|
ante
|
 |
« Odgovor #75 na: Travanj 23, 2008, 14:08:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #76 na: Travanj 23, 2008, 14:31:59 » |
|
meni je gotovo svejedno tko ide jer ne volim ni crvene ni plave ali ako je tebi toliko bitno bit ?u uz tebe, frendovi smo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #77 na: Travanj 23, 2008, 17:17:04 » |
|
ja nevolim ni abramovica ni l'pool.....zapravo liverpool mrzim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #78 na: Travanj 23, 2008, 18:53:36 » |
|
ja se jos nisam opredjelio o tome koga mrzim...ali znam da samo volim inter
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #79 na: Travanj 23, 2008, 19:42:28 » |
|
bravo njunja, to je pravi stav. Volim svoje ali nikoga ne mrziti. Može mi biti neko drag ili ne simpati?an ili mi i?i na živc i sl. ali baš mrzit... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #80 na: Travanj 23, 2008, 19:53:43 » |
|
recimo ne preferiram liverpool jer su nas izbacili,ali sad ono zasluzeno su prosli dalje jer ne mogu reci da nisu bili bolji...ali sta je tu je do godine cemo mi biti bolji....sad ne mrzim ih zbog toga,ali ih ne preferiram volim samo inter
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #81 na: Travanj 23, 2008, 21:34:46 » |
|
po meni jako losa utakmica...mogu reci da sam ocekivao vise od utakmice takvog tipa!!! bilo je sansi i stvarno dobrih prilika,ali nisam bas nesto zadovoljan utakmicom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #82 na: Travanj 23, 2008, 21:39:03 » |
|
nije ?udo što Barca nema uspjeha. Tu igru su svi pro?itali u puste im da se igraju. Što vrijedi taj posjed lopte ljepi potezi i prigravnja kad nema konkretnosti u završnici. To je ono ja tebi, ti meni pa dribling, pa nazad , pa na drugu stranu, pa driblig, pa opet nazad , pa onda druga strana pa ljepo proturanje lopte, pa opet u stranu...dosadno zar ne. Onda malo šut iz daljine pa sve iz po?etka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #83 na: Travanj 23, 2008, 21:48:03 » |
|
po meni je nekako bila greska izvaditi messija i staviti krkica...bolje da je izvadio eto-a i stavio krkica,jer etu bas nije nesto islo...gledajuci utakmicu sam skuzio da barcelona zeli uci s loptom u gol,sto je po meni malo pretjerano...udu u 16 metara i onda dodaju igracu da on samo gurne loptu u gol,ne moze se to tako!!! nadam se da ce uzvratna biti bolja od ove danasnje utakmice,jer ovo nije bog zna sta!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #84 na: Travanj 23, 2008, 22:13:38 » |
|
pogotovo drugo poluvrijeme dosadno skroz-uspavljuju?e
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #85 na: Travanj 24, 2008, 09:57:09 » |
|
ma tekma je bila poprilicno dosasna barca ih je kao "nadigrala" ali realizacija im je nula mislim da jedino mogu zabit ako udju s loptom u gol!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #86 na: Travanj 24, 2008, 14:31:19 » |
|
ne vjerujem u par poteza alexa fergusona a to su: da rooney mora bježati na bok da bi ronaldo igrao sam u napadu, tevez u vezi, par ji sung?? pokraj nanija, andersona i giggsa?!?!?!??!?! barca je iznenadila, svaka im ?ast
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #87 na: Travanj 24, 2008, 15:03:25 » |
|
Fergusonje, evidentno, kalkulirao i bio unaprijed zadovoljan remijem te ?uvao mom?ad za derbi prvenstva protiv Chelsea u subotu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #88 na: Travanj 24, 2008, 15:27:15 » |
|
i ja znam da inter svakako obozavam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #89 na: Travanj 29, 2008, 21:47:28 » |
|
dobra utakmica...solidno,obje momcadi su mogu reci dobro odigrale,ali jebiga najbolji je prosao...ipak je manchester bio bolji jer je dao taj 1 gol koji im je trebao za prolaz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #90 na: Travanj 30, 2008, 10:46:06 » |
|
steta sto barca nije prosla dalje..a sto se tice nekih spekulacija da inter dovede deca, pa on nema sta traziti u interu!!nedaj boze njega..oni gube jedan nula, on polako gradi igru deset min prije kraja?i za gol je on kriv..a cristiano ronaldo..kaki je to glumac teski..sva sreca pa ga nemoram cesce gledati..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #91 na: Travanj 30, 2008, 11:47:25 » |
|
zao mi je barce ali sta ces stvarno imaju problema s realizaciom messi mi je jedino dobro igrao ostali polovicno eto veliko razocaranje.....a c.ronaldo slobodno moze u holywood jer ima potenciala za velikog glumca katastrofa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #92 na: Travanj 30, 2008, 12:52:12 » |
|
Manchester je prema o?ekivanjima otišao dalje ali sam, blago re?eno, iznena?en njihovom (ne) igrom. Dobro veliki je ulog i razumljivo je, mada od njih nisam to navikao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #93 na: Travanj 30, 2008, 13:05:02 » |
|
zasluzeno su prosli...jebiga ipak su oni dali jedan jedini gol i to u obe utakmice!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #94 na: Travanj 30, 2008, 15:09:07 » |
|
steta sto barca nije prosla dalje..a sto se tice nekih spekulacija da inter dovede deca, pa on nema sta traziti u interu!!nedaj boze njega..oni gube jedan nula, on polako gradi igru deset min prije kraja?i za gol je on kriv..a cristiano ronaldo..kaki je to glumac teski..sva sreca pa ga nemoram cesce gledati..
ma kakvi deco nije on ništa ni brz ni ništa....ja bi eventualno naravno osim messija uzeo tourea(kao zamjenu za vieiru) te xavia
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #95 na: Travanj 30, 2008, 18:06:22 » |
|
ma bjez od tog tourea, svaki put ima 5 dodira vise i nije mi neki tehnicar..a xavi je ludnica..pravi igrac
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #96 na: Travanj 30, 2008, 19:48:41 » |
|
evo da ipak dam svoju prognozu- Rafo ide u finale .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #97 na: Travanj 30, 2008, 20:40:31 » |
|
jmislim da ce chelse ici dalje...jer ipak koliko sam vidio u utakmici oni drze inicijativu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #98 na: Travanj 30, 2008, 22:17:06 » |
|
?estitke za Chelse, ko bi rekao da ?e taj anonimus, odurni Grant, kad je po?eo voditi sti?i do finala i dva kola prije kraja biti u egalu sa Manchesterom. Drogba je i dalje car.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante