|
chivu26
|
 |
« Odgovor #1325 na: Rujan 12, 2011, 22:14:35 » |
|
Ajde,valjda ćemo njih dobiti. Još samo fali poraz od njih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #1326 na: Rujan 13, 2011, 10:32:08 » |
|
Ajde,valjda ćemo njih dobiti. Još samo fali poraz od njih.
Ne bi se čudio da ih ne dobijemo..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #1327 na: Rujan 13, 2011, 17:24:41 » |
|
Inter boss Gian Piero Gasperini will abandon his 3-4-3 philosophy in favour of a 4-3-1-2 pa too gasperini ljubim te u dupe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #1328 na: Rujan 13, 2011, 20:36:51 » |
|
Inter boss Gian Piero Gasperini will abandon his 3-4-3 philosophy in favour of a 4-3-1-2 pa too gasperini ljubim te u dupe  sad kad sutra izleti sa 3-4-3 toooo Gasperiniiii 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #1329 na: Rujan 15, 2011, 08:26:05 » |
|
eto popušili od ovih turčina kao što rekoh prije ne čudim se
Dinamo je igrao dobro ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1330 na: Rujan 15, 2011, 08:51:31 » |
|
Izjave igraca sa inter it Militto kaze nismo zasluzili izgubiti  koji lik ..Gasperini kaze vidio sam bitan nastup nasi igraca i naravno metar texta na iner it vise prica na inter tv neg u svlacionici :yess da:nas capitano koji se uvjek trudi idemo dalje radit ej kad bi makar jos dvojicu imali k legenda zanetti Cesar zajedno cemo naci pravi put  kolko ga trazite niste u labirintu ..  Ranochia jadni se izvino za poraz jedini koji ima nekog morala prema klubu vidi se da je momku stalo da se bori al ne moze jbg sam i pn kaze da treba ostat sabran i zajedno naci pravi put ..ne znam al ovo je sve jadost i zalost ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1331 na: Rujan 15, 2011, 16:30:06 » |
|
Ne gledah Inter jučer ,po Vašim upisima vidim da je bilo bolje što nisam gledao, Dinamo se hrabro suprostavio Realu, Ibanez & Vida najbolji ,nije loš bio ni Leko,a onaj duet samirić& badeljić su bili P A NJ I N E dana,živa katastrofa...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1332 na: Rujan 27, 2011, 12:09:11 » |
|
izostanci
Inter - Sneijder, Forlan, Motta, Stanković, Cordoba, Viviano, Maicon, Poli, Andrea Ranocchia (najvjerojatnije propušta) --- Milan - Robinho, Kevin-Prince Boateng, Pato, Gattuso i Mexes --- Lyon - Lisando, Cris, Gourcuff, Ederson, Tafer --- Dinamo - Cufre, Ademi, Alispahić, Vrsaljko, Bišćan, Chago --- Manchester United - Rooney, Hernandez, Evans, Smalling, Cleverly, Vidić, Rafael --- Arsenal - Vermaelen, Wilshere --- Barcelona - Afellay, Iniesta, Sanchez --- CSKA Moskva - Akinfeev, Honda, Vasin, Necid, Schennikov, Gonzalez --- Villarreal - Ruben, Rossi (upitan) --- Napoli - Donadel, Britos, Dzemaili, Maggio --- Real Madrid - Pepe, Coentrao, Marcelo, Altintop --- Ajax - Boilesen, Özbiliz, Rits, Bruno Silva --- Trabzonspor - Burak, Glowacki, Colman, Henrique, Vittek --- Lille - Payet, Chedjou, De Melo, Garcia i Obraniak (oni su upitni) --- Basel - Shaqiri, Huggel, Stocker, Yapi, Kusunga --- Bayern - Olić, Breno, Badstuber (upitan) --- Manchester City - Balotelli, Nigel de Jong --- Otelul - Salafeanu, Rapa i Paraschiv upitni --- Benfica - Perez, Oliviera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #1333 na: Rujan 27, 2011, 17:27:09 » |
|
