|
fanatico
|
 |
« na: Listopad 23, 2008, 04:54:51 » |
|
okre?emo se polako opet prema prvenstvu i za nedjelju nas o?ekuje zahtjevna utakmica protiv Genoe. Jako nezgodan protivnik a nama izuzetno važna utakmica da zadržimo ritam pobjeda i naravno vodstvo na tabeli. Imamo ve? sada 2 boda prednosti i ne smijemo više ispuštati lidersku poziciju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1 na: Listopad 23, 2008, 06:36:14 » |
|
NARAVNO DA BI TRIBALI DOBIT ALI ONI SU NEZGODNI.VJERUJEM U POBJEDU I ZADRŽAVANJU PRVOG MISTA. MI SMO KVALITETNIJI I TO BI TREBALO PRESUDIT. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #2 na: Listopad 23, 2008, 08:28:55 » |
|
Ja se obi?no prema svakoj utakmici postavim malo opreznije, ali realno gledaju?i (jesu oni žilavi i sve to) pobjeda nebi smjela do? u pitanje. Srljati poput Rome sigurno ne?e, ali nas to svejedno nebi trebalo sprije?iti da pokupimo bodove.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #3 na: Listopad 23, 2008, 09:07:52 » |
|
Utakmica nece biti nimalo laka,ali lake nema utakmice,3 boda su nam potrebna...FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
valinho
|
 |
« Odgovor #4 na: Listopad 23, 2008, 10:39:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #5 na: Listopad 23, 2008, 12:41:29 » |
|
mislim da se varate,ovo bi trebala biti najlakša utakmica u prvenstvu do sada. inter 3 utakmice kao doma?in 3 pobjede genova 3 utakmice kao gost 3 poraza neugodni su kad igraju kod ku?e,al u gostima su neprepoznatljivi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #6 na: Listopad 23, 2008, 15:03:01 » |
|
ja uvijek mislim da bi inter trebao i?i na sva tri boda, pa tako i sad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Joža
|
 |
« Odgovor #7 na: Listopad 23, 2008, 18:58:04 » |
|
vjerujem da cemo ovu utakmicu lako dobiti i nastavit pobjednicki niz 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #8 na: Listopad 23, 2008, 19:06:54 » |
|
genoa nam dolazi u nezgodnom trenu,nakon derbija sa romom,i sad tekme sa cipranima...sigurno je da smo malo i umorni,a nije mi jasno zasto mou ne odmori kojeg(ibra,esteban,zanetti,maicon)...valjda smatra da se pobjednicka momcad  ne mjenja...glavno da mi dobivamo...uglavnom,genou smatram dobrom ekipom i mogli bi bit nezgodni za nas... sastav u kojem igraju mateo ferarri,criscito,palladino,gasbaronni,tiago motta,paro,nas juric  ,i najveca zvijezda milito je u najmanju ruku,respektebilan...nadam se pobjedi,i da se nitko nece ozljedit.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #9 na: Listopad 23, 2008, 19:42:37 » |
|
bit ce to nezgodna utakmica...bit cu zadovoljan bodom,ali ciljam na pobijedu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #10 na: Listopad 23, 2008, 20:18:15 » |
|
Ma nikakav bod nedolazi u obzir jer ako zelimo biti prvaci moramo dobivat ove male mom?adi pa onda eventualno kiksat tu i tamo protiv jakih. Samo pobjeda protiv Genoe.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #11 na: Listopad 23, 2008, 20:33:18 » |
|
pa bas te male momcadi su neugodne jer ne igraju u nikakvim velikim natjecanjima osim prvenstvo i imaju vremena za odmor i sve dok mi igramo i u LP koja nas je izmorila plus u nedjelju utakmica protiv rome...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Listopad 23, 2008, 20:35:45 » |
|
ali zato imamo 29 vrhunskih igra?a, baš zato što je ritam utakmica veliki.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #13 na: Listopad 24, 2008, 10:33:17 » |
|
To?no, ali Mou uglavnom iste igra?e koristi, neki gotovo nikad ne igraju. Vjerujem da ?e u nedjelju poslati manje-više sastav kao protiv Anorthosisa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #14 na: Listopad 24, 2008, 23:39:26 » |
|
Sve ostalo je senzacija ipak Inter je mnogo jaca ekipa od Genoe nadam se da cemo je pobkedit pa makar minimalnom pobjkedom!!!!!FOZRA RAGAZZI !!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #15 na: Listopad 25, 2008, 00:27:28 » |
|
evo i mene nakon duzeg vremena..mislim da nikako nesmijemo podcijeniti protivnika(kao werdera), nadam se samo jos da ce igraci biti motivirani, a onda nebi trebalo biti problema.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #16 na: Listopad 25, 2008, 10:26:27 » |
|
Genoa je odli?na mom?ad, trenutno igraju stvarno dobar nogomet. U kladionicu na forumu sam stavio 2:1 za nas. Mislim da Mourinho griješi forsiranjem Ibrahimovi?a. Mogao ga je protiv Anorthosisa odmarat. Jer, ako ode koljeno, što je onda napravio? Što se ti?e Interove dominacije doma i loše Genoe u gostima, za sve postoji prvi put, ali vjerujem u pobjedu Intera. A puno nade polažem u Atalantu!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #17 na: Listopad 25, 2008, 10:30:07 » |
|
Da genoa odlicno igra,ali zato smo mi branitelji naslova i ona nam nebi trebala zadavati probleme,3 boda nebi bila problem ukoliko mislimo osvojiti naslov.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #18 na: Listopad 25, 2008, 14:51:57 » |
|
Koja je to Genoa da nije ona mozda pobjedila Milana i Romu pa se nesto digli heheheheh pobjedili Milana jesu sila Al mi nismo kao Milan mi cemo ih rasuti.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Joža
|
 |
« Odgovor #19 na: Listopad 25, 2008, 16:31:56 » |
|
Ma dobit cemo Genou.nece si igraci doposti da na takvim tekmama gube bodove FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #20 na: Listopad 25, 2008, 17:34:53 » |
|
A Billion Hearts Beating As One Inter Is Our Shadow Under The Sun Our Passion Is Bigger Than The Ocean Waves We're Perpetual Like The Unknown Graves And While The Others Are Blown Away From Here To Eternity We're Gonna Stay And All That Suffering And Pain All Those Tears In The Rain Will Disappear Like A Train I N T E R Will be Glorious Again...
Trebali bi da pobjedimo steta samo sto Ibra nije odmarao da bude odmoran ali sta je tu je ipak sezone je duga !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #21 na: Listopad 25, 2008, 17:40:21 » |
|
Mou je izjavio da ide op?a ofanziva na Genou, tako da bi sastav mogao biti: J.Cesar_Maicon,Cordoba,Chivu, Zanetti-Cambiasso,Muntari,Quaresma-Mario,Ibra, Obinna. Zna?i varijanta 4-3-3 i to da Q igra u vezi a ne na krlu, fakti?ki sa 4 napada?a. Nešto sli?no je bilo protiv Bologne pa o?ekujem nako ta najave da bi moglo ovako izgledati.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 25, 2008, 17:42:48 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Joža
|
 |
« Odgovor #22 na: Listopad 25, 2008, 17:46:10 » |
|
naravno ,mou ima pravo,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #23 na: Listopad 25, 2008, 18:30:01 » |
|
Samo da Milito ne proradi...
Ina?e, jel netko zna gdje se može gledat tekma?!?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #24 na: Listopad 25, 2008, 18:47:22 » |
|
to billyRI redovito izvještava u temi "gledanje Interovih utakmica" pa tako i za ovu možeš vidjeti popis.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|