|
nraguz
|
 |
« Odgovor #75 na: Prosinac 08, 2008, 09:04:21 » |
|
Ma sto ti je Adnane? Messi bi briljirao u Italiji ili bilo gdje drugo. Nije uopce fizicki slab. Ima slicne fizicke predispozicije ko Maradona, mal, brz i nabijen, sve zna s loptom. Apsolutno najbolji igrac na svijetu.
Za Aguera ne znam, tu mozda imas pravo.
Ronaldo (Luiz Nazario de Lima) je takodjer bio fenomenalan, ali njegova ozljeda nije posljedica udaranja protivnika, koljeno je poslo samo i dogodilo bi se i da je igrao na Copacabani. Nedavno je stradalo i drugo, valjda covjek nema dobru konstrukciju koljena.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #76 na: Prosinac 08, 2008, 17:09:55 » |
|
da messi bi kod nas briljirao, a tek onda 43-3 sasta ufff evo damo ima 100 mil i quaresmu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #77 na: Prosinac 08, 2008, 18:41:38 » |
|
Ma sto ti je Adnane? Messi bi briljirao u Italiji ili bilo gdje drugo. Nije uopce fizicki slab. Ima slicne fizicke predispozicije ko Maradona, mal, brz i nabijen, sve zna s loptom. Apsolutno najbolji igrac na svijetu.
Za Aguera ne znam, tu mozda imas pravo.
Ronaldo (Luiz Nazario de Lima) je takodjer bio fenomenalan, ali njegova ozljeda nije posljedica udaranja protivnika, koljeno je poslo samo i dogodilo bi se i da je igrao na Copacabani. Nedavno je stradalo i drugo, valjda covjek nema dobru konstrukciju koljena.
messi je puno podložan ozljedama,pitanje je bili njegovo tijelo izdržalo seriuA 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #78 na: Prosinac 08, 2008, 19:04:43 » |
|
"samo" to je problem ina?e sve drugo bi bila pjesma.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #79 na: Prosinac 08, 2008, 21:02:02 » |
|
izdržao bi on ja mislim, nu pa vidio je onog Quaresmu i valjda se da nau?it nešta iz njegova primjera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #80 na: Prosinac 08, 2008, 21:29:02 » |
|
Messi je neusporediv sa bilo kim a pogotovo ne sa Quaresmom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #81 na: Prosinac 09, 2008, 08:48:42 » |
|
Messi i Q ne idu nitiu istu recenicu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #82 na: Prosinac 09, 2008, 11:31:03 » |
|
Quaresma je za njega dijete,Messi je trenutno najbolji igra? na svijetu,sa takvom lako?om prolazi igra?e kao Maradona nekad,a i sam Maradona je izjavio da može postat bolji i od njega.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #83 na: Prosinac 09, 2008, 15:05:24 » |
|
Sve me više podsje?a (samo na terenu) na Besta. Krhke gra?e ali neuhvatljiv.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #84 na: Prosinac 09, 2008, 15:22:37 » |
|
Vidis, ja tog Besta nikad nisam vidio na nekoj kazeti ili DVD-u. Uopce nemam predodjbu kakav je igrac bio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #85 na: Prosinac 09, 2008, 16:12:38 » |
|
ima na internetu pa kad stigneš prošvrljaj na you tube a ja sam jedan link i stavio u temi o najboljim igra?ima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #86 na: Prosinac 09, 2008, 18:54:24 » |
|
Vidis, ja tog Besta nikad nisam vidio na nekoj kazeti ili DVD-u. Uopce nemam predodjbu kakav je igrac bio.