Kod nas ima najviše igrača koji ne mogu igrati,iz ovog ili onog razloga. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #1335 na: Rujan 28, 2011, 06:32:58 » |
|
Mislim da smo svi pali na ManU 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
_AvAx_
|
 |
« Odgovor #1336 na: Rujan 28, 2011, 21:47:24 » |
|
Et zavrsise se i ostale utakmice LP Odgledao Valencia-Chelsea (1-1) zavrsi mada je Valencia po meni i zasluzila da pobijedi jer Celzijevci nisu iskoristili 5-6 cistih zicera  Sve pohvale golmanu valencie a sto se tice ostalih mogu samo reci Milanezi pobijedili a Shaktar me zeznu na kladi. Ove godine je nasa LP 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1337 na: Listopad 16, 2011, 20:04:01 » |
|
APPIANO GENTILE - Claudio Ranieri has called up 21 Nerazzurri for Lille v Inter, MatchDay 3 in Group B of the Champions League 2011/12, scheduled for Tuesday 18 October 2011 at the Stadium Lille Métropole (kick-off 20:45). Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni; Defenders: 6 Lucio, 13 Maicon, 16 Luca Caldirola, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo; Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig; Strikers: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate. weeb je sudija ...nemam komentara na ovu utakmicu sve je moguce pa cak da nas francuzi najbiju jer su trkacki jaci od intera i njihovi zvjezda nadam se jos jednom teskom mecu intera bolje ispast na vrjeme u LP vec sanse da ostanemo u seriji A .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #1338 na: Studeni 01, 2011, 09:32:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1339 na: Studeni 22, 2011, 19:39:45 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 22, 2011, 19:47:18 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1340 na: Studeni 23, 2011, 08:31:00 » |
|
 Pitanje za forumaše: Šta se odvija u mozgu konjske glave jurčića nakon sinoćnjeg debakla:a) Što sam dobro proš'o sa laganih 6 komada  b) Baš mi je zgodan ovaj Jose  c) Možda me nakon ovog Jose uzme za oružarad) Ma bolji sam ja od tebe Jose ,samo ti to još ne znaš  e) Sad će Bog na zemlji , naš izvršni direktor biti još ponosniji sa mnom  f) Lijepo je izvršni direktor rekao: "Pitanje je samo koliko ćemo dobiti",a ja sam se samo ponašao kako Zdravko kaže,jer Zdravkova riječ za mene je BIBLIJA  g) E moj Jose ,gdje bi ti bio da je meni bio Šimunić, i zašto sam škartirao grande Barbarićah) Možda uniđem u Guinessovu knjigu rekorda,malo je takvih koji prime 3 komada  u 9 minuta Vi odlučite koji je od ovih odgovora točan-ima ih više,iako po meni ne znam iskreno za koji bi se odlučio...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 23, 2011, 08:41:09 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #1341 na: Studeni 23, 2011, 11:05:42 » |
|
haha jel mogu odabrat sve xD d) Ma bolji sam ja od tebe Jose ,samo ti to još ne znaš al ovo je sigurno pomislio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1342 na: Studeni 24, 2011, 10:39:39 » |
|
Jutro nakon utakmice sa Realom budi žena Jurčića: Diži se Kruno sedam je! Kaže on: Jel opet Benzema! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1343 na: Studeni 24, 2011, 11:04:57 » |
|
Sreća njegova da nije igrao Ronaldo... ne bi se probudio do podneva.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1344 na: Prosinac 06, 2011, 01:34:42 » |
|
Utorak 06.12.2011. gledanje utakmica LP ..
