Svibanj 24, 2012, 03:11:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Fiorentina - Inter  (Posjeta: 2447 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #50 na: Listopad 29, 2008, 21:50:18 »

Sa ovakom igrom ne mozemo se nadat ni Kup uefa al ima jos 40 minuta valjda se sta promjeni ,,,SRETNO i POMOLIMO SE SVI VECERAS ZA 3 BODA TREBA NAM..
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #51 na: Listopad 29, 2008, 22:27:43 »

?uo sam da mom?ad Intera dolazi na prolje?e u goste u Slavoniju. Gostovati ?e na olimpijadi starih sportova, polovica ?e potezati uže, a ostala polovica ?e igrati: kandžijanje, klis i kamena sa ramena, jer za drugo i nisu !!!!
Sve se bojim Udinesea i Napolia da nas ne namažu, jer u ovom trenutku Di Natale, Floro Flores, Quagliarella i D' Agostino puno više daju od naših zvjezdica
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #52 na: Listopad 29, 2008, 22:31:27 »

I tu bi mi Javier bili zadnji ne brini nisu ni za to hehehhehe  Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #53 na: Listopad 29, 2008, 22:44:16 »

ma 0-0 u Firenzi uopce nije loš rezultat ali kad pogledaš tablicu i vidimo da nas je milan prestiga onda nesto ne valja a oni su kao bili u kurcu,bar na pocetku...
ali u vrhu smo i onih 4 komada romi mi daje vjeru da smo najjaci i dalje...i udine i napoli ce past s vremenom ali nevalja ako se ovi papci zalete,onda ce bit gadno,borba do kraja

Evidentirano
Interf@n
Super clan

« Odgovor #54 na: Listopad 29, 2008, 22:56:58 »

Nema igre, nema ko povezat vezni red, stat na loptu.
Loše, jako loše, razo?aran sam.
Å ta ?e Mou sad, koga ?e sad izostavit za subotnju tekmu, trebalo bi svih kako igraju!
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #55 na: Listopad 29, 2008, 23:06:10 »

Nema igre, nema ko povezat vezni red, stat na loptu.
Loše, jako loše, razo?aran sam.
Å ta ?e Mou sad, koga ?e sad izostavit za subotnju tekmu, trebalo bi svih kako igraju!

Ovo si dobro prijatelju rekao Ne brinite se Alkoholicar se vraca u subotu!!!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #56 na: Listopad 29, 2008, 23:09:55 »

Taman posla! nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #57 na: Listopad 29, 2008, 23:14:19 »

ajde barem mi je Modri? malo popravio no? -arsenal -Totenhem 4-4 kakva tekma...

Luka u 93 min kod 4-3 puca poga?a stativu nailazi igra? i 4-4 strava...
poslije intera ovo je neka druga igra... koda neigraju istu igru...

Ibra produžio za 12 mil.€  :valovi:
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #58 na: Listopad 29, 2008, 23:21:30 »

ajde barem mi je Modri? malo popravio no? -arsenal -Totenhem 4-4 kakva tekma...

Luka u 93 min kod 4-3 puca poga?a stativu nailazi igra? i 4-4 strava...
poslije intera ovo je neka druga igra... koda neigraju istu igru...

Ibra produžio za 12 mil.€  :valovi:
Gledao sam, strava tekma, a Modri? na kraju maestralan.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #59 na: Listopad 29, 2008, 23:35:26 »

a hebiga odma smo sko?ili kad je milan ispred nas Grin. No nema veze tablica vara Grin
.Ja sam super zadovoljan brojem osvojenih bodova,igrom baš i ne. Nemojte zaboravit da smo do sada igrali s milanom,romom,fiorentinom i samporiom u gostima.Dok su bilanovci od težih suparnika igrali samo s nama i laziem kao doma?ini.
Ponavljam s brojem bodova možemo bit super zadovoljni,ali igrom nikakako. Inter zastava
Evidentirano
Interf@n
Super clan

« Odgovor #60 na: Listopad 30, 2008, 00:04:52 »

?itam na inter.it da je Mourinho zadovoljan s današnjom utakmicom, i da ne može ništa svojim igra?ima prigovoriti, bla bla...
Mourinho, Mourinho, koju si ti utakmicu gledao?!?
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #61 na: Listopad 30, 2008, 06:28:01 »

interf@n ima ve? drugi pogodak na kladionici. ?estitam i želim mu i da pogodi za subotu sa svojim 0-1. Pobjeda nam je više nego potrebna.
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #62 na: Listopad 30, 2008, 08:10:59 »

NISAM GLEDAO UTAKMICU ALI SE NADAM DA NAS JE MALA KRIZA POSTIZANJA POGODAKA PROÅ LA I DA ?EBIT BOLJE NA SLJEDE?OJ UTAKMICI Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Interf@n
Super clan

« Odgovor #63 na: Listopad 30, 2008, 09:19:31 »

interf@n ima ve? drugi pogodak na kladionici. ?estitam i želim mu i da pogodi za subotu sa svojim 0-1. Pobjeda nam je više nego potrebna.
To sam ju?er kad je završila tekma skužio da sam pogodio rezultat. Ali vjeruj mi, više bi volio da nisam...
Idemo kona?no po pobjedu!  Inter zastava
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #64 na: Listopad 30, 2008, 10:29:01 »

