Evo puppi
Treba ovdje na rijec inter staviti one tackice.Upotpunosti zabraniti koristiti to ime.
Oni za mene nikad nisu bili pravi prvaci Italije.S obzirom da znam na koji nacin dolaze do titula, ne bi me cudilo i da su sinoc sudca namjestili (to su radili 2004 godine), jer se vidjelo kako je vise privilegije inter imao nego Barsa.
Treba svakom dati ban ko spomene rijec inter i to na mjesec dana.
pa jebote, šta trebam, biti slijep?
ne postoji klub koji mrzim kao njih, ali šta sad, trebam pri?ati kako je Barca bila bolja i kako je nezasluženo izgubila?
ili tražit neka smiješna opravdanja?
volim Barcelonu, samo nijansu manje nego Juventus, ali brate, ono je sino? bila nemo? do bola..
I ono sto je bitno, da je inter odigrao utakmicu u petak navece sa Juventus, da bi se mogao pripremiti za LP.Barselona nije, em je morala jos putovati.
Tu je Moratti opet povukao veze u FIGC-u.Treba ta govna izbaciti u Seriu B gdje im je i mjesto.
Gade mi se toliko da kad cujem njihovo ime povraca mi se na njih.
Do ovoga su dosli gdje su sada, tako sto su nas skinuli sa trona onim Calciopoliem jer nikad ama bas nikad oni ne bi vidjeli polufinale LP da se nije desila ta afera.
Mater im jebem onu fasisticku, lopovsku, kriminalnu, sve na robiju u pizdu materinu poslat.
Kad neko napise inter i jos kad kaze da su bili bolji, dodji mi da ga zadavim.
Sve strucnjak do strucnjaka, ne zna se ko vise "zna".
Nemoj te srat vise zivotati.Barsa je odigrala u subotu navece utakmicu, sutradan su ljudi autobusom krenuli u Milano gdje su se vozili dva dana odnosno u ponedeljak su bili tu.Sta su imali odmora?Ni 24 sata, a valja trcati 90 i vise minuta, plus toga odrzati treninge.
Lako je pricati i drkati ***** pred kompjuterom.
Svi mi znamo kako Barsa igra i kakvu ekipu ima, a sinoc su pokazali umor i to je evidentno.Jos se pisalo prije pocetka utakmice gdje naslov glasi "Islandski vulkan pomaze interu?"
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZEZpyyplzMrQkahQ&tmpl=coranto_cl_newsOcigledno mu je i pomogao.
Dva gola nisu toliko puno pogotov za Barsu koja ima odlicnu ekipu.Igraju pred svojim stadionom i od prve minute ce navaljivati jer nemaju sta izgubiti.inter ce se tu malo opustiti jer znaju da imaju prednost od dva gola.
uvalili su arsenalu koji nema odbrane sinter je malo ozbiljniji po tom pitanju
shinter i zeljo mogu pod ruku...
U pravu si samo s jednog aspekta a to je da inter i Zeljo razvaljuju
Smradovi su ih zgazili..
Ne budite kompleksasi i ne trazite "opravdanje" za Barcinu igru,. smradovi su ostavili srce na teren i bili mnogo bolji..
nadam se da ce u revansu da izgube 5-0 mater im jebem smecarsku.
nter ih je unistio zahvaljujuci murinjovoj genijalnosti..... nemojte i vi sada izmisljati putovanja, prosle utakmice itd... zasluzeno su ih napumpali..... barca nek bude sretna sto je zabila i onaj jedan gol...
ali molit cu se za to da ih uniste na camp-u..... valjda moze messi zabit 2-3 komada..
Mora te shvatiti da je Barsa putovala autobusom do Milana jer niu mogli avionom radi vulkanskog pepela.To im je uzelo vremena, a u subotu navece su igrali sa Espanyolom, sto znaci da su negdje oko dan ipo ili dva proveli u putu.Put od Barse do Milana je 972 KM i sa autom traje 10 sati, a sa autobusom duplo vise.
Ja sam se vozio autobusom od Srebrenika do Mannheima 18 sati, pa kad nisam crko.Dva dana ne moes sebi doci.
Razumljivo je zasto se sinoc onako ponijela Barsa.Ali sacekajm ako Bog da 7 dana kada budu pravo pripremljeni pred 100 hiljada svojih navijaca.Prosli puta su im uvalili dva gola tako brzo, a da su igrali jos mogli u jos toliko.
itd itd...