|
fanatico
|
 |
« na: Listopad 26, 2008, 20:09:10 » |
|
Propustili smo ve?eras uzeti tri boda i sad se moramo vaditi u drebiju u Firenzi, ali šta je tu je, na muci se poznaju junaci. Treba nam pobjeda da zadržimo vrh (ne ra?unam na Udinese i Napoli dugoro?no) i ne dozvolimo susjedima da nas preteknu i dobiju psihološku prednost. Vrijem je za nnjih 2-3 da presele na tribine i to ?e Mou sigurno i napraviti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #1 na: Listopad 26, 2008, 20:19:03 » |
|
Vrijeme za 3 boda,samo 1 smo ispred Milana,teska utakmica,ali 3 boda moraju biti nasa,FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #2 na: Listopad 26, 2008, 20:25:06 » |
|
Ma budemo li igrali ko danas nemam se šta nadat protiv Fiorentine jer oni nisu ekipa da neznaju iskoristit prilike kao Genoa tako da to Mourinho treba dobro spremit za iducu utakmicu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Listopad 26, 2008, 20:36:06 » |
|
Ne znam bit ce veoma tesko a ipak mislim da ce biti neki promjena bit ce nekog govoa vjerovatno za pojedine igrace jer da nam bude spreman cambiaso ili Viera mnogo fale pogotov Cambiaso ipak da bi se smirilo sve to morat cemo otici u Firenzu po 3 boda >>>FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #4 na: Listopad 26, 2008, 20:38:51 » |
|
nekako po meni ljepše i bolje igramo u gostima tako da potpisujem sigurnu pobjedu jer nije to ta Fiorentina koju svi misle da je...
ali s nama se nikada nezna, ja bih probao mijenjati , mi ili pobje?ujemo ili sami sebi oduzmemo bodove ,protivnici smo sami sebi...
ina?e ne gledam druge tekme ali sada idem vidjeti šta fiorentina igra...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Listopad 26, 2008, 21:11:53 » |
|
Dobar text A mene poceo OBN nervirat sa ovim svojim souom dzaba se ciganisu cudi me sto ne prenose Palermo Fiorentina al sta ces valjda budu prenosili u srjedu tj nas silu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #6 na: Listopad 26, 2008, 21:18:56 » |
|
ako šta doznam o prijenosu odmah javljam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Listopad 26, 2008, 21:20:30 » |
|
OBN prenosi sigurno, to su najavili još prošle nedjelje u toku prijenosa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Listopad 26, 2008, 23:31:17 » |
|
Aha hvala OK jer da nam Adis i Sasa budu sretni heheheehhe zapravo nema ko drgi ni vodit tekmu ali su legende za smijat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #10 na: Listopad 27, 2008, 10:34:07 » |
|
Malo sam usporedjivao nase sljedece tri utakmice s Milanovima i nece bit lako. Oni igraju sada dva puta doma, a mi gostujemo kod Fiorea i Reggine. 6 bodova nam je imperativ radi psihickog stanja! A onda na Meazzu stize Udinese, momcad u najvecoj formi u Europi mozda trenutno, a Milan gostuje kod Leccea. Hvala na tipu za OBN, gledat cu u srijedu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #11 na: Listopad 27, 2008, 10:39:56 » |
|
Evo malo statistike u zadnji par godina nadam se da cemo pobjedit Fiorentinu ipak nemamo pravo na kiks Serie A 2007/08 Inter 2 - 0 Fiorentina Serie A 2007/08 Fiorentina 0 - 2 Inter Serie A 2006/07 Inter 3 - 1 Fiorentina Serie A 2006/07 Fiorentina 2 - 3 Inter Serie A 2005/06 Fiorentina 2 - 1 Inter Serie A 2005/06 Inter 1 - 0 Fiorentina Serie A 2004/05 Inter 3 - 2 Fiorentina Serie A 2004/05 Fiorentina 1 - 1 Inter
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #12 na: Listopad 27, 2008, 17:26:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
valinho
|
 |
« Odgovor #13 na: Listopad 27, 2008, 17:29:53 » |
|
