Boldao sam Cruzovo ime kojega si napao, pa onda i Ibrahimovi?evo skupa s opaskom u zagradi koja ga u tvojim knjigama pravda. Ibra je koliko shva?am ju?er igrao jednako loše kao i Cruz, ali eto ima kredita jer nas je toliko puta izvukao, pa na njega ništa loše ne?eš re?i. Pišem ovo iz samo jednog razloga: Jednostavno mi nije jasno kako smo brzo svi zaboravili koliko puta nas je puta iz jednako tako škakljivih situacija izvla?io Cruz. Dakle, po meni bi bilo red da se svi poseremo po Ibri jednako kao i po Cruzu, ili da sve skupa lijepo zaboravimo i koncentriramo se na Fiorentinu. Ok, razumijem da su igra?i podbacili, dogodi se to. Me?utim, meni se ipak ?ini da je problem malo dublji i da se zove 4-3-3. Talijanski nogomet uvelike se razlikuje od Portugalskog i Engleskog, ali nismo mi ti koji to trebamo shvatit. Sad samo ostaje pitanje koliko ?e onome koji to treba shvatit trebati da to i u?ini.
Ibru nisam komentirao samo iz jednog razloga, puno puta nam je bilo teško i izlaza nije bilo, a onda nas je on izvukao.
Sjeti se Parme, povre?en, ne igra neko vrijeme, i riješi prvenstvo, koje još nije bilo riješeno !!
Na zadnjoj tekmi na kojoj smo bili sa busom ( Bologna ) dao je rijetko vi?en gol i opet riješio utakmicu ( igrali smo jako loše, gotovo jednako kao ju?er i da nije dao gol, možda bi ve? tada bilo naznake krize i možda bi tada odigrali nulu )
Protiv Panatinaikosa je tako?er sa dva poteza riješio utakmicu, ali ne možemo od njega o?ekivati da uvjek on preuzima stvari na sebe, imamo mi još puno dobro pla?enih nogometaša koji bi nešto trebali napraviti
Naravno, slažem se da je i on bio kriminal, iskreno je i meni ju?er išao na onu stvar ( sjetim se odmah i utakmice u Udinama prošle sezone, nije se niti zagrijavao sa ekipom, cijelu utakmicu je igrao sa noge na nogu i ništa, baš ništa, nije napravio i "sjetio sam se njegove majke barem 10 puta"
Jako me zanima srijeda i Fiorentina