UEFA Champions League 20:45 Chelsea - Valencia 1TV GEORGIA -Turksat 42°E -12601 V 2960 -FTA/Biss Irib TV3 -Intelsat 62°E -11555 V 27500 -FTA/Biss -Badr 26°E -11900 V 27500 -FTA/Biss -Badr 26°E -11881 H 27500 -FTA(DVB-S2) LIDER TV AZERBAIJAN -Hotbird 13°E -12149 V 27500 -FTA/Biss-Rass -Eutelsat 36°E -12521 H 4340 -FTA/Biss ORTM -Eutelsat 7°E -10721 H 22000 -FTA
20:45 Porto - Zenit 2+2 -Astra 4.8°E -11766 H 27500 -FTA/Biss HTB(NTV Russia) -ABS-1 75°E -12640 V 22000 -FTA NOVAsport(Bul) -Hellas Sat 39°E -12688 H 30000 -I2(Bulsat)
20:45 Borussia D. - Marseille Diema -Hellas Sat 39°E -12524 H 30000 -I2(Bulsat) Rustavi 2 -Turksat 42°E -12596 V 3700 -Biss
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1345 na: Prosinac 08, 2011, 06:53:54 » |
|
Nedavno nakon Reala napisao sam da će Dinamo unić u Guinessovu knjigu rekorda dobivši 3 komada nakon 9 minuta igre,ali jučer su me demantirali, konjska glava jurčić uspio je dobit 4 komada od 45-52-e minute  ,znači svake nepune 2 minute jedan gol, a ukupno laganih 7 komada  , Jurčić je trenerski mag ,valjda je to sada svakome jasno  , i poruka Joseu- "Jose trese ti se stolica,dolazi grande jurčić", u dinamu nisu znali prepoznat svu raskoš konjskog talenta i sad je kruno glavni kandidat za trenera Reala 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 08, 2011, 07:07:24 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1346 na: Prosinac 08, 2011, 12:26:36 » |
|
kad je ždrijeb lp?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1347 na: Prosinac 08, 2011, 23:49:48 » |
|
17 decembra druze ,,  nema nas inter sta trazit.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1348 na: Prosinac 09, 2011, 23:00:25 » |
|
Naj momčadi skupina Lige prvaka
Zagrebački je Dinamo potpuno zaslužio ulazak na ovu listu kao najveća sramota ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Pritom, kao što mnogi propuštaju vidjeti, nije problem izgubiti od nominalno jačih europskih ekipa. Pravi je problem način na koji su Dinamovi igrači branili boje kluba, kao i potpuni gubitak taktičke discipline u situacijama kada se momčad ne smije raspasti. Sramotna gol-razlika i sedam primljenih pogodaka u zadnjem kolu samo su posljedica odnosa prema igri koja ne priliči najvećem europskom nogometnom natjecanju No, dovoljno o Dinamu. Kao što nisu jedini koji su razočarali ove sezone, tako nisu ni jedini koji zaslužuju superlative, neovisno o tome radilo se o dobrom ili lošem. Dovoljno se toga zanimljivog dogodilo da možemo, kako po dobrom, tako i po lošem, istaknuti i neke druge ekipe.
Najveća iznenađenja
APOEL, drugo mjesto skupine G, 9 bodova, gol-razlika 6:6
S obzirom na to da su čak dva puta uspjeli nadoknaditi zaostatak te da su u svim utakmicama pokazali fanatičnu borbenost, ne može se reći da je uspjeh nezaslužen. Što zbog protivničkog podcjenjivanja, što zbog sreće koja ih je pratila, Ciprani su uspjeli nadmašiti sva očekivanja i odigrati zadnju utakmicu bez ikakvog rezultatskog imperativa. Što se igračke kvalitete i tržišne vrijednosti igrača tiče, APOEL je najslabija ekipa u povijesti ovog natjecanja koja se uspjela kvalificirati u osminu finala.
Basel, drugo mjesto skupine C, 11 bodova, gol-razlika 11:10
U dvije su utakmice protiv Manchester Uniteda uspjeli iskoristiti sve ovogodišnje slabosti 'crvenih vragova' te se pridružiti Benfici u osmini finala elitnog europskog natjecanja. Napadački dvojac Streller - Frei sjajno se nadopunjuje, te je u svakoj utakmici uspio nanijeti mnogo štete protivnicima, zajedno postigavši sjajnih devet pogodaka. Ključni igrači veznog reda tek su golobradi mladići Shakiri i Xhaka, ali s obzirom na dosad pokazano, pred njima je blistava budućnost.