best je bio strašan igra?,a još ve?a pojava. Legendarne su njegove izjave i pri?e o njemu .kralj bi došao tako pijan na utakmicu da nije znao za koga igra,te su mu govorili koja je njegova ekipa. Trener kad bi ga vidia pijanog drža ga je na klupi,a kad bi manchester gubia 2-0 uvea bi besta i ovaj bi za deset minuta dao dva gola. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #87 na: Prosinac 09, 2008, 19:29:57 » |
|
treba uzeti u obzir vrijeme doga?anja(kraj 60-ih i po?etak 70-ih) i ovo vrijeme op?e demokratizacije društva u cjelini. Jednostavno je bio FACA za nas klince. Duga kosa, ?esto i brada, hrpa žena oko njega, osebujno ponašanje koje ni slavni trener i tvorac tog prvog velikog Manchestera Mett Basbi nije mogao (i htio jer je znao da se takvog dragulja jednostavno mora pustiti da radi što ga je volja jer ga ne možeš ukalupiti) svojom ?eli?nom rukom staviti u okvire te nažalost hrpa alkohola koji ga je i došao glave jer je do kraja života ostao vjeran tom poroku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #88 na: Prosinac 10, 2008, 18:51:04 » |
|
treba uzeti u obzir vrijeme doga?anja(kraj 60-ih i po?etak 70-ih) i ovo vrijeme op?e demokratizacije društva u cjelini. Jednostavno je bio FACA za nas klince. Duga kosa, ?esto i brada, hrpa žena oko njega, osebujno ponašanje koje ni slavni trener i tvorac tog prvog velikog Manchestera Mett Basbi nije mogao (i htio jer je znao da se takvog dragulja jednostavno mora pustiti da radi što ga je volja jer ga ne možeš ukalupiti) svojom ?eli?nom rukom staviti u okvire te nažalost hrpa alkohola koji ga je i došao glave jer je do kraja života ostao vjeran tom poroku.
tu si dosta opisao adriana ali jbg nije igrao tako dobro pijan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #89 na: Prosinac 10, 2008, 19:41:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #90 na: Prosinac 10, 2008, 20:43:31 » |
|
tu si dosta opisao adriana ali jbg nije igrao tako dobro pijan
di je adriano od besta,miljama daleko 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #91 na: Prosinac 10, 2008, 21:07:21 » |
|
njemu si svi miljama daleko.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #92 na: Prosinac 10, 2008, 21:09:22 » |
|
ma on jos sve duplo vidi, kolko je to onda milja?? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #93 na: Prosinac 11, 2008, 16:22:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #94 na: Prosinac 15, 2008, 12:29:41 » |
|
Adri je se proslavio zaradio lovu i vise covjek izgleda nema volju za fudbalom ,Nesto miu je puklo u glavi i propao je steta meni je jedan od najdrazi igraca intera ,al ako on voli flasu sretno mu negdje drugo,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #95 na: Prosinac 27, 2008, 21:37:49 » |
|
Cerezo: Kun Agüero želi s nama ostati zauvijek
Enrique Cerezo, predsjednik madridskog Atletica, prepun optimizma je zaklju?io dosadašnji dio sezone svog nogometnog kluba, a optimisti?no je najavio i ono što slijedi...
Argentinac Sergio Kun Agüero je zvijezda mom?adi, a upravo na njega je Cerezo trošio najviše rije?i:
- Imam dojam da ?e Agüero ostati s nama zauvijek. Takvo što je znao provu?i kroz svoje re?enice, a ja ne moram niti govoriti što bi klub volio po njegovom pitanju. Znamo da igra?i igraju tamo gdje im je lijepo, a Agüero uživa s nama - rekao je Cerezo.
Atletico Madrid je imao teške tjedne kada je u nizu gubio od Reala, Barcelone i Seville, no pauzu je do?ekao na tre?em mjestu Primere, a uz to je izborio plasman u osminu finala Lige prvaka.
- Mi gradimo uglednu generaciju i mom?ad koja ?e postati prepoznatljiva svakome. Poja?anja? Naravno da imamo mnogo planova, jako konkretna su ona sa Davidom Silvom iz Valencije. Mislim da ?emo ga imati na ljeto - završio je Cerezo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #96 na: Prosinac 28, 2008, 16:19:01 » |
|
tako je i torres ostao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #97 na: Prosinac 29, 2008, 09:48:45 » |
|
Da da slazem se ,To je samo prica igracu ako pukne on ce i otici nemozes ga zadrzati ,A mozda je tip igraca ako ode gdje u kakav veci klub da ce se izgubiti kao Riquelme npr heheheh,,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras