Svibanj 24, 2012, 02:59:46 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 57   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 39272 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1000 na: Travanj 07, 2010, 22:10:54 »

svaka ?ast momcima na prolasku, al na stranu ola i co. proÅ¡li su oni zato Å¡ta se ja ve? 2 puna tjedna ne kladim samo ovako prognoziram i Å¡ta god kažem pro?e Wall smack  Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1001 na: Travanj 07, 2010, 22:20:50 »

nego ti daj koju kunu svom frendu i kazi parove on neka uplati  Grin Grin Iskreno nisam vjerovo u prolaz bayerna Man utd je imao sve rez kako mozes sanjat al ovdje krivim velikog Fergusoa nazalost kad je poveo 3-0 trebao je ubacitGigsa i Oshea al sta je tu je cestitke ciganskom bayernom Niakd ih nisam volio al cestitke .FORZA INTER
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #1002 na: Travanj 07, 2010, 23:03:42 »

ovake ekipe ko bayern i osvajaju.... vise srece nego znanja.... pokrali violu i prosli zbog gola u gostima sad opet zbog gola u gostima, manchester pokazao da je par klasa iznad al crveni i sve se okrene.....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
silenT
Stalni clan

« Odgovor #1003 na: Travanj 08, 2010, 00:03:37 »

krivo mi je jer je Bayern prošao... navijao sam za Man?u radi koeficijenta u LP ... btw. ROBBEN JE ZVIJER.. neznam dali je njega mogu?e dovest na ljeto, ali ako bude htio i?i iz Njema?ke drž' ga Branca.

sad mi je najviše krivo što mi idemo na Barcu u polufinalu kad znam tko igra u drugom... i od Lyona i od Bayerna ima mnogo kvalitetnijih ekipa koje su ispale...
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #1004 na: Travanj 08, 2010, 11:32:52 »

oja gol?ina robena meni lipši ?ak i od onod zidanea iz voleja svaka ?ast,pro?emo li barcu osvajamo 100% zato moci grizite i dajte 130% i pro? ?emo ja u to virujen!!!!!
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1005 na: Travanj 08, 2010, 12:30:31 »

rekao sam frendu kad smo prošli chelsea finale je bayern-inter molim Boga da sam bio u pravu
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #1006 na: Travanj 08, 2010, 13:09:02 »

rekao sam frendu kad smo prošli chelsea finale je bayern-inter molim Boga da sam bio u pravu

A stavio si i status na fb  Cheesy
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #1007 na: Travanj 08, 2010, 16:59:40 »

Bilo koja druga ekipa bi ondje primila 5-6 komada ali ne i njemci to ti je mentalitet
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
soi
Pocetnik
*

« Odgovor #1008 na: Travanj 08, 2010, 17:51:21 »

nek messi ne bude raspolozen i prolazimo!! Cheesy
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1009 na: Travanj 08, 2010, 23:18:11 »

sa catanacco sistemom na Barcu ono odigramo u mlanu 2-1i tam ih dernemo gol i zamislite Etoo Vjerujte imam dobar osjecaj da ce nas inter otici u finale ...
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #1010 na: Travanj 09, 2010, 07:56:33 »

adnane prijatelju i ja tako isto mislim ovo je naša sezona samo da nismo olako prosuli bodove u prvenstvu :awerjjfe:ali nema sad isprike idemo po sve jer mi smo Inter!
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #1011 na: Travanj 12, 2010, 12:49:21 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZplpZVpAjFoeAwrk&tmpl=coranto_cl_news

plakat ?eš kad izbacimo barcu!!!!!! Inter Pobjednik
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1012 na: Travanj 12, 2010, 12:50:14 »

dam se kladit da su pitali recimo seedorfa za kog ?e navijat rekao bi inter
Evidentirano

getz15
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1013 na: Travanj 12, 2010, 20:19:28 »

dam se kladit da su pitali recimo seedorfa za kog ?e navijat rekao bi inter

makar mi je bio ok igra?,sumnjam da bi ovo odg,isto govno drugo pakovanje  Thumb Up Thumb Up
Evidentirano

?perche siamo i fratelli del mondo?
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1014 na: Travanj 17, 2010, 15:22:59 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZEVpVyulEXheXnkr&tmpl=coranto_cl_news
Mourinho priprema promjene za Barcelonu

Jose Mourinho, trener milanskog Intera, vjerojatno ?e napraviti odre?ene izmjene u formaciji prije prve polufinalne utakmice nogometne Lige prvaka...

Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #1015 na: Travanj 17, 2010, 15:58:10 »

ovo je za mene totalna glupost... u takvoj formaciji mozemo eventualno izaci na nou campu, a ne na meazzi... mi smo domacini i moramo doma osigurati bilo kakvu prednost, tj pobjediti...
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1016 na: Travanj 17, 2010, 22:51:40 »

ovo je za mene totalna glupost... u takvoj formaciji mozemo eventualno izaci na nou campu, a ne na meazzi... mi smo domacini i moramo doma osigurati bilo kakvu prednost, tj pobjediti...

ja se neslazem, naravno Cheesy

ja mislim da kuci je glavni cilj ne primit gol a onda u goste s tri spice i pokusat zabit sto vise golova il pokusat nekako zabit prije njih Cheesy
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1017 na: Travanj 18, 2010, 13:42:34 »

ova formacija mi ?ak ne izgleda loše na prvi pogled. oduvijek sam htio da se maicon gurne naprijed jer je odli?an u napadu, dok mu obrana ipak predstavlja problem. time bi dobili i ?vrsto?u u obrani sa cordobom(e sad pitanje je kako bi on odigrao pošto nije igrao dosta dugo, ?ak i matrix ima prednost nad njime) + što bi vjerojatno da maicon igra beka puno manje prolazio sa strane jer bi više bio usredoto?en na pedra odnosno henrya(ne znam tko ?e igrat), jedino što bi ja stavio zanettia da ?uva messia, mislim da ako itko može ?uvat njega to je naš capitano. u sredinu stavio smottu kralja ili igrao sa 3 u sredini i umjesto smotte balotellia u napad sa eto'om i militom( s time da bi mi samo milito bio klasi?ni napada?), no pitanje je kolko bi se balotelli trudio i igrao za mom?ad, siguran sam da bi u tom segmentu smotta više pridonio
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1018 na: Travanj 19, 2010, 19:07:36 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZEyZlyAFkskUPmBN&tmpl=coranto_cl_news
Zarada Lombardije od Intera i Barçe 14 milijuna eura
 Clap Clap ljepo u ovo doba krize bogami Eto sta znaci igat u CL i kad ti dolazi jedna Barca bit ce paklemno nadam se da cemo se mi na kraju veselit Sretno FORZA INTER
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #1019 na: Travanj 20, 2010, 21:53:20 »

ljudi moji ovo je kapitalna prednost i mislim da murinho ovo ne?e propustit finale je na vidiku još samo malo!!!!!!!!
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1020 na: Travanj 21, 2010, 11:08:03 »

Genaracijo slazem se s tobom FORZA INTER GRANDE INTER... novija zastava novija zastava
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1021 na: Travanj 21, 2010, 11:57:00 »

bas me zanimaju komentari govana s dubrejuve foruma na nasu sinocnju predstavu...
ajde cuchu kad uhvatis vremena daj neke komentare ako ih ima,ja imam ban tamo tako da ne mogu na njihov forum
Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #1022 na: Travanj 21, 2010, 12:05:01 »

Evo puppi

Treba ovdje na rijec inter staviti one tackice.Upotpunosti zabraniti koristiti to ime.

Oni za mene nikad nisu bili pravi prvaci Italije.S obzirom da znam na koji nacin dolaze do titula, ne bi me cudilo i da su sinoc sudca namjestili (to su radili 2004 godine), jer se vidjelo kako je vise privilegije inter imao nego Barsa.

Treba svakom dati ban ko spomene rijec inter i to na mjesec dana.

pa jebote, šta trebam, biti slijep?

ne postoji klub koji mrzim kao njih, ali šta sad, trebam pri?ati kako je Barca bila bolja i kako je nezasluženo izgubila?

ili tražit neka smiješna opravdanja?

volim Barcelonu, samo nijansu manje nego Juventus, ali brate, ono je sino? bila nemo? do bola..

I ono sto je bitno, da je inter odigrao utakmicu u petak navece sa Juventus, da bi se mogao pripremiti za LP.Barselona nije, em je morala jos putovati.

Tu je Moratti opet povukao veze u FIGC-u.Treba ta govna izbaciti u Seriu B gdje im je i mjesto.

Gade mi se toliko da kad cujem njihovo ime povraca mi se na njih.

Do ovoga su dosli gdje su sada, tako sto su nas skinuli sa trona onim Calciopoliem jer nikad ama bas nikad oni ne bi vidjeli polufinale LP da se nije desila ta afera.

Mater im jebem onu fasisticku, lopovsku, kriminalnu, sve na robiju u pizdu materinu poslat.

Kad neko napise inter i jos kad kaze da su bili bolji, dodji mi da ga zadavim.

Sve strucnjak do strucnjaka, ne zna se ko vise "zna".

Nemoj te srat vise zivotati.Barsa je odigrala u subotu navece utakmicu, sutradan su ljudi autobusom krenuli u Milano gdje su se vozili dva dana odnosno u ponedeljak su bili tu.Sta su imali odmora?Ni 24 sata, a valja trcati 90 i vise minuta, plus toga odrzati treninge.

Lako je pricati i drkati ***** pred kompjuterom.

Svi mi znamo kako Barsa igra i kakvu ekipu ima, a sinoc su pokazali umor i to je evidentno.Jos se pisalo prije pocetka utakmice gdje naslov glasi "Islandski vulkan pomaze interu?"

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZEZpyyplzMrQkahQ&tmpl=coranto_cl_news

Ocigledno mu je i pomogao.

Dva gola nisu toliko puno pogotov za Barsu koja ima odlicnu ekipu.Igraju pred svojim stadionom i od prve minute ce navaljivati jer nemaju sta izgubiti.inter ce se tu malo opustiti jer znaju da imaju prednost od dva gola.

uvalili su arsenalu koji nema odbrane  sinter je malo ozbiljniji po tom pitanju

shinter i zeljo mogu pod ruku...
U pravu si samo s jednog aspekta a to je da inter i Zeljo razvaljuju

Smradovi su ih zgazili..

Ne budite kompleksasi i ne trazite "opravdanje" za Barcinu igru,. smradovi su ostavili srce na teren i bili mnogo bolji..

nadam se da ce u revansu da izgube 5-0 mater im jebem smecarsku.

nter ih je unistio zahvaljujuci murinjovoj genijalnosti..... nemojte i vi sada izmisljati putovanja, prosle utakmice itd... zasluzeno su ih napumpali..... barca nek bude sretna sto je zabila i onaj jedan gol...

ali molit cu se za to da ih uniste na camp-u..... valjda moze messi zabit 2-3 komada..

Mora te shvatiti da je Barsa putovala autobusom do Milana jer niu mogli avionom radi vulkanskog pepela.To im je uzelo  vremena, a u subotu navece su igrali sa Espanyolom, sto znaci da su negdje oko dan ipo ili dva proveli u putu.Put od Barse do Milana je 972 KM i sa autom traje 10 sati, a sa autobusom duplo vise.

Ja sam se vozio autobusom od Srebrenika do Mannheima 18 sati, pa kad nisam crko.Dva dana ne moes sebi doci.

Razumljivo je zasto se sinoc onako ponijela Barsa.Ali sacekajm ako Bog da 7 dana kada budu pravo pripremljeni pred 100 hiljada svojih navijaca.Prosli puta su im uvalili dva gola tako brzo, a da su igrali jos mogli u jos toliko.

itd itd...
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1023 na: Travanj 21, 2010, 12:29:18 »

ako cemo gledati realno,barcelona je putovala svega nekoliko sati...njima je autobus toliko udoban i opremljen kao nama smrtnicima avion (tocno kako je ante rekao)
a i oni su stali u canneu i odmorili se u luksuznom hotelu s 5 zvjezdica,tako da putovali su svega nekoliko sati i umor i te gluposti je uzasno jadno za koristiti kao izgovor.isto tako i suce jer svi dobro znamo kako je barcelona prosle godine dosla do finala uz ciju pomoc ono...
jednostavno bili su nemocni na terenu i samo ljubomorna i zivcana gamad moze dolazit s nekim glupostima kako su umorni i kako su suci bili na nasoj strani
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1024 na: Travanj 21, 2010, 12:30:29 »

http://www.24sata.hr/sport/diskusija-je-li-mourinho-posramio-pepa-guardiolu/169616/#komentari_top

evo komentari ostatka ljudi u diskusiji...vecina laprda isto o umoru i sucima
Evidentirano

Str: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 57   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!