Najveća razočaranja
Manchester City, treće mjesto skupine A, 10 bodova, gol-razlika 9:6
Iako se velikim ulaganjima može u relativno malo vremena napraviti individualno odlična ekipa, neuspjeh Cityja najbolji je dokaz kako je ipak potrebno europsko iskustvo i uigranost ekipa kako bi se postizali uspjesi u Ligi prvaka. Prolaz u osminu finala propušten je u pretposljednjem kolu protiv Napolija, kada su Talijani slavili u utakmici gdje su 'građani' pokazali veliku taktičku naivnost. Taj poraz, ako ne u potpunosti, onda barem dobrim dijelom ide na račun tradicionalno europski nedoraslog trenera Mancinija.
Manchester United, treće mjesto skupine C, 9 bodova, gol-razlika 11:8
Najveće iznenađenje u posljednjih pet, a možda i više sezona Liga prvaka. Nakon samo šest utakmica grupne faze natjecanja, ispali su trostruki finalisti iz posljednja četiri izdanja ovoga natjecanja. Opravdanjem se ne smije smatrati promjena generacije koju United vrši ove sezone, nakon što su se u prošloj oprostili Scholes i Van der Saar, dok su Vidić i Ferdinand sve češće na listi ozlijeđenih, a ni Giggs ne može vući kao nekad. Očito će novoj generaciji Manchesterovih mladića trebati neko vrijeme da dosegnu starije.
Najbolja obrana Real Madrid, prvo mjesto skupine skupine D, 18 bodova, gol-razlika 19:2
Obrana Reala nije primila pogodak prvih 441 minutu, kada se sažalila nad momčadi Dinama te dopustila Zagrepčanima postići čak dva u posljednjih 10 minuta. Dotada su već osigurali pobjedu, kao i početnih 15 bodova iz pet kola, do kojih su došli iznimno uvjerljivom igrom, potpuno nadigravši protivnike u svim segmentima igre. Obranu igraju kolektivno, kako već tradicionalno rade Mourinhove momčadi, gdje svaki igrač poznaje svoje napadačke, ali i defanzivne dužnosti, a na zabušavanje se niti ne pomišlja.
Najbolji napad Barcelona, prvo mjesto skupine H, 16 bodova, gol-razlika 20:4
Jedina ekipa koja je uspjela postići barem dva pogotka u svakom susretu uz sveukupni dojmljivi zbir od 20 pogodaka (malo više od 3,5 po susretu). Da nije bilo male neopreznosti u posljednjim minutama prvog susreta protiv Milana na Camp Nouu, i bodovni bi im učinak bio besprijekoran. Što su Madrižani u obrani, to je Barca u napadu i ne preostaje nam ništa drugo nego veseliti se njihovom skorom dvoboju, kao i mogućnosti da bi upravo te dvije ekipe mogle zaključiti sezonu utakmicom u Münchenu.
Najbolji dojam Bayern München, prvo mjesto skupine A, 13 bodova, gol-razlika 11:6
Ako itko može ugroziti planove Barcelone i Reala, onda je to upravo njemačka momčad, koja ima i dodatni motiv pošto se finale Lige prvaka igra u njihovu gradu. U 'skupini smrti' Bayern je uvjerljivom igrom uspio osigurati prvo mjesto čak i kolo prije kraja, čime s pravom zaslužuju titulu ekipe koja je ostavila najbolji dojam. U zadnjem su kolu naprosto odlučili odmoriti cijelu prvu momčad, tako da uvjerljiv igrački i rezultatski poraz od Cityja ne treba oduzeti od ukupnog dojma.
