|
fanatico
|
 |
« na: Listopad 25, 2008, 08:22:02 » |
|
ovaj zadnji tragi?ni doga?aj sa navija?ima Juventusa je pokazao da nemamo temu o takvim tragi?nim doga?ajima. Bila je tema o pogibiji nogometaša Sampdorije ali je u startu krivo naslovljena i samu sebe zatvorila, jer je glupo pisati o drugim doga?ajima pod naslovom koji govori o konkretnoj osobi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Joža
|
 |
« Odgovor #1 na: Listopad 25, 2008, 17:14:27 » |
|
da super sta je otvorena ova tema,nije bas sretna ali ok
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Listopad 25, 2008, 17:22:28 » |
|
pa da, nažalost se to doga?a i sastavni dio života su i raznorazne vrste tragedija pa tako i u nogometnom životu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Listopad 29, 2008, 19:17:15 » |
|
Nadam se da cemo sto manje otvarat ovu temu al sta ces zivot je takav ............
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 03, 2008, 12:48:56 » |
|
Umro 19-godišnji Argentinac u juniorskom prvenstvu
Mladi argentinski nogometaš Renzo Cataldo (19) ?lan Boce Juniorsa iz Bermeja, umro je od sr?anog udara na utakmici juniorskog prvenstva protiv Godoy Cruza u Mendozi...
Cataldo se srušio na travu u 82. minuti, a lije?nici ga nisu uspjeli spasiti iako su odmah utr?ali u teren da mu pruže pomo?. Dapa?e, prema lije?ni?kom izvješ?u, mladi? je umro za nekoliko sekundi od trenutka kad je pao na travnjak.
Njegov ga je otac u nevjerici pokušao vlastitim prijevozom odvesti u bolnicu, ne shva?aju?i da je Renzo preminuo. Lije?nici su mu s mukom objasnili da takav zahvat nema smisla te su mu dali sredstva za smirenje.
Uprava kluba iz Bermeja izdala je priop?enje u kojemu tvrdi da Cataldo nikad nije imao nikakvih zdravstvenih problema.
R i P pocivaj u miru...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 03, 2008, 16:22:51 » |
|
opet, nažalost, smrt na terenu. Zbilja velika tragedija za tako mladog nogometaša i su?ut obiteljima i kolegama. Sve je u?estalija pojava i nitko ne može doku?iti razlog.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 24, 2009, 10:55:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 29, 2009, 11:25:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 29, 2009, 12:33:51 » |
|
Zalosno je to ne mogu da verujem sta je taj mislio ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 29, 2009, 12:34:59 » |
|
Stvarno je užasno. Jadnik...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Lipanj 27, 2009, 08:19:10 » |
|
ima lu?aka svagdje i vjerojatno je to sasvim slu?ajnomjesto bio baš travnjak. Nije to vezano za nogomet.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #13 na: Srpanj 06, 2009, 00:41:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #15 na: Srpanj 06, 2009, 06:29:34 » |
|
Ak su oni govna ,u što sam 100% siguran ,onda smo mi velika gospoda jer smo velikom šampionu ,(btw na utakmici kojoj smo hvala Bogu bili prisutni )odali priznanje transpi?om prigodna sadržaja ,u kojem mu priznajemo svu nogometnu veli?inu,jer bilo šta drugo bilo bi nekorektno,i zato mi je drago što sam dio INTEROVIH navija?kih legija ,koje smo na radost sviju nas interista ,konkretizirali ove godine kroz I.C. FEDELI 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 06, 2009, 06:32:04 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #16 na: Srpanj 06, 2009, 09:55:28 » |
|
Ak su oni govna ,u što sam 100% siguran ,onda smo mi velika gospoda jer smo velikom šampionu ,(btw na utakmici kojoj smo hvala Bogu bili prisutni )odali priznanje transpi?om prigodna sadržaja ,u kojem mu priznajemo svu nogometnu veli?inu,jer bilo šta drugo bilo bi nekorektno,i zato mi je drago što sam dio INTEROVIH navija?kih legija ,koje smo na radost sviju nas interista ,konkretizirali ove godine kroz I.C. FEDELI  Bravo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|