:13:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Esteban Cambiasso  (Posjeta: 3502 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #75 na: Kolovoz 18, 2009, 01:36:17 »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/08/17/1445311/inters-esteban-cambiasso-faces-a-long-absence-after-knee
Po ovome opasno nadam se da bude laz ...steta stvarno Sretno kralju sve nas iznenadi pa se vrati ...
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #76 na: Kolovoz 18, 2009, 08:11:57 »

ma vratit ?e se on vrlo brzo borac je to i ne?e mu dugo tribat nadam se Inter zastava
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #77 na: Kolovoz 18, 2009, 09:32:31 »

nedo bog da oporovak potraje 8 mjeseci treba nam
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #78 na: Kolovoz 18, 2009, 16:46:14 »

...sretan rodjendan el cuchu.... Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #79 na: Kolovoz 28, 2009, 13:41:25 »

Baš sam razmišljao nešto ju?er i doku?ih koliko zapravo ovaj ?ovjek fali Interu.

Trenutno bi se recimo izostanak jednog Cesara jedino mogu s ovim usporediti, a recimo prošle sezone Ibrahimovi?.

Cesar je golman, zaklju?ak je jasan. Cambiasso je naš najbitniji igra? i igra? kojeg je najteže nadomjestiti. I to ?emo vidjeti ve? u derbiju s Milanom. Ronaldinho bi sanjao Cambiassa sigurno...

Mislim, nije da se pribojavam te brazilske zubate mazge, jer je kršina od igra?a, ali lopta je ?esto kod njega pa su samim time i šanse da nešto napravi ve?e. A da Cambiasso igra, Ronaldinhu ne bi ginula zamjena u 60 minuti jer se ne bi vidio.

Realno, Inter može nadomjestiti i Maicona, i stopere i napada?e, ali Cambiasso je nenadomjestiv.

Viera je nogometna legenda, ali u ozbiljnoj utakmici može odigrati 45 minuta u vrh glave. Motta nije Cambiasso, niti ima približne kvalitete u fazi obrani, niti je u stanju pokrivati i stizati u mjeri kao El Chuchu, a uz to je u Inter doveden kao veznjak s druk?ijim karakteristikama nego Cambiasso. Dakle, on nije predvi?ena zamjena za Argentinca, nego ?ovjek koji bi svejedno igrao u prvih 11 i da je Esteban zdrav.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 28, 2009, 14:18:33 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #80 na: Kolovoz 28, 2009, 16:20:25 »

a kad bi na njegovu poziciju dosao zanetti a na lijevog beka santon...ipak je igrao na toj poziciji cijelu proslu sezonu,a mislim da bi zanetti mogao pokrivat ronaldinha
Evidentirano

p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #81 na: Kolovoz 28, 2009, 16:28:46 »

a kad bi na njegovu poziciju dosao zanetti a na lijevog beka santon...ipak je igrao na toj poziciji cijelu proslu sezonu,a mislim da bi zanetti mogao pokrivat ronaldinha

Nije baš kao Cambiasso, ali slažem se da bi ga Zanetti mogao bez problema ?uvati. Ja bi njega isto stavio an zadnjeg veznog...
Evidentirano

Io sono Interista
goca_flash
Super clan

« Odgovor #82 na: Kolovoz 28, 2009, 16:30:17 »

ma cambiasso i prosle il predprosle sezone nisam sad siguran je bio nesto kratko na pocetku povrijedjen i mi smo izgledali izgubljeno u svakoj utakmici!!! jednostavno on je jedan od tri najbolja igraca na svijetu u oduzimanju lopte a zna odlicno igrat prema naprijed!!! pa sam je mourinho rekao prosle sezone da mi je bar 4 cambiasssa u ekipi!!!
bez njega protiv milana su nam se sanse smanjile ..... al nadam se da ce mourinho takticki da nadmudri leonarda
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #83 na: Listopad 31, 2009, 17:05:35 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVyAZAZAyYzwGnXMF&tmpl=coranto_sp2010_news
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #84 na: Listopad 31, 2009, 17:09:30 »

to bi mu bilo i pametnije da zove njega a ne verona
ccc
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #85 na: Studeni 02, 2009, 12:37:30 »

100 x je Cambiaso korisniji igrac od onog sminkera verona ...kad sam cuo da je dobio vaspitnu jednom od adriana bio sam hapy  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #86 na: Studeni 02, 2009, 12:47:44 »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/11/02/1598484/inters-esteban-cambiasso-eyeing-captains-armband
Inter's Esteban Cambiasso Eyeing Captain's Armband
Istinski interovac  sjecam se te 2004 kad je dosao u INTER nikad necu zaboraviti mislio sam da ce biti samo jos jedan u nizu vezni igraca koji ce biti sezonu dvije i otici no pogresio sam Dobili smo covjeka koji je zasluzan za mnogo trofeja interu Dobili smo istinskog vodju (kad zaneti ode AKO ODE  ) Covjeka gdje neko nece nogu stavit on stavi glavu postao mi veoma drag on kad je u prvi 11 osjecam se nekako sigurnim Stvarno hvala velika realu na ovom dragulju I jednog dana ces biti kapiten ..Sjecam se  i njegovog gola djubrejuventusu koji je posvetio svojoj kcerki taj dan se mala rodila 28 novembra   Mnogo je rjeci hvale za ovoga covjeka Mozda po stazu cordoba je zasluzio ali NE Cambiaso je to ima u sebi ....FORZA CAMBIASO FORZA INTER
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #87 na: Studeni 02, 2009, 15:44:03 »

cordoba ne?e igrati u prvoj više tako da je realno da cambi uzme traku
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #88 na: Studeni 22, 2009, 08:27:19 »

