|
Adnan
|
 |
« Odgovor #50 na: Listopad 29, 2008, 21:50:18 » |
|
Sa ovakom igrom ne mozemo se nadat ni Kup uefa al ima jos 40 minuta valjda se sta promjeni ,,,SRETNO i POMOLIMO SE SVI VECERAS ZA 3 BODA TREBA NAM..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #51 na: Listopad 29, 2008, 22:27:43 » |
|
?uo sam da mom?ad Intera dolazi na prolje?e u goste u Slavoniju. Gostovati ?e na olimpijadi starih sportova, polovica ?e potezati uže, a ostala polovica ?e igrati: kandžijanje, klis i kamena sa ramena, jer za drugo i nisu !!!! Sve se bojim Udinesea i Napolia da nas ne namažu, jer u ovom trenutku Di Natale, Floro Flores, Quagliarella i D' Agostino puno više daju od naših zvjezdica
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #52 na: Listopad 29, 2008, 22:31:27 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nikolagazo
|
 |
« Odgovor #53 na: Listopad 29, 2008, 22:44:16 » |
|
ma 0-0 u Firenzi uopce nije loš rezultat ali kad pogledaš tablicu i vidimo da nas je milan prestiga onda nesto ne valja a oni su kao bili u kurcu,bar na pocetku... ali u vrhu smo i onih 4 komada romi mi daje vjeru da smo najjaci i dalje...i udine i napoli ce past s vremenom ali nevalja ako se ovi papci zalete,onda ce bit gadno,borba do kraja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #54 na: Listopad 29, 2008, 22:56:58 » |
|
Nema igre, nema ko povezat vezni red, stat na loptu. Loše, jako loše, razo?aran sam. Šta ?e Mou sad, koga ?e sad izostavit za subotnju tekmu, trebalo bi svih kako igraju!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #55 na: Listopad 29, 2008, 23:06:10 » |
|
Nema igre, nema ko povezat vezni red, stat na loptu. Loše, jako loše, razo?aran sam. Šta ?e Mou sad, koga ?e sad izostavit za subotnju tekmu, trebalo bi svih kako igraju!
Ovo si dobro prijatelju rekao Ne brinite se Alkoholicar se vraca u subotu!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #56 na: Listopad 29, 2008, 23:09:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #57 na: Listopad 29, 2008, 23:14:19 » |
|
ajde barem mi je Modri? malo popravio no? -arsenal -Totenhem 4-4 kakva tekma...
Luka u 93 min kod 4-3 puca poga?a stativu nailazi igra? i 4-4 strava... poslije intera ovo je neka druga igra... koda neigraju istu igru...
Ibra produžio za 12 mil.€ :valovi:
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #58 na: Listopad 29, 2008, 23:21:30 » |
|
ajde barem mi je Modri? malo popravio no? -arsenal -Totenhem 4-4 kakva tekma...
Luka u 93 min kod 4-3 puca poga?a stativu nailazi igra? i 4-4 strava... poslije intera ovo je neka druga igra... koda neigraju istu igru...
Ibra produžio za 12 mil.€ :valovi:
Gledao sam, strava tekma, a Modri? na kraju maestralan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #59 na: Listopad 29, 2008, 23:35:26 » |
|
a hebiga odma smo sko?ili kad je milan ispred nas  . No nema veze tablica vara .Ja sam super zadovoljan brojem osvojenih bodova,igrom baš i ne. Nemojte zaboravit da smo do sada igrali s milanom,romom,fiorentinom i samporiom u gostima.Dok su bilanovci od težih suparnika igrali samo s nama i laziem kao doma?ini.Ponavljam s brojem bodova možemo bit super zadovoljni,ali igrom nikakako. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #60 na: Listopad 30, 2008, 00:04:52 » |
|
?itam na inter.it da je Mourinho zadovoljan s današnjom utakmicom, i da ne može ništa svojim igra?ima prigovoriti, bla bla... Mourinho, Mourinho, koju si ti utakmicu gledao?!?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #61 na: Listopad 30, 2008, 06:28:01 » |
|
interf@n ima ve? drugi pogodak na kladionici. ?estitam i želim mu i da pogodi za subotu sa svojim 0-1. Pobjeda nam je više nego potrebna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #62 na: Listopad 30, 2008, 08:10:59 » |
|
NISAM GLEDAO UTAKMICU ALI SE NADAM DA NAS JE MALA KRIZA POSTIZANJA POGODAKA PROÅ LA I DA ?EBIT BOLJE NA SLJEDE?OJ UTAKMICI 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #63 na: Listopad 30, 2008, 09:19:31 » |
|
interf@n ima ve? drugi pogodak na kladionici. ?estitam i želim mu i da pogodi za subotu sa svojim 0-1. Pobjeda nam je više nego potrebna.
