Svibanj 24, 2012, 03:12:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Reggina - Inter  (Posjeta: 1053 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #25 na: Studeni 01, 2008, 21:22:04 »

kako osciliramo u igri to je strasnoo ako mislimo osvojiti sve sta se moze ovakvom igrom nikada necemo...prvenstvo se dobija na malim utakmicama a mi na njima gubimo bodove bezveze  inter wake up!  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #26 na: Studeni 01, 2008, 21:54:09 »

Samo ?u re?i,dobro smo prošli i ne?e se pamtit za stalno kako smo igrali nego ova najviše potrebna 3 boda.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #27 na: Studeni 02, 2008, 11:13:00 »

Ja sam sino? pogledao samo highlightse utakmice i ?ini mi se da smo imali dosta prilika, a da njima nismo dopustili puno. Julio Cesar je apsolutno trebao biti na lopti kod njihovog izjedna?enja. Glavno da imamo tri boda u džepu!!
A jeste vidjeli glupog gradona?elnika Reggio Calabrije. Mourinho sreo nekog momka invalida poslije utakmice u svla?ionici i poklonio mu svoj križ, a gradona?elnik mislio da mu je dao nov?anicu od Eura i poludio kako mali nije prosjak, da ga ne omalovažava. Skoro došlo do fizi?kog obra?una u svla?ionici radi krive pretpostavke! Inter zastava
Evidentirano

Milano siamo noi!
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #28 na: Studeni 02, 2008, 11:46:40 »

bravo ekipa tri boda i vra?anje samopouzdanja. Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #29 na: Studeni 02, 2008, 14:28:57 »

mi svi ocito mislimo da se prvenstvo dobiva na malim utakmicama, a svi te male utakmice maksimalno podcijenjujemo, potpisujemo tri boda vec u petak..gledao sam samo drugo poluvrijeme,ocito je vecini opet quaresma bio "krivac" zbog neuspjesnog driblinga..al odite malo provjerite ocjene, ja se slazem s ostatkom svijeta da je quaresma bio medu boljima.ponavljam, to je samo moje misljenje.imali smo puno prilika, steta bi bilo da nismo pobijedili, svaka cast naravno i reggini
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #30 na: Studeni 03, 2008, 08:47:02 »

Mene najvise smeta sto Milan s ne bas dobrom igrom vodi na tablici. Iz pobjede u pobjedu im raste samopouzdanje, a to je opasno. Samo cekam kad ce vise kiksat. BTW, jucer je lik na OBN-u za vrijeme Lazio - Catania rekao da u nedjelju u 15:00 prenose Inter - Udinese.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #31 na: Studeni 03, 2008, 12:57:01 »

Ruku na srce a i mi ne igramo nesto pretjerano ljepo zato trebamo se potrudit uozbiljit ako zelimo titulu do sad smo se sprdali  idemo inter,,, Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!