Gledao sam ja sino?, a bolje da nisam. Zadnjih 15 min. sam se borio sa snom. Loše do jaja.
Ovo što ?u sad re? sam ve? rekao nekoliko puta, a ponovit ?u još stotinu ako treba: 4-3-3 nas ne?e nikamo odvesti. Nema Mourinho igra?e za takav sustav. Proseremo se protiv ama baš svake ekipe koja pametno odigra u sredini, pa je tako bilo i sino?.
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #65 na: Listopad 30, 2008, 12:49:59 »

Loše,loše...bila su nam potrebna ta 3 boda,u zadnjih dvije utakmiuce zaabili smo vise ni manje nego 0 golova...katastrofa,morat ce Murinho neke mjere poduzeti,igraci se moraju uigrati,inace ce biti tesko osvojiti scudetto.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #66 na: Listopad 30, 2008, 14:44:03 »

Gledao sam ja sino?, a bolje da nisam. Zadnjih 15 min. sam se borio sa snom. Loše do jaja.
Ovo što ?u sad re? sam ve? rekao nekoliko puta, a ponovit ?u još stotinu ako treba: 4-3-3 nas ne?e nikamo odvesti. Nema Mourinho igra?e za takav sustav. Proseremo se protiv ama baš svake ekipe koja pametno odigra u sredini, pa je tako bilo i sino?.

ja sam od kad je došao mourinho govorio da trebamo igrati 4-4-2,a da u ligi prvaka igramo 4-3-3. U italiji prolazi 4-4-2 ili milanovih(rominih) 4-5-1.Sve drugo ne prolazi Undecided
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #67 na: Listopad 30, 2008, 14:47:39 »

bojim se da imate pravo de?ki.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #68 na: Listopad 30, 2008, 16:32:20 »

nemam komentara na utakmicu, pa šta je ovo bilan je ispred nas!!!!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #69 na: Listopad 30, 2008, 17:02:26 »

e to je opasno i nismo nikako smjeli dozvoliti.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #70 na: Listopad 30, 2008, 18:15:19 »

Desava se ono sto mi ne volimo al opet ima nade za to Milan nije igrao nijednu tezu tekmu a Napoli i Udinese ce opast a mislim da nemamo vise prava na kiks protiv manjih ekipa kao sto je bila Genoa a Fiorentina se moze oprostit ,,,
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #71 na: Listopad 30, 2008, 18:21:08 »

Da, Adnane, ali moraÅ¡ uzeti u obzir i psihu. Nije bitno Å¡to Milan joÅ¡ nije igrao sa težim protivnicima, oni ovim pobjedama grade samopouzdanje koje je nama malo poljuljano. Ali mene vam je najviÅ¡e strah Berlusconija, on je premijer, može Å¡to ho?e, pa tako i Milana gurat. Zar Milan nije zadnji Scudetto osvojio 2004., kada je on bio vode?a li?nost države?!  Inter zastava
Evidentirano

Milano siamo noi!
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #72 na: Listopad 30, 2008, 19:15:50 »

u najavi tekme,reka san da bi bod bija dobar protiv "viola",ali kad sam zasna da im ne igra mutu-gila,srmatra sam da bi sve osim nase pobjede bija neuspjeh... Thumb down  nakon svega ,moram istaknut da sam sa bodom prezadovoljan,jer je igra bila ispod svakog kriterija...ne znam je li to nekakva kriza,los dan,ali rezultat nas "ide",dok sa igrom ne mozemo biti nimalo zadovoljni...osciliramo po sustavu "toplo-hladno",sataremo romu, a kasnije se mucimo protiv losijih protivnika..to jos nije za "uzbunu upalit" Wall smack,ipak je tek pocetak..ali,milan je uvatija konce,i moramo se koncentrirat ,jer ce kasnije biti kasno... igra ce doci na svoje,kao i golovi,koje  bi tribali cesce postizat....forza inter... Flag Flag Flag Inter

Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #73 na: Listopad 30, 2008, 20:26:57 »

Nadam se da više nikada ne?u vidjeti Inter sa onakvom igrom,ali još je to maleni zaostatak sveukupno i trebamo se sad opametit i dobivat ove male utakmice i nikako negubit bodove tu zapo?evši od Reggine.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #74 na: Listopad 31, 2008, 14:30:40 »

Daleko je ovo bilo od male utakmice. Bod s ovoga gostovanja je, što se ti?e bodova kao takvih, ipak pozitivan rezultat, me?utim ono što mene brine je igra koje nije bilo. Pa nemože se igrat isklju?ivo na kontre i polukontre. Treba protivnika (i onda kad isti nije orjentiran samo na obranu) znat stisnut, sakrit loptu u sredini, bit gospodar centra igrališta. E to ovaj "4-3-3" Inter nije i to nam polako dolazi na naplatu.
Evidentirano

Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!