Svibanj 24, 2012, 02:49:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: nogometne "kuhinje"  (Posjeta: 309 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« na: Listopad 18, 2008, 09:04:14 »

ovdje možemo pisati o raznoraznim namjeÅ¡taljkama ili indicijama o tome. SvaÅ¡ta se pri?a ali gdje ima dima (i novaca) ima i vatre. Sve Å¡to saznate da se dogodilo ili da se priprema, bilo u doma?im ili stranim ligama objavite. Ja ?u za po?etak sa ovim iz Rusije jer je najve?a zemlja a i najve?i i najbogatiji su mafijaÅ¡i od tamo pa za o?ekivati i da im je liga najkorumpiranija, mada su po?eli i dosta ulagati novaca pa se diže i kvaliteta.

http://www.nacional.hr/articles/view/49414/
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #1 na: Listopad 18, 2008, 11:15:45 »

svicarska II liga se pravo namjesta prije sam svake sedmice dobijo dojave i to da idu utakmice 1-2 x-2 sve su velike kvote i cesto su bile blokirane u kladionocama jer su se velike pare uplacivale na njih
jednom sam dobio "dojavu"za rumunsku ligu i dosta nas je uplatilo i ispusili svi dojava je bila x a zavrsilo 1-0  :'(
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Listopad 18, 2008, 11:20:18 »

haha ja(ne ja nego poznanik) imao dojavu da hajduk-šibenik prije par sezona namješteno, e sad ne znam ko je trebo pobijedit al uglavnom dosta ljudi je stavilo puno para i popušilo
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Listopad 18, 2008, 11:44:06 »

a te dojave su Å¡arene laže. ne radi se to tako da svi znaju pa ?ak i po drugim državama. To su samo ne?ije procjene. To ?ak u toj mom?adi koja namjeÅ¡ta zna jedan ili par igra?a. Uvijek se sjetim jedne utakmice prije rata u Jugo ligi. U Vinkovcima igraju Dinamo(do rata se tako zvao a onda promjenjeno u Cibalia) i Crvena Zvezda i dogovoreno nerijeÅ¡eno. Onda pred sam kraj naÅ¡ trener napravi izmjenu i u?e mladi Stani? i nedugo zatim zabije gol. Tr?i po terenu lud od sre?e(možeÅ¡ misliti zabije Zvezdi gol) a gotovo pola ekipe niti mu prilazi niti slavi. ViÅ¡e nego o?igledno za cijeli stadion a ja sam stjecajem okolnosti znao unaprijed jer sam bio dobar i družio se sa dosta igra?a iz tog vremena da im sad ne spominjem imena. To je bio ?isti prijateljski dogovor bez nekih novaca.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Listopad 18, 2008, 12:11:32 »

mislim da calciapolli ne trebamo spominjati
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Listopad 18, 2008, 13:05:03 »

ap to sigurno ne treba i ti je sad i na redovno sudu.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #6 na: Listopad 18, 2008, 13:54:16 »

ja znam za dosta "kao" namjestenih utakmica..mislim, uvijek kad je netko dojavio, uvijek je i bilo tako, a dojave su stizale od samih igraca.znam za osijek i stare perkovce(slavonac co), a sjecam se jednom jedne utakmice, anderlecht protiv bakuua.anderlecht je prvu utakmicu dobio 4:0, a na drugu je poslao juniorsku ekipu. koeficijent je bio nekih 4,10 na bakuu.svi smo ulozili i svi dobili. Grin
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!