Najmanje uvjerljivi pobjednik Zenit St. Peterburg, prvo mjesto skupine G, 9 bodova, gol-razlika 7:5
Jedini pobjednik bilo koje od grupa koji je sakupio tek jednoznamenkasti broj bodova te ubilježio samo dvije pobjede. Igra im ne djeluje suviše uvjerljivo, a do čela ljestvice su došli nakon dvije utakmice bez postignutog pogotka u posljednja dva kola (kod kuće protiv Apoela i u gostima kod Porto). U odlučujućoj su utakmici uspjeli remizirati protiv Porta isključivo zahvaljujući bravuroznim intervencijama njihovog golmana Malafeeva te nespretnosti Portovih napadača.
Najviše rotacije Arsenal, prvo mjesto skupine F, 11 bodova, gol-razlika 7:6
I ako zanemarimo potpuno izmiješanu momčad koja je istrčala na teren u posljednjem kolu u Pireju, čak je 21 Arsenalov igrač ubilježio barem dva nastupa u Ligi prvaka, čime su apsolutni pobjednici u toj kategoriji. Wenger voli očuvati momčad svježom te rado poseže za rotacijom, pa čak i ključnih igrača, koja često ipak ne pruža željene rezultate. Štoviše, Arsenal je bio sve samo ne uvjerljiv, pa su jedina momčad grupnog dijela koja je zauzela prvo mjesto bez da je ikoga pobijedila s više od jednog pogotka razlike.
Naj Fair play Ajax, treće mjesto skupine D, 8 bodova, gol-razlika 6:6
U iznimno kompetitivnoj grupi sakupili su samo šest žutih kartona, pritom ne napravivši nijedan po zdravlje protivničkih igrača opasan prekršaj. Već tradicionalno, Ajax preferira tehnički dotjeran nogomet u kojem se teži protivnika pobijediti na račun vlastite kvalitete, a ne grubosti. Prava je šteta da im takav odnos prema nogometu nisu uspjeli honorirati portugalski suci u posljednjoj utakmici protiv Reala, kao ni Dinamo, koji je vlastitom kapitulacijom omogućio prolazak Lyona u osminu finala.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1349 na: Veljaa 16, 2012, 11:21:23 » |
|
Szczesny: Ovo nije iznenađenje - Nismo odigrali najbolju utakmicu, ali morate pohvaliti Milan i dati im kredit za ovakvu izvedbu – rezimirao je vratar Arsenala Wojciech Szczesny poraz svoje momčadi 4-0 na San Siru u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka... - Milan nas je kaznio u svakoj situaciji u kojoj je to mogao učiniti i zabio je kvalitetne golove. Zaslužio je pobjedu. Za nas je ovo vrlo razočaravajuća večer. Nadam se da se možemo podignuti i dovesti Milan u nekakvo iskušenje u uzvratnom dvoboju – rekao je Szczesny, koji je primio četiri gola iz prva četiri Milanova udarca u okvir gola na utakmici. Jedinu obranu je upisao u posljednjim sekundama utakmice. - Mi smo s puno želje ušli u ovaj susret, ali Milan je jednostavno bio bolja momčad na terenu i to je sva mudrost ove utakmice. Ne bih rekao da je rezultat neko iznenađenje. Milan ima neke od najboljih napadača na svijetu. Ibrahimović se predstavio kao najbolji napadač uopće protiv kojeg smo igrali. ''Rossoneri'' imaju kvalitetu u napadu koju su jako dobro iskoristili. Mi sada moramo nastojati što prije vratiti samopouzdanje i date sve od sebe u ostalim natjecanjima u kojima sudjelujemo, ali i u uzvratnoj utakmici protiv Milana – zaključio je poljski reprezentativni vratar.
da je igrao juve -arsenal navijo bi za arseal ovako za svaki talijanski klub navijam u evropi jos je red da se istjera chelse iidemo Napoli ..i tolko kad mi uzmuu svrsavat o naj jacij ligi na svjetu ..  polako tonu ka dnu .. Jos bi dodao da je ibrahimovic pokazao one dane kao nekad u interu nisu mu nista mogli odlican je bio ..Nadam se da ce nas inter ovako pograt protiv Marsella .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|