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=34348&Ln=Ro ....Koja hladnokrvnost naÅ¡eg  killera  Estebana, :valovi: kao Å¡to reporter kaže"That is world class  finish from Argentine"  , a i assist Il Principea desnim vanjskom felÅ¡om za ?istu desetku  bow down bow down bow down
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #89 na: Studeni 23, 2009, 19:51:15 »

Prekrasan pogodak Cuchua!
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #90 na: Studeni 28, 2009, 06:06:45 »

Cini mi se da je Cambiasso jako pao ove sezone. Ne znam jeli to zbog ozljede, ali par puta je bio najgori na terenu sto nije njemu svojstveno?.
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #91 na: Studeni 28, 2009, 09:06:07 »

Da, dva puta ga je Mou mjenjao na poluvremenu.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #92 na: Studeni 28, 2009, 11:21:58 »

Cini mi se da je Cambiasso jako pao ove sezone. Ne znam jeli to zbog ozljede, ali par puta je bio najgori na terenu sto nije njemu svojstveno?.
los je nadajmo se da ce nadoci isto kao da nema snage izgleda ..
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #93 na: Prosinac 06, 2009, 00:02:52 »

Jel tko primjetio da Cambiaso nije vise onaj stari !!
nesto se cudno desava sa covjekom mislim da nije ne dao bog bolestan izgleda nemocno isto kodam nema zraka mozda da Moratti pomasti dzep  Cheesy Cheesy
sala naravno Stvarno covjek je u nekoj gabuli nadam se da ce biti onaj stari ....
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #94 na: Prosinac 06, 2009, 00:14:37 »

Jel tko primjetio da Cambiaso nije vise onaj stari !!
nesto se cudno desava sa covjekom mislim da nije ne dao bog bolestan izgleda nemocno isto kodam nema zraka mozda da Moratti pomasti dzep  Cheesy Cheesy
sala naravno Stvarno covjek je u nekoj gabuli nadam se da ce biti onaj stari ....

Ima 29 godina i 3 mjeseca i S T A R je, :Smiley nemoj me i ti Adnane zajebavat,...danas kakav je takav je ,bio najbolji u ne?emu Å¡to bi se trebao zvat V E Z N I red,koji je zapravo B E Z V E Z N I red,a ona konjina Bang Å¡to ima 11 milja,il koliko ve?  EURA pla?e vadi njega i stavlja metilja s brojem 30,ostavlja Mottu ....Mottu ro?aci,pa taj je gori i od meli?a&diegi?a zajedno :Smiley
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #95 na: Prosinac 06, 2009, 01:03:26 »

Nisam druze mmislo da se uvrjedis mislo sam njegove igre kakv je bio prije !!
Bitna je on karika za INTER to je buduci kapiten danas je bio dobar ali nemoze sam ...pozz
Motta je podbacio slazem se u potpunosti a bio je zagrijan za onu funtu da se porokaju ...
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #96 na: Prosinac 06, 2009, 01:19:36 »

Nisam druze mmislo da se uvrjedis mislo sam njegove igre kakv je bio prije !!
Bitna je on karika za INTER to je buduci kapiten danas je bio dobar ali nemoze sam ...pozz
Motta je podbacio slazem se u potpunosti a bio je zagrijan za onu funtu da se porokaju ...

Ma  Å¡ta bi se ljutio,  Cheesy al jedino po ?emu je Motta ve?eras primje?en,složit ?u se ,to  je taj fajt s bufon?i?emmuflon?i?em
a za Estebana ,složit ?u se da je u malom padu forme ,al razlog je i to ,kad osvoji loptu ,nema je kome distribuirat dalje ,jer taj ofenzivni dio naše veze je N E V I D L J I V
« Zadnja izmjena: Prosinac 06, 2009, 01:22:31 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #97 na: Prosinac 06, 2009, 02:36:55 »

mislim da je adnan mislio po "stari" kao "stari" dani kada je rasturao a ne na godine
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #98 na: Sijeanj 29, 2010, 19:12:36 »

Nakon što je u nekoliko navrata kraj Pirla u nedjeljnom derbiju ispao smiješan, ju?er ga je Diego kog prvog gola Juventusa izbacio u jednom koraku(iako je za gol direktno kriv Toldo, ali ipak je izgledao previše nemo?no Cambiasso kod te situacije...). Tako ga je isto i Pirlo prolazio.

Užasno mi je teško što ovo pišem pošto mi je Cambiasso ono u top tri igra?a Intera koje simpatiziram, ali moramo biti realni da je ?ovjek dosta pao u formi ove sezone. Imao je barem tri ozljede, od kojih jednu i težu te se ja nadam da se on vra?a u staru formu u skoro vrijeme, evo taman za Chelsea.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #99 na: Sijeanj 29, 2010, 23:35:12 »

nazalost to je istina...tesko mi pada kad ga gledam na terenu a da to nije onaj stari cambiasso.
nadam se isto kao i ti da je to samo privremeno i da ce se vratiti u formu i biti spreman za chelsea
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!