To sam ju?er kad je završila tekma skužio da sam pogodio rezultat. Ali vjeruj mi, više bi volio da nisam... Idemo kona?no po pobjedu! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #64 na: Listopad 30, 2008, 10:29:01 » |
|
Gledao sam ja sino?, a bolje da nisam. Zadnjih 15 min. sam se borio sa snom. Loše do jaja. Ovo što ?u sad re? sam ve? rekao nekoliko puta, a ponovit ?u još stotinu ako treba: 4-3-3 nas ne?e nikamo odvesti. Nema Mourinho igra?e za takav sustav. Proseremo se protiv ama baš svake ekipe koja pametno odigra u sredini, pa je tako bilo i sino?.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #65 na: Listopad 30, 2008, 12:49:59 » |
|
Loše,loše...bila su nam potrebna ta 3 boda,u zadnjih dvije utakmiuce zaabili smo vise ni manje nego 0 golova...katastrofa,morat ce Murinho neke mjere poduzeti,igraci se moraju uigrati,inace ce biti tesko osvojiti scudetto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #66 na: Listopad 30, 2008, 14:44:03 » |
|
Gledao sam ja sino?, a bolje da nisam. Zadnjih 15 min. sam se borio sa snom. Loše do jaja. Ovo što ?u sad re? sam ve? rekao nekoliko puta, a ponovit ?u još stotinu ako treba: 4-3-3 nas ne?e nikamo odvesti. Nema Mourinho igra?e za takav sustav. Proseremo se protiv ama baš svake ekipe koja pametno odigra u sredini, pa je tako bilo i sino?.
ja sam od kad je došao mourinho govorio da trebamo igrati 4-4-2,a da u ligi prvaka igramo 4-3-3. U italiji prolazi 4-4-2 ili milanovih(rominih) 4-5-1.Sve drugo ne prolazi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #67 na: Listopad 30, 2008, 14:47:39 » |
|
bojim se da imate pravo de?ki.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #68 na: Listopad 30, 2008, 16:32:20 » |
|
nemam komentara na utakmicu, pa šta je ovo bilan je ispred nas!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #69 na: Listopad 30, 2008, 17:02:26 » |
|
e to je opasno i nismo nikako smjeli dozvoliti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #70 na: Listopad 30, 2008, 18:15:19 » |
|
Desava se ono sto mi ne volimo al opet ima nade za to Milan nije igrao nijednu tezu tekmu a Napoli i Udinese ce opast a mislim da nemamo vise prava na kiks protiv manjih ekipa kao sto je bila Genoa a Fiorentina se moze oprostit ,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #71 na: Listopad 30, 2008, 18:21:08 » |
|
Da, Adnane, ali moraš uzeti u obzir i psihu. Nije bitno što Milan još nije igrao sa težim protivnicima, oni ovim pobjedama grade samopouzdanje koje je nama malo poljuljano. Ali mene vam je najviše strah Berlusconija, on je premijer, može što ho?e, pa tako i Milana gurat. Zar Milan nije zadnji Scudetto osvojio 2004., kada je on bio vode?a li?nost države?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #72 na: Listopad 30, 2008, 19:15:50 » |
|
u najavi tekme,reka san da bi bod bija dobar protiv "viola",ali kad sam zasna da im ne igra mutu-gila,srmatra sam da bi sve osim nase pobjede bija neuspjeh...  nakon svega ,moram istaknut da sam sa bodom prezadovoljan,jer je igra bila ispod svakog kriterija...ne znam je li to nekakva kriza,los dan,ali rezultat nas "ide",dok sa igrom ne mozemo biti nimalo zadovoljni...osciliramo po sustavu "toplo-hladno",sataremo romu, a kasnije se mucimo protiv losijih protivnika..to jos nije za "uzbunu upalit"  ,ipak je tek pocetak..ali,milan je uvatija konce,i moramo se koncentrirat ,jer ce kasnije biti kasno... igra ce doci na svoje,kao i golovi,koje bi tribali cesce postizat....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #73 na: Listopad 30, 2008, 20:26:57 » |
|
Nadam se da više nikada ne?u vidjeti Inter sa onakvom igrom,ali još je to maleni zaostatak sveukupno i trebamo se sad opametit i dobivat ove male utakmice i nikako negubit bodove tu zapo?evši od Reggine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #74 na: Listopad 31, 2008, 14:30:40 » |
|
Daleko je ovo bilo od male utakmice. Bod s ovoga gostovanja je, što se ti?e bodova kao takvih, ipak pozitivan rezultat, me?utim ono što mene brine je igra koje nije bilo. Pa nemože se igrat isklju?ivo na kontre i polukontre. Treba protivnika (i onda kad isti nije orjentiran samo na obranu) znat stisnut, sakrit loptu u sredini, bit gospodar centra igrališta. E to ovaj "4-3-3" Inter nije i to nam polako dolazi na naplatu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|