bit ce tesko ali nadam se pobjedi FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Joža
|
 |
« Odgovor #14 na: Listopad 27, 2008, 19:07:59 » |
|
nadam se i vjerujem puno boljoj igri i naravno pobjedi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #15 na: Listopad 27, 2008, 20:04:30 » |
|
Evo nam šanse Gilardino ne igra kažnjen je sa dvije utakmice radi namjernog igranja rukom,ju?er protiv palerma... http://www.blic.co.yu/sport.php?id=62750
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 27, 2008, 20:05:47 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #16 na: Listopad 27, 2008, 20:43:20 » |
|
e to je prava vijest i to moramo iskoristiti. ?ovjek je po?eo ovu sezonu fenomenalno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Joža
|
 |
« Odgovor #17 na: Listopad 27, 2008, 20:55:24 » |
|
ajde bar nemamo s njime brige to nam je jedan plus vise
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #18 na: Listopad 27, 2008, 21:34:18 » |
|
ajde bar nemamo s njime brige to nam je jedan plus vise
To da briga manje ,,,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #19 na: Listopad 27, 2008, 22:21:24 » |
|
Poznavaju?i našu mom?ad, sad kad su svi skepti?ni i sumjaju u našu igru i rezultat u srijedu u Firenzi, mi ?emo to odigrat dobro i pobijedit. Nebrojeno puta sam nakon posrtanja Intera na nekoj nazovimo laganoj tekmi, bio iznena?en pobjedom kad su svi, uklju?uju?i mene, mislili da nema šanse. Nadam se i da ?e igrat u srijedu oni koji to zaslužuju svojom formom i zalaganjem i da ?emo Fiorentinu spustit na zemlju jer su sigurno sad u nebesima i nadaju se pobjedi protiv nas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #20 na: Listopad 28, 2008, 10:07:49 » |
|
tekma se priblizava,i susret sa "violama" u firenci...imamo dosad dobra iskustva sa njima na njihovom terenu,nadam se dobroj igri i naravno pobjedi  ...premda,ne bi ni bod bija neuspjeh...ipak fiorentina spada medju top 5 tal nogometa...jaka ekipa koja njeguje moderan i brz balun,a glavne uzdanice tipa frey,montolivo,koldrup,kuzmanovic,gilardino,mutu govore da nam nece bit nimalo lako na "artemio franchiu"...srica da gilardno ne igra,preporodija se od odlaska iz milana...ne znam situaciju sa ozljedjenima u sastavu,mislim da nece bit muntarija i cambiassa,viera (ne znam),vjerovatno i stankovic.. mou ce sigurno izvest rosade u sastavu,bojim se da nece adriano bit u prvih jedenaest,isto kao i Q...nadam se da ce ibru odmorit(makar poluvrime),obinna bi triba dobit misto u pocetnoj momcadi ,nadam se i balotelliju...  ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #21 na: Listopad 28, 2008, 10:54:42 » |
|
mislim da si sve rekao,i slazem se s tobom trebaob i odmoriti neke igrace jer sljedeci tjedan je LP
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #22 na: Listopad 28, 2008, 11:33:13 » |
|
Ne znam ipak bolje je pobjedit Fiorentinu a mi smo svakao u ligi prvaka prosli dalje Trebao je Ibru odmarat protiv Anorthisa kad smo igrali kuci a ne sad a mislim opet da ce to Mou sredit sve bez brige...FIORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #23 na: Listopad 28, 2008, 15:33:23 » |
|
ma kakvo odmaranje, pa mislim da je serie a prioritet mourinhu.mislim da u nasoj skupini u LP nebi trebalo biti problema
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #24 na: Listopad 28, 2008, 17:17:31 » |
|
meni osobno je serie A prioritet, a u grupi nema problema u LP a na prolje?e kad se igra na ispadanje ?emo vidjeti jer puno faktora se treba poklopiti za